|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 19 vel 2012, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61689 Lokacija: DAZP HQ
|
ali deda-stric, pa meni su tri dedina brata poginuli u drugom svjetskom rat, pa šta, koda su jedini, bilo pa prošlo. ovaj se smiješni čovjek ovdje trza i bijesni kao da je osobno svjedočio gdje mu Stjepan Sarkotić prije 100 godina ubija deda strica.  Sarkotić je bio vizionar, borac za hrvatstvo u BIH i veliki čovjek kojeg nažalost nisu saslušali na vrijeme.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 19 vel 2012, 20:44 |
|
|
dudu je napisao/la: joe enter je napisao/la: Velika junačina!? , taj i njegova ekipa mi je ubila dedu-strica od 16 godina pri osvajanju CG i to pre samog osvajanja Cetinja i rušenja Njegoševog spomenika.
Retka ljudska splačina i zlikovac prema Srbima i ostalim koji nisu bili na strani njemu ljubljenih Švaba.
Prosto mi je neverovatno da na Hrobijevom linku sa hr.wikija , on je veličan kao hrvatski junak i borac za slobodnu Hrvatsku , time što je namerno postavljen od Beča da ubija sirotinju po Srbiji,Bosni,CG...!
Prestrašno! , koji bedni ubica za tuđina , i predhodnik patriote Pavelića!! http://www.forum.hr/showthread.php?t=344359ista spika kao i prije 4 godine. čuj ovo, deda-stric.  Sprdaj se sa svojom porodicom i sa svojim žrtvama jer tebi je pokenjati se po žrtvi kao dobar dan a veličati zlikovca normalno sve dok ubija Srbe. Šta se smeješ jado jadni?! , kod mene u porodici je ta tužna priča oduvek ostala jer pobijena su deca od strane TVOJIH hrvatskih vojnika koji su služili hrvatskog generala koji se borio za Hrvatsku. Jel kad prolaziš kroz Srem idevši za Beograd jel posetiš mesta gde su hrabri hrvatski vojnici ubijali sirotinju i decu prvo u 1.sv.ratu a onda u 2.sv.ratu. Jel baciš pogled na Mačvu preko Save , tu je tek pokazano junaštvo hrvatskih vojnika svi osokoljerni svojim velikim hrvatskim generalom Sarkotićem. In kraju kad stigneš kod tazbine u Beograd jel tražiš bandere po Terazijama kad su hrabri hrvatski vojnici vešali Srbe u okupiranom Beogradu. Mislim da je red da im odaš počast jer su branili hrvatsku domovinu Beogradu,Mačvi,Hercegovini,Crnoj Gori,..., kupi neko cveće ili venčić.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 19 vel 2012, 20:47 |
|
|
ti si jedan veliki bolesnik, uz to i komunist/komunjara, tim gore. to koje ideologije ti spajaš ni pas s maslom ne bi pojeo.
nisam znao da smo vas i u WWI tako tukli. lijepo saznanje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 19 vel 2012, 22:35 |
|
|
[QUOTE=joe enter;14239680]Bilo ih je , i to puno tako mladih , jer mi je stariji deda-stric nešto ranije poginuo od 19.g na Glasincu(Bosna)! Nije on ubijen u uniformi nego su ga na prisilnom pravljenju puta(Trebinje-Nikšić) zajedno sa rođacima , bukvalno utukli toljagama i kundacima.[/QUOTE] [QUOTE=Kexx;14241230]Crnogorca išli tjerati da radi? Strašno.[/QUOTE] 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 11:02 |
|
|
dudu je napisao/la: ti si jedan veliki bolesnik, uz to i komunist/komunjara, tim gore. to koje ideologije ti spajaš ni pas s maslom ne bi pojeo.
nisam znao da smo vas i u WWI tako tukli. lijepo saznanje. Pa sad znaš , ali ne bi trebalo od mene da saznaš već iz drugih izvora da ti bolje legne to saznanje. Zbog takvih kao što je Sarkotić je i nestala mržnja i prvi zločini Hrvata nad Srbima bez ikakvog razloga. I ti veličaš čoveka kao velikog hrvatskog generala koji je mrzeo Srbe i ubijao po okupiranim teriortijama zajedno sa svojim gospodarima Švabama bez ikakvog razloga. I sad ja bolesnik?! , jel ja kao ti veličam zlikovca i onoga koji je direktno prouzročio mržnju između Srba i Hrvata?! , jel se ja sprdam kao ti sa žrtvama i bacam fore u vezi toga kao dobar dan?! Ja mislim da ja to ne radim i da je humorističko nekrofilstvo tvoja prepoznatljiva odlika i da ti zajedno sa svojim pajdašima se diviš zlikovcu i izdajniku i to samo iz razloga što znaš da je bio ubica Srba i veliki mrzitelj. E sad ko je bolesnik mislim da je jasno , ali ti ćeš sad jednu rečenicu opaliti kao malopre govoreći šta ćeš ti na ovoj temi kad te ionako niko ne čita , smejaćeš se rečenici "Deda-stric" , i bacaćeš fore sve vreme praveći se blesav i meni nabacivati nešto što sam radiš.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 12:18 |
|
|
general Sarkotić je veliki hrvatski domoljub zato što je radio u interesu Hrvata, i to ponajviše bh. Hrvata, što je predosjetio opasnost Jugoslavije i što se borio da BIH ne završi u sastavu Srbije. za tebe je vjerojatno i general Gotovina zločinac, za mene je velikan, tako da je bespredmetno uletavati na ovaj način na temu o hrvatskom velikanu, što god ti mislio jer nije ovo ni krstarica, ni serbian caffe. nadalje, hrvatsko-srpski politički sukob započinje davno prije prvog svjetskog rata, a koliko se god trudio krivnju prebaciti na Hrvate ne može ti poći za rukom jer je oduvijek i jedino problem u srpskom imperijalizmu u čiju su igranku upali i hrvatski Srbi, koji su na kraju i najviše izgubili. s Hrvatima na kraju krajeva nitko nije imao problema osim Srba, a Srbi su imali probleme sa svima osim s Rumunjima. potsjeti me to na jedan dječiji film kad su Zagorci došli prvi put u Zagreb i dva klinca se izgubila. digla se cijela strka, tražila ih policija i kad su ih našli i pitali pa gdje ste vi, a vele oni, ma ostali su se izgubili.  uvijek prvo pođi od sebe i od Srbije, siguran sam da nećeš pogriješiti. btw, i dalje ne nalazim nigdje da je Sarkotić ikakav zločinac, niti vidim da ga Srbi tako zovu, osim što je ušao u Lovćen, što samo po sebi ništa ne pretstavlja jer je Crna Gora objavila rat AU. Citat: Crna Gora je stala uz Srbiju, a njen kralj Nikola I Petrović obratio se proglasom narodu 6. avgusta: „Crno žuti barjak, koji od davnih vremena kao mora pritiska dušu jugoslovenskog naroda, razvio se da taj narod sada potpuno uništi, da njegove slobodne predstavnike Srbiju i Crnu Goru pregazi... Tko je junak i slijedi koracima dva stara srpska kralja, da ginemo i krv proljevamo za jedinstvo i slobodu zlatnu... Mi smo hteli mir, a nametnut nam je rat.“
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 12:36 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
joe enter je napisao/la: dudu je napisao/la: http://www.forum.hr/showthread.php?t=344359ista spika kao i prije 4 godine. čuj ovo, deda-stric.  Sprdaj se sa svojom porodicom i sa svojim žrtvama jer tebi je pokenjati se po žrtvi kao dobar dan a veličati zlikovca normalno sve dok ubija Srbe. Šta se smeješ jado jadni?! , kod mene u porodici je ta tužna priča oduvek ostala jer pobijena su deca od strane TVOJIH hrvatskih vojnika koji su služili hrvatskog generala koji se borio za Hrvatsku. Jel kad prolaziš kroz Srem idevši za Beograd jel posetiš mesta gde su hrabri hrvatski vojnici ubijali sirotinju i decu prvo u 1.sv.ratu a onda u 2.sv.ratu. Jel baciš pogled na Mačvu preko Save , tu je tek pokazano junaštvo hrvatskih vojnika svi osokoljerni svojim velikim hrvatskim generalom Sarkotićem. In kraju kad stigneš kod tazbine u Beograd jel tražiš bandere po Terazijama kad su hrabri hrvatski vojnici vešali Srbe u okupiranom Beogradu. Mislim da je red da im odaš počast jer su branili hrvatsku domovinu Beogradu,Mačvi,Hercegovini,Crnoj Gori,..., kupi neko cveće ili venčić. ti mene ovim jadikovkama "jao bre sve nas pobiše" podsjećaš na jedan vic. posjeo djed jovan svog malog unuka stefana pa mu objašnjava što je doživio u WWII. jednom u selo uletiše švabe i povikaše - " sad ćemo vas sve jebat u guzicu, a ako ne dadete šupka sve ćemo postreljat"! i što se dogodilo? - pita mali stefan! mene streljali! reče djed jovan.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 12:49 |
|
|
Upravo si potvrdio ono što sam i mislio da jesi zapravo , a to je čovek bez imalo obraza i stida koji govori o švapskom generalu kao svojem koji je preventivno okupirao BiH , pa onda preventivno napao Srbiju i Crnu goru preventivno ubijajući masovno sirotinju i osvajajući velegrade poput Cetinja.
Ja verujem da su to hrvatski interesi oduvek bili jer ih ti tako prestavljaš pa ti ja i verujem. Junački nema šta , iza švapskih skuta tražiti svoju sreću ubijanjem nedužnih i razaranjem zemlje u kojoj je svaki peti čovek bio mrtav.
I Franz Ferdinand je bio veliki hrvatski patriota , to znam jer čim je ubijen počeo je lov na Srbe po BiH i Hrvatskoj od strane Hrvata koji su na istoj liniji kao Sarkotić,Frank i Pavelić. Tad je bila parola ne "Srbe na vrbe" već "Srbe na štrik"
Međutim ja znam da je bilo dosta čestitih Hrvata koji nisu videli svoju sreću u ubijanju Srba i okupaciji Srbije već su i oni hapšeni i proganjani od takvih kao što je Sarkotić slavni hrvatski domoljub koji nije znao da bekne hrvatski i isključivo govorio na nemačkom.
Od Starčevića preko Sarkotića,Franka i posle Pavelića je tvoja osnova domoljublja , svaka čast ja sam završio na ovoj temi možeš nastaviti biti ponosan na osvajanje Beograda,Cetinja i ubijanje svakog petog Srbina kao svoj prevetnivni hrvatski uspeh u odbrani BiH koja je hrvatska teirtorija po tebi.
|
|
Vrh |
|
 |
Bagulin
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 12:54 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
joe enter je napisao/la: Upravo si potvrdio ono što sam i mislio da jesi zapravo , a to je čovek bez imalo obraza i stida koji govori o švapskom generalu kao svojem koji je preventivno okupirao BiH , pa onda preventivno napao Srbiju i Crnu goru preventivno ubijajući masovno sirotinju i osvajajući velegrade poput Cetinja.
Ja verujem da su to hrvatski interesi oduvek bili jer ih ti tako prestavljaš pa ti ja i verujem. Junački nema šta , iza švapskih skuta tražiti svoju sreću ubijanjem nedužnih i razaranjem zemlje u kojoj je svaki peti čovek bio mrtav.
I Franz Ferdinand je bio veliki hrvatski patriota , to znam jer čim je ubijen počeo je lov na Srbe po BiH i Hrvatskoj od strane Hrvata koji su na istoj liniji kao Sarkotić,Frank i Pavelić. Tad je bila parola ne "Srbe na vrbe" već "Srbe na štrik"
Međutim ja znam da je bilo dosta čestitih Hrvata koji nisu videli svoju sreću u ubijanju Srba i okupaciji Srbije već su i oni hapšeni i proganjani od takvih kao što je Sarkotić slavni hrvatski domoljub koji nije znao da bekne hrvatski i isključivo govorio na nemačkom.
Od Starčevića preko Sarkotića,Franka i posle Pavelića je tvoja osnova domoljublja , svaka čast ja sam završio na ovoj temi možeš nastaviti biti ponosan na osvajanje Beograda,Cetinja i ubijanje svakog petog Srbina kao svoj prevetnivni hrvatski uspeh u odbrani BiH koja je hrvatska teirtorija po tebi. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 12:58 |
|
|
ti si jedan bolesnik najobičniji, koji nema što tražiti na ovom forumu. o događajim od prije 100 godina pišeš kao da si im osobno svjedočio. smrade jedan pokvareni, radije se bavi onime što su pripadnici tvog naroda zasrali tijekom tvog života, a kani se hrvatske brige.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:12 |
|
|
dudu je napisao/la: nadalje, hrvatsko-srpski politički sukob započinje davno prije prvog svjetskog rata, a koliko se god trudio krivnju prebaciti na Hrvate ne može ti poći za rukom jer je oduvijek i jedino problem u srpskom imperijalizmu u čiju su igranku upali i hrvatski Srbi, koji su na kraju i najviše izgubili. s Hrvatima na kraju krajeva nitko nije imao problema osim Srba, a Srbi su imali probleme sa svima osim s Rumunjima. potsjeti me to na jedan dječiji film kad su Zagorci došli prvi put u Zagreb i dva klinca se izgubila. digla se cijela strka, tražila ih policija i kad su ih našli i pitali pa gdje ste vi, a vele oni, ma ostali su se izgubili.  uvijek prvo pođi od sebe i od Srbije, siguran sam da nećeš pogriješiti. To je snažna tradcija stara preko 150 godina, tradicija da se viri u komšijino dvorište i nastoji prisvojiti tuđe. Čak i danas u 21.stoljeću srpske demokrate o laprdaju o srpskom Dubrovniku. Nacionalisti pričaju o genetskom otpadu srpstva, Hrvatima, Bošnjacima, Crnogorcima, Makedoncima.. Dakle stvar je jasna. Zato su svi i pobjegli od Srba kao od kuge.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:12 |
|
|
dudu je napisao/la: ti si jedan bolesnik najobičniji, koji nema što tražiti na ovom forumu. o događajim od prije 100 godina pišeš kao da si im osobno svjedočio. smrade jedan pokvareni, radije se bavi onime što su pripadnici tvog naroda zasrali tijekom tvog života, a kani se hrvatske brige. Kako ti i priliči upravo si izgovorio ono što sam i očekivao od lažova i prevaranta koji svršava nad zločinima koji su učinjeni Srbima. Pa tebi je Sarkotić od pre jebenih 100 godina junak a ne meni , i reci jesam li ja ikad rekao išta afirmativno o Srbima koji su činili zločine i borili se za tuđina protiv Hrvata?! , jesam li ijednog čoveka pojedinca veličao a za kojeg se zna da je mrzitelj,ubica i osvajač Hrvatske?! Ja sam se o srpskim zločincima i zločinima milion puta izjasnio i rekao da se stidim svakog onoga koji je ubijao na pravdi boga Hrvate ili bilo koga drugog a tebe lažova za to boli kurac i tebi je jebeni Sarkotić junak , a on je ubijao Srbe , mrzeo Srbe i bio začetnik ustaštva, i okupirao Srbiju,BiH i Crnu Goru. Rekoh ja da si ti jad i beda , i da ćeš lagati i meni spočitavati laži samo da opravdao svoju mržnju i kako si već rekao prevetivno ubijanje Srba ima smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:15 |
|
|
joe enter je napisao/la: dudu je napisao/la: ti si jedan bolesnik najobičniji, koji nema što tražiti na ovom forumu. o događajim od prije 100 godina pišeš kao da si im osobno svjedočio. smrade jedan pokvareni, radije se bavi onime što su pripadnici tvog naroda zasrali tijekom tvog života, a kani se hrvatske brige. Kako ti i priliči upravo si izgovorio ono što sam i očekivao od lažova i prevaranta koji svršava nad zločinima koji su učinjeni Srbima. Pa tebi je Sarkotić od pre jebenih 100 godina junak a ne meni , i reci jesam li ja ikad rekao išta afirmativno o Srbima koji su činili zločine i borili se za tuđina protiv Hrvata?! , jesam li ijednog čoveka pojedinca veličao a za kojeg se zna da je mrzitelj,ubica i osvajač Hrvatske?! Ja sam se o srpskim zločincima i zločinima milion puta izjasnio i rekao da se stidim svakog onoga koji je ubijao na pravdi boga Hrvate ili bilo koga drugog a tebe lažova za to boli kurac i tebi je jebeni Sarkotić junak , a on je ubijao Srbe , mrzeo Srbe i bio začetnik ustaštva, i okupirao Srbiju,BiH i Crnu Goru. Rekoh ja da si ti jad i beda , i da ćeš lagati i meni spočitavati laži samo da opravdao svoju mržnju i kako si već rekao prevetivno ubijanje Srba ima smisla. Prema pisanju Tucovića Srbi su u Balkanskim ratovima poklali 120.000 Albanaca, čak je i međunarodna komisija napravila izvještaj o zvjerstvima nad Albancima. Jel se stidiš srpskih oficira iz Balkanskih ratova.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:21 |
|
|
joe enter je napisao/la: dudu je napisao/la: ti si jedan bolesnik najobičniji, koji nema što tražiti na ovom forumu. o događajim od prije 100 godina pišeš kao da si im osobno svjedočio. smrade jedan pokvareni, radije se bavi onime što su pripadnici tvog naroda zasrali tijekom tvog života, a kani se hrvatske brige. Kako ti i priliči upravo si izgovorio ono što sam i očekivao od lažova i prevaranta koji svršava nad zločinima koji su učinjeni Srbima. Pa tebi je Sarkotić od pre jebenih 100 godina junak a ne meni , i reci jesam li ja ikad rekao išta afirmativno o Srbima koji su činili zločine i borili se za tuđina protiv Hrvata?! , jesam li ijednog čoveka pojedinca veličao a za kojeg se zna da je mrzitelj,ubica i osvajač Hrvatske?! Ja sam se o srpskim zločincima i zločinima milion puta izjasnio i rekao da se stidim svakog onoga koji je ubijao na pravdi boga Hrvate ili bilo koga drugog a tebe lažova za to boli kurac i tebi je jebeni Sarkotić junak , a on je ubijao Srbe , mrzeo Srbe i bio začetnik ustaštva, i okupirao Srbiju,BiH i Crnu Goru. Rekoh ja da si ti jad i beda , i da ćeš lagati i meni spočitavati laži samo da opravdao svoju mržnju i kako si već rekao prevetivno ubijanje Srba ima smisla. Sarkotić je dakle ustaša prije ustaša.  kad su Hrvati u pitanju onda je svaki general ili zapovjednik odmah zločinac jer je i jedan Srbin ubijen pod njegovom komandom, začudo ne vidim da praviš razliku između vojnika i civila. međutim, tom istom analogijom su i svi najveći srpski generali i vojskovođe ništa drugo nego zločinci jer su u svakom ratu od 19. stoljeća, pa naovamo iza sebe ostavljali na tisuće civilnih žrtava. tom istom analogijom je onda i svaki vojnik i zapovjednik zločinac samim time što sudjeluje u ratu. kad mi dokumentiraš za koje je to zločine odgovoran Sarkotić, onda ćemo možda i moći razgovarati o tome, dotad si jedna obična budala koja se pjeni na sve što imalo miriše na hrvatsko.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:25 |
|
|
dudu je napisao/la: Sarkotić je dakle ustaša prije ustaša.  kad su Hrvati u pitanju onda je svaki general ili zapovjednik odmah zločinac jer je i jedan Srbin ubijen pod njegovom komandom, začudo ne vidim da praviš razliku između vojnika i civila. međutim, tom istom analogijom su i svi najveći srpski generali i vojskovođe ništa drugo nego zločinci jer su u svakom ratu od 19. stoljeća, pa naovamo iza sebe ostavljali na tisuće civilnih žrtava. tom istom analogijom je onda i svaki vojnik i zapovjednik zločinac samim time što sudjeluje u ratu. A ne ne to su junaci koji su se borili za slobodu ne samo Srba nego i svih naroda u okruženju.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:31 |
|
|
bonislav je napisao/la: dudu je napisao/la: Sarkotić je dakle ustaša prije ustaša.  kad su Hrvati u pitanju onda je svaki general ili zapovjednik odmah zločinac jer je i jedan Srbin ubijen pod njegovom komandom, začudo ne vidim da praviš razliku između vojnika i civila. međutim, tom istom analogijom su i svi najveći srpski generali i vojskovođe ništa drugo nego zločinci jer su u svakom ratu od 19. stoljeća, pa naovamo iza sebe ostavljali na tisuće civilnih žrtava. tom istom analogijom je onda i svaki vojnik i zapovjednik zločinac samim time što sudjeluje u ratu. A ne ne to su junaci koji su se borili za slobodu ne samo Srba nego i svih naroda u okruženju. još jedan od žešćih mitova u srpskom narodu, vole se pohvaliti kako su i nas oslobodili, iako nikako da itko od njih objasni kako to da je Država Slovenaca, Hrvata i Srba (današnja Slovenija, Hrvatska i BIH) proglašena tri dana prije nego je srpska vojska oslobodila Beograd. 29.10.1918. Hrvatski sabor je prekinuo sve državno-pravne veze s Bečom i Budimpeštom i proglasio Državu SHS, a srpska vojska u Beograd ulazi 1.11.1918. jedan od pristalica te lude analogije je i dotični joe enter.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:37 |
|
|
dudu je napisao/la: još jedan od žešćih mitova u srpskom narodu, vole se pohvaliti kako su i nas oslobodili, iako nikako da itko od njih objasni kako to da je Država Slovenaca, Hrvata i Srba (današnja Slovenija, Hrvatska i BIH) proglašena tri dana prije nego je srpska vojska oslobodila Beograd.
29.10.1918. Hrvatski sabor je prekinuo sve državno-pravne veze s Bečom i Budimpeštom i proglasio Državu SHS, a srpska vojska u Beograd ulazi 1.11.1918.
jedan od pristalica te lude analogije je i dotični joe enter.
Lijepo je to Svetozar Pribičević rekao Srbijancima kada su se qurčili kako su oni nešto oslobodili - reko je jasno da su Sile Antante oslobodile i Jugoslavene u AU i Srbiju. Srpska vojska je jedino oslobodila života ovce na otoku Krfu, i to u saradnji sa francuskim i talijanskim brodskim kapetanima civilne plovidbe.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:44 |
|
|
dudu je napisao/la: Sarkotić je dakle ustaša prije ustaša.  kad su Hrvati u pitanju onda je svaki general ili zapovjednik odmah zločinac jer je i jedan Srbin ubijen pod njegovom komandom, začudo ne vidim da praviš razliku između vojnika i civila. međutim, tom istom analogijom su i svi najveći srpski generali i vojskovođe ništa drugo nego zločinci jer su u svakom ratu od 19. stoljeća, pa naovamo iza sebe ostavljali na tisuće civilnih žrtava. tom istom analogijom je onda i svaki vojnik i zapovjednik zločinac samim time što sudjeluje u ratu. kad mi dokumentiraš za koje je to zločine odgovoran Sarkotić, onda ćemo možda i moći razgovarati o tome, dotad si jedna obična budala koja se pjeni na sve što imalo miriše na hrvatsko. Tema je o Sarkotiću , a ne o srpskim oficirima , ali da , svi srpski generali su zlikovci , ima i dobrih ali malo. Ali ja ne govorim o njihovom junaštvu niti sam ih ikad pomenuo na taj način jer se to jebeno dešavalo pre 100 godina kako i sam prebacuješ meni. Dok tebi je Sarkotić junak i borac za Hrvate. On je okupator moje zemlje u kojoj je svaki peti stanovnik bio mrtav gde su učinjeni ogromni zločini da civilima naročito u Mačvi i Podrinju. A tebi je on junak jer se borio za Hrvate tako što je okupirao Srbiju i Beograd i ubijao Srbe. Ako je to borba za Hrvate i to u uniformi austrije onda ti zaista nema pomoći jer veličati tog čoveka samo zbog okupacije Srbije i ubijanja Srba je samo dno.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:52 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tema je o Sarkotiću , a ne o srpskim oficirima , ali da , svi srpski generali su zlikovci , ima i dobrih ali malo.
Ali ja ne govorim o njihovom junaštvu niti sam ih ikad pomenuo na taj način jer se to jebeno dešavalo pre 100 godina kako i sam prebacuješ meni.
Dok tebi je Sarkotić junak i borac za Hrvate.
On je okupator moje zemlje u kojoj je svaki peti stanovnik bio mrtav gde su učinjeni ogromni zločini da civilima naročito u Mačvi i Podrinju. A tebi je on junak jer se borio za Hrvate tako što je okupirao Srbiju i Beograd i ubijao Srbe. Ako je to borba za Hrvate i to u uniformi austrije onda ti zaista nema pomoći jer veličati tog čoveka samo zbog okupacije Srbije i ubijanja Srba je samo dno.
Jel smatraš kralja Petra Karađorđevića masovnim zločincem odgovornim za pokolje desetina hiljada Albanaca i nasilnu srbizaciju stanovništva Makedonije.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:54 |
|
|
je li Sarkotić osobno odgovoran za zločine nad civilima u Mačvi i Podrinju? ne uklapa mi se u sliku jer ga zovu Sarkotić von Lovćen, a ne von Foča ili von Šabac. je li on zločinac samim time što je general u AU ili postoje neki dokumentirani zločini koje je naredio?
ponavljam još jednom, Sarkotić je veliki hrvatski domoljub, posebice za bh. Hrvate jer se borio za njihov status i radio na poboljšavanju istog. bez obzira što ti mislio o AU ili Hrvatima, a znam otprilike koji je domet tvog razmišljanja, AU nigdje nije omiljena nego baš među bh. Hrvatima. to je naravno razumljivo jer su prije toga živjeli u za njih genocidnoj Osmanskoj imperiji. ljubav prema AU i Franji Josipu je išla toliko daleko da su, po riječima mog djeda i pradjeda, a nemam im razloga ne vjerovati, padale glave ako bi netko pričao protiv cara. uopće nema dileme da je period AU vladavine nad BIH zlatni period za hrvatski narod u BIH, a ponajviše u smislu populacijske obnove, a onda i svake druge. Srbi u tim promišljanjima igraju devetu rupu na sviralu, nebitni su.
misliš li da su se Srbi prije 100 godina brinuli o općem hrvatskom interesu? toliko koliko su se oni brinuli i mene je briga za srpske probleme u tom istom periodu.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:57 |
|
|
bonislav je napisao/la: Jel smatraš kralja Petra Karađorđevića masovnim zločincem odgovornim za pokolje desetina hiljada Albanaca i nasilnu srbizaciju stanovništva Makedonije.
Da! A sad mi se skini s'kurca i počni da govoriš o Sarkotiću velikom hrvatskom junaku a ne o Srbima i njihovim zločincima.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 13:59 |
|
|
ti si neopjevana budala koja je potpuno skrenula s pameti. doduše, ne čudim se, poznato je da konzumiranje trave u velikim količinama zatupljuje.
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 14:02 |
|
|
Evo kako su 1875. Kajzera Franca i njegovu Sisi dočekali pravoslavni Vlaji iz Dalmatinske Zagore - ovo je ko Red Carpet: http://www.skdprosvjeta.com/news.php?id=687Car Franjo Pit volio janjetinu, a carica Sissy Džoli sladoled Carica i car bili su u Kistanjama dočekani čak i za današnje pojmove - spektakularno, a opet neusiljeno i za konzervativnog cara koji se grozio bilo kakvih novotarija vrlo liberalno. Cara i suprugu nije pratilo neko posebno veliko osiguranje pa je posjet prošao vrlo prisno i neusiljeno. Franjo Josip bio je oduševljen Manojlovačkim slapovima i rijekom Krkom, a stanovnici Kistanja predvođeni tadašnjim općinskim načelnikom Jankovićem priredili su mu pučki, ali zaista carski ručak.  A gdje je slobodarski srpski narod?
|
|
Vrh |
|
 |
bonislav
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 14:04 |
|
|
joe enter je napisao/la: Da!
A sad mi se skini s'kurca i počni da govoriš o Sarkotiću velikom hrvatskom junaku a ne o Srbima i njihovim zločincima.
Pa šta onda konstantno braniš srpski imperijalizam i širiš velikosrpsku propagandu kad njih smatraš zlikovcima.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Stjepan Sarkotic Postano: 20 vel 2012, 14:11 |
|
|
bonislav je napisao/la: joe enter je napisao/la: Da!
A sad mi se skini s'kurca i počni da govoriš o Sarkotiću velikom hrvatskom junaku a ne o Srbima i njihovim zločincima.
Pa šta onda konstantno braniš srpski imperijalizam i širiš velikosrpsku propagandu kad njih smatraš zlikovcima. Ša branim i koga branim?! , šta kenjaš i lažeš?! Jesam li ja ijednog oficira,generala,...veličao da je srpski junak?! , jesam li ikada veličao zločinee?!, i kako se to moje velikosrpske i imperijalističke ideje manifestuju?! Reci konkretno?!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|