|
|
Stranica: 3/16.
|
[ 376 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zato im i jesu najveće face pripadnici dorćolskog, zemunskog, pitaj boga kojeg klana.
Možda za likove poput vas koji u nedostatku jasne političke misli ali s jasnim cvjećarskim porivima, tankih literarnih sposobnosti i skromnog intelektualnog dometa pokušavate preko krkanskih uvreda na račun par forumskih Srpkinja, otjerati ih s foruma kako bi kao simbolički protjerali Srbiju iz Srpske ali jebiga, nešto vam se zanedalo, čak vas u toj namjeri i magarcem prave, vrlo uspješno ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Srpsko "čoporanje" danas na terenu ima to da Sarajevo Srbima ne može ništa u RS. Što ti imaš Junuze ? Komšića i FTV. Ti im ga dođeš kao lisica koja je s njima u nadi kako ćeš jednog dana bit vuk. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ja imam razloga da ne volim Bošnjake, ne ti. Ja imam razloga da volim Srbeke, ne ti. No, kad vidim i čujem takve likove kakvi su ovdje neki, sve mi se nekako ispremiješa. I jebo te Komšić više. Komšić je nekome namtenut, Vlajki nema kome bit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Srpsko "čoporanje" danas na terenu ima to da Sarajevo Srbima ne može ništa u RS. Što ti imaš Junuze ? Komšića i FTV. Ti im ga dođeš kao lisica koja je s njima u nadi kako ćeš jednog dana bit vuk. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ja imam razloga da ne volim Bošnjake, ne ti. Ja imam razloga da volim Srbeke, ne ti. No, kad vidim i čujem takve likove kakvi su ovdje neki, sve mi se nekako ispremiješa. I jebo te Komšić više. Komšić je nekome namtenut, Vlajki nema kome bit. Nemaš razloga da ih više mrziš od meme. Po meni su i jedni i drugi pucali da me ubiju. Dok si ti iz Zenice guzicu uglavio u Zagrebu. Tako da, to više ne spominji. I to što ja ovdje pišem nema apsolutno nikakve veze sa ratom. Komšić je tu realan, postoji i netko ga je izabrao. Ja nisam, drugi Hrvati nisu. Nema više igre, odgovorne treba postrojiti i pozvati na odgovornost. Takve imaš i na ovom forumu. Ili da ti prevedem, 95% Bošnjaka. Ti troši energiju na RS, ja nemam volje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zato im i jesu najveće face pripadnici dorćolskog, zemunskog, pitaj boga kojeg klana.
Možda za likove poput vas koji u nedostatku jasne političke misli ali s jasnim cvjećarskim porivima, tankih literarnih sposobnosti i skromnog intelektualnog dometa pokušavate preko krkanskih uvreda na račun par forumskih Srpkinja, otjerati ih s foruma kako bi kao simbolički protjerali Srbiju iz Srpske ali jebiga, nešto vam se zanedalo, čak vas u toj namjeri i magarcem prave, vrlo uspješno ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ne znam u čemu je fora pa si neki likovi uzimaju za normalno da donesu neki sud a onda odmah nakon toga i opći zaključak u ime svih. Pa, vi možete nešto tvrditi no prepustimo publici neka donosi sudove. Na što bi to ličilo kad bi svi tako radili? Aga ti si glup. Da, ti si stvarno glup. Uspješno smo utvrdili da si glup
Je li ima ovaj zaključak smisla? Nema! Ja dozvoljavam publici neka sami zaključe da li je tvrdnja točna ili ne. I jesi li ti kitoglavac ili ne. Bez obzira što ja mislio tako.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:33 |
|
|
Bošnjaci su i u ratu bili glupi zato i jesu prošli kako su prošli, pa sad cvile. To stoji.
No, ovdje vrvi od nekih Srba iz Srbije koji tu pokušavaju dobit neku kompenzaciju za siromaštvo, jad i percepciju svijeta o Srbiji. Ujedno nam pokušavaju objasnit kako to eto nije tako, bla, bla...
Još je i bilo bitno dok je Tadić bio glavni u njih, valjalo nam je povezivanje. Jer BiH treba i može služiti povezivanju Hrvata i Srba, no sad, nakon što je i MZ digla ruke od njih nakon Tome, i prestala furat projekt EU 2015. nemamo nikakve koristi od njihovih laprdanja o RS, tj. kompenzaciji koju traže u njoj za sva sranja.
A ja ću ponovit opet, Hrvatima je cilj izjednačit se sa drugima u BiH, ili stvaranjem entiteta ili kresanjem entiteta. Stvaranje nam baš i ne ide.
I nemoj se brinuti za savezništvo sa Srbekima u BiH jer što su entiteti slabiji to im više trebamo. I ja to apsolutno podržavam, ali kad se izjednačimo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:34 |
|
|
Evo malo da se opuste napeti forumaši, da zavlada ljubav i razumevanje...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Je li ima ovaj zaključak smisla? Nema ali ima moj Pustite publiku, bitno je šta one misli o vama a sigurno ne misle ništa drugo do o krkanu koji istresajući se nad njima, misli odbraniti drinske granice od uticaja Srbije a Srpsku kani dokinuti i priključiti je RH Commonwealth-u Uzmite pušku u ruku i na Drinu, zajebite zeničkokrkanske manire jer osim što ispadate sirovina, drugog efekta nema ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Uzmite pušku u ruku i na Drinu Iz Zagreba u Goražde da čuva granicu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: No, ovdje vrvi od nekih Srba iz Srbije koji tu pokušavaju dobit neku kompenzaciju za siromaštvo, jad i percepciju svijeta o Srbiji. Ujedno nam pokušavaju objasnit kako to eto nije tako, bla, bla...
Još je i bilo bitno dok je Tadić bio glavni u njih, valjalo nam je povezivanje. Jer BiH treba i može služiti povezivanju Hrvata i Srba, no sad, nakon što je i MZ digla ruke od njih nakon Tome, i prestala furat projekt EU 2015. nemamo nikakve koristi od njihovih laprdanja o RS, tj. kompenzaciji koju traže u njoj za sva sranja.
Boli me ***. To je valjda njihov problem, neka se snalaze kako znaju. Meni taj Beograd i RS bitni koliko i lanjski snijeg. Da parafraziram Broza, more krvi su Hrvati prolili da Srbe otjeraju iz Hrvatske, ostalih dijelova BiH, i smjeste u rezervat zvan RS. Koju kitu ti sad hoćeš ? Poklanjati im kazina ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:45 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Meni nije jasna jedna stvar. Ako Srbija postaje nebitnom (a postaje), onda je nekakvo traženje kompenzacije u obliku RS-a ionako osuđeno na propast. Dakle, gdje je tu ta famozna opasnost?
Također, po nekima ovdje ispada da bi, kad Srba iz Srbije koji zavađaju narode i narodnosti ne bi bilo, lokalni Srbi valjda sami rasformirali RS, što veze s vezom nema. RS održavaju (neki) stranci radi svojih interesa, jednako kao i BiH, i održavat će ju dok im to bude odgovaralo, odnosno dok se odnosi velikih sila ne promjene. Do tad se možeš pokriti po ušima i činiti nešto da izvučeš koliko možeš uz vrlo ograničene mogućnosti. To nešto, međutim, sigurno neće biti ukidanje entiteta. Maksimum je sad odraditi ovu kampanju da ljudi uzmu CIPS-ove i glasaju na izborima pa možda Hrvati osvoje vlast, recimo, u Brodu.
I, na kraju, neka i Srbi iz Srbije argumentiraju, i tko god hoće, pa neka publika donese odluku o tome čiji su argumenti jači, kao što je napisano gore.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:48 |
|
|
Mene Junuz ponekad zadivi. Srbija propala, nebitna, Toma došao, potop, izolacija, haos, Mordor itd. Bez Srbije, Srbi iz RS se bude iz zombi hipnoze i postaju BH gradžani, ukidaju se entiteti, razumevanje, multikulti itd. A onda, ta i takva BiH odjednom pada u zagrljaj RH, koja je nikad jača i prosperitetnija, izjednačava se standard, teče med i mleko itd. Alo ljudi, jeste vi pili nešto večeras? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Negde nazad u stvarnosti... Hrvatska je u svojim problemima, Sarajevo na svakom koraku pokopava i zlostavlja Hrvate praveći od njih građane drugog reda većeg entiteta, Dodik i RS nikad jači, Rusi pletu energetsku i finansijsku mrežu oko regiona, u Srbiju su ušle desetine milijardi evra američkog i evropskog kapitala, na vlasti je čovek koji je na "prst u guzu" sa gospođom Klinton i evropskim komesarima, Kosmet je pred raspletom. Neko je ostao zaglavljen u '90im, čini mi se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Mene Junuz ponekad zadivi. Srbija propala, nebitna, Toma došao, potop, izolacija, haos, Mordor itd. Bez Srbije, Srbi iz RS se bude iz zombi hipnoze i postaju BH gradžani, ukidaju se entiteti, razumevanje, multikulti itd. A onda, ta i takva BiH odjednom pada u zagrljaj RH, koja je nikad jača i prosperitetnija, izjednačava se standard, teče med i mleko itd. Alo ljudi, jeste vi pili nešto večeras? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) I onda ga pukne vijest da Sarajevo pola neumske općine proglašava nekim nacionalnim parkom, da ukloni vlast općine. Kako neće poludjeti, kad ga Bošnjaci miniraju sa svih strana, gdje god stignu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: No, ovdje vrvi od nekih Srba iz Srbije koji tu pokušavaju dobit neku kompenzaciju za siromaštvo, jad i percepciju svijeta o Srbiji. Ujedno nam pokušavaju objasnit kako to eto nije tako, bla, bla...
Boli me ***. To je valjda njihov problem, neka se snalaze kako znaju. Meni taj Beograd i RS bitni koliko i lanjski snijeg. Da parafraziram Broza, more krvi su Hrvati prolili da Srbe otjeraju iz Hrvatske i smjeste u rezervat zvan RS. Koju kitu ti sad hoćeš ? Poklanjati im kazina ? Hoću ovo: http://www.brcko-24h.com/index.php?opti ... &Itemid=71Prije par godina ne bi ti jedan Aga visio ovdje, bili su sasvim zadovoljni svojim rezervatom, i čekali Dan priključenja svog rezervata. A vidi ih sad, kao skakavci ovdje. Što im se više ljulja to nas više trebaju. A trebaju nas da zadrže ono što imaju. Ne treba Hrvatima Drina bit cilj, ali dok je ovakva podjela u BiH svim silama se treba trudit promijenit je. E sad, ako ih samo pustiš, neće doći do promjene. Pravednije po Hrvate uređenje BiH, e to je već vrijedno, jako vrijedno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: [ A vidi ih sad, kao skakavci ovdje. Što im se više ljulja to nas više trebaju. To, to. Osećaj važnosti. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:56 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:56 |
|
|
Problem je što nemaš nikakvo ljudsko ni moralno pravo tražiti od Srba da budu u toj zajednici samo zbog srednje Bosne. (ili vrlo konkretno za tebe, zbog tvog imanja u Zenici).
Zar ne vidiš paralele sa izdvajanjem Slovenije i Hrvatske ?
Nisu Srbi krivi Hrvatima što su se uvalili u *** u tom ratu pa ostali neriješeno sa muslimanima. Danas za to nema ni hvala, a bez HV bi gledali Bosnu sa Trebevića.
Sad naravno, možeš sebi dati oduška pa laprdati o "genocidima" i tješiti se da bi Bošnjaci bili dobri ljudi sve da nema nijednog Srbina tu. Istinu znamo, znaš je i ti. Samo je moraš sebi priznati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 00:57 |
|
|
SDB je napisao/la: Meni nije jasna jedna stvar. Ako Srbija postaje nebitnom (a postaje), onda je nekakvo traženje kompenzacije u obliku RS-a ionako osuđeno na propast. Dakle, gdje je tu ta famozna opasnost?
Također, po nekima ovdje ispada da bi, kad Srba iz Srbije koji zavađaju narode i narodnosti ne bi bilo, lokalni Srbi valjda sami rasformirali RS, što veze s vezom nema. RS održavaju (neki) stranci radi svojih interesa, jednako kao i BiH, i održavat će ju dok im to bude odgovaralo, odnosno dok se odnosi velikih sila ne promjene. Do tad se možeš pokriti po ušima i činiti nešto da izvučeš koliko možeš uz vrlo ograničene mogućnosti. To nešto, međutim, sigurno neće biti ukidanje entiteta. Maksimum je sad odraditi ovu kampanju da ljudi uzmu CIPS-ove i glasaju na izborima pa možda Hrvati osvoje vlast, recimo, u Brodu.
I, na kraju, neka i Srbi iz Srbije argumentiraju, i tko god hoće, pa neka publika donese odluku o tome čiji su argumenti jači, kao što je napisano gore. Ma Srbijanci nisu opasnost, čak je ovaj Tomica pomoć pala s neba. Dosadni su ovdje, ima ih po svim temama koje ih se tiču a bogami i onih koje ih se nimalo ne tiču. Dakle, opasnost su po forum, ne Hrvate BiH. Nisam ja rekao da će ukidat se entiteti, zemljopisnih izmjena biti neće. No već izborna jedinica za Hrvate bi mogla mnogo toga promijeniti. Tronožac umjesto dvonošca, pravi. I slažem se, prepustimo publici sudove...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:01 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:03 |
|
|
Ova nervoza u zadnje vreme je kao kad se neko poslednjim atomom snage drži za ivicu...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SDB
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:05 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SDB je napisao/la: Meni nije jasna jedna stvar. Ako Srbija postaje nebitnom (a postaje), onda je nekakvo traženje kompenzacije u obliku RS-a ionako osuđeno na propast. Dakle, gdje je tu ta famozna opasnost?
I, na kraju, neka i Srbi iz Srbije argumentiraju, i tko god hoće, pa neka publika donese odluku o tome čiji su argumenti jači, kao što je napisano gore. Ma Srbijanci nisu opasnost, čak je ovaj Tomica pomoć pala s neba. Dosadni su ovdje, ima ih po svim temama koje ih se tiču a bogami i onih koje ih se nimalo ne tiču. Dakle, opasnost su po forum, ne Hrvate BiH. Nisam ja rekao da će ukidat se entiteti, zemljopisnih izmjena biti neće. No već izborna jedinica za Hrvate bi mogla mnogo toga promijeniti. Tronožac umjesto dvonošca, pravi. I slažem se, prepustimo publici sudove... Pa čuj, meni se kao veća opasnost po kvalitetu foruma čine aktivisti tipa tebe i BBC-a koji skoro svaku temu unište uvijek istom pričom. I ne znam kako forumu doprinosi maltretiranje ljudi kakvo si, recimo, priuštio Zabi. Forum čini kvalitetnim argumentacija bez ad hominem napada, a znamo tko je u ovom zadnjem prvak. Neće se mijenjati ni nadležnosti (to je najvažnije) dok međunarodne okolnosti to ne uzrokuju. Izlobirati jedino eventualno možeš nešto kod Nijemaca (možda izbornu jedinicu, mada bih ja radije da bude jedan predsjednik biran iz parlamenta nekom većinom koja bi u praksi uvjetovala rotaciju, ako govorimo o Komšiću). Tu ti je jedino pametno što si napisao ono o supsidijarnosti i sličnim stvarima, jer dijelu Europljana to možda i možeš prodati.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:07 |
|
|
BBC je napisao/la: Problem je što nemaš nikakvo ljudsko ni moralno pravo tražiti od Srba da budu u toj zajednici samo zbog srednje Bosne. (ili vrlo konkretno za tebe, zbog tvog imanja u Zenici).
Zar ne vidiš paralele sa izdvajanjem Slovenije i Hrvatske ?
Nisu Srbi krivi Hrvatima što su se uvalili u *** u tom ratu pa ostali neriješeno sa muslimanima. Danas za to nema ni hvala, a bez HV bi gledali Bosnu sa Trebevića.
Sad naravno, možeš sebi dati oduška pa laprdati o "genocidima" i tješiti se da bi Bošnjaci bili dobri ljudi sve da nema nijednog Srbina tu. Istinu znamo, znaš je i ti. Samo je moraš sebi priznati. Unitaristi su upravo pustili zadnji vjetar unitarizacije, ne zanosim se kako je bolja situacija u Šeheru. Ja ne vidim mogućnost, dok je ovako, da kompletna BiH dođe do zraka, ni ljudi u njoj. A ovi će korijenje jest zbog te Srpske. No, hladni rat će trajati dok god postoji ova striktna podjela na dva. Kada jednom Bošnjaci budu trećina, što i jesu, i shvate kako postoje još 2 naroda na istom prostoru, i da zapravo nemaju ništa, e tek tada će se unormalit, možda i dijelit. Dok su Srbi u svom rezervatu, strogo u njemu, od toga nema ništa. Čemu se ti zapravo nadaš BBC, sa svim ovim postovima. O.K. dođe do raspada, Srpska ode đe već, je li misliš da bi HB postala samostalna, ili se priključila RH? E pa ne bi, nego bi baš imao Bošnjakistan. I u ŠB i u Mostaru, a i u Posušju. Ne ide u glavu ha? Žao mi je, put prema neovisnosti i važnosti Hrvata u BiH vodi preko kresanja srpskog entiteta, ne u teritorijalnom smislu, nego u značaju istog.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:12 |
|
|
Kod Junuza se zadržao neki jugokomunizam. Kako izjednačiti ljude? Ne tako što ćeš ove sa nižeg podići do ovih na višem nivou, nego tako što ćeš ove sa višeg spustiti do onih na nižem nivou. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:12 |
|
|
Ne nadam se ja nikakvom odvajanju RS. Ali nemam moralno pravo da ih prisiljavam da žive sa nekim ako to ne žele.
Pogotovo ne nakon toliko godina bošnjačkih turbo šovinističkih gluposti. Nemaju se Srbi čemu nadati u takvoj tvorevini. Hoće li se odvajati ili ne, jebe mi se. Svakako ne ovisi o meni.
Ako se ikada odvoje poželjet ću im svu sreću. A kako su Bošnjaci navalili to će se i dogoditi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Žao mi je, put prema neovisnosti i važnosti Hrvata u BiH vodi preko kresanja srpskog entiteta, ne u teritorijalnom smislu, nego u značaju istog. To su mislisli HSP-ovci i Lijanovići. Pa danas imaš što imaš. Gaženje volje hrvatskih birača, i RS nikad jača.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Sabirni centar za Srbotrolere sa foruma (CHAT TEMA) Postano: 26 lip 2012, 01:14 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kod Junuza se zadržao neki jugokomunizam. Kako izjednačiti ljude? Ne tako što ćeš ove sa nižeg podići do ovih na višem nivou, nego tako što ćeš ove sa višeg spustiti do onih na nižem nivou. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ko da je Tito opet s nama, slava mu! ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|