|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:44 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vii je napisao/la: Taylor mi je previše kidy. Treb"o si nešto poput Ronalda Nemoš i jare i pare.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:48 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vii je napisao/la: Taylor mi je previše kidy. Treb"o si nešto poput Ronalda Nemoš i jare i pare. I jare i pare, brate Mario. Zašto jedno isključivat ili drugo, kad možeš imat oboje
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 05:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 06:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Uhhh što je dobar ovaj Cris Za sve bildere
Privitak/ci: |
xD.jpg [ 37.75 KiB | Pogledano 5584 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 06:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inače, evo sadašnjeg programa, žao mi je, ali bez prevoda. Citat: Day 1: Upper Body Power Day
Pulling Power Movement: Bent over or Pendlay rows 3 sets of 3-5 reps Assistance Pulling movement: Weighted Pull ups 2 sets of 6-10 reps Auxiliary Pulling movement: Rack chins 2 sets of 6-10 reps Pressing Power Movement: Flat dumbbell presses 3 sets of 3-5 reps Assistance pressing movement: Weighted dips 2 sets of 6-10 reps Assistance pressing movement: Seated dumbbell shoulder presses 3 sets of 6-10 reps Auxiliary curling movement: Cambered bar curls 3 sets of 6-10 reps Auxiliary extension movement: Skull crushers 3 sets of 6-10 reps
Day 2: Lower Body Power Day
Pressing Power Movement: Squats 3 sets of 3-5 reps Assistance pressing movement: Hack Squats 2 sets of 6-10 reps Assistance extension movement: Leg extensions 2 sets of 6-10 reps Assistance pulling movement: Stiff legged deadlifts 3 sets of 5-8 reps Assistance pulling/curling movement: Glute ham raises or lying leg curls 2 sets of 6-10 reps Auxiliary calf movement: Standing calf raise 3 sets of 6-10 reps Auxiliary calf movement: Seated calf raise 2 sets of 6-10 reps
Day 3: Rest
Day 4: Back and Shoulders Hypertrophy Day
Pulling Power Exercise speed work: Bent over or Pendlay rows 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pulling movement: Rack chins 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pulling movement: Seated cable row 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pulling movement: Dumbbell rows or shrugs bracing upper body against an incline bench 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy pulling movement: Close grip pulldowns 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy shoulder movement: Seated dumbbell presses 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy shoulder movement: Upright rows 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy shoulder movement: Side lateral raises with dumbbells or cables 3 sets of 12-20 reps
Day 5: Lower Body Hypertrophy Day
Lower Body Power Exercise speed work: Squats 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pressing movement: Hack squats 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pressing movement: Leg presses 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy extension movement: Leg extensions 3 sets of 15-20 reps Hypertrophy pulling movement: Romanian deadlifts 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy curling movement: Lying leg curls 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy curling movement: Seated leg curls 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy calf movement: Donkey calf raises 4 sets of 10-15 reps Hypertrophy calf movement: Seated calf raises 3 sets of 15-20 reps
Day 6: Chest and Arms Hypertrophy Day
Pressing Power Exercise speed work: Flat dumbbell presses 6 sets of 3 reps with 65-70% of normal 3-5 rep max Hypertrophy pressing movement: Incline dumbbell presses 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy pressing movement: Hammer strength chest press 3 sets of 12-15 reps Hypertrophy fly movement: Incline cable flyes 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy curling exercise: Cambered bar preacher curls 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy curling exercise: Dumbbell concentration curls 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy curling exercise: Spider curls bracing upper body against an incline bench 2 sets of 15-20 reps Hypertrophy extension exercise: Seated tricep extension with cambered bar 3 sets of 8-12 reps Hypertrophy extension exercise: Cable pressdowns with rope attachment 2 sets of 12-15 reps Hypertrophy extension exercise: Cable kickbacks 2 sets of 15-20 reps
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 09:59 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2948 Lokacija: predvorje dzeneta
|
mario_cro je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Teretana 4 x sedmichno rad sa utezima,plus dva puta po 60 minuta cardio trening sedmichno u dane kad ne radim s tegovima,jedan dan sedmichno obavezno off,plus nakon svakog trening plan quartala jedno dvije sedmice off... necu navoditi tezine s kojim radim jer je to za svakog BB pa tako i za amatera poput mene irelevantno,ali recimo navescu da mi je obim bicepsa momentalno u off fazi 51 cm Meni su prsa uvijek bila slaba strana. I tu smo negdje sto se tice bicepsa. Veci si za jedan cm. Težine sam naveo jer mi je to uvijek bio gušt ,zato sam i htio preć na strongman ,al odusto jer nisam dovoljno visok. Slažem se sa tobom da težine nisu važne za BB -re . Da li sudjeluješ na kakvim forumima na tu tematiku? Ja sam bio neko vrijeme na forum.teretana.net ,al sve teška balavurdija .Ako si pratio sjećaš li se kad su ovi naši otjerali Miloša Šarčeva sa foruma ,lik dolazio i pisao stvarno odlične postove ,i ovi mu našli proturiječit?? Čovječe ovi naši amateri našli pametovat liku koji je sudjelovao na Mr.Olimpyi !!!To bi trebala bit velika čast,imat lika sa takvim uspjesima na jednom balkanskom forumu,ja se nisam usudio ništa reć ,a ne proturiječit. Znaš li koga od "domaćih" profesionalaca ? Možda imamo neke zajedničke prijatelje? Kako se necu sjecati tamo sam clan dugo vremena,jos iz vremena dok su stranicu posjecivali Mishko,Pedjos &Co,sad se srozala iako ima jos uvijek shampiona koji je posjecuju... Znam Terzu i Sakiba(kod ovog drugog sam trenirao dok sam bio dole)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 10:03 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: On je dobio veliki broj sponzora, proizvođača suplementa i sl. pa zato javno mora inzistirati da je 100% natural. U zadnje vrijeme hrpa takvih likova. Oni pod natural misle 500 mg testosterona tjedno.. Dobar si Mario Pa i ja tako mislim ja kad sam na kuri od 2 gramma testa sedmichno plus recimo metan ,to je za mene "natural 100%" za mene natural prestaje tek kad se uzme najopasnija igrachka iz "nasheg" obdanishta" a to je insulin
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 10:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sto je zubice sredio... al gadan onda, gadan i danas... ja stvarno ne znam sta tolike zene vide u tom tipu (osim sto ima lovu, ocito). Inace, najbolje vjezbe za tijelo i ujedno najteze su one gimnasticke, i ja sam se nekako sve vise s tim poceo baviti.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Unknownche
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 10:37 |
|
|
Ne kužim Maria i Ljiljana, pa šta ste to uradili od sebe nedavno sam kritizirao jednog frenda isto mi se došao hvaliti s bicepsom kaže nešto 55cm obujam nemam pojma... napuvao se ko lopta. Ne znam svakome po volji, ali nikada nisam mogao shvatiti ljude koji nabijaju nepotrebno mišićnu masu, ok malo ali previše je previše. Valjda je i to neki vid ljubavi.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 12:16 |
|
|
Uglavnom aerobni.. Satak do sat ipo trcanja 4 puta evticno, dva puta fullbody, nogomet, basket tu i tamo
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 12:25 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Uglavnom aerobni.. Satak do sat ipo trcanja 4 puta evticno, dva puta fullbody, nogomet, basket tu i tamo Svaka cast 200 minuta cardia heftichno,mora da si izdefinisan k‘o Bruce Lee
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
De si jos samo pocnite slati golisave slike.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 13:45 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Uglavnom aerobni.. Satak do sat ipo trcanja 4 puta evticno, dva puta fullbody, nogomet, basket tu i tamo Svaka cast 200 minuta cardia heftichno,mora da si izdefinisan k‘o Bruce Lee Nije bas. Ja ti sve izbalansiram pivom i obilnom hranom u danima vikenda. Nisam 100% discipliniran
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 14:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 14:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 14:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Šta bi sa onim tipom,jel' išao? Jeste, i završio. Imao sam negdje na e-mailu LIVE izvještaj (javljao se iz šatora), ali i pobrisao.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 14:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Šta bi sa onim tipom,jel' išao?
Jeste, i završio. Imao sam negdje na e-mailu LIVE izvještaj (javljao se iz šatora), ali i pobrisao. Imaš kakve info,koliko vode mu trebalo i sl.?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 14:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jeste, i završio. Imao sam negdje na e-mailu LIVE izvještaj (javljao se iz šatora), ali i pobrisao.
Imaš kakve info,koliko vode mu trebalo i sl.? Ne sjećam se koliko je vode nosio sa sobom, ali se sjećam da nisu morali nositi vodu za cijelih 7 dana nego "samo" za jedan dan, jer su ih na odredištu na kraju svakog dana čekali sa opskrbom za sljedeći dan.
|
|
Vrh |
|
|
Unknownche
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 15:05 |
|
|
Tulkas je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Svaka cast 200 minuta cardia heftichno,mora da si izdefinisan k‘o Bruce Lee Nije bas. Ja ti sve izbalansiram pivom i obilnom hranom u danima vikenda. Nisam 100% discipliniran Nešto ko i ja, aerobno ali puno toga u vodu padne kad je draga hrana i čašica uz dobro društvo
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 15:18 |
|
|
Unknownche je napisao/la: Ne kužim Maria i Ljiljana, pa šta ste to uradili od sebe nedavno sam kritizirao jednog frenda isto mi se došao hvaliti s bicepsom kaže nešto 55cm obujam nemam pojma... napuvao se ko lopta. Ne znam svakome po volji, ali nikada nisam mogao shvatiti ljude koji nabijaju nepotrebno mišićnu masu, ok malo ali previše je previše. Valjda je i to neki vid ljubavi. To je vrsta sporta,neko voli ,neko ne. Stvar ukusa,ja sam se već kako rekoh bavio i nekim drugim stvarima npr. borilački sportovi.Sad sam se pretvorio u babu jer mi se neda trenirat,5 puta tjedno zadnje 4 godine me ubilo psihički .Sad odmaram već godinu dana. zlatni_ljiljan je napisao/la: Dobar si Mario Pa i ja tako mislim ja kad sam na kuri od 2 gramma testa sedmichno plus recimo metan ,to je za mene "natural 100%" za mene natural prestaje tek kad se uzme najopasnija igrachka iz "nasheg" obdanishta" a to je insulin Sorry što pitam,al da nije malo previše 2 grama tjedno ? Ja znam natjecatelje koji su na max 1 gram. Što se tiče metana , u zadnje vrijeme ovdje kod mene postale popularne naposim tablete,cijeli grad je na tom ,bugarska proizvodnja.Neko gadno truje ljude. Inzulin ... Novorapid? zlatni_ljiljan je napisao/la: Kako se necu sjecati tamo sam clan dugo vremena,jos iz vremena dok su stranicu posjecivali Mishko,Pedjos &Co,sad se srozala iako ima jos uvijek shampiona koji je posjecuju...
Znam Terzu i Sakiba(kod ovog drugog sam trenirao dok sam bio dole)
Ja sam isto dosta dugo član. Ako se ne varam Pedjos to je onaj sto je na avataru imao sebe izbjeljenog,malo razvučenog. Peđa Petrović..? Sjećam se njega,i mislim da su ga kritizirali radi neuzimanja PCT-a poslije svake kure.Vidiš takve stvari su me živcirale,dođu balonje od 14 god ,tek krenuli u teretane ,pročitaju par "sticky"-a i odu solit pamet nekom natjecatelju.Zato sam i napustio forum. Što se tiče Terze ,to je onaj iz Sarajeva . Mirsad?Imam zajedničkog prijatelja sa prvim,ali nepoznajem ni jednog ni drugog osobno . BTW vidjeh šta je Terzo napravio od žene prije god dana...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 15:39 |
|
|
Mario,samo pitaj tu smo da razmjenjujemo iskustva Pojasnjenje kako i sam znas da na svakog shtof djeluje drugachije i da je svako individualan na tom planu,nekog radi i 500 mg sedmichno ,ja uzmem 2000 mg testa sedmichno (a ti znas sta to znaci,koja je to kolichina uljnog estera) treba shiknuti u bulju 2 kubika zejtina nekog radi bolje nekog loshije ,recimo meni su smjesne doze kad neko uzima ono standard 76 mg Trena recimo sedmichno ,Naposim i jeste ustvari metan to je isti *** samo generika...sve je to individualno care ,a ja uvijek poduplam ,znachi ako mi je doktro prepisao za prehladu 3 aspirina dnevno ja roknem 6 komada,a tako i sto se tiche AAS-a sto je sigurno sigurno je...sto se tiche foruma ima tamo dosta kvalitetnih ljudi ali balavurdija kvari rejting,mozda se sjecas cirkusa sa Vedranom Jaksicem i slichna prepuzavanja....
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 15:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mario,samo pitaj tu smo da razmjenjujemo iskustva Pojasnjenje kako i sam znas da na svakog shtof djeluje drugachije i da je svako individualan na tom planu,nekog radi i 500 mg sedmichno ,ja uzmem 2000 mg testa sedmichno (a ti znas sta to znaci,koja je to kolichina uljnog estera) treba shiknuti u bulju 2 kubika zejtina nekog radi bolje nekog loshije ,recimo meni su smjesne doze kad neko uzima ono standard 76 mg Trena recimo sedmichno ,Naposim i jeste ustvari metan to je isti *** samo generika...sve je to individualno care ,a ja uvijek poduplam ,znachi ako mi je doktro prepisao za prehladu 3 aspirina dnevno ja roknem 6 komada,a tako i sto se tiche AAS-a sto je sigurno sigurno je...sto se tiche foruma ima tamo dosta kvalitetnih ljudi ali balavurdija kvari rejting,mozda se sjecas cirkusa sa Vedranom Jaksicem i slichna prepuzavanja.... Da slažem se da djeluje na svakog drugačije.No dobro vidim da si iskusan pa pretpostavljam da znaš šta radiš . Kako radis ? Uzimas 2000 mg na dva puta tjedno ,odnosno podijelis na gram? Koji koristiš ,standard Galenikin 250mg/ml? Da slažem se da je smiješno ovo za tren.Nije smješno za početnika ,al za ljude koji su dulje u tom 75 mg trena je smješno . Sad kad si rekao Tren ,sjetih se "Brittish Dragon " proizvoda.Šteta što se prestalo proizvodit ,pogotovo kad smo svi saznali da su bili poddozirani ,imalo više mg nego što je napisano.To nikom nije teško palo .Sjećam se da je recimo Deca Durabolim od BD-a imala umjesto napisanih 250 mg /ml negdje oko 310 mg /ml ,bubam ,al otprilike cifra. Naposim i je metan ,al šta sam sve pročitao o njemu ne bi ga uzeo da mi netko plati .Ovdje se vrte fejk naposimi ,i to oni iz 2006,tad su bili popularni ,lako ih prepoznat. Nije metan kao metan sporan ,al naposim i da je pravi po meni je shit ,jer je tableta umjesto napisanih 5 mg navodno 3 mg. Koliko samo tog moras popit ,lol... Što se tiče metana ,smatram da je daleko bolji izbor onaj plavi Danabol (10 mg) ,kutija plastična ,plava,al ubi me nemogu se sjetit proizvođaća.To je nešto novijeg datuma. Da sjećam se Jakšića ,al kroz maglu. Mislim da je bilo nekih svađanja oko njegovog tipa treniranja? Već rekoh,najteže mi palo što su Šarčeva banirali . Nisam dugo navraćao ,al znaš li možda šta je sa onim powerlifterom ,imao je avatar svoju ćelavu glavu sa leđa ,trapeze ..ako znaš na kog mislim?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 16:04 |
|
|
Nema koji nisam probao,od grchkog do turskog,ali Galenika je TITO,i najisplativija,pet komada placam 13 KM Sto se tiche apliciranja odstupam od nachela BB-a, nema kod mene ono pon-cet,a i tehnichki tesko izvodivo cetiri ampule zejtina sprashiti odjednom i dvije su mnogo burazeru,koliko puta mi je gluteus oteko zbog kolichine uljnog estera ja se rokam svaki drugi dan po dvije ampule odjednom...a sto se tiche metana sta ja znam ja nisam fan oralnih steroida teski su za jetru zato preferiram parenteralu...ali da ne bude zablude kad nas budu chitali ne preporuchujem ljudima da uzimaju koji nemaju dovoljno znanja o zastiti o farmakokinetici i farmakodinamici onog sto uzimaju... PS inzulin je jedina stvar koju nemam muda da uzimam,jer je i najopasnija to je vec ruski rulet ,a i ne idem na takmichenja zasto onda rizikovati da izgubim glavu...
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 16:18 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Nema koji nisam probao,od grchkog do turskog,ali Galenika je TITO,i najisplativija,pet komada placam 13 KM Sto se tiche apliciranja odstupam od nachela BB-a, nema kod mene ono pon-cet,a i tehnichki tesko izvodivo cetiri ampule zejtina sprashiti odjednom i dvije su mnogo burazeru,koliko puta mi je gluteus oteko zbog kolichine uljnog estera ja se rokam svaki drugi dan po dvije ampule odjednom...a sto se tiche metana sta ja znam ja nisam fan oralnih steroida teski su za jetru zato preferiram parenteralu...ali da ne bude zablude kad nas budu chitali ne preporuchujem ljudima da uzimaju koji nemaju dovoljno znanja o zastiti o farmakokinetici i farmakodinamici onog sto uzimaju... PS inzulin je jedina stvar koju nemam muda da uzimam,jer je i najopasnija to je vec ruski rulet ,a i ne idem na takmichenja zasto onda rizikovati da izgubim glavu... Mnogi se žale na galenikin testosteron ,al smatram da je to jako kvalitetna stvar i pritom vrlo jeftina. Pretpostavljam onda da je to što uzimaš druga ruke ,jer za 13 km uzmeš deset komada u BiH u ljekarni bez recepta. Dobro da ne bude da sad ne razmišljam,pretpostavljam da ti se isplati kupovat po toj cijeni jer ne želiš rizikovat šverc preko granice.Neznam ,meni je to stvarno puno uzimat toliko tjedno. Zašto ne pokušaš umjesto u gluteus u rame,puno jednostavnije vjeruj mi ,i ne boli tolko .Šta je parentala ?Neznam ,stvarno ,malo me sad i sramota radi nepoznavanja tog pojma . Metan je izuzetno težak za jetru ,a ono što me najviše smeta su bubuljice,loše je i za kosu ako si genetski osjetljiv.A poslije toga valja kupit i onaj silimarin ,za regeneriranje jetre. A ima ljudi koji pretjeruju time,očito se ne zamaraju posljedicama .Poslije bude kasno. Inzulin je ruski rulet,al samo ako si teški fanatik što se tiče ishrane to će ti poslužit,i naravno ako si natjecatelj.Njegova je prednost što je jeftin ,pet komada Novorapida (brzodjelujući) je oko 300 kn ,5 ampula po 10 ml .To nemožeš potrošit i da hoćeš . Probaj 0,1 ml poslije treninga i odmah poslije toga litru đusa ,šećer... Smatram da je to odlična stvar,samo opasno ako neznaš šta radiš. Poslije 10 min koma pa smrt .
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Vaši treninzi Postano: 12 vel 2012, 16:27 |
|
|
mario_cro je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Nema koji nisam probao,od grchkog do turskog,ali Galenika je TITO,i najisplativija,pet komada placam 13 KM Sto se tiche apliciranja odstupam od nachela BB-a, nema kod mene ono pon-cet,a i tehnichki tesko izvodivo cetiri ampule zejtina sprashiti odjednom i dvije su mnogo burazeru,koliko puta mi je gluteus oteko zbog kolichine uljnog estera ja se rokam svaki drugi dan po dvije ampule odjednom...a sto se tiche metana sta ja znam ja nisam fan oralnih steroida teski su za jetru zato preferiram parenteralu...ali da ne bude zablude kad nas budu chitali ne preporuchujem ljudima da uzimaju koji nemaju dovoljno znanja o zastiti o farmakokinetici i farmakodinamici onog sto uzimaju... PS inzulin je jedina stvar koju nemam muda da uzimam,jer je i najopasnija to je vec ruski rulet ,a i ne idem na takmichenja zasto onda rizikovati da izgubim glavu... Mnogi se žale na galenikin testosteron ,al smatram da je to jako kvalitetna stvar i pritom vrlo jeftina. Pretpostavljam onda da je to što uzimaš druga ruke ,jer za 13 km uzmeš deset komada u BiH u ljekarni bez recepta. Dobro da ne bude da sad ne razmišljam,pretpostavljam da ti se isplati kupovat po toj cijeni jer ne želiš rizikovat šverc preko granice.Neznam ,meni je to stvarno puno uzimat toliko tjedno. Zašto ne pokušaš umjesto u gluteus u rame,puno jednostavnije vjeruj mi ,i ne boli tolko .Šta je parentala ?Neznam ,stvarno ,malo me sad i sramota radi nepoznavanja tog pojma . Metan je izuzetno težak za jetru ,a ono što me najviše smeta su bubuljice,loše je i za kosu ako si genetski osjetljiv.A poslije toga valja kupit i onaj silimarin ,za regeneriranje jetre. A ima ljudi koji pretjeruju time,očito se ne zamaraju posljedicama .Poslije bude kasno. Inzulin je ruski rulet,al samo ako si teški fanatik što se tiče ishrane to će ti poslužit,i naravno ako si natjecatelj.Njegova je prednost što je jeftin ,pet komada Novorapida (brzodjelujući) je oko 300 kn ,5 ampula po 10 ml .To nemožeš potrošit i da hoćeš . Probaj 0,1 ml poslije treninga i odmah poslije toga litru đusa ,šećer... Smatram da je to odlična stvar,samo opasno ako neznaš šta radiš. Poslije 10 min koma pa smrt . Bez recepta?????Gdje je to da otkupim sve testa sto imaju na lageru????Jebote ja sam presretan i sto ovu cijenu placam bilo je dana kad sam placao 1 ampulu 4 eura(da dobro si chuo ne marke nego eura) kad sam bocu Bolde od 10 ml blaco 40 eura ,a bocu Trena 70 eura,pa ti izracunaj,a gdje je euro po tableti clome(clomifen) ... Parenteralno je sve sto ne ide preko usta odnosno crijeva,znaci igla majka u rame sam davao i u list i u kvadriceps,cak sam jednom i u biceps dao pa sam nosio hematom jedno dva mjeseca na bicki,brate boli puno u rame i rame je samo za do 1 ml sve preko je bolno,zato gluteus majka...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|