|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:25 |
|
|
Urbana je napisao/la: I kako pegla?Ja kaad sam citala po forumima da cure znaju peglati kosu peglom za ves... Sad zamisli ti to.. Peglom za veš?!Neznam kakotako peglaju kosu ,a lice? Inače pegla je odlična ,ujutro prije posla nabrzinski još neosvešćena par puta i kosa za na posao sređena...a kad me mrzi je sakupim u rep.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:29 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: hehe, ja bome nisam toliki licemjer, nikad nisam tjerao cure da budu dotjerane kao manekenke ili za izlazak na bal. Prirodna ljepota (sa što manje šminke) je naj A trenirka ili farmerke itekako prihvatljiv izbor odjeće za skoro svaku priliku Ja najviše kupujem trenerke a istina i meni je presmješno kad preko dana vidim da su neke cure obučene ko za večernji izlazak... No,žena uvijek i u svako doba mora da bude sređena i njegovana,imam jednu prijateljicu koja je prava muškadinka,nit je frizura zanima ni šminka,izgleda ko muško i izvini ali retko koji muškarac želi takvu ženu pored sebe.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 13:32 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: hehe, ja bome nisam toliki licemjer, nikad nisam tjerao cure da budu dotjerane kao manekenke ili za izlazak na bal. Prirodna ljepota (sa što manje šminke) je naj A trenirka ili farmerke itekako prihvatljiv izbor odjeće za skoro svaku priliku Ja najviše kupujem trenerke a istina i meni je presmješno kad preko dana vidim da su neke cure obučene ko za večernji izlazak... No,žena uvijek i u svako doba mora da bude sređena i njegovana,imam jednu prijateljicu koja je prava muškadinka,nit je frizura zanima ni šminka,izgleda ko muško i izvini ali retko koji muškarac želi takvu ženu pored sebe. Pa dobro, ta tvoja muškobanjasta je ipak ekstremni primjer.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 20:40 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
snezana mk je napisao/la: Urbana je napisao/la: I kako pegla?Ja kaad sam citala po forumima da cure znaju peglati kosu peglom za ves... Sad zamisli ti to.. Peglom za veš?!Neznam kakotako peglaju kosu ,a lice? Inače pegla je odlična ,ujutro prije posla nabrzinski još neosvešćena par puta i kosa za na posao sređena...a kad me mrzi je sakupim u rep. Pa Sneze gde ti je malo maste.. Rasklope sto za peglanje..glavu na sto..i peglaj... Retko peglam kosu..
|
|
Vrh |
|
|
Urbana
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 10 ruj 2009, 20:45 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1859 Lokacija: forum HB
|
snezana mk je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: hehe, j.a bome nisam toliki licemjer, nikad nisam tjerao cure da budu dotjerane kao manekenke ili za izlazak na bal. Prirodna ljepota (sa što manje šminke) je naj A trenirka ili farmerke itekako prihvatljiv izbor odjeće za skoro svaku priliku Ja najviše kupujem trenerke a istina i meni je presmješno kad preko dana vidim da su neke cure obučene ko za večernji izlazak... No,žena uvijek i u svako doba mora da bude sređena i njegovana, imam jednu prijateljicu koja je prava muškadinka,nit je frizura zanima ni šminka,izgleda ko muško i izvini ali retko koji muškarac želi takvu ženu pored sebe.
|
|
Vrh |
|
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 11 ruj 2009, 09:43 |
|
|
Urbana je napisao/la: Pa Sneze gde ti je malo maste.. Rasklope sto za peglanje..glavu na sto..i peglaj... Retko peglam kosu.. Budaletinke Zamišljam sebe da peglam kosu sa peglom za veš bi sigurno spalila facu.. ,a ja peglam kosu svaki drugi ,treći dan,želim ravnu kosu i to mi je najbrži način da na poslu budem sređene kose .
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muski,zenski...zajednicki shopping Postano: 15 pro 2020, 15:13 |
|
|
Čuj zajednički šoping?! Pa da si uskratimo ono skrivanje kese u garaži, podrumu, pa prepravljanje cijena. Pa izgovori, sniženo 80%, kao da oni znaju da se taj broj na sniženju nikada ne piše. Zatim ona nezamijenjiva euforija, moram ovo da imam danas, a plakaću sutra?!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|