HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2025, 00:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1271 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija
PostPostano: 30 sij 2012, 13:30 

bumbar92 je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Ne vidim kako naši obrazovci i ravnogorci mogu imati uticaj na tebe u drugoj državi? Kao kad bih ja rekla da vaši HSP-ovci ugrožavaju stanje ljudskih prava u Vladičinom Hanu recimo. Mislim, pretera ga malo.

pa nisam ja po šumadiji ganjo obrazovce i ravnogorce, nego po hrvatskoj Lici i Dalmaciji,...jel to ne kontaš svega ti u čemu je problem. :smajl034

Rat je završen. Možda ti to nije milo ali je završen.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:31 

teranova je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
Pogledaj sebe i svoje komentare i shvatit ces da drugacije sa vama ne ide.. Ti zaobilazis cinjenice koje ti se stave na tanjur. Okreces glavi i trazis opravdanja za sve sto se desilo tako da sam u jednom trenu pomislio da ces se uhvatit za Jasenovac. Trebas biti realna da bi se tako prema trebi ponasali.

To mi kaže lik koji ima najveći saldo srbomržnje na forumu i koji je slep na sve normalne i razumne postove koje smo napisali mi forumski Srbi. Sve bi ti to po kratkom postupku, jel tako?
Žao ti je što ne pomenuh Jasenovac, e pa neću ga nikad pomenuti a ti čupaj kose.

Fali ti dio gdje stoji " zeno Bozija kod vas su legalizirani cetnicki pokreti"
I izvinut ces molim te, nigdje nisam napisao post prije no sto srbadija nije pocela cetnikovat kao da su u po sumadije..to je 100%

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:36 

teranova je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:

pa nisam ja po šumadiji ganjo obrazovce i ravnogorce, nego po hrvatskoj Lici i Dalmaciji,...jel to ne kontaš svega ti u čemu je problem. :smajl034

Šta će vam onda tolike četničke organizacije i njihovi prekodrinski programi? jel omladina mora biti strogo upućena i odgojena u manirima čestitog četnika kojem je Zadar pradavna Srpska luka pod ustaškom okupacijom..., za ovo treba imati Obraz tetka.

Milo mi je Hrnić :zubati

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:38 

bumbar92 je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Šta će vam onda tolike četničke organizacije i njihovi prekodrinski programi? jel omladina mora biti strogo upućena i odgojena u manirima čestitog četnika kojem je Zadar pradavna Srpska luka pod ustaškom okupacijom..., za ovo treba imati Obraz tetka.

Milo mi je Hrnić :zubati

Nemoj ti meni tetka, verovatno smo vršnjaci batice!
Prekodrinski programi? Pa kad pročitaš komentare na Avazu i Sa-X, verovatno su još uvek potrebni.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:53 

Mnogo je ovde licemerstva od strane nekih forumasa...

Kao, jaoj strasno sta smo videli, sta se skandira na tribinama, napad na auta... sve protkano ubiboze patetikom...

Laz je da su prvo hrvatski mediji i politicari forsirali pricu kako je ovde sve super, kako je Srbija raj za turiste, kako se opet obnavlja bratstvo i jedinstvo... pa ljudi povedeni time pomislili da dolaze u Monako. Ja te medije pratim mnogo godina, znam kako izvestava HRT, Jutarnji, Vecernji, Slobodna Dalmacija... koliko puta sa visine sole pamet kako Srbija mora doziveti katarzu, i sve ostale gluposti, koliko im po emisijama gostuju Kandicka, Ceda, Zare Korac...i svi oni iskompleksirani Srbi koji misle da je vrhunac hrabrosti nasrati svoj narod u sred Zagreba.

Dakle gospodo, nemojmo da se lazemo, velika vecina Hrvata koja je krenula put Srbije na utakmice vrlo dobro je znala u sta se upusta, ali su mislili da ce ispasti heroji tako sto sliku iz dvorane okace na FB, tako sto na tabli Beograd nakace Gotovinu, kad skandiraju u Novom Sadu "ko ne skace pravoslavac"...

Od pocetka prvenstva u hr medijima i medju ljudima je samo jedna ideja - potuci Srbe i Lijepa Nasa u sred Beograda... toliko nadmenosti, podcenjivanja domacina, forsiranje da su Srbi bulja od ekipe koju guraju sudije... "dajte Srbe da se igramo", BBB preti da ce pokazati Srbima u Areni kako se navija, "invazija na Beograd"...sve neke pretnje, zato sto ste bili ubedjeni da cete nas tuci u polufinalu, opcija da cete mozda izgubiti nije postojala, Goluza najavljuje tekmu kao rat, drzi pateticne domoljubne govore...

I sta onda bi, izgubili ste u fer tekmi, niko to nije ni sanjao, i onda da bi se to sto pre zaboravilo, onda spinuj pricu u pravcu u kome je pozeljno - Srbi primitivci, seljaci sa sajkacama, seljakluk, losi domacini...

Ma nemoj, vi koje godinama truju kako su Srbi sve najgore, sad ste se nasli iznenadjeni :yawn

A jos veci bezobrazluk je sto se ne zeli objektivno to sagledati - Srbija je drzava koja ima probleme koje vuce vec 20 godina, im jos grupu radikala kojih je sve manje, i koji su zato sve agresivniji jer su priterani uza zid. Masa Srba je osudilo izgrede i bilo ih je sramota zbog toga, organizacija sve uradila da se vas tim oseca najbolje, policija u pocetku malo zakazala, u polufinalu nije bilo greske...

Ajde dosta foliranja, nemojte mi samo reci da ste ocekivali med i mleko, pa ste sad jako neprijatno iznenadjeni... :kava

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:57 

Neka si se i ti " liberalni" srbine pojavio sa svojim stavom o napadima na goloruku srpsku nejac.. Kako mozete tako liciti u stavovima ko da vas je jedan pravio

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 13:58 

Razlika, koju srbi niti vide niti hoce da vide, je u tome sto svaki usklik HR navijaca koji imalo lici na mrznju osudjuje i javnost i predsjednik i premijer i vode se emisije o tome. Iako nikada nije bilo kolektivnog sovinisticko fasistickog delirija kao prije neki dan u BG. Za razliku, a to je glavno, od nasih, srpski mediji i sva svita degenerika koje srbi biraju u vlast (da ne govorim o radikalnoj oporbi) govore o velicanstvenoj atmosferi na polufinalu. To su idioti, kreteni i mozdani bogalji kao i svako ko na forumu podrzava takvo ponasanje. Niko ne komentira, ovdje kod nas na forumu, onu bocu koja je isla na Goluzu pa zveknula onog jadnika sa sajkacom. Valjda nije bio ljubimac sv. Save

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:01 

Ba tko nas bre zavadi :D

Na nama je da osudime sve izlive šovinizma i netrpeljivosti i da se nadamo da ćemo jednog dana, umjesto šovinizma usmjerenog ka igračima suprotnog tabora, pozdravljati njihove majstorske športske akcije, golove, koševe, burnim aplauzom s tribina jer sam tako možemo napred :D

A dok do toga ne dođe, i dalje ćemo nazočiti tribinskom "ubijanju i klanju", lupanju auta, kamenovanju, guranju u more, te Miljacku :D

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:02 

Citat:
Slavko Goluža: Živeo sam za to da se u Beogradu svira „Lijepa naša“

ponedeljak, 30. januar 2012.

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža rekao je da je "živeo za zlatnu medalju" na Evropskom prvenstvu u Beogradu, koju je planirao da pokloni "svima onima koji su patili i stradali u ratu".

"Šta da kažem. Živeo sam za prvo mesto ovde u Srbiji. Živeo sam za to da ovde svira (hrvatska himna) 'Lijepa naša'. To bi bio poklon za sve one koji su patili u ratu. Za sve one koji su stradali u ratu i zato mi je bilo stalo da uzmemo zlato u Beogradu. To nam je bio cilj", rekao je selektor, trećeplasirane reprezentacije na Evropskom prvenstvu", a preneo hrvatski portal Indeks (Index.hr).

Hrvatska je osvojila bronzanu medalju, pošto je u Beogradskoj areni pobedila Španiju sa 31:27. Zlato je pripalo Danskoj, koja je u finalu pobedila Srbiju sa 21:19.

Reprezentacija Hrvatske prethodno je u polufinalu izgubila od Srbije sa 26:22.

(NSPM)

To su stvarno sportski motivi, kako da ne...

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:05 

Tulkas je napisao/la:
Razlika, koju srbi niti vide niti hoce da vide, je u tome sto svaki usklik HR navijaca koji imalo lici na mrznju osudjuje i javnost i predsjednik i premijer i vode se emisije o tome. Iako nikada nije bilo kolektivnog sovinisticko fasistickog delirija kao prije neki dan u BG. Za razliku, a to je glavno, od nasih, srpski mediji i sva svita degenerika koje srbi biraju u vlast (da ne govorim o radikalnoj oporbi) govore o velicanstvenoj atmosferi na polufinalu. To su idioti, kreteni i mozdani bogalji kao i svako ko na forumu podrzava takvo ponasanje. Niko ne komentira, ovdje kod nas na forumu, onu bocu koja je isla na Goluzu pa zveknula onog jadnika sa sajkacom. Valjda nije bio ljubimac sv. Save

Majstore, nemoj ti mene da treznis, znam jako dobro sta pricam, i bolje nego sto mislis...

Kukate sta se skandira na trbinama... kao skandal :001_huh

Znas sta, ja sam to iskusio na svojoj kozi, kada na severnoj tribini punog Maksimira svi do jednog vicu "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe"...pred ulazom pevaju neke ujkanske pesme... a i ne igrate sa Srbima, nego Makedoncima, vicu im sa tribina Cigani, zvizdali himni... sve copy/paste sto smo gledali u Areni.

Da to nisam doziveo, jos bi poverovao u pricu o uljudbi i kulturi kojom ste tako bolesno opsednuti...

Meni je to i dan danas smesno, nikad od te price nisam pravio sovinisticki pamflet, svestan sam kako tribine funkcionisu, i nikad to necu izjednaciti sa svim Hrvatima.

A ti dalje Kalimerisi i pravi od rukometa kalupe za svoju mrznju...to jedino i radis...

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:22 

Znas li ti sta je prije te tvoje tekme u Zagrebu svega bilo u Skoplju? Da znas, ne bi te cudilo. Dakle ne kao guska u maglu, ili bolje bi bilo da se suti ako se nezna do kraja.
No nevjerojatno je kako jos uvjek niko da se osvrne bez da postavlja neka kontra kvazi argumente, na ciste dokaze. Niko da barem kaze kako nije bilo sportski onako navijati (ne mislim na ove srbe sa foruma, tu je sve jasno,vec na politicku elitu).. Niko ne spominje bocu koja je na vasu nesrecu zveknula srbina a ne ustasu ( i onda se ona gore cudi sto goluza POSLIJE svega pukne izjavu o lijepoj nasoj u BG) jerbo, jebu onoga sto nije dobro naciljao..
Zar doista niko u onoj zemlji nema hrabrosti da osudi sve sto se desavalo u srbiji na EP u rukometu??
Mozda i nije cudo s obzirom da se radi o zemlji gdje su legalizirane razne sovinisticko fasisticke organizacije i gdje vise od 40% glasuje za ekstremno desne stranke koje imaju pretenzije na tudje teritorije

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:23 

A i inače, licitirati sa uvredama i šovinizmom jednih prema drugima je kao dokazivati da "moje *** manje smrdi od tvoga" :D

*** je *** i tu nema potrebe za dodatnim kemijskim analizama =))

Nego, čuvena je ona gospodina Charlesa (Bukovskog): "Meni moje *** najljepše miriše, osim možda psećeg" :clap

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:26 

Imas Aga slikovnica kupit i u knjizarama. Puna ih Banjaluka.. Glede smajlija
A da su ovaj put vasa smrdila ko les od 20 dana znate i vi sami.. Al lakse je , onako po srpski,
sve lijepo banalizirati i svesti na ono, pa svi smo isto krivi..

Kako je onom decku sto ga Sava ne spasi u petak?? Umalo da pogine od srpske ruke

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:29 

Dosadni ste, gospodine Tulkas :D

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:33 

Nema dosadnijeg od tebe Aga, vjeruj.. I toliko je stranica ispisano, toliko ste se radovali i provocirali, toliko ste glorificirali atmosferu linca i cetnikovanja ne osudjujuci ni jednim postom sve ono sta se Hrvatima desavalo, jos ste krivnju prabacivali na Hrvate kao i ona krava Dacic. Pored svega toga i dalje podrzavate cetnike, nasilno ponasanje i to na forumu gdje je velika vecina Hrvata.. Pa ako je i od vas, previse je. Da nemate Obraza, nikakvog ne bi imali stoko.. Toliko od mene a od sada pljujte po ostatku Hrvata sa foruma, po onima kojima to ne smeta

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:35 

sad sam malo prolistao navijačke forume i ne mogu tvrditi da su naši baš nevinašca. u Novom Sadu su imali ciljane provokacije i bilo je tu i navijačkih ekipa poput Ultrasa iz Vinkovaca. o Beogradu da ne pričamo, svi oni navijači su krenuli s jednim ciljem, a to je da naprave incidente u Areni. s obzirom da su hrvatske navijače smjestili između grupe Grobara s lijeve strane i Delija s desne, neredi bi bili zagarantirani.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:36 

Tulkas je napisao/la:
Znas li ti sta je prije te tvoje tekme u Zagrebu svega bilo u Skoplju? Da znas, ne bi te cudilo. Dakle ne kao guska u maglu, ili bolje bi bilo da se suti ako se nezna do kraja.
No nevjerojatno je kako jos uvjek niko da se osvrne bez da postavlja neka kontra kvazi argumente, na ciste dokaze. Niko da barem kaze kako nije bilo sportski onako navijati (ne mislim na ove srbe sa foruma, tu je sve jasno,vec na politicku elitu).. Niko ne spominje bocu koja je na vasu nesrecu zveknula srbina a ne ustasu ( i onda se ona gore cudi sto goluza POSLIJE svega pukne izjavu o lijepoj nasoj u BG) jerbo, jebu onoga sto nije dobro naciljao..
Zar doista niko u onoj zemlji nema hrabrosti da osudi sve sto se desavalo u srbiji na EP u rukometu??
Mozda i nije cudo s obzirom da se radi o zemlji gdje su legalizirane razne sovinisticko fasisticke organizacije i gdje vise od 40% glasuje za ekstremno desne stranke koje imaju pretenzije na tudje teritorije

Znam sta je bilo u Skoplju...i...

Jel to argument da se vredjaju Srbi tamo gde ih nema ni nacrtanih.

Nisi ti tako naivan, vec ciljano bezobrazan...pricas da niko nije osudio sranja, a svi mi Srbi koji ovde pisemo smo jasno osudili napad na hrvatske navijace, bez ikakvog ALI... to i ne moze da se brani. Citava javnost se digla na noge, ljudi popizdeli, policija je uhapsila 16 kretena.

Ovo sa Sesumom, pa pogledaj samo komentare na B92, najkomentarisanija vest, trazi se snimak tog mongoloida koji je bacio flasu...da ga nadju, jebali bi mu sve po spisku.

Al sa kime ja pricam, ti i ne citas replike, ma sta ti kazem ti ces nastaviti da verglas svoju skromnu pricu, bez ikakve promene reci u recenici.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:40 

Tulkas je napisao/la:
Nema dosadnijeg od tebe Aga, vjeruj.. I toliko je stranica ispisano, toliko ste se radovali i provocirali, toliko ste glorificirali atmosferu linca i cetnikovanja ne osudjujuci ni jednim postom sve ono sta se Hrvatima desavalo, jos ste krivnju prabacivali na Hrvate kao i ona krava Dacic. Pored svega toga i dalje podrzavate cetnike, nasilno ponasanje i to na forumu gdje je velika vecina Hrvata.. Pa ako je i od vas, previse je. Da nemate Obraza, nikakvog ne bi imali stoko.. Toliko od mene a od sada pljujte po ostatku Hrvata sa foruma, po onima kojima to ne smeta

Ova reč je srž tvog forumskog delovanja. Ostatak teksta je samo ukras oko nje.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:43 

:D

Gospodine Tulkas, nedavno je ekipa rukometne momčadi Zagreba gostovala u Banja Luci, ljudi su došli bez ikakvih navijačkih najava o okupaciji Banja Luke, bez ikakvih kurčevitih izjava o himnama u po Banja Luke i sl. , bez ikakvih provokacija po ulicama Banja Luke...i dočekani su kao kraljevi a posebna čast je ukazana gospodinu Ivanu B.

Šta mislite, da je bilo prethodnog kurčenja - kako bi bili dočekani?

ZAGREB - Iako je priča dana bilo gostovanje bivših prvaka Evrope, rukometaša Zagreba (prvaci Europe 1992. i 1993.), u Banjaluci, gdje su u regionalnoj SEHA ligi bili bolji od domaćeg Borca (prvaci Evrope 1976.) 29:24, sve oči kamere i reflektori su bile uperene u dugokosog Splićanina Ivana Balića.

Ponajbolji rukometaš svijeta u legendarnom "Boriku" dočekan je ovacijama i pravom NBA najavom službenog spikera: "Najbolji rukometaš svijeta svih vremena IVANO BAAAAALIĆ!"

Neko je u šali dobacio kako ni veliki Majkl Džordan tako ne bi bio dočekan u Banjaluci.

Ipak, vijest dana je kako je 32-ogodišnji Balić u pratnji policije i osiguranja ispraćen s terena jer je navala na njega bila - neopisiva.

"Domaćini su nam priredili zaista lijep doček, a atmosfera u dvorani je bila vrhunska. Naravno da je domaća publika navijala za svoje igrače, no mene je zaista dirnulo kako su mi aplaudirali", rekao je Balić za Gol.hr, na kojeg je nakon utakmice krenuo pravi stampedo obožavalaca željnih autograma i zajedničkog fotografisanja.

"Uh, u trenu se oko mene stvorila velika gužva. Ni sam ne znam koliko sam autograma podijelio; kad je sve zamalo izgubilo kontrolu policija i zaštitari su me doslovno odvukli. No, obzirom da je u gomili velika većina bila djece nije mi jasno zašto je morala reagirati policija", dodao je Balić kojem naporni treninzi u česta putovanja padaju sve teže pa većinu slobodnog vremena provodi na kauču u stanu ili u društvu sina Dina.

"Je, sve mi teže padaju naporni treninzi, pogotovo nakon teških utakmica. No, tako je to u rukometu. Nije ovo NBA pa da se trenira i šutira lagano između utakmica", rekao je sa smiješkom Balić, dobacivši kako mu sin već godinu dana trenira košarku.

"Košarka je bila i moj prvi sport u Splitu, no nisam nagovarao sina Dina. Tako je ispalo i ide mu zasad dobro. U odnosu na rukomet košarka je ipak gospodski sport, svileni... Rukomet je za rudare", zaključio je Balić.

:D

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:52 

I poanta svega po vašem srpskom misljenju
Hrvati za sve krivi. Koji su *** htjeli dolazit u bg.
Koji su se sportaši *** plasirali u polufinale zaslužili su onakav tretman

Ok neka vam i dalje toleriraju cetnikovanje
Trebali bi otvorit kutak i za balinovanje da budemo barem dosljedni

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:54 

Eto sad kad su završena sva prvenstva, valja nam se se vratiti u realnost i bej ha glib, ha ya.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:57 

Bilo kakva usporedba Hrvatske i Srbije po pitanju društvenih normativa je deplasirana. Da su vojvođanski Hrvati digli ustanak i sa svom silom oružja granatirali Novi Sad gradeći sebi kvazidržavu etnički čisteći Srbe iz Vojvodine onda bi stvari bile usporedive. U Hrvatskoj razina nepodnošljivosti prema Srbima i nije na nekoj visokoj razini s obzirom da nam je trećina države bila okupirana, a još trećina pod stalnim udarima srpske vojske. Da smo mi radili u Srbiji ono što su Srbi u Hrvatskoj naša repka ne bi mogla prijeći granicu, a kamoli živa odigrati utakmicu.

No, najlakše je reći "svi smo isti".

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 14:58 

Robert Te Diro je napisao/la:
Bilo kakva usporedba Hrvatske i Srbije po pitanju društvenih normativa je deplasirana. Da su vojvođanski Hrvati digli ustanak i sa svom silom oružja granatirali Novi Sad gradeći sebi kvazidržavu etnički čisteći Srbe iz Vojvodine onda bi stvari bile usporedive. U Hrvatskoj razina nepodnošljivosti prema Srbima i nije na nekoj visokoj razini s obzirom da nam je trećina države bila okupirana, a još trećina pod stalnim udarima srpske vojske. Da smo mi radili u Srbiji ono što su Srbi u Hrvatskoj naša repka ne bi mogla prijeći granicu, a kamoli živa odigrati utakmicu.

Krleza je odavno jos skenirao problem - sacuvaj me boze srpskog junastva i hrvatske kulture. :neznam

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 15:01 

Aga postavlja priču jako lijepu o gostovanju zg u banjaluci dok presucuje gostovanja srpskih klubova u hr gdje je sve sasvim normalno bilo da gostuje partizan u košarci ili hemofarm.

Vrh

PostPostano: 30 sij 2012, 15:03 

DzoniBG je napisao/la:
Robert Te Diro je napisao/la:

Krleza je odavno jos skenirao problem - sacuvaj me boze srpskog junastva i hrvatske kulture. :neznam

I on ima pravo na svoje mišljenje, ali nije bezgrešan. Složio bih se da naša kultura nije na previsokoj razini, ali još nikad ničije veleposlanstvo nismo zapalili niti nam je najjača stranka u državi u bilo kojem momentu bila HČSP.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1271 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: