HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 ruj 2025, 01:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33987 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1360  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Treba li ukinuti RS?
PostPostano: 12 svi 2012, 14:17 

RS je,kao uostalom i sve okolne tvorevine,300% zavisna od stranih injekcija kapitala EU-MZ.Poput narkomana,dozira se po potrebi,tj. koliko smo poslušni.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 14:20 

Sve me neka nostalgija za Jugom uhvati. Prisjetim se kako je sve bilo isto ovako i kad je nestajala.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 14:33 

Agathonikos je napisao/la:
Ibar je napisao/la:
U tom slučaju čak i da nas napadnu iz zasjede kako god da bude Bihać će biti u Hrvatskoj i to je nešto s čim Oni moraju računat budu li već ušli u tako opasnu igru :D

Šuška se da bi oni Haćbi sa Šeherom spajali preko DGG iz kojeg bi Srbeki na vrijeme uhvatili maglu i da se Hrvatska ne bi mješala jer joj to NATO ne bi dao, pošto su muslimanci i dalje neka vrsta miljenika USA, ne zbog njih samih nego zbog antiislamske politike u krupnom planu pa im ovi služe za pranje guzova nakon sranja po islamskom svijetu. Mislim, šuška se :D

:D

Mislim i Hrvateki su tutleki al baš takvi nisu. Možeš mislit kako bi bilo koja država dopustila zeleno širenje i agresiju pred vratima, a da ne reagira.

Kad se zelena alga kaulerpa širi po dnu Jadrana svi reagiraju, a di neće na ovo. A veće su štetočine. :zubati

Al bitno da se šuška. :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 14:40 

A šta kao, Hrvatska bi se suprotstavila USA i NATO-u, a :D

E sad, koliko u toj šuški ima stvarnih namjera i planova ne znam ali dobro je znati i za nju, što se kaže, ne traži jesti :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 14:54 

Ibar je napisao/la:
U tom slučaju čak i da nas napadnu iz zasjede kako god da bude Bihać će biti u Hrvatskoj i to je nešto s čim Oni moraju računat budu li već ušli u tako opasnu igru :D

Šuška se da bi oni Haćbi sa Šeherom spajali preko DGG iz kojeg bi Srbeki na vrijeme uhvatili maglu i da se Hrvatska ne bi mješala jer joj to NATO ne bi dao, pošto su muslimanci i dalje neka vrsta miljenika USA, ne zbog njih samih nego zbog antiislamske politike u krupnom planu pa im ovi služe za pranje guzova nakon sranja po islamskom svijetu. Mislim, šuška se :D

To je jedina šansa za njih da se spoje al s obzirom da do tamo nemogu nit doc neh prek Livna i Kupresa ne bu od tog nis. A i glamoc jos malo pa vecinski hrvatski u svakom slucaju Muslimana ni za lijek. Gospon Aga ne bojte se za vasu postojbinu tj rodni kraj. Hrvati ce ga obraniti :gunsmilie

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:02 

A šta kao, Hrvatska bi se suprotstavila USA i NATO-u, a :D

E sad, koliko u toj šuški ima stvarnih namjera i planova ne znam ali dobro je znati i za nju, što se kaže, ne traži jesti :D

Pa nebi USA i NATO mogli to tražiti niti će. Winds of Change pušu i na našem kontinentu.

Al prije svega morali bi zeleni s nečim to zauzeti. Valjda glancaju taj svoj tenkić. Al mi imamo čak dva. :zubati

Potučemo ih do nogu. :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:03 

Našljednik trona svetog Save patrijarh Irinej je od danas u Hercegovini gde će posetiti rodno selo Mrkonjići svetog Vasilija Ostroškog.

Sutra je u Mostaru , nisam siguran hoće li latinski jeretici prirediti kakav ekumenski domjenak , ali bio bi red , jer nas zaštitnik Hercegovine sveti Savo sve zajedno gleda sa nebesa. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:09 

Đo nisi li ti antivjerski nastrojen ili si noćas prešo na Pravoslavlje :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:14 

Pred najezdom Turaka, dva puta su Crnogorci moći Svetoga Vasilija Ostrškoga sklanjali na Cetinje.
Pravoslavni Dan Svetog Vasilija Ostroškog slave 12. svibnja. Njegove čudotvorne moći i njegov grob opstali su usprkos burnim vremenima. Neovisno da li su katolici, muslimani ili protestanti, utjehu pred svečevim moćima traže svi.

Sad shvaćam. Đo da nisi bio u CG nedavno :zubati

slika

slika

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:15 

Ibar je napisao/la:
Gospon Aga ne bojte se za vasu postojbinu tj rodni kraj. Hrvati ce ga obraniti :gunsmilie

Važi, gospodine Ibar :D

Nego, malo je Hrvata u DGG. Ovi bi otresli i od Bihaća i od centralne Bosne i bez miješanja Hrvatske, mislim da bi kroz DGG u slučaju pada Livna, prošli kao kroz sir. Ali tu ste vi gospodine Ibar, da mi junački odbranite donje Livanjsko polje a ja vam obećavam da ću u po njega otvoriti ambasadu Republike Srpske i biti njen ambasador u HB odakle ću, kao i sad što radim, širiti ideje mira, ljubavi i ostalih vrednota vrijednih hvale :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:21 

Ne bojte se šjor Agat treba doć do Livna a kamoli ga zauzet još. No Muslimani su dosta zapeli za Livno. Na Kupresu i u TG ih nema no u Livnu pokusavaju se osnazit jer to je jedino vece mjesto tamo i svakako onaj ko ima livno pruza mu se okolni prostor ko na dlanu. No kako rekoh treba prvo prijeći brda Kupresa da bi se tamo stiglo a to bradati dečki iz D.Vakufa mislim da nisu u stanju :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:34 

Šuška ( :D ) se da bi oni glavni udar izvršili iz Bihaća kako bi se što prije dočepali L. Polja a onda bi bradonje kao šok terapiju prve poslali na proboj s druge strane, dok se na srednjoj Bosni ne bi trošili i samo bi vas držali na dištanci. Sve što nije u srednjoj Bosni, poslali bi što na južnu bojišnicu, što na Kupres i Duvno gđe bi rame uz rame s bradonjama išli na Hlivno i spajanje sa Bišćanima :D

Ali pošto ja mislim otvoriti ambasadu u po donjeg Livanjskog polja, ti planovi im neće uspjeti, što zbog hrabrog otpora hrvatskijeh branitelja što zbog mojih nadnaravnijeh moći :cursing :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:39 

Lebowski je napisao/la:
Aludiram na srpske vojničke uspjehe sa daleko nadmoćnijom armijom.

Misliš na one kad 1/3 stanovništva drži 2/3 teritorije? :zubati

Ali dobro, kakav rat vas spopao. Sve fino i demokratski. Ionako granice neće biti bitne kad svi uđemo u EU, zar ne? :zubati

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:50 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Ali dobro, kakav rat vas spopao. Sve fino i demokratski. Ionako granice neće biti bitne kad svi uđemo u EU, zar ne? :zubati

S obzirom na premoc koju ste imali trebali ste imat i 3 :zubati Al dobro posto idemo u EU nije vise nista bitno svi smo mi EUropljani kaj ne :zubati :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:54 

Šuška ( :D ) se da bi oni glavni udar izvršili iz Bihaća kako bi se što prije dočepali L. Polja a onda bi bradonje kao šok terapiju prve poslali na proboj s druge strane, dok se na srednjoj Bosni ne bi trošili i samo bi vas držali na dištanci. Sve što nije u srednjoj Bosni, poslali bi što na južnu bojišnicu, što na Kupres i Duvno gđe bi rame uz rame s bradonjama išli na Hlivno i spajanje sa Bišćanima :D

Ali pošto ja mislim otvoriti ambasadu u po donjeg Livanjskog polja, ti planovi im neće uspjeti, što zbog hrabrog otpora hrvatskijeh branitelja što zbog mojih nadnaravnijeh moći :cursing :D

E pa vidite gospon Agat u tom slučaju bi stvarno bilo veselo. S tim da bi opet hrvatska gerila po svim tim brdima pravila probleme Muslimanima zesce. Jedino se pravo brinem za Hrvate Sr.Bosne koji bi ostali u okruzenju.

A posto u Livnu nema nesto puno katolickih svetaca i u tom kraju opcenito bute vi vec nasli nekog pravoslavnog pa ce nas njegove moci zastititi :D

A i da dođe to tog scenarija Muslimani bi u Stolcu, Mostaru pa i Jablanici kolektivno nadrapali.

Bolje izbjec takove sukobe za sve ljude u BiH jer kako i vi sami kazete mir nema alternativu :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:56 

Ibar je napisao/la:
S obzirom na premoc koju ste imali trebali ste imat i 3 :zubati Al dobro posto idemo u EU nije vise nista bitno svi smo mi EUropljani kaj ne :zubati :D

Ma imali smo i 3 al' sa pogrešne strane granice. :zubati

Evropo dolazimo! :gunsmilie

Btw, dobi nam Nemanja orden od patrijarha.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:59 

Agat jel danas dan tvoje Krsne slave ? Ako je a nekako mislim da je onda čestitam :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 15:59 

Ibar je napisao/la:

Bolje izbjec takove sukobe za sve ljude u BiH jer kako i vi sami kazete mir nema alternativu :D

Apsolutno :D

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:01 

Ibar je napisao/la:
Agat jel danas dan tvoje Krsne slave ? Ako je a nekako mislim da je onda čestitam :D

Nije, gospodine Ibar ali hvala vam na čestitki.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:02 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:

Da su protivnici RS-a imali iste početne uslove u naoružanju i opremljenosti davno bi ispušili tih 49%, tačnije RS bi bila na smetljištu istorije.

Što se tiče granica i budućnosti jebe mi se dokle god me niko ne dira što sam ovo što jesam i dok me ne jebu u zdrav mozak sa politikom na račun dobrog života; raspravljam o tome jer imam, nažalost, viška vremena.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:03 

Ibar je napisao/la:

Nije, gospodine Ibar ali hvala vam na čestitki.

Kad sam vidio kako si zustro reagiro tamo na temi o CG u vezi Milogoraca i njihovih pokušaja da pocrnogorče tog čovjeka mislio sam da je to i osobno a ne samo sobno :D

Agat koji je svetac zastitnik RS-a? ima li takav ili BiH Srba u cjelini? Banja Luke?

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:16 

Ibar je napisao/la:

Agat koji je svetac zastitnik RS-a? ima li takav ili BiH Srba u cjelini? Banja Luke?

Svetac zaštitnik R. Srpske je Sv. Prvomučenik i Arhiđakon Stefan, Banja Luke je Vaznesenje Gospodnje (Spasovdan) a za Srbe u FbiH ne znam da li ima jer nisam čuo ali mislim da i za njih vrijedi isti svetac zaštitnik kao i za Srpsku, znači Sv. Arhiđakon i Prvomučenik Stefan.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:25 

Znači Agat na koji datum ove godine pada dan Banja Luke?

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 16:45 

Ibar je napisao/la:
Znači Agat na koji datum ove godine pada dan Banja Luke?

24. Maj

Inače, Spasovdan je i Krsna slava grada Beograda.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2012, 17:12 

Jel vam neradan taj dan il ipak morate arbeitat :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33987 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 1360  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Hagresor 2.0, Patriota i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: