HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 vel 2025, 11:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul
PostPostano: 04 lip 2012, 20:33 

Evo gledam ovo ponovo, i opet - ništa. Mislim da ni sama Martina ovu emisiju nije ovako zamišljala. I ova rasprava je na razini osnovnoškolske djece, jedni za drugima samo ponavljaju jedne te iste stvari - Je, podijeljeni smo, loše je što smo podijeljeni, ne trebamo bit podijeljeni, podijeljeni smo na utakmici, mi ne želimo bit podijeljeni...ma daj! Ništa konkretno od njih. A i Martina uspavljuje ovim glasom.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 20:40 

Je, donekle se slažem. Nisu im političari krivi ništa.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 20:41 

Interesantan prijedlog BBC, ili pak za tebe da Martina napravi duel KLIX vs. HB.
Jebo majku, jest ova smiješna, podsjeća me na

@Jajce, možda su važnije stvari koje se dešavaju iza kamere, druženja i ostalo. Teško je čuti nešto novo od djece od 17 godina.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 20:55 

Kad gledaš ovu mladež i goste u studiju, jednostavno vidiš koliko je Sarajevo naprđeno.
U sarajevskom studiju se mržnja i napetost mogla nožem rezati.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:04 

I kakvi su dojmovi ? Ko je kome hebao majku. Ko je koga preveslao.

Zanemarite ovaj mostarski akcent. :laugh

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:05 

Lebowski je napisao/la:
Al je dosadno, jedino zanimljivo je ova što ružno priča, sa desne strane.

Najbolje bi bilo da ti odrediš goste i ove koji predstavljaju zapad, tražio bi lakomije koji se mogu "kupit", i ove koji predstavljaju istok.

Onda nije "dosadno", podmitio bi ovih par lakomih sa zapada s par iPod-a, i oni bi laprdali kao i ovi s istoka.

Bi to dobra emisija bila, ha? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:09 

Nek napravi emisiju u kojoj bi učestvovali naši forumaši, s jedne strane Junuz a sa druge svi ostali.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:12 

Nisi me shvatio Đunuze. Nećeš vjerovati ali sam mislio SAMO da je dosadna emisija bila. Barem ovo što sam pratio. Prošli put je makar bila ona brbljiva, bila ona simpatična cura iz Širokog.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:49 

teranova je napisao/la:
Nek napravi emisiju u kojoj bi učestvovali naši forumaši, s jedne strane Junuz a sa druge svi ostali.

Pa ne znam baš da je takav odnos na forumu, lagano svi postajemo junuzoliki... :laugh

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:56 

Lebowski je napisao/la:
Al je dosadno, jedino zanimljivo je ova što ružno priča, sa desne strane.

Baš tako. Martina mora odlučiti hoće li praviti zanimljive emisije sa izraženijim polemiziranjem, suprostavljenijim stajalištima i konkretnijim raspravama, ili će pak praviti miroljubive emisije, dosadne i uspavljujuće koje nitko neće gledati.

I bilo bi dobro da može i vuk sit i koze na broju, pa da se napravi emisija kulturna, fina, topla, poučna, da se obje strane uglavnom slažu i tope se od razumjevanja, i da sve to bude napeto i zanimljivo, ali jbg... to niakd nije bilo niti će biti.

Znam da izbor nije sjajan ali jbg... Your call baby!

P.S. Tko je ona što kriz nos priča, koliko sam skužio ona je iz Zagreba došla u istočni Mostar?

P.P.S. Pazi tek one: - ja do sada nisam ni znala da vaša škola uopće postoji! :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2012, 21:58 

Lebowski je napisao/la:
Nisi me shvatio Đunuze. Nećeš vjerovati ali sam mislio SAMO da je dosadna emisija bila. Barem ovo što sam pratio. Prošli put je makar bila ona brbljiva, bila ona simpatična cura iz Širokog.

Ma jesam, samo iskoristio priliku za metaforu. :laugh

99. sam otvorio poduzeće u Mostaru (zapad), tajnica je bila Senaida iz Easta (po preporuci Hrvata), i nikom to nije bilo pretjerano čudno.

Već tad je Mostar bio zreo za ujedinjenje, unatoč svemu, a ko napravi od njega od tada "grad slučaj" da mi je znat.

Skulka malo ima uspavljujući glas. A to što nama čudno zvuče Hercegovci je samo dokaz koliko je premalo zastupljena bila godinama na TV.

P.S. nema fighta do hercegovačko-bosanskog, znam ja. Doduše, kod mene završi sexom... :zubati

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 03:20 

jasno je da martina trenutno uopće nije kompatibilna s nekima od nas ovdje. žena održava i gradi mostove. to je dobro.

ne znam jel već negdje ovdje bilo: martina kafeniše sa senadom, enverom i nerzukom. 02.06.2012
http://www.facetv.ba/
kasnije i vasković u emisiji. jak prilog. dodika je rastavio do molekulranog nivoa.

imponiraju mi svi, zbog intelekta i elokvencije. iako, imam fundamentalno drukčiju viziju bosne i hercegovine od vizije ove gospode u emisiji.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 09:05 

BBC je napisao/la:
I kakvi su dojmovi ? Ko je kome hebao majku. Ko je koga preveslao.

Zanemarite ovaj mostarski akcent. :laugh

Nije niko nikom h.m. Znali su detektirati one koji koče rukama i nogama sve ono što je dobro za buduće generacije i kome odgovara "dobro organizirani" kaos.
Djeca su simpatična i zdrava u kakvim sredinama se odgajaju.
Za mene osobno pozitivno iznenađenje.

Mostarski akcent je specifičan i simpatičan.
Martini možda fali malo energičnosti i zaigranosti.

p.s.
Tebi na znanje; aloooo djeca vam se bolan smiju!

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 10:13 

Mi smo u njihovim godinama pušili Marihuanu. Politika nam bila zabranjena i opasna, osim ako nisi član KPJ.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 10:14 

Wind je napisao/la:

p.s.
Tebi na znanje; aloooo djeca vam se bolan smiju!

Neka se smiju kad pređu na drugu stranu rijeke.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 10:56 

BBC je napisao/la:
Mi smo u njihovim godinama pušili Marihuanu. Politika nam bila zabranjena i opasna, osim ako nisi član KPJ.

:evotigana Nisi ti toliko blesav koliko se praviš.

Samo si pokupio "njihove manire" u ispiranju mozgova do te mjere o kojoj su komunističke vođe mogle samo sanjati.

:winkiss

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 10:58 

Wind je napisao/la:

Samo si pokupio "njihove manire" u ispiranju mozgova do te mjere o kojoj su komunističke vođe mogle samo sanjati.

:winkiss

Je. Imam i trigger riječ sa kojom Hrvate bacim u hipnotičko stanje. "Komšić".

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 11:38 

Junuz Djipalo je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Ovi gradski nacionalisti su nepodnošljivi.

Zeničani nemaju taj osjećaj žrtve, i ne zaslužuju ga. A i njima je pun k. Sarajeva.

Kakve mi imamo veze s njihovim osjećajem žrtve.U Sarajevu su živjeli Hrvati pod istom okupacijom pod kojom su živjeli i muslimani.Za Srebrenicu nismo krivi mi, prema tome, ne znam zašto se stalno vraćate na njihove osjećaje kada ih u svojoj nemoći pred Srbima istresaju nad nama.( Zaboli me za njihov osjećaj žrtve, ne procesuiraju zločine koje su počinili nad Hrvatima).

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 11:38 

Junuz Djipalo je napisao/la:
teranova je napisao/la:

Pa ne znam baš da je takav odnos na forumu, lagano svi postajemo junuzoliki... :laugh

Ne hvala.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2012, 14:40 

ma treba zvat studente iz RH, BiH, Srbije, a da su porijeklom iz BiH

Vrh

PostPostano: 06 lip 2012, 13:58 

Zapis drugi:

Zadnjih mjeseci puno putujem na relaciji Sarajevo-Hercegovina. Zatvorenih očiju kao precizan skijaš koji pamti rutu kojom treba proći prije utrke, znala bih u bilo kojem trenutku točno pozicionirati svaki balkon i svaku pedalinu nasukanu u trskama jezera. Nekad sam za slučajne prolaznike možda poludjeli vozač koji vozi nasmijan, a sam je u automobilu. Ali kad nalete takvi pejzaži, koji su naprosto samo čista i iskrena radost kojima samo fali ispravan tonalitet i glazba.

Radim na jednom svom malom projektu za Face televiziju, sa mladim ljudima. Srednjoškolcima iz čitave zemlje. Sanjala sam i dugo bila okupirana željom da ih nekad ako budem u mogućnosti skupim u istu prostoriju. Bez pompe i visinskih priprema. Da samo uključimo crvenu lampicu i slušamo kako pričaju po prvi put, kako se pogledaju u oči po prvi put. Sve ono što jesu, ono što su čuli, ono što ih se uči. Bošnjaci i Hrvati. Srbi i Bošnjaci. Svi zajedno. I dobila tu mogućnost. Kroz nju jedno čitavo more različitih emocija. Istinska preslika svega onoga što ova nakaradna zemlja jeste. Šovinistički kotao i nacionalistički motorni pogon Bosne i Hercegovine emisiju doživljava dvojako. Levati čekaju da netko nekome opsuje familiju da bi opravdali svoju mrzilačku mizernost u ovom poretku. Djeca koja razgovaraju pristojno, uljuđeno, s jednom neviđenom pozitivom i iskrom u oku za njih su teška dosada.

U šta smo se to pretvorili? Ti klinci su iskreni, nepatvoreni unikat i mada nafilani strahom svoga podneblja i greškama odraslih, unatoč svemu, ne mrze. A to se ne smije dopustiti. Da bi živio mit, oni moraju mrziti. Sretna sam što mogu reći, nakon nekoliko odrađenih emisija u nogama – Džaba vam bilo đubradi, ova su djeca puno bolji ljudi od vas!

http://www.6yka.com/novost/24565/martin ... ercegovini

Levati... :zubati :thumbup

Vrh

PostPostano: 06 lip 2012, 18:03 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Za Al-jazeera

Vrh

PostPostano: 06 lip 2012, 19:55 

valjalo bi dovest i srednjoškolce iz Uskoplja i Gornjeg Vakufa. Najpodjeljeniji grad u BiH. :)

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 05:33 

Pogledao samo obe emisije i sa Mostarcima i ovu sa Sarajlijama i Banjalučanima.

Klinci kao klinci nisu loši , ali se vidi da pored sve dobre volje i mladalačke dobrote su nepovratno u svojim nacijama koji su naučili od roditelja i okoline.

A šta to najsptomatičnije je što papagajski ponavljaju da je različitost nacionalna i religijska u BiH ono što je bogastvo i da sve pozivaju na mir.

Tih priča oko religinoznog bogastva sam se naslušao i pre rata,i za vreme rata i evo sad posle rata ponovo , i to opet neumitno ogovori da će se ovi klinci poklati kad tad zato što su ih licemerni roditelji i licemerna okolina učila da su relgije bogatstvo do prve prilike da ti glavu rascopam i pokradem sve iz kuće.

Kad čujem kako su naučeni da vole svoj grad , pa da vole svoju zemlju , pa da su ponosni na svoju veru i naciju i da poštuju ove druge,...oda se čovek pita pa u čemu je onda problem ovoliki?! , pa upravo u tome što neće da priznaju da nema pomirenja između religija i da suživot ne postoji već samo zajednički život pod jednim imenom i pod jednom verom i državom.

Čovek ne zna šta je gore , jel ovi klinci koji piče po tekmama i mrze ove druge ili ovi što zovu na zajedništvo?! , u principu na kraju će se svi udružiti jedni protiv drugih i poklati.

Zato je raspad BiH jedina svetla budućnost tih naroda, i onda će se ti klinci čistog srca i sa velikom željom družiti i poštovati , ovako su samo naučeni floskulama o miru i poštovanju , a šipke drže u džepu tj.roditelji su im šipke davno stisnuli kad kad dođe vakat udri i jebi majku jedni drugima.

Jbt jadna ta deca šta ih znađe u mladosti , tri vere,tri jezika i tri nacije , pa toliki teret najače brdsko kljuse iz Ercegovine ne bi moglo izdurat , i još oni trebaju da se mire?!

Kukala im majka ako zajedno ostanu.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2012, 10:15 

Nema to logike. Jugoslavija je 50 godina bila najateističnija država Europe, i završila u krvi.
JNA su vodili ateisti.

Tko se od drugih forumaša slaže sa mnom da su ateisti problem ? A ne religije.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: