Nego gospodine Junuze, dok je gospodin Gregory prcao šta je god poželio i nije je bilo koja mu ne bi digla nogare za vrat, dotle vi silujete kokoške po komšiluku
Gregori Pek je savršen lik, pogotovo u filmu "Predskazanje", gde je već malo matoriji. Predlažem jednog drugog glumca, markantnog Jevrejina (ili Hazara ), ko bi ga znao...
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38023 Lokacija: Gl. grad regije
Toliko je tipova dosad navela da joj valjaju, svaki savršen, da je izgleda joj svejedno, samo da je muško, pa makar i sirovina poput Age...
Podsjeti me na vic o dečku koji masturbira. Pa malo gura u lijevu stranu i govori Jasna pri svakom potezu, pa malo u desnu i govori Vesna i isti potezi.
I onda ide: Jasna, Vesna, Jasna, Vesna, Jasna, Vesna, bilo koja, bilo koja...
Stari zenički, možda niste čuli...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ti si definitivno lud.:) Svašta sam videla u životu, ali da me neko toliko pljuje i ne podnosi još nisam doživela Možda ti u stvari mrziš žene, pogotovo ako imaju i malo mozga i bilo kakve naznake ličnosti, van zanimanja domaćice
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38023 Lokacija: Gl. grad regije
Real gone je napisao/la:
Ti si definitivno lud.:) Svašta sam videla u životu, ali da me neko toliko pljuje i ne podnosi još nisam doživela Možda ti u stvari mrziš žene, pogotovo ako imaju i malo mozga i bilo kakve naznake ličnosti, van zanimanja domaćice
Ne volim muškarače, a ti i Tera ste upravo to, zato i tražite preko neta ono što vam fali.
A osobnost, prava ženska je uvijek na cijeni. Šeha je bila primjer za to, makar se sa njom politički ne slagali.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
Junuz Djipalo je napisao/la:
Real gone je napisao/la:
Ne volim muškarače, a ti i Tera ste upravo to, zato i tražite preko neta ono što vam fali.
A osobnost, prava ženska je uvijek na cijeni. Šeha je bila primjer za to, makar se sa njom politički ne slagali.
Forumska persona uopće ne mora odgovarati stvarnoj osobi koja se krije iza nicka.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
Bolje da ne lanem kako ja tebe zamišljam. Ne bi ti se dopalo.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.