|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 222 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zmajček
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 16 tra 2012, 13:21 |
|
|
Predebela,ali dobra voditeljica.
|
|
Vrh |
|
|
mrmak
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 16 tra 2012, 13:29 |
|
|
zmajček je napisao/la: Predebela,ali dobra voditeljica. mozda se sad malo udebljala, ali ... ne bih bio bas prost :)
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 16 tra 2012, 13:30 |
|
|
Bolja je bila dok se nije udala,ali yebga,godine nas gaze,svakog od nas.
|
|
Vrh |
|
|
mrmak
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 16 tra 2012, 15:43 |
|
|
to sigurno, ali ona je jdna od onih kojoj se ne oprašta :)
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 tra 2012, 20:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ljubušanke
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 tra 2012, 20:25 |
|
|
Na Plantaži
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 tra 2012, 20:26 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Dobar auto.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 tra 2012, 20:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
zmajček je napisao/la: Na Plantaži Nasuprot Kerametala slikano.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 tra 2012, 20:32 |
|
|
lider30 je napisao/la: zmajček je napisao/la: Na Plantaži Nasuprot Kerametala slikano. Pa da.Dosta puta mi je auto bilo parkirano baš gdje je i ovo.Tu me policija redovito zaustavljala
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 02 svi 2012, 21:22 |
|
|
Moram staviti i parodijsku sliku Ljubušaka na svoje sugrađanke.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 03 svi 2012, 16:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 22 svi 2012, 20:48 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Posušanke
|
|
Vrh |
|
|
Za Narod
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lip 2012, 16:42 |
|
|
ljubušanke iščapljine a mostarke, na njih ne treba riječi troošit, poznate i priznate daleko izvan granica zahumlja
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 14 lip 2012, 10:33 |
|
|
Croat je napisao/la: Posušanke E vidi ovoga,petog u redu. Sve su ženske na lijevoj strani,i on Bilo kako bilo,lijepa parada.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 21 lip 2012, 18:14 |
|
|
Širokobriježanka
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 02:13 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Moram te razočarat,ali samo Marija je ovdje modeluša i to bivša nažalsot,ovo su sve obične cure zato i jesam temu pokrenula,pošto stavljate nekakve bezvezarije,a naši gradovi puni lijepih cura.Nemamo nikakvih agenciju hehe mada bi morali. Andrija je trenutno najbolji mladi fotograf u Hercegovini pa je najviše slika njegovih sa službene stranice(dudu-ova tvoja mu je djevojka i krasna je),od ovih javnijih lica nešto je s Fbooka ili googla,a ostale su sve clubbing slike koje možete nač po galerijama od popularnih kafića.Ali vi stalno nalazite nešto glupo.
Citala sam temu do ovog posta i onda mi je prekipilo. Od prvog posta je ocito da se zapravo radi o autopromociji, al nastavila sam citati da vidim jel' 'ko jos skuzio da ne moram pisati ja. Mozda i jeste kasnije, al nebitno sad. Tema nije pokrenuta iz tog razloga..kakve cure..kakvo sta?! Cure u postovima vecinom su zapravo onakve kakve nisu inace, tj u skupim ili jeftinim haljinama, extenzijama, nokticima, napucenih usana za priliku fotografiranja. Lijepe su. Da. I ja kao zensko bez lezbijskih naklonosti kazem da su lijepe...iako po mom ukusu, a vjerujem i po ukusu zdravog muskarca, ljepota zene je u ocima, pogledu. Izgleda sto se tice lijepe su one bez sminke, u jednostavnoj odjeci, sa iskrenim osmijehom, dok ljube dijete, lijepe su one koje zrace unutarnjom zenskom ljepotom, opustenim ukusom za odijevanje i bez robovanja nekim tamo pravilima i normama koje je postavio netko ko fol mjerodavan. Da ne odlazim daleko od teme, moram se vratiti na citirani post. Andrija je odlican fotograf. Mlad sa idejama, srcem i volim gledati njegovu razigranost i talent s vremena na vrijeme...al da je najbolji u Hercegovini...paaaa...ne bih rekla. Takva recenica umanjuje dosta mladih i nemladih umjetnika koji pricaju kroz objektiv srcem. Ako bi nabrajala imena radila bi istu pogresku. Al razumijem...sve za promociju. Autopromociju.
_________________ "Ma nevista nam nije dobra s glavon nikako!"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 10:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa ne može se svakoga ko ubaci slike na forumu optuživati da je tu u svrhu samopromocije. Da je nekome do reklame, registrirali bi se i bubnuli nekakav link u novoj temi, ili postavili isti taj link u potpis. Djevojka je postavila veliki broj slika, sa različitih lokacija i učinjenih od različitih umjetnika. Pa neka i ove teme, dobar rivalitet sa temom Bosanke, i dobro bi došlo da se malo češće baš ova tema ažurira, valjda Hercegovina ima ponuditi dosta ženskih čari u kojim bi svi uživali.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa ne može se svakoga ko ubaci slike na forumu optuživati da je tu u svrhu samopromocije. Da je nekome do reklame, registrirali bi se i bubnuli nekakav link u novoj temi, ili postavili isti taj link u potpis. Djevojka je postavila veliki broj slika, sa različitih lokacija i učinjenih od različitih umjetnika. Pa neka i ove teme, dobar rivalitet sa temom Bosanke, i dobro bi došlo da se malo češće baš ova tema ažurira, valjda Hercegovina ima ponuditi dosta ženskih čari u kojim bi svi uživali. Ma neeee...nikako nisam protiv da se nase cure promoviraju kao najljepse u Evropi..znamo svi da jesu. Ne samo da su lijepe, vec su vrele krvi, izdrzljive, kreativne, vrijedne, sposobne, majke, snazne i zenstvene u jednom. Mogla bi pisati o zenama s kamena do sutra. One dizu windoze, kuhaju, ljuljaju bebu, galame s prozora na dicu, i telefonski organiziraju posao u jednom trenutku. Da ne bi ispalo da sam subjektivna mogla bi pisati i o drugima koji su pricali i pisali o nasim zenama. Autoprmocija te vrste je pohvalna. Al ona promocija koja je meni zasmetala je posve jedan drugi uzi razlog, a to je reklamiranje uzeg kruga ekipe i same sebe kroz te slike. Mozda zato sto znam o cemu i kome se radi tocno. Hercegovina izbacuje u svijet dobre ucenike, inteketualce, kreativce, umjetnike, sportase, znanstvenike, biznismene, ljepotice...mozda vise u prosjeku nego ijedan drugi kraj. Ne znam jel ima tema vec al ne bi bilo lose da se pokrene. Odlican materijal za prmoviranje uopce u svijetu. Imamo sta dat i pokazat. Imamo itekako.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nevista je napisao/la: Imamo sta dat i pokazat. Imamo itekako. Ništa ja ne vidim. Bez fotografija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:38 |
|
|
U pravu je nevista, neka poč me promocija uz ove inteketualce i bizmismena ODMAH ! Eee moja nevista kud ćeš galamit na dicu kroz prozor i tako u Evropu! Ne ide to tako!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:39 |
|
|
Nevista je napisao/la: BBC je napisao/la: Ništa ja ne vidim. Bez fotografija.
'Oces rec da si vizualni tip? heh Ma ne. Stari forumaš, virtualni tip, koji ponekad neka pisanja uzme sa rezervom. Nisi stavila na listu da volite biti šefice. Junuz to vrlo dobro zna.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 19:41 |
|
|
škerac je napisao/la: Eee moja nevista kud ćeš galamit na dicu kroz prozor i tako u Evropu!
Neki roditelji se nikako modernizirati. To se relativno tihim glasom dobaci djetetu na ulici "ako ne dođeš režem kablove od Playstation". Da vidiš onda frke i trčanja. Samo ima jedan problem, moraš to stvarno jednom uraditi. Inače djeca skuže da blefiraš.
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 20:42 |
|
|
škerac je napisao/la: U pravu je nevista, neka poč me promocija uz ove inteketualce i bizmismena ODMAH ! Eee moja nevista kud ćeš galamit na dicu kroz prozor i tako u Evropu! Ne ide to tako! nego kako cu u evropu? a smim galamit' djecu? e ako ne smim galamit na dicu kroz prozor onda i ne zelim u tu vasu Europu.cc. BBC je napisao/la: škerac je napisao/la: Eee moja nevista kud ćeš galamit na dicu kroz prozor i tako u Evropu!
Neki roditelji se nikako modernizirati. To se relativno tihim glasom dobaci djetetu na ulici "ako ne dođeš režem kablove od Playstation". Da vidiš onda frke i trčanja. Samo ima jedan problem, moraš to stvarno jednom uraditi. Inače djeca skuže da blefiraš. eee...umjetnost je odgojit ih tako da plejstešn im nije najzanimljivija stvar u zivotu. i to nije moderniziranje, nego vracanje korjenima...pravom instiktu odgajanja pomladaka u duhu prave stvari. al neka..polako..doce vrime kad ce se dosec limit i kad se vise nece imat kud. kad krave nece vise bit ljubicaste.
|
|
Vrh |
|
|
Nevista
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 srp 2012, 20:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Nevista je napisao/la: 'Oces rec da si vizualni tip? heh Ma ne. Stari forumaš, virtualni tip, koji ponekad neka pisanja uzme sa rezervom. Nisi stavila na listu da volite biti šefice. Junuz to vrlo dobro zna. hehe..ne bih rekla da smo sefice. vec damo dojam muskarcu da su u pravu a bude po nasem.. eee...to je vec nesto..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|