|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 147 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:15 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Cosmi ,evo ti, ovo ti je perfekcija od pudera... Ne ..jos uvek nisam pocela sa puderisanjem... To cu kad porastem.. Ne znam da li ti je poznata marka alessandro.Godinama koristim njihovu kremu za ruke. I neki dan naidjem na pakovanje sjajeva za usne..Mnogo su dobri. Ma ajde uzmi ovu,doduše na fotki je tamna ja uvijek 1 uzimam.. alessandro, poznata mi je,ali oni su ranije bili specijalizovani za nokte i ruke nisam znala da imaju i šminku.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:19 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Jesi li siguran da nije ozenio onu cetvrtu s najvecim sisama... ?
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:21 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ne ..jos uvek nisam pocela sa puderisanjem... To cu kad porastem.. Ne znam da li ti je poznata marka alessandro.Godinama koristim njihovu kremu za ruke. I neki dan naidjem na pakovanje sjajeva za usne..Mnogo su dobri. Ma ajde uzmi ovu,doduše na fotki je tamna ja uvijek 1 uzimam.. alessandro, poznata mi je,ali oni su ranije bili specijalizovani za nokte i ruke nisam znala da imaju i šminku. Upravu si za alessandro..I mene je iznenadilo kad sam videla sjajeve.Dodju tri u pakovanju,mali su skroz ali zaista kvalitetni. Snezo prva ces znati kad puder kupim...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:22 |
|
|
Urbana je napisao/la: Jesi li siguran da nije ozenio onu cetvrtu s najvecim sisama... ? Ne, nego jednu od njih koja je imala najveće sise.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Jesi li siguran da nije ozenio onu cetvrtu s najvecim sisama... ? Ne, nego jednu od njih koja je imala najveće sise. Pa eto blizu sam bila...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:55 |
|
|
Što uradi sa kosom Cosmi (boja) Ja čitam na jednom forumu nešto oko boja i shvatam koliko smo mi žene lude,kaže jedna savjet kako da crnu boju sa kose izvadiš,staviš pola kg.zgnječene rajčice na glavu i čuvaš 2 sata i crna boja se opere.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 12:58 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Što uradi sa kosom Cosmi (boja) Ja čitam na jednom forumu nešto oko boja i shvatam koliko smo mi žene lude,kaže jedna savjet kako da crnu boju sa kose izvadiš,staviš pola kg.zgnječene rajčice na glavu i čuvaš 2 sata i crna boja se opere. ..za taj izum jos nisam cula... Nista..sad mi je opet duza,tamna.. Uglavnom..zadovoljna sam! Ti,jesi li sta menjala?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 13:02 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Što uradi sa kosom Cosmi (boja) Ja čitam na jednom forumu nešto oko boja i shvatam koliko smo mi žene lude,kaže jedna savjet kako da crnu boju sa kose izvadiš,staviš pola kg.zgnječene rajčice na glavu i čuvaš 2 sata i crna boja se opere. ..za taj izum jos nisam cula... Nista..sad mi je opet duza,tamna.. Uglavnom..zadovoljna sam! Ti,jesi li sta menjala? Super i ja želim tamnu ,al se ne mogu rešiti plavih pramenova ,stavih smeđu i neće ,opet mi pramenovi izlaze,moram staviti jako tamnu ,...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 13:07 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: ..za taj izum jos nisam cula... Nista..sad mi je opet duza,tamna.. Uglavnom..zadovoljna sam! Ti,jesi li sta menjala? Super i ja želim tamnu ,al se ne mogu rešiti plavih pramenova ,stavih smeđu i neće ,opet mi pramenovi izlaze,moram staviti jako tamnu ,... Pramenovi ce uvek primecivati posle prvog pranja ... U pitanju su nijanse.. Imaces tamnu kosu i malo svetlije pramenove.. Nije ni to lose...
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 13:11 |
|
|
Urbana je napisao/la: Pramenovi ce uvek primecivati posle prvog pranja ... U pitanju su nijanse.. Imaces tamnu kosu i malo svetlije pramenove.. Nije ni to lose... nije ali ... Znam da je jedino rešenje da se rješim pramenova da stavim crnu ali epten mi je veštačka , a sve dok stavljam smeđu posle pettog pranja kose opet sam svetlokosa..
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 13:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 06 ruj 2009, 13:13 |
|
|
puntar je napisao/la: sve je to fino,a kad zenska sa muskarcen legne u krevet noci nema vise sakrivanja iza sminkice. :giv`me five: Pravo u sridu..sto bi neko reko...
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 13:27 |
|
|
[img] Evo tacnije sta sam videla..I ova tri mini sjaja su nekih 7,8 eura.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 13:36 |
|
|
Lijepo izgledaju i jeftina su jako ja za bourjois sjajilo dala sam 13 eura inače razočaralo me ,ništa posebno ,žali Bože novca,katastrofa, ko ljepilo je.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 13:55 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Lijepo izgledaju i jeftina su jako ja za bourjois sjajilo dala sam 13 eura inače razočaralo me ,ništa posebno ,žali Bože novca,katastrofa, ko ljepilo je. Ja sam bourjois (ef3)u Sarajevu platila 17 km..Niste valjda toliko skuplji?
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 13:57 |
|
|
Urbana je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Lijepo izgledaju i jeftina su jako ja za bourjois sjajilo dala sam 13 eura inače razočaralo me ,ništa posebno ,žali Bože novca,katastrofa, ko ljepilo je. Ja sam bourjois (ef3)u Sarajevu platila 17 km..Niste valjda toliko skuplji? Koji si kupila onaj u ambalaži ampule?ILI? Koliko je to 17 km?!Pojma ti ja nemam Jeste, kod nas bourjois je jako skup ,LinerFeutre sam platila 800 denara ,to je negdje isto oko 12 eura.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 14:28 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ja sam bourjois (ef3)u Sarajevu platila 17 km..Niste valjda toliko skuplji? Koji si kupila onaj u ambalaži ampule?ILI? Koliko je to 17 km?!Pojma ti ja nemam Jeste, kod nas bourjois je jako skup ,LinerFeutre sam platila 800 denara ,to je negdje isto oko 12 eura. Ide slika... Eto.. ako ja imam u eurima skoro 15 godina...pa ti skontaj koliko je..
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 14:34 |
|
|
Nije ovaj tvoj,već ovaj A dala si mi matematiku da računam
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 07 ruj 2009, 14:40 |
|
|
Ne ampula..kod mene je ovaj stariji..
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 13 pro 2009, 21:21 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Neke Australke nemaju pojma, pogotovo sam ti primjetio kod debelih. Ovaj krem puder (izgleda da se tako kod vas zove "foundation") nabacuju na lice LOPATOM :-umirem Ima dva prsta sloja, to je katastrofa, čak i kad je neka prijateljica, moraš izmišljat neke isprike da se ne izljubiš ("imam svinjsku gripu") :-zubati Pa Rajvosa zar i na ovoj temi da te nadjem? Jesil to ti u Australiji ?
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 13 pro 2009, 21:23 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Evo ti Cosmi moj koferčić šminke,al si obećala da nećeš da me grdiš... O:-) =; Al sam zamutila pozadinu :ymsmug: OMG Ti ko moja rodica....
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 13 pro 2009, 21:24 |
|
|
Rajvosa koju ti maskaru koristis?
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 14 pro 2009, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Neke Australke nemaju pojma, pogotovo sam ti primjetio kod debelih. Ovaj krem puder (izgleda da se tako kod vas zove "foundation") nabacuju na lice LOPATOM :-umirem Ima dva prsta sloja, to je katastrofa, čak i kad je neka prijateljica, moraš izmišljat neke isprike da se ne izljubiš ("imam svinjsku gripu") :-zubati Pa Rajvosa zar i na ovoj temi da te nadjem? Jesil to ti u Australiji ? Pa piše mi kao lokacija "Djubuguli", što je aboridžinsko ime za Sydney
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 14 pro 2009, 15:43 |
|
|
Irma je napisao/la: OMG Ti ko moja rodica.... Fetiši Irma,
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Sminka i cirkus Postano: 15 pro 2009, 15:42 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Irma je napisao/la: OMG Ti ko moja rodica.... Fetiši Irma, Moja rodica u BiH uvijek kuka nema se, nemoze se, a uvijek se ima za lancome puder .Jbt neznam kad sam zadnji put kupila sta markirano.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|