|
|
Stranica: 25/1360.
|
[ 33985 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 14:17 |
|
|
RS je,kao uostalom i sve okolne tvorevine,300% zavisna od stranih injekcija kapitala EU-MZ.Poput narkomana,dozira se po potrebi,tj. koliko smo poslušni.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 14:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve me neka nostalgija za Jugom uhvati. Prisjetim se kako je sve bilo isto ovako i kad je nestajala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 14:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: U tom slučaju čak i da nas napadnu iz zasjede kako god da bude Bihać će biti u Hrvatskoj i to je nešto s čim Oni moraju računat budu li već ušli u tako opasnu igru  Šuška se da bi oni Haćbi sa Šeherom spajali preko DGG iz kojeg bi Srbeki na vrijeme uhvatili maglu i da se Hrvatska ne bi mješala jer joj to NATO ne bi dao, pošto su muslimanci i dalje neka vrsta miljenika USA, ne zbog njih samih nego zbog antiislamske politike u krupnom planu pa im ovi služe za pranje guzova nakon sranja po islamskom svijetu. Mislim, šuška se  Mislim i Hrvateki su tutleki al baš takvi nisu. Možeš mislit kako bi bilo koja država dopustila zeleno širenje i agresiju pred vratima, a da ne reagira. Kad se zelena alga kaulerpa širi po dnu Jadrana svi reagiraju, a di neće na ovo. A veće su štetočine. Al bitno da se šuška. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 14:40 |
|
|
A šta kao, Hrvatska bi se suprotstavila USA i NATO-u, a E sad, koliko u toj šuški ima stvarnih namjera i planova ne znam ali dobro je znati i za nju, što se kaže, ne traži jesti 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 14:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: U tom slučaju čak i da nas napadnu iz zasjede kako god da bude Bihać će biti u Hrvatskoj i to je nešto s čim Oni moraju računat budu li već ušli u tako opasnu igru  Šuška se da bi oni Haćbi sa Šeherom spajali preko DGG iz kojeg bi Srbeki na vrijeme uhvatili maglu i da se Hrvatska ne bi mješala jer joj to NATO ne bi dao, pošto su muslimanci i dalje neka vrsta miljenika USA, ne zbog njih samih nego zbog antiislamske politike u krupnom planu pa im ovi služe za pranje guzova nakon sranja po islamskom svijetu. Mislim, šuška se  To je jedina šansa za njih da se spoje al s obzirom da do tamo nemogu nit doc neh prek Livna i Kupresa ne bu od tog nis. A i glamoc jos malo pa vecinski hrvatski u svakom slucaju Muslimana ni za lijek. Gospon Aga ne bojte se za vasu postojbinu tj rodni kraj. Hrvati ce ga obraniti 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A šta kao, Hrvatska bi se suprotstavila USA i NATO-u, a E sad, koliko u toj šuški ima stvarnih namjera i planova ne znam ali dobro je znati i za nju, što se kaže, ne traži jesti  Pa nebi USA i NATO mogli to tražiti niti će. Winds of Change pušu i na našem kontinentu. Al prije svega morali bi zeleni s nečim to zauzeti. Valjda glancaju taj svoj tenkić. Al mi imamo čak dva. Potučemo ih do nogu. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:03 |
|
|
Našljednik trona svetog Save patrijarh Irinej je od danas u Hercegovini gde će posetiti rodno selo Mrkonjići svetog Vasilija Ostroškog. Sutra je u Mostaru , nisam siguran hoće li latinski jeretici prirediti kakav ekumenski domjenak , ali bio bi red , jer nas zaštitnik Hercegovine sveti Savo sve zajedno gleda sa nebesa. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:09 |
|
|
Đo nisi li ti antivjerski nastrojen ili si noćas prešo na Pravoslavlje 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:14 |
|
|
Pred najezdom Turaka, dva puta su Crnogorci moći Svetoga Vasilija Ostrškoga sklanjali na Cetinje. Pravoslavni Dan Svetog Vasilija Ostroškog slave 12. svibnja. Njegove čudotvorne moći i njegov grob opstali su usprkos burnim vremenima. Neovisno da li su katolici, muslimani ili protestanti, utjehu pred svečevim moćima traže svi. Sad shvaćam. Đo da nisi bio u CG nedavno  
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:15 |
|
|
Ibar je napisao/la: Gospon Aga ne bojte se za vasu postojbinu tj rodni kraj. Hrvati ce ga obraniti  Važi, gospodine Ibar Nego, malo je Hrvata u DGG. Ovi bi otresli i od Bihaća i od centralne Bosne i bez miješanja Hrvatske, mislim da bi kroz DGG u slučaju pada Livna, prošli kao kroz sir. Ali tu ste vi gospodine Ibar, da mi junački odbranite donje Livanjsko polje a ja vam obećavam da ću u po njega otvoriti ambasadu Republike Srpske i biti njen ambasador u HB odakle ću, kao i sad što radim, širiti ideje mira, ljubavi i ostalih vrednota vrijednih hvale 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:21 |
|
|
Ne bojte se šjor Agat treba doć do Livna a kamoli ga zauzet još. No Muslimani su dosta zapeli za Livno. Na Kupresu i u TG ih nema no u Livnu pokusavaju se osnazit jer to je jedino vece mjesto tamo i svakako onaj ko ima livno pruza mu se okolni prostor ko na dlanu. No kako rekoh treba prvo prijeći brda Kupresa da bi se tamo stiglo a to bradati dečki iz D.Vakufa mislim da nisu u stanju 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:34 |
|
|
Šuška (  ) se da bi oni glavni udar izvršili iz Bihaća kako bi se što prije dočepali L. Polja a onda bi bradonje kao šok terapiju prve poslali na proboj s druge strane, dok se na srednjoj Bosni ne bi trošili i samo bi vas držali na dištanci. Sve što nije u srednjoj Bosni, poslali bi što na južnu bojišnicu, što na Kupres i Duvno gđe bi rame uz rame s bradonjama išli na Hlivno i spajanje sa Bišćanima Ali pošto ja mislim otvoriti ambasadu u po donjeg Livanjskog polja, ti planovi im neće uspjeti, što zbog hrabrog otpora hrvatskijeh branitelja što zbog mojih nadnaravnijeh moći 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:39 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Aludiram na srpske vojničke uspjehe sa daleko nadmoćnijom armijom. Misliš na one kad 1/3 stanovništva drži 2/3 teritorije?  Ali dobro, kakav rat vas spopao. Sve fino i demokratski. Ionako granice neće biti bitne kad svi uđemo u EU, zar ne? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Aludiram na srpske vojničke uspjehe sa daleko nadmoćnijom armijom. Misliš na one kad 1/3 stanovništva drži 2/3 teritorije?  Ali dobro, kakav rat vas spopao. Sve fino i demokratski. Ionako granice neće biti bitne kad svi uđemo u EU, zar ne?  S obzirom na premoc koju ste imali trebali ste imat i 3  Al dobro posto idemo u EU nije vise nista bitno svi smo mi EUropljani kaj ne 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Šuška (  ) se da bi oni glavni udar izvršili iz Bihaća kako bi se što prije dočepali L. Polja a onda bi bradonje kao šok terapiju prve poslali na proboj s druge strane, dok se na srednjoj Bosni ne bi trošili i samo bi vas držali na dištanci. Sve što nije u srednjoj Bosni, poslali bi što na južnu bojišnicu, što na Kupres i Duvno gđe bi rame uz rame s bradonjama išli na Hlivno i spajanje sa Bišćanima Ali pošto ja mislim otvoriti ambasadu u po donjeg Livanjskog polja, ti planovi im neće uspjeti, što zbog hrabrog otpora hrvatskijeh branitelja što zbog mojih nadnaravnijeh moći  E pa vidite gospon Agat u tom slučaju bi stvarno bilo veselo. S tim da bi opet hrvatska gerila po svim tim brdima pravila probleme Muslimanima zesce. Jedino se pravo brinem za Hrvate Sr.Bosne koji bi ostali u okruzenju. A posto u Livnu nema nesto puno katolickih svetaca i u tom kraju opcenito bute vi vec nasli nekog pravoslavnog pa ce nas njegove moci zastititi  A i da dođe to tog scenarija Muslimani bi u Stolcu, Mostaru pa i Jablanici kolektivno nadrapali. Bolje izbjec takove sukobe za sve ljude u BiH jer kako i vi sami kazete mir nema alternativu 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:56 |
|
|
Ibar je napisao/la: S obzirom na premoc koju ste imali trebali ste imat i 3  Al dobro posto idemo u EU nije vise nista bitno svi smo mi EUropljani kaj ne  Ma imali smo i 3 al' sa pogrešne strane granice. Evropo dolazimo!  Btw, dobi nam Nemanja orden od patrijarha.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:59 |
|
|
Agat jel danas dan tvoje Krsne slave ? Ako je a nekako mislim da je onda čestitam 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 15:59 |
|
|
Ibar je napisao/la: Bolje izbjec takove sukobe za sve ljude u BiH jer kako i vi sami kazete mir nema alternativu  Apsolutno 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:01 |
|
|
Ibar je napisao/la: Agat jel danas dan tvoje Krsne slave ? Ako je a nekako mislim da je onda čestitam  Nije, gospodine Ibar ali hvala vam na čestitki.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:02 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Aludiram na srpske vojničke uspjehe sa daleko nadmoćnijom armijom. Misliš na one kad 1/3 stanovništva drži 2/3 teritorije?  Ali dobro, kakav rat vas spopao. Sve fino i demokratski. Ionako granice neće biti bitne kad svi uđemo u EU, zar ne?  Da su protivnici RS-a imali iste početne uslove u naoružanju i opremljenosti davno bi ispušili tih 49%, tačnije RS bi bila na smetljištu istorije. Što se tiče granica i budućnosti jebe mi se dokle god me niko ne dira što sam ovo što jesam i dok me ne jebu u zdrav mozak sa politikom na račun dobrog života; raspravljam o tome jer imam, nažalost, viška vremena.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:03 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ibar je napisao/la: Agat jel danas dan tvoje Krsne slave ? Ako je a nekako mislim da je onda čestitam  Nije, gospodine Ibar ali hvala vam na čestitki. Kad sam vidio kako si zustro reagiro tamo na temi o CG u vezi Milogoraca i njihovih pokušaja da pocrnogorče tog čovjeka mislio sam da je to i osobno a ne samo sobno  Agat koji je svetac zastitnik RS-a? ima li takav ili BiH Srba u cjelini? Banja Luke?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:16 |
|
|
Ibar je napisao/la: Agat koji je svetac zastitnik RS-a? ima li takav ili BiH Srba u cjelini? Banja Luke?
Svetac zaštitnik R. Srpske je Sv. Prvomučenik i Arhiđakon Stefan, Banja Luke je Vaznesenje Gospodnje (Spasovdan) a za Srbe u FbiH ne znam da li ima jer nisam čuo ali mislim da i za njih vrijedi isti svetac zaštitnik kao i za Srpsku, znači Sv. Arhiđakon i Prvomučenik Stefan.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:25 |
|
|
Znači Agat na koji datum ove godine pada dan Banja Luke?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 16:45 |
|
|
Ibar je napisao/la: Znači Agat na koji datum ove godine pada dan Banja Luke? 24. Maj Inače, Spasovdan je i Krsna slava grada Beograda.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Treba li ukinuti RS? Postano: 12 svi 2012, 17:12 |
|
|
Jel vam neradan taj dan il ipak morate arbeitat 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|