|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 165 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 12:06 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: mara je napisao/la: Zato Hrvatska i je "na pragu" u EU. Da bi dosla do tog praga morala je prodati i izdati sve ono za sta se borila desetljecima a na kraju krvlju platila. To je trenutno nasa politicka stvarnost. Izdaj, prodaj, pokloni itd. da bi se unazadila! Kad se sagleda politicka scena i karikature koje ju vode, usudim se reci, da smo i dobro prosli!
Riječ je o mogućoj promjeni ponašanja Hrvatske kada ispuni cilj i uđe u EU. Ako se ne varam rijec o proslim i sadasnjim zbivanjim, naravno i buduca nisu iskljucena, al nije bila iskljucivo o njima rijec. 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 12:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ja mislim da oni nemaju neki grandiozni plan za BiH, vode se sistemom "ne talasaj" jer im ne treba još jedno krizno žarište, zato je Dayton sveta knjiga, osim kada ga treba izmjenjivati na štetu Hrvata, jer je to onda ipak linija manjeg otpora (kao što si sam rekao, Hrvati razumniji i popustljviji, prvenstveno zbog želje za ulaskom u njihov ekskluzivni klub), jedna od njihovih omiljenih strategija.
Ispada da postoje dva rješenja...svjesno radikalizirati situaciju da bi se izborili popusti Hrvatima, tj. neka dovođenje Muslimana u red postane ta linija manjeg otpora. To može uspjeti samo ako se osjeti i pogodi pravi trenutak, jer je rizik preogroman.
Drugo rješenje je nekako postati partner, jednostavno im dati ideju kako se uz malo njihovog pritiska (mrkve i batine) može utjecati na Muslimane da se dođe do konačnog rješenja, koje bi im omogućilo odlazak iz BiH (na stranu interesi operativaca i birokrata koji ubiru masne plate). Ali zašto bi morali da imaju neki grandiozan plan. Upravo to "ne talasaj" je najnormlaniji mogući odnos. Nije u redu na ljude u BiH na silu teraju da budu normalna država kad to normalna država nije. Takav odnos je na neki način i poruka muslimanima: ako hoćete BiH - bujrum, obezbedite podršku Srba i Hrvata. A Srbi i Hrvati treba stalno da podsećaju MZ da su u toj BiH protiv svoje volje - da vode odvojen život, da su nezainteresovani za tzv. zajedničke i paralelne institucije, da čine sve da one ne funkcionišu itd. a da za sebe stvore paralelne, neformalne institucije. Pa ako tako muslimanima odgovara, neka žive tako. Hoću da kažem da u situaciji kada je držanje MZ takvo kakvo jeste, taktika treba da ide u tom pravcu da BiH i zajedničku državu ogadi samim muslimanima. Pa RS radi sjajne stvari sa ovim blokadama zakona koji omogućavaju bezvizni režim za EU. Tu je poruka i Srba i MZ muslimanima jasna: hoćete Srbe u zajednčkoj državi sa vama - eto vam ih, pa gledajte koliko vam to odgovara. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 13:43 |
|
|
Ne znam koliko je moguće provesti, ali jedna jednostavna strategija Hrvata bi mogla biti učiniti da Bošnjaci ne žele zajednički život.
Ako bi osigurali demografski i ekonomski napredak, i ako bi postalo izvjesno da se postotak Bošnjaka u BiH smanjuje, oni bi sami tražili razlaz. Svi bošnjački planovi uvijek uključuju demografski aspekt. Teorija je "ne trebamo ni na što pristajati jer će nas za x godina biti 60-70% u BiH".
Ako uspijemo postaviti jasan trend da Hrvatima (i Srbima) snažno raste postotak u BiH, Bošnjaci će biti najglasniji zagovornici decentralizacije po etničkom kriteriju. I neće biti nezadovoljni ili ljuti na nekog (EU, USA?) kad je dobiju, nego presretni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 13:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 14:46 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
aleksije radicevic je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja mislim da oni nemaju neki grandiozni plan za BiH, vode se sistemom "ne talasaj" jer im ne treba još jedno krizno žarište, zato je Dayton sveta knjiga, osim kada ga treba izmjenjivati na štetu Hrvata, jer je to onda ipak linija manjeg otpora (kao što si sam rekao, Hrvati razumniji i popustljviji, prvenstveno zbog želje za ulaskom u njihov ekskluzivni klub), jedna od njihovih omiljenih strategija.
Ispada da postoje dva rješenja...svjesno radikalizirati situaciju da bi se izborili popusti Hrvatima, tj. neka dovođenje Muslimana u red postane ta linija manjeg otpora. To može uspjeti samo ako se osjeti i pogodi pravi trenutak, jer je rizik preogroman.
Drugo rješenje je nekako postati partner, jednostavno im dati ideju kako se uz malo njihovog pritiska (mrkve i batine) može utjecati na Muslimane da se dođe do konačnog rješenja, koje bi im omogućilo odlazak iz BiH (na stranu interesi operativaca i birokrata koji ubiru masne plate). Ali zašto bi morali da imaju neki grandiozan plan. Upravo to "ne talasaj" je najnormlaniji mogući odnos. Nije u redu na ljude u BiH na silu teraju da budu normalna država kad to normalna država nije. Takav odnos je na neki način i poruka muslimanima: ako hoćete BiH - bujrum, obezbedite podršku Srba i Hrvata. A Srbi i Hrvati treba stalno da podsećaju MZ da su u toj BiH protiv svoje volje - da vode odvojen život, da su nezainteresovani za tzv. zajedničke i paralelne institucije, da čine sve da one ne funkcionišu itd. a da za sebe stvore paralelne, neformalne institucije. Pa ako tako muslimanima odgovara, neka žive tako. Hoću da kažem da u situaciji kada je držanje MZ takvo kakvo jeste, taktika treba da ide u tom pravcu da BiH i zajedničku državu ogadi samim muslimanima. Pa RS radi sjajne stvari sa ovim blokadama zakona koji omogućavaju bezvizni režim za EU. Tu je poruka i Srba i MZ muslimanima jasna: hoćete Srbe u zajednčkoj državi sa vama - eto vam ih, pa gledajte koliko vam to odgovara.  Da, to je treća opcija, iskoristiti zajedničke institucije koliko god moguće da im se ogadi taj forsirani suživot. Na državnoj razini već ima pomaka jer se već i Tihi i AliSSpahić žale da Muslimana slabo ima i da su to sve srpski i hrvatski kadrovi. Što se tiče Federacije, tu je već teže izvesti slične manevre jer se ne možemo udružiti sa Srbima kao na državnoj razini, ali se zato tu može računati na kolaps Federacije u ekonomskom smislu zbog preglomazne administracije. Kada se zbog štrajkova, neimaštine i blokada okrenu sami sebi, moguće da se iz toga rode neka rješenja i ideje o konsolidaciji  No, za to su na drugoj strani potrebni racionalni ljudi, a mi imamo mitomane koji su se uživili u ulozi žrtve 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 14:50 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Da, to je treća opcija, iskoristiti zajedničke institucije koliko god moguće da im se ogadi taj forsirani suživot. Na državnoj razini već ima pomaka jer se već i Tihi i AliSSpahić žale da Muslimana slabo ima i da su to sve srpski i hrvatski kadrovi. Što se tiče Federacije, tu je već teže izvesti slične manevre jer se ne možemo udružiti sa Srbima kao na državnoj razini, ali se zato tu može računati na kolaps Federacije u ekonomskom smislu zbog preglomazne administracije. Kada se zbog štrajkova, neimaštine i blokada okrenu sami sebi, moguće da se iz toga rode neka rješenja i ideje o konsolidaciji  No, za to su na drugoj strani potrebni racionalni ljudi, a mi imamo mitomane koji su se uživili u ulozi žrtve  Naravano, ali ako se iz te mitomanije izrodi neki agresivni gest to samo može biti na njihovu štetu. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 14:57 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ali zašto bi morali da imaju neki grandiozan plan. Upravo to "ne talasaj" je najnormlaniji mogući odnos. Nije u redu na ljude u BiH na silu teraju da budu normalna država kad to normalna država nije. Takav odnos je na neki način i poruka muslimanima: ako hoćete BiH - bujrum, obezbedite podršku Srba i Hrvata. A Srbi i Hrvati treba stalno da podsećaju MZ da su u toj BiH protiv svoje volje - da vode odvojen život, da su nezainteresovani za tzv. zajedničke i paralelne institucije, da čine sve da one ne funkcionišu itd. a da za sebe stvore paralelne, neformalne institucije. Pa ako tako muslimanima odgovara, neka žive tako. Hoću da kažem da u situaciji kada je držanje MZ takvo kakvo jeste, taktika treba da ide u tom pravcu da BiH i zajedničku državu ogadi samim muslimanima. Pa RS radi sjajne stvari sa ovim blokadama zakona koji omogućavaju bezvizni režim za EU. Tu je poruka i Srba i MZ muslimanima jasna: hoćete Srbe u zajednčkoj državi sa vama - eto vam ih, pa gledajte koliko vam to odgovara.  Da, to je treća opcija, iskoristiti zajedničke institucije koliko god moguće da im se ogadi taj forsirani suživot. Na državnoj razini već ima pomaka jer se već i Tihi i AliSSpahić žale da Muslimana slabo ima i da su to sve srpski i hrvatski kadrovi.Što se tiče Federacije, tu je već teže izvesti slične manevre jer se ne možemo udružiti sa Srbima kao na državnoj razini, ali se zato tu može računati na kolaps Federacije u ekonomskom smislu zbog preglomazne administracije. Kada se zbog štrajkova, neimaštine i blokada okrenu sami sebi, moguće da se iz toga rode neka rješenja i ideje o konsolidaciji  No, za to su na drugoj strani potrebni racionalni ljudi, a mi imamo mitomane koji su se uživili u ulozi žrtve  Lažu.Objavljeni su podaci o nacionalnom rasporedu funkcija , Muslimani maltene sve drže.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 14:59 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Citat: Na državnom nivou Bošnjaci gube još čelnih pozicija. Premijer Nikola Špirić ignorirao je Vaše upozorenje i stavio imenovanja na dnevni red, istovremeno ustvrdivši da ne postoji nacionalni debalans o kojem Vi govorite. Kako to komentirate?
- Za vrijeme predsjedavanja Nikole Špirića izvršena su 24 imenovanja na čelne pozicije. Od toga je 13 Srba, sedam Hrvata i četiri Bošnjaka. Na taj način ozbiljno je narušen nacionalni balans. Od 60 državnih institucija koje je imenovalo Vijeće ministara, 25 su Srbi, 19 Bošnjaci, 15 Hrvati i jedan iz reda ostalih. Umjesto da je 19 Srba, 26 Bošnjaka, deset Hrvata i pet ostalih. Debalans na štetu Bošnjaka i građana iz kategorije ostalih postoji, bez sumnje. Špirićeve tvrdnje nisu utemeljene, a on, kao predsjedavajući, odgovoran je za ovaj debalans na štetu Bošnjaka. 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 15:03 |
|
|
Objavljeno prije par dana u VL.
|
|
Vrh |
|
 |
HrvatHerceg5
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 17:57 |
|
|
politicka blokada tj. nesudjelovanje najmanje 50% hrvatskih zastupnika je jedini nacin da ostvarimo neke vaznije stvari od kojih cemo mi hrvat imati koristi. a to da u vezi autoputa ima netransparentnosti je pravilo na ovim prostorima a ne iznimka. nema ni jedne kapitalne investicije autoputevi,aerodromi,stadioni na podrucju cijele EU da je proteklo 100% transparentno. di god je drzava bila investitor najmanje 20% sredstava je nepotrebno potroseno. Ja vidim tu samo bosnjacku opstrukciju ekonomskog ozivljavanja zapadne hercegovine, i oni u pravilu mudrije rade nego srbi koji naivno blokiraju. bosnjaci su izgubili kredibilitet iz kraja 90-tih i pocetka 2000-tih god. ova intervencija USA govori da je BiH je blokirana ekonomski pred slomom politicki u rasulu. Sada treba zapeti za treci entitet samo jedan uvjet nikako vise i nikako da nas kupe sa nekih par stotina miliona nepovratne pomoci. svako dobro braco zivio treci entitet, koji je ustvari spada u osnovna ljudska prava i takve regije po nacionalnim modelu su pravilo u svim evropskim drzavama a ne neko anti demokratsko djelovanje. svako dobro braco
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 19:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24464 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
HrvatHerceg5 je napisao/la: zivio treci entitet, koji je ustvari spada u osnovna ljudska prava i takve regije po nacionalnim modelu su pravilo u svim evropskim drzavama a ne neko anti demokratsko djelovanje. svako dobro braco To je bit svega. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
dr.gog
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 19:43 |
|
Pridružen/a: 16 lip 2009, 21:17 Postovi: 101 Lokacija: Marijin Dvor, Sarajevo
|
Vidi revociJonarne ushićenosti...k zemlji jastrebe!...i debilnog pridjeva "talibanski"
Vjekoslav Bevanda važi za velikog gospodina u Sarajevu,neovisno od adezea kojem pripada,i znajući kakvo leglo trolova SDA ima uz sebe,dobro je pa je ostao čista obraza i gospodin do kraja. Ovaj potres je pak šarada,novci za enormne plaće ministara hrvatskijeh neometanu liježu na račun,harač se jednako ubire na svojoj teritoriji,a narod je kvragu željan mesa i deathmatcha...pa hajmo preglasat adeze,pa hajmo mi lagano apstinirati u znak protesta...krasno...da prostite na bezobrazluku-opet se jebu preko leđa sirotinje koja čeka kruh,socijalu i mirovine...zadnjih dana,dok mažu oči svojim torovskim borbama i valjaju gluposti,hladno su ostavili,samo u Sarajevu oko 3.000 ljudi bez min.socijalne pomoći.. Da ponovim,jer radi istine moram,Vjekoslav Bevanda je na ovu pizdariju upozorio točno 8 puta prije kraha..
_________________ Daruj krv, spasi život!
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 19:51 |
|
|
koji trash..
uvijek se biju , da uvijek se biju ali samo preko hrvatskih leđa. što ne bi za promjenu jebote napravili neku ujdurmu da se muslimanski prostori opstruiraju pa da mi onda bar jednom graknemo..ma sve su to uski interesi..to oni samo za lovu..
nego vavik svoje poštenje prebijaju preko našijeh leđa..
da vidimo i mi kako je to bit pametan i visokomoralan..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24464 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dr.gog je napisao/la: Vidi revociJonarne ushićenosti...k zemlji jastrebe!...i debilnog pridjeva "talibanski"
Vjekoslav Bevanda važi za velikog gospodina u Sarajevu,neovisno od adezea kojem pripada,i znajući kakvo leglo trolova SDA ima uz sebe,dobro je pa je ostao čista obraza i gospodin do kraja. Ovaj potres je pak šarada,novci za enormne plaće ministara hrvatskijeh neometanu liježu na račun,harač se jednako ubire na svojoj teritoriji,a narod je kvragu željan mesa i deathmatcha...pa hajmo preglasat adeze,pa hajmo mi lagano apstinirati u znak protesta...krasno...da prostite na bezobrazluku-opet se jebu preko leđa sirotinje koja čeka kruh,socijalu i mirovine...zadnjih dana,dok mažu oči svojim torovskim borbama i valjaju gluposti,hladno su ostavili,samo u Sarajevu oko 3.000 ljudi bez min.socijalne pomoći.. Da ponovim,jer radi istine moram,Vjekoslav Bevanda je na ovu pizdariju upozorio točno 8 puta prije kraha.. Mislim da to nije bit. Bit je da ovaj projekt je odgođen do daljnjeg, a ima zaokruženu financijsku konstrukciju. Nikad nisam vidio, da se ostali projekti zaustavljaju u BiH zbog sukoba interesa ili korupcije, jer bi cijela država bila blokirana i ne bi se ništa radilo. A socijala je problem nakaradnog uređenje države i entiteta F BiH i bit će je sve više. Ona nema ovdje izravne poveznice sa najnovijim događanjima u Vladi Federacije BiH, već je posljedica nakaradnosti od vrha vlasti, pa do najnižih razina. I postavlja se pitanje, ako predizbornim igricama, stranke mogu dovoditi entitet na rub propasti i svaki put uvoditi u novo kolo mržnje, jesu li ova rješenja dobra? Zašto da se ne uredi i Federacija BiH, onako kako su to uredile sve zapadne progresivne multietničke države? Praktična rješenja etničkih konsocijacija. I vrlo funkcionalna.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 21:27 |
|
|
Treba bojkotirati pederaciju, dijasporu uključiti da financira hranu i sve potrebno za jedno dva-tri mjeseca....
I nakon razlazta naplatiti sve dugove s kamatama.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
 |
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 02 ruj 2009, 23:06 |
|
|
Kako rece Bevanda, "da sam zlocest kao bosnjacki mediji, mogao bih postaviti kontratezu, sta ako su oni koji su izglasali promjenu trase kupili zemljiste preko kojeg ide nova trasa autoputa". Sve je rekao.
|
|
Vrh |
|
 |
bullmastiff
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 01:37 |
|
|
smjesne su pojedine stvari na forumu iz kojh se vidi zadojenost.. fol "talibani"....pola muslimana u bosni nema veze sa islamom... al bitno je napravit druge negativcima a sebe u najboljem svjetlu prikazati..ja bi komotno rekao da su hrvati najpovlasteniji narod u BiH...vecina stvari koja se uvozi uvijek je dobavljac Ljubuski ,Siroki Brijeg...
ovo sto su uradili jeste da su hdz pokupovali parcele i hoce lovu dauzmu..treba i taj dio love d aode hrvatskim politicarima u djepove...
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 02:08 |
|
|
bullmastiff je napisao/la: smjesne su pojedine stvari na forumu iz kojh se vidi zadojenost.. fol "talibani"....pola muslimana u bosni nema veze sa islamom... al bitno je napravit druge negativcima a sebe u najboljem svjetlu prikazati..ja bi komotno rekao da su hrvati najpovlasteniji narod u BiH...vecina stvari koja se uvozi uvijek je dobavljac Ljubuski ,Siroki Brijeg...
ovo sto su uradili jeste da su hdz pokupovali parcele i hoce lovu dauzmu..treba i taj dio love d aode hrvatskim politicarima u djepove... Ko o čemu , oni o talibanima, vehabijama, terorizmu, fundamentalizmu...a gle čuda. Ako malo prohodate po bh gradiovima gdje bošnjaci čine većinu, šta ćete vidjeti??? Kolko ćete vidjeti tih vehabija??? Kolki je ustvari njihov procenat među bošnjacima ??? Na vašu žalost, te brojke vam ne idu u prilog. Tih nazovi vehabija ima manje od 1%, što i sami znate. To su činjenice Od koju vam je da sami sebe lažete??? Vi ustvari želite da nas ( bošnjake muslimane ) prikažete svijetu kao islamiste, fundamentaliste, vehabije, one sa kojima je nemoguće živjeti itd....al pobogu, pa nije svijet ćorav. Oni imaju oči i vide A šta vide??? Pa vide ljudi da tih vehabija nema ni na vidiku... ustvari ima jedan na baščaršiji što prodaje one džihadlijske kasete  A ko nađe drugog, čokolada mu 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 07:53 |
|
|
Sultan je napisao/la: A šta vide??? Pa vide ljudi da tih vehabija nema ni na vidiku... ustvari ima jedan na baščaršiji što prodaje one džihadlijske kasete  A ko nađe drugog, čokolada mu  Zaboravio si i onoga u Konjicu što je poubijao cijelu hrvatsku obitelj na Božić, takođe onih nekoliko što su ubijali povratnike po Travniku, Bugojnu, Varešu...dok takvi kao ti "dobri boošnjani" sjede na baščaršiji i kahvendišu diveći se snazi Jihada i palamudeći o toleranciji i suživotu. Treba li spomenuti da je kompletna ekipa što je amerikancima srušila avione na tornjeve sa "ljiljan-pasošima", dakle isto "100% BiH graDŽani"? Bilo ih je koliko ono, 7-8, 9, 10...? Za terorizam ti nije potrebna brigada "muĆenika", nego par budala, npr. kao ova vehab ekipa što je izvršila teroristički napad u FIS Vitezu..., ali tebi je daiĐa drugačije priĆo jelde? ...i sve je to ustaška laž... Topic: Na vašu propagandu o uljuđenim i proeuropskim muslimanima nasjeli su i Amerikanci pa su dobili to što su dobili, a recept je svugdje isti: galami "drž te lopova!!!!", a u međuvremenu obavi posao...šta je sa placevima na dijelu ceste Sarajvo-Zenica, upravo ono za šta optužuju HDZovce,...kupi jeftino, prodaj skupo državi, a tendere i izbor izvođača da se ne spominje. Leglo lopovluka, kriminala i mafije je u Sarajevu i to u institucijama nazovi države, a ne u Hercegovini kako je hajka započela, lopovluk koji se više ne može prikriti jer su cifre dosegle tolike razmjere da postaju uočljive i tupim strancima koji su provaljivali u banke po herceg-bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 11:43 |
|
|
Sultan je napisao/la: bullmastiff je napisao/la: Vi ustvari želite da nas ( bošnjake muslimane ) prikažete svijetu kao islamiste, fundamentaliste, vehabije, one sa kojima je nemoguće živjeti itd....al pobogu, pa nije svijet ćorav. Tko je po Stocu u muslimanskim dijelovima pisao grafite slaveći Al-Zahrawija ?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 11:53 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Kako rece Bevanda, "da sam zlocest kao bosnjacki mediji, mogao bih postaviti kontratezu, sta ako su oni koji su izglasali promjenu trase kupili zemljiste preko kojeg ide nova trasa autoputa". Sve je rekao. A ja da sam zločest kao jedni i drugi rekao bi da i prvu i drugu trasu drže zajedno...ali nema veze, ko što sam rekao slučajno nam se interesi poklapaju.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 13:00 |
|
|
Ćuj nema vehabija u trokutu. A šta je radilo 10 000 ljudi na đenazi Jusufa Barčića. Protestiralo protiv njega.
ovi neki feslije su fakat ograničeni kad misle da mogu tako lagat, fol on uvjerljiv.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 13:04 |
|
|
pjosip je napisao/la: Sultan je napisao/la: Tko je po Stocu u muslimanskim dijelovima pisao grafite slaveći Al-Zahrawija ? Talibani 100% i to domaći 
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 13:08 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Sultan je napisao/la: A šta vide??? Pa vide ljudi da tih vehabija nema ni na vidiku... ustvari ima jedan na baščaršiji što prodaje one džihadlijske kasete  A ko nađe drugog, čokolada mu  Zaboravio si i onoga u Konjicu što je poubijao cijelu hrvatsku obitelj na Božić, takođe onih nekoliko što su ubijali povratnike po Travniku, Bugojnu, Varešu...dok takvi kao ti "dobri boošnjani" sjede na baščaršiji i kahvendišu diveći se snazi Jihada i palamudeći o toleranciji i suživotu. Treba li spomenuti da je kompletna ekipa što je amerikancima srušila avione na tornjeve sa "ljiljan-pasošima", dakle isto "100% BiH graDŽani"? Bilo ih je koliko ono, 7-8, 9, 10...? Za terorizam ti nije potrebna brigada "muĆenika", nego par budala, npr. kao ova vehab ekipa što je izvršila teroristički napad u FIS Vitezu..., ali tebi je daiĐa drugačije priĆo jelde? ...i sve je to ustaška laž... Topic: Na vašu propagandu o uljuđenim i proeuropskim muslimanima nasjeli su i Amerikanci pa su dobili to što su dobili, a recept je svugdje isti: galami "drž te lopova!!!!", a u međuvremenu obavi posao...šta je sa placevima na dijelu ceste Sarajvo-Zenica, upravo ono za šta optužuju HDZovce,...kupi jeftino, prodaj skupo državi, a tendere i izbor izvođača da se ne spominje. Leglo lopovluka, kriminala i mafije je u Sarajevu i to u institucijama nazovi države, a ne u Hercegovini kako je hajka započela, lopovluk koji se više ne može prikriti jer su cifre dosegle tolike razmjere da postaju uočljive i tupim strancima koji su provaljivali u banke po herceg-bosni. Ma đaba ti ba pričati. Kakvi ba teroristi i vehabije, i te što spominješ da su imali bh pasoš. Pa kakve veze to ima. Neki od njih su imali i američki pasoš pa šta sad??? Al đaba vama žugati na nas jer nas Ameri vole  Jesil vidio one ambasade kolku prave u sred Sarajva 
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski ministri se povukli iz vlade Federacije nakon talibanskog preglasavanja Postano: 03 ruj 2009, 13:13 |
|
|
Sultan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Zaboravio si i onoga u Konjicu što je poubijao cijelu hrvatsku obitelj na Božić, takođe onih nekoliko što su ubijali povratnike po Travniku, Bugojnu, Varešu...dok takvi kao ti "dobri boošnjani" sjede na baščaršiji i kahvendišu diveći se snazi Jihada i palamudeći o toleranciji i suživotu. Treba li spomenuti da je kompletna ekipa što je amerikancima srušila avione na tornjeve sa "ljiljan-pasošima", dakle isto "100% BiH graDŽani"? Bilo ih je koliko ono, 7-8, 9, 10...? Za terorizam ti nije potrebna brigada "muĆenika", nego par budala, npr. kao ova vehab ekipa što je izvršila teroristički napad u FIS Vitezu..., ali tebi je daiĐa drugačije priĆo jelde? ...i sve je to ustaška laž... Topic: Na vašu propagandu o uljuđenim i proeuropskim muslimanima nasjeli su i Amerikanci pa su dobili to što su dobili, a recept je svugdje isti: galami "drž te lopova!!!!", a u međuvremenu obavi posao...šta je sa placevima na dijelu ceste Sarajvo-Zenica, upravo ono za šta optužuju HDZovce,...kupi jeftino, prodaj skupo državi, a tendere i izbor izvođača da se ne spominje. Leglo lopovluka, kriminala i mafije je u Sarajevu i to u institucijama nazovi države, a ne u Hercegovini kako je hajka započela, lopovluk koji se više ne može prikriti jer su cifre dosegle tolike razmjere da postaju uočljive i tupim strancima koji su provaljivali u banke po herceg-bosni. Ma đaba ti ba pričati. Kakvi ba teroristi i vehabije, i te što spominješ da su imali bh pasoš. Pa kakve veze to ima. Neki od njih su imali i američki pasoš pa šta sad??? Al đaba vama žugati na nas jer nas Ameri vole  Jesil vidio one ambasade kolku prave u sred Sarajva  Nije to ambasada al nema veze, nebi ti shvatio taman da njoj i piše CIA.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 53 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|