|
|
Stranica: 4/35.
|
[ 855 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 lip 2009, 13:55 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Još malo pa će Sarajevo prestići Mostar na ovom forumu po broju aktivnih članova Ma čini ti se... a i da jest tako, sad ću ja Centar za regrutaciju HB.org/F - Zborno područje Zapadni Mostar osnovat!
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 srp 2009, 20:01 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
Pozdravljam sve forumase i forumasice ovoga foruma. Hvala na docek .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 srp 2009, 21:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76227 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Labi je napisao/la: Pozdravljam sve forumase i forumasice ovoga foruma. Hvala na docek . Dobrodošao Labi. Drago nam je što si se odmah bacio na pisanje!
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Dario_Sa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 srp 2009, 03:36 |
|
|
Pozdrav sunarodnjacima iz Sarajeva ! Gradu koji je prije rata imao preko 300 sveučilišnih radnika hrvata. Grad u kojem je HKD Napredak Sarajevo stipendirao dvojicu nobelovaca. Gradu iz kojeg potiče Teta Vegeta i dekan zagrebačkog Ekonomskog Fakulteta , gradu u kojem danas žive i vehabisti,i nacionalisti sda-ovci i slični, -a zajedničko im je da nikada neće ostaviti traga kao što ih je ostavila hrvatska pamet i riječ,a i njihovo vrijeme će kad tad proći, Pozdrav od Hrvata Bosanca Sarajlije .
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 srp 2009, 04:00 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Dario_Sa je napisao/la: Pozdrav sunarodnjacima iz Sarajeva ! Gradu koji je prije rata imao preko 300 sveučilišnih radnika hrvata. Grad u kojem je HKD Napredak Sarajevo stipendirao dvojicu nobelovaca. Gradu iz kojeg potiče Teta Vegeta i dekan zagrebačkog Ekonomskog Fakulteta , gradu u kojem danas žive i vehabisti,i nacionalisti sda-ovci i slični, -a zajedničko im je da nikada neće ostaviti traga kao što ih je ostavila hrvatska pamet i riječ,a i njihovo vrijeme će kad tad proći, Pozdrav od Hrvata Bosanca Sarajlije . Dobro nam došao i pozdrav tebi od bivšeg sugrađana, lijepo je vidjeti da broj Sarajlija ovdje raste svakog dana
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Labi
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 srp 2009, 11:04 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
Robbie MO je napisao/la: Labi je napisao/la: Pozdravljam sve forumase i forumasice ovoga foruma. Hvala na docek . Dobrodošao Labi. Drago nam je što si se odmah bacio na pisanje! Hvala vam jos jednom trudio sam se
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 srp 2009, 13:06 |
|
|
Dario_Sa je napisao/la: Pozdrav sunarodnjacima iz Sarajeva ! Gradu koji je prije rata imao preko 300 sveučilišnih radnika hrvata. Grad u kojem je HKD Napredak Sarajevo stipendirao dvojicu nobelovaca. Gradu iz kojeg potiče Teta Vegeta i dekan zagrebačkog Ekonomskog Fakulteta , gradu u kojem danas žive i vehabisti,i nacionalisti sda-ovci i slični, -a zajedničko im je da nikada neće ostaviti traga kao što ih je ostavila hrvatska pamet i riječ,a i njihovo vrijeme će kad tad proći, Pozdrav od Hrvata Bosanca Sarajlije . Pozdrav!
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ToTaalna Steta
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 kol 2009, 20:23 |
|
|
Pozdrav Svima! novi sam ovdje Rođen u Mostaru , odrastao u Grudama , trenutno u ST na studiju,jos tri petine do kraja,jos mlad i zelen . Pozdrav sunarodnjacima u BIH i svima ostalima
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 kol 2009, 13:55 |
|
|
ToTaalna Steta je napisao/la: Pozdrav Svima! novi sam ovdje Rođen u Mostaru , odrastao u Grudama , trenutno u ST na studiju,jos tri petine do kraja,jos mlad i zelen . Pozdrav sunarodnjacima u BIH i svima ostalima Welcome Izgleda da smo dobili još jednog kvalitetnog forumaša
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 kol 2009, 11:48 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1736 Lokacija: ...................
|
a da si ja predstavim, rodom iz tomislavgrada a vec duze vrijeme u zagrebu, 3 godina ekonomije pozz svim forumašima iz svih dijelova HB i Hrvatske
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
ToTaalna Steta
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 29 kol 2009, 14:18 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: a da si ja predstavim, rodom iz tomislavgrada a vec duze vrijeme u zagrebu, 3 godina ekonomije pozz svim forumašima iz svih dijelova HB i Hrvatske Pozdrav i dobro dosa
|
|
Vrh |
|
|
Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 ruj 2009, 13:45 |
|
|
Rođen u Mostaru, tu se oženio i zasnovao obitelj.
U Mostaru završio fakultet, radim i živim.
Bio pripadnik HVO-a 4 godine, 82. domobranska pukovnija.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 ruj 2009, 13:47 |
|
|
Mostar je napisao/la: Rođen u Mostaru, tu se oženio i zasnovao obitelj.
Bio pripadnik HVO-a 4 godine, 82. domobranska pukovnija. Welcome
|
|
Vrh |
|
|
Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 ruj 2009, 13:49 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Mostar je napisao/la: Rođen u Mostaru, tu se oženio i zasnovao obitelj.
Bio pripadnik HVO-a 4 godine, 82. domobranska pukovnija. Welcome Hvala! I da ne zaboravim, otac 3 male dice, četvrto na putu!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 ruj 2009, 13:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76227 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mostar je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Welcome Hvala! I da ne zaboravim, otac 3 male dice, četvrto na putu!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
samo dalje od djece
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 ruj 2009, 00:26 |
|
|
Na vijeke bio hvaljen! Pozdrav iz Mostara svim članovima. "Novi kolač" sam ovdje, izgleda mi kao OK forum i nadam se da će to i ostati. Nisam inače aktivan na forumima (osim poslovno) ali, ostadoh 2 sata na PC-u, čitajući ovdje lijepa i zanimljiva razmišljanja. Srdačan pozdrav!
_________________ Bojim se svijeta tamo, u kojem je bogastvo jedini prijatelj.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 ruj 2009, 00:52 |
|
|
samo dalje od djece je napisao/la: Na vijeke bio hvaljen! Pozdrav iz Mostara svim članovima. "Novi kolač" sam ovdje, izgleda mi kao OK forum i nadam se da će to i ostati. Nisam inače aktivan na forumima (osim poslovno) ali, ostadoh 2 sata na PC-u, čitajući ovdje lijepa i zanimljiva razmišljanja. Srdačan pozdrav! Dobrodošao!
|
|
Vrh |
|
|
Dinara
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 ruj 2009, 09:43 |
|
|
Hvaljen Isus! Ja sam novi član. Vidim da ovdje ima fina ekipa.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 ruj 2009, 11:46 |
|
|
Dinara je napisao/la: Hvaljen Isus! Ja sam novi član. Vidim da ovdje ima fina ekipa. Ne samo fina nego najbolja ekipa u Hrvata Dobrodošao
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 ruj 2009, 14:23 |
|
|
Dinara je napisao/la: Hvaljen Isus! Ja sam novi član. Vidim da ovdje ima fina ekipa. Dobro dosao!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Dinara
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 ruj 2009, 14:30 |
|
|
Hvala na dobrodošlici!
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 21 ruj 2009, 16:04 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2009, 15:15 Postovi: 104 Lokacija: Zagreb - moj rodni grad
|
Hvaljen Isus! Linda, Zagreb, 20 godina.
Pozdrav svim Hrvatima u HercegBosni!
_________________ Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 21 ruj 2009, 16:06 |
|
|
Dobrodošla
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 21 ruj 2009, 16:09 |
|
|
Ponosna_Hrvatica je napisao/la: Hvaljen Isus! Linda, Zagreb, 20 godina.
Pozdrav svim Hrvatima u HercegBosni! Dobro dosla
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 21 ruj 2009, 16:15 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2009, 15:15 Postovi: 104 Lokacija: Zagreb - moj rodni grad
|
Hvala! PCM, imaš dobar avatar!
_________________ Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|