|
|
Stranica: 9/15.
|
[ 362 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 31 kol 2009, 14:24 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
RajvoSa je napisao/la: Urbana je napisao/la: Ne preteruj..prosek.. Bas je lepa..I ima tako neobicno lepe oci..Cakle se.. Jeli kako se ono zove ono mesto pored Sidneya(najvise sa prostora ex-yu naroda tu zivi)? Da kazem Metropolis i da se provalim...Ajd ostacu ziva.. Najveća koncentracija Srba je u gradiću Wollongongu, oko 80km južno od Sydneya...tu vam je najviše "ljutih" Krajišnika. Što se tiče Srba u Sydneyu, najveća koncentracija je na jugozapadu, oko 40min vožnje od strogog centra grada, oko naselja Bonnyrigg (tu je i srpski klub). Svi "etnici" žive u zapadnim naseljima, oko 40min od grada i oko sat i deset od plaža (više u gužvi) Ne..nije ni jedno od nabrojanog... Jeste 40-ak minuta od grada..I ima znam svih...Mozda Srba najvise..al znam da ima i Hrvata dosta.. Ako nije Metropolis..ne mogu da se setim... Uglavnom svi oni na 100 km udaljenosti pricaju da su iz Sidney-a...a da su vam prosek ovake zene tipa Racanovicke...slabo da je tacno...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 31 kol 2009, 14:28 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Urbana je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Najveća koncentracija Srba je u gradiću Wollongongu, oko 80km južno od Sydneya...tu vam je najviše "ljutih" Krajišnika. Što se tiče Srba u Sydneyu, najveća koncentracija je na jugozapadu, oko 40min vožnje od strogog centra grada, oko naselja Bonnyrigg (tu je i srpski klub). Svi "etnici" žive u zapadnim naseljima, oko 40min od grada i oko sat i deset od plaža (više u gužvi) Ne..nije ni jedno od nabrojanog... Jeste 40-ak minuta od grada..I ima znam svih...Mozda Srba najvise..al znam da ima i Hrvata dosta.. Ako nije Metropolis..ne mogu da se setim... Uglavnom svi oni na 100 km udaljenosti pricaju da su iz Sidney-a...a da su vam prosek ovake zene tipa Racanovicke...slabo da je tacno... Ne pada mi na pamet ni jedno naselje koje se rimuje ili slično zvuči kao Metropolis Ljudi sa hrvatskim porijeklom ima oko 50.000 u Sydneyu, mada se ne izjašnjavaju svi kao Hrvati. Srba manje, ali su u velikom "naletu".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 31 kol 2009, 16:49 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Doooobra, i sve prirodno Jedino ne mogu podnijeti tetovaže na ženama, podsjeća me previše na jeftine stripizete a njih sam se nagledao za dva života... Tko je ta cura? Ali zašto RajvoSa ,tetovaže ako su diskretne mogu izgledati jako lijepo, vidi ovu na primjer stopalo
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 31 kol 2009, 17:57 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 31 kol 2009, 19:38 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
ChuckNorris je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 01 ruj 2009, 10:55 |
|
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Doooobra, i sve prirodno Jedino ne mogu podnijeti tetovaže na ženama, podsjeća me previše na jeftine stripizete a njih sam se nagledao za dva života... Tko je ta cura? Ali zašto RajvoSa ,tetovaže ako su diskretne mogu izgledati jako lijepo, vidi ovu na primjer Ne znam bona, meni je negativna asocijacija (jeftine striperka ili kurva), obilježena i žigosana ko stoka U najboljem slučaju malo "slobodnija" cura sumnjivih morala
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 01 ruj 2009, 11:02 |
|
|
E RajvoSa... Metropolis i Liverpool...reci da nema slicnosti..? I da se nadovezem o tetovazama...diskretna tetovaza moze biti prelep detalj i da neke ljude(poput mene)ne dovode u vezu sa moralom itd... Po meni leptiric,andjeo..to je sto mi se svidja al isfurano odavno. Al mi nisu jasni oni skroz istetovirani(ko tatoo odelo da nose )
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 01 ruj 2009, 11:16 |
|
|
Urbana je napisao/la: E RajvoSa... Metropolis i Liverpool...reci da nema slicnosti..? I da se nadovezem o tetovazama...diskretna tetovaza moze biti prelep detalj i da neke ljude(poput mene)ne dovode u vezu sa moralom itd... Po meni leptiric,andjeo..to je sto mi se svidja al isfurano odavno. Al mi nisu jasni oni skroz istetovirani(ko tatoo odelo da nose ) Pao mi je Liverpool na pamet, da, to je najveće naselje u jugozapadnom Sydneyu, ali stvarno daleko od centra i plaže, mislim da nije manje od 30-40km.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 15:15 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ne znam bona, meni je negativna asocijacija (jeftine striperka ili kurva), obilježena i žigosana ko stoka U najboljem slučaju malo "slobodnija" cura sumnjivih morala Ma kakva negativna asocijacija može se staviti i na mjesto koje nije svima na vidik,diskretno i malo ali lijepo mi se sviđa i stavila bih ali mislim da boli jako..možda nekad.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 15:22 |
|
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ne znam bona, meni je negativna asocijacija (jeftine striperka ili kurva), obilježena i žigosana ko stoka U najboljem slučaju malo "slobodnija" cura sumnjivih morala Ma kakva negativna asocijacija može se staviti i na mjesto koje nije svima na vidik,diskretno i malo ali lijepo mi se sviđa i stavila bih ali mislim da boli jako..možda nekad. Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 15:28 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene Tetovaže i ozbiljnost veze ,vidi ti njega. .A znaš kako to ide ,baš ono što ne želiš to će ti doći. I još traži dizajn za njega,konzerva kad su u pitanje žene, a za njega može ,a RajvoSa. ..
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 15:31 |
|
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene Tetovaže i ozbiljnost veze ,vidi ti njega. .A znaš kako to ide ,baš ono što ne želiš to će ti doći. I još traži dizajn za njega,konzerva kad su u pitanje žene, a za njega može ,a RajvoSa. .. Licemjerje a zašto da ne? Do as I say, not as I do
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 15:34 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Licemjerje a zašto da ne? Do as I say, not as I do Ma nemoj????!! Rekoh ti ja,ti si za ovo ali ajde.
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 02 ruj 2009, 22:42 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ma kakva negativna asocijacija može se staviti i na mjesto koje nije svima na vidik,diskretno i malo ali lijepo mi se sviđa i stavila bih ali mislim da boli jako..možda nekad. Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene ako se tetoviras ne trazi design(valjda hoces neki tribal?),nego si izmisli nesto sto ti je vazno u zivotu,ili uz sto si vezan.inace ce ti dosadit nakon par godina tetovaza
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 04 ruj 2009, 14:27 |
|
|
puntar je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene ako se tetoviras ne trazi design(valjda hoces neki tribal?),nego si izmisli nesto sto ti je vazno u zivotu,ili uz sto si vezan.inace ce ti dosadit nakon par godina tetovaza Ma jok, tribal je seljačko sranje, imam nešto što meni znači samo pokušavam postaviti u odgovarajući dizajn. I da ne odudara previše od ove već postojeće
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 ruj 2009, 17:11 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Nitko dosad nije stavio Winonu Ryder, čudo. Gled'o jučer Draculu (opet), baš je
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 ruj 2009, 20:36 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 ruj 2009, 22:42 |
|
|
Chuck daje prednost cupavim... Selma mi je daleko od neke lepote..
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 ruj 2009, 23:15 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene Reci da se šališ. Pa to je kič, a za muškarca jednostavno bez veze. Jedini tetovirani muškarci koje znam bikeri su u krizi srednje dobi.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 07 ruj 2009, 23:16 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene Reci da se šališ. Pa to je kič, a za muškarca jednostavno bez veze. Jedini tetovirani muškarci koje znam bikeri su u krizi srednje dobi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 08 ruj 2009, 10:29 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ja ne bih curu sa tetovažom uzeo u razmatranje za ozbiljnu vezu, to je "deal breaker", jednostavno mi takva cura daje dojam da ju je pregazilo pola sela/grada Što je možda malo licemjerno jer ja upravo tražim neki dobar dizajn za tetovažu za mene Reci da se šališ. Pa to je kič, a za muškarca jednostavno bez veze. Jedini tetovirani muškarci koje znam bikeri su u krizi srednje dobi. Očito je ovdje drukčija situacija, ovdje je "mainstream", ja nemam nikakvih problema zbog toga
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 08 ruj 2009, 12:47 |
|
|
RajvoSa,samo ti stavi,ostavi ove.. izaberi tetovažu koja ne mora biti nešto veliko i šareno,već diskretno malo i ukusno
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 08 ruj 2009, 13:41 |
|
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa,samo ti stavi,ostavi ove.. izaberi tetovažu koja ne mora biti nešto veliko i šareno,već diskretno malo i ukusno Meni su najgluplja ona kineska slova...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 08 ruj 2009, 14:00 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Reci da se šališ. Pa to je kič, a za muškarca jednostavno bez veze. Jedini tetovirani muškarci koje znam bikeri su u krizi srednje dobi. Očito je ovdje drukčija situacija, ovdje je "mainstream", ja nemam nikakvih problema zbog toga Bogme, Srbi su u pravu kad vam zemlju zovu Jaostralija
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Najljepša žena svijeta Postano: 09 ruj 2009, 10:57 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Reci da se šališ. Pa to je kič, a za muškarca jednostavno bez veze. Jedini tetovirani muškarci koje znam bikeri su u krizi srednje dobi. Očito je ovdje drukčija situacija, ovdje je "mainstream", ja nemam nikakvih problema zbog toga istetoviraj cvijet na guzici i dopiši-"pomiriši"
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|