|
|
Stranica: 64/136.
|
[ 3393 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jajce10
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 19:41 |
|
|
dudu je napisao/la: poprimili su karakteristike manjinskog naroda i sukladno tome se i ponašaju. dobra dudu 
|
|
Vrh |
|
 |
Jajce10
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 19:45 |
|
|
U ovo kao 1200 ljudi  A u ovo 800? 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 20:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jajce10 je napisao/la: U ovo kao 1200 ljudi  A u ovo 800?  Rekoh ja postoji dva logička i racionalna objašnjenja toj brojci : A) Radi se o konc logoru za Turke , složit će ih kao sardine B) Vjerojatni broj studenata kroz 50 godina
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 20:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60803 Lokacija: DAZP HQ
|
za 5 godina Turci u Mostar neće biti dobrodošli, a kamoli za 50. nek si prave svoj Ćuprijar negdje u Anatoliji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 20:27 |
|
|
dudu je napisao/la: za 5 godina Turci u Mostar neće biti dobrodošli, a kamoli za 50. nek si prave svoj Ćuprijar negdje u Anatoliji. Kakvih 5 godina dudu ? Već ove godine nakon novog statuta i novih lokalnih izbora  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 20:37 |
|
|
Momci bice da zgrada ima podzemne etaze. U planu je i tunel koji ce sluzit za prijelaz na drugu stranu za svaki slucaj xd salim se hehe al nikad neznas
|
|
Vrh |
|
 |
ero
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 tra 2012, 22:10 |
|
|
Da ih nece u ladicama drzat
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 00:52 |
|
|
Rondo je napisao/la:  Hotel Ruza, Villa Neretva, Hotel Bristol, Razvitak, Mikacica kuca i ova zgrada ne znam kako se zvala prije rata... Opasno smo zagazili na 'onu' stranu. Dobro se gazi, samo se ne smije stati! U onoj markiranoj zgradi, je bila Banka, zaboravih koja? Nisam se s njom služio ... 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 01:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79434 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa pročitajte o čemu se radi, najnovija vijest: http://www.miz-mostar.com/web/faq/41-vi ... -budunost-Bljesak je u vijest copy-pasteao stare bedaste najave, koje su propale. (neki Turčin iz Makedonije-Skoplja, predstavio se kao rektor nepostojećeg sveučilišta a ustvari lik džudo majstor i predstavnik privatne firme koja proizvodi kvake za vrata (htjeli ih uvalit), nudio je isto Bihaću, pa su odjebali jer se radilo o očiglednoj prevari). Sada žele napraviti dostojan smještaj za domaće studente. Aj bar nešto realno i korisno za naš zajednički grad, manje će kukati kako nemaju ništa. (iako ne vidim razloga da studenti sa đeme koriste Dikin studentski dom, koji je privatni i jedini kriterij je novac, uostalom i Islamska Zajednica će smještaj NAPLAĆIVATI) Iako po ovom članku, čini se da nemaju para ni za dovršit ovu jadnu trokatnicu. Dođe mi da uplatim nešto.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 01:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79434 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jajce10 je napisao/la: U ovo kao 1200 ljudi  A u ovo 800?  Ova prva zgrada može skoro proć kroz ovaj prolaz u drugoj zgradi.  Kad bi ju nekako stavili na točkove. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 01:11 |
|
|
I ne rugajte se tuđoj sirotinji. 
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 01:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa pročitajte o čemu se radi, najnovija vijest: http://www.miz-mostar.com/web/faq/41-vi ... -budunost-Bljesak je u vijest copy-pasteao stare bedaste najave, koje su propale. (neki Turčin iz Makedonije-Skoplja, predstavio se kao rektor nepostojećeg sveučilišta a ustvari lik džudo majstor i predstavnik privatne firme koja proizvodi kvake za vrata (htjeli ih uvalit), nudio je isto Bihaću, pa su odjebali jer se radilo o očiglednoj prevari). Sada žele napraviti dostojan smještaj za domaće studente. Aj bar nešto realno i korisno za naš zajednički grad, manje će kukati kako nemaju ništa. (iako ne vidim razloga da studenti sa đeme koriste Dikin studentski dom, koji je privatni i jedini kriterij je novac, uostalom i Islamska Zajednica će smještaj NAPLAĆIVATI) Iako po ovom članku, čini se da nemaju para ni za dovršit ovu jadnu trokatnicu. Dođe mi da uplatim nešto. Ipak, jedno ugodno iznenađenje. 'MIZ Mostar', piše datume na Hrvatskom jeziku! ("Autor hasan Četvrtak, 29 Ožujak 2012 07:52")
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 01:27 |
|
|
MIR je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa pročitajte o čemu se radi, najnovija vijest: http://www.miz-mostar.com/web/faq/41-vi ... -budunost-Bljesak je u vijest copy-pasteao stare bedaste najave, koje su propale. (neki Turčin iz Makedonije-Skoplja, predstavio se kao rektor nepostojećeg sveučilišta a ustvari lik džudo majstor i predstavnik privatne firme koja proizvodi kvake za vrata (htjeli ih uvalit), nudio je isto Bihaću, pa su odjebali jer se radilo o očiglednoj prevari). Sada žele napraviti dostojan smještaj za domaće studente. Aj bar nešto realno i korisno za naš zajednički grad, manje će kukati kako nemaju ništa. (iako ne vidim razloga da studenti sa đeme koriste Dikin studentski dom, koji je privatni i jedini kriterij je novac, uostalom i Islamska Zajednica će smještaj NAPLAĆIVATI) Iako po ovom članku, čini se da nemaju para ni za dovršit ovu jadnu trokatnicu. Dođe mi da uplatim nešto. Ipak, jedno ugodno iznenađenje. 'MIZ Mostar', piše datume na Hrvatskom jeziku! Tako je, vijest je iz OŽUJKA. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 09:11 |
|
|
manjine se uvijek kvalitetno prilagode, to treba znati cijeniti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 09:17 |
|
|
Kad su Dani Bošnjačke kulture? Sredi nam karte u prvom redu. @zadar, možda i on hoće ić?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 09:47 |
|
|
Obavezno  !
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 13:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Robbie MO je napisao/la: Kad su Dani Bošnjačke kulture? Sredi nam karte u prvom redu. @zadar, možda i on hoće ić? Jel to neka parodija? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 15:24 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Jel to ona manifestacija di Markešić bude govornik? bljuv
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 17:17 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Jel to ona manifestacija di Markešić bude govornik? bljuv Čuješ treba upoznati i takve tipove poput daidža i njihov način razmišljanja, lakše se boriš s njima kasnije 
|
|
Vrh |
|
 |
švabo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 18:18 |
|
|
Neka se gradi Mostar. Moram jednom zapaliti dole i običi sve te krajeve Samo pametno i planski, bez previše buke.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 19:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kad su Dani Bošnjačke kulture? Sredi nam karte u prvom redu. @zadar, možda i on hoće ić? bit će predivno. da vidiš taj folklor, tu tradiciju, baš simpatična manjina. meni možda i najdraža u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 19:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kad su Dani Bošnjačke kulture? Sredi nam karte u prvom redu. @zadar, možda i on hoće ić? bit će predivno. da vidiš taj folklor, tu tradiciju, baš simpatična manjina. meni možda i najdraža u Mostaru. Kad je to  ?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 19:27 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: bit će predivno. da vidiš taj folklor, tu tradiciju, baš simpatična manjina. meni možda i najdraža u Mostaru.
Kad je to  ? dogodine, ali imao sam prilike biti na prvim probama. zaista predivno.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 19:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kad je to  ? dogodine, ali imao sam prilike biti na prvim probama. zaista predivno. Poslije izbora 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 tra 2012, 20:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24374 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|