|
|
Stranica: 47/49.
|
[ 1204 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:39 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Bez zezancije, u neku ruku curu i razumijem. Slabo je poznajem, ali koliko vidim nije bila nekakav nacionalista, niti je ovuda sijala mržnju. Ali situacija na forumu je takva da i kad napišeš post nevezan za politiku očekuješ da će te neko zalijepiti. Evo npr otvorila sam temu Kako ste izdržali bez foruma da se malo zezamo i tema je dobro krenula da bi nastavili o tome ko su bolji hebači, Hrvati ili Bošnjaci, te koju kitu žene više vole. Postavim sliku na temi Šta je na slici a onaj bolesnik se zaebaje na račun Muhameda. Milion je takvih primjera. Ne znam čemu to? Normalno da i među Bošnjacima ima nacionalista koji provociraju, ali jedna stvar je iživljavati se na njima, a druga stvar provocirati one koji su normala. Ovo nije protestna nota moderaciji i zbog mene nemojte nikad nikog cenzurisati, a pogotovo banovati. Meni ne može niko ništa i što me više provociraju jača sam, ali kažem zbog ljudi sličnih emt. A nije emt jedina, otjeran je i momak koji je Hrvat, ali koji nije dovoljno veliki nacionalista.
Ako želite biti forum s kojeg bježe normalni ljudi onda ok.. Ali niste ništa bolji od drugih foruma koje non stop blatite. Oni idu u jedan ekstrem, vi u drugi.
Jel ima neko mail od emt da mi pošalje na pp da je pozovem da se vrati, mada sumnjam da ću išta postići s tim.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vidim i Šeherzada je od prije par mjeseci na tom hrhb.info portalu. Izgubili su bitku ovdje ali se ne predaju. Rat se nastavlja na drugim portalima. Sad ću se tamo registrirati pa ih podjebavati. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:43 |
|
|
|
Samo za ovu manjinku iz Čapljine, Stoca...ili otkud je već.
Danas mi se Emt javila na PP. Kažem joj već da i tebe pozdravi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:46 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Sayuri je napisao/la: Evo npr otvorila sam temu Kako ste izdržali bez foruma da se malo zezamo i tema je dobro krenula da bi nastavili o tome ko su bolji hebači, Hrvati ili Bošnjaci, te koju kitu žene više vole. Postavim sliku na temi Šta je na slici a onaj bolesnik se zaebaje na račun Muhameda. Postaviš žalbu na onoj temi di su žalbe i vjerujem da će se to riješit. Gazda je zbilja ok lik ,tu nemaš brige. Sayuri je napisao/la: A nije emt jedina, otjeran je i momak koji je Hrvat, ali koji nije dovoljno veliki nacionalista. Koji? Ja sam patriota. Sayuri je napisao/la: Jel ima neko mail od emt da mi pošalje na pp da je pozovem da se vrati, mada sumnjam da ću išta postići s tim. Imam ja,al nećeš ništa postić ...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:50 |
|
|
Evo Šeki pita kako Hrvati doživljavaju Bošnjake. Bome ovi Dodrinaši na tom portalu nahvališe Bošnjake. Kolika je u ljudima mržnja prema Srbima, da ne jebu interese Hrvata Varte. http://www.hrhb.info/showthread.php?t=2636
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:53 |
|
|
|
Od prije koji dan tema:
Inkvizitor: o Bošnjacima sve najbolje.. Humprey: Komplimenti se sami pišu kad su u pitanju Bošnjaci. Graničar Jozo: potpisujem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:53 |
|
|
|
Inkvizitor govno od čovjeka. Ratovao protiv njih, pisao kolumne protiv njih. Ali sad da opravda postojanje tog portala laže i ulizuje im se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:55 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Eno je na jednom drugom forumu (ne bih sad da ga reklamiram). Klit-x, nema koji drugi bit.  Oooooo, pa i njih dvojica znaju biti smiješni! U to ime: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 14:56 |
|
|
|
Aha, zajebavali se. Aludirajući na hrvatsko prezime "Bošnjak".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
BBC je napisao/la: Od prije koji dan tema:
Inkvizitor: o Bošnjacima sve najbolje.. Humprey: Komplimenti se sami pišu kad su u pitanju Bošnjaci. Graničar Jozo: potpisujem Mislim da ti nisi shvatio Inkvizitora... Naime, on i misli sve najbolje o Bosnjacima, al stvar je sto on BiH muslimane nikad nije tako zvao, pa razmisli...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:00 |
|
|
|
Je, skužio sam poslije. Nemaju direktan pristup komentiranju kao mi ovdje. Ali svejedno, nacionalisti. Onako napasti šeherzadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:01 |
|
|
Eto, kolaci izgleda nista nisu znacili.  Ostavila nas je sve. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:02 |
|
|
Aztec je napisao/la: Eto, kolaci izgleda nista nisu znacili.  Ostavila nas je sve.  Ma kako neće. I ja pišem o tim Bošnjacima kao da su neki faktor u Varti. Kao da se nešto bitno pitaju. Sad ću početi prenositi analize sa Vaskovićevog bloga. Ima nekih zanimljivih stvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:03 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Inkvi nije ulizica, sjećam se da je bio glavni razbijač muslimanskih mitova na forum.hr-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:05 |
|
|
Croat je napisao/la: Inkvi nije ulizica, sjećam se da je bio glavni razbijač muslimanskih mitova na forum.hr-u. Inkvizitor ako je ista onda je svoj covjek, jedino sto zna biti malo pretvrdoglav ponekad... A gledam sad tu temu tamu, i za kitu im je, odmah je rasprava krenulo o tom ko je sta... Ma glupost sve skupa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
šteta što se cijepamo kao naše stranke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
BBC je napisao/la: Od prije koji dan tema:
Inkvizitor: o Bošnjacima sve najbolje.. Humprey: Komplimenti se sami pišu kad su u pitanju Bošnjaci. Graničar Jozo: potpisujem Toliko je gadljiva tema da sam se registrirao i odgovorio. Bijedni forum dodrinaša i ostale bulumente.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 15:26 |
|
|
|
A malo tamo citam forum, i ono vrijedjanje ponekih forumasa na onoj temi tamo je stvarno gadljivo prema osobama koje ne zasluzuju i na taj krkanski nacin...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 16:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Inkvizitor govno od čovjeka. Ratovao protiv njih, pisao kolumne protiv njih. Ali sad da opravda postojanje tog portala laže i ulizuje im se. Ti ne shvacas ironiju kad ti se na glavu popne, jeli?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 16:12 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: BBC je napisao/la: Inkvizitor govno od čovjeka. Ratovao protiv njih, pisao kolumne protiv njih. Ali sad da opravda postojanje tog portala laže i ulizuje im se. Ti ne shvacas ironiju kad ti se na glavu popne, jeli? Što je ironija ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 19:03 |
|
|
Citat: Ovo nije protestna nota moderaciji i zbog mene nemojte nikad nikog cenzurisati, a pogotovo banovati. Meni ne može niko ništa i što me više provociraju jača sam, ali kažem zbog ljudi sličnih emt Jojjj sayure,što te prije nisam otkrila. Pa ti si šega živa? Na kojim temama si aktivna? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 19:06 |
|
|
Svugdje gdje nema politike  Sad kad si ovo citirala ispalo je da mislim da je emt slaba. Ma jock...samo je bolja osoba od mene i vjerovatno emotivnija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 19:14 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Svugdje gdje nema politike  Šta si u horoskopu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 19:19 |
|
|
|
Strijelac
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jutarnja kava Postano: 22 tra 2012, 19:20 |
|
|
|
Strijelac
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|