|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
PCM
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 00:46 |
|
|
dudu je napisao/la: vrijeme je da se okrenemo našim novim koalicijskim partnerima i uhvatimo se u kolce. Da vrijeme je da zaratimo 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 00:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61195 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: vrijeme je da se okrenemo našim novim koalicijskim partnerima i uhvatimo se u kolce. Kojim ? Osim Dodika i Čovića svi su trenutno sa otkazom i na sudu.  sačekajmo, pa ćemo znat točno koji. Zlaja mi se već sviđa, kako čovjek s lakoćom objašnjava da će odsad ZHŽ odlučivat o Domu naroda, a ne neki kvazi Hrvati iz Bihaća i Kladuše iz stranke DNZ. samo da to sve prođe i postane zakon i moj glas ide SDP-u, nek se i njima nađe koji u našim općinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 00:52 |
|
|
Vlada brate Srbine, ako jos ne znas sto ti je ciniti:  Aga je naredio ti se izvuci, ja sam ljuto ranjen al nedam se do kraja.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 01:04 |
|
|
Kako je Solženjicin rekao u govoru na Harvardu na Zapadu je uočljiv nedostatak muškosti. Zahvatili ti moderni trendovi i komšije. Nisu ni Srbi ono što su bili. Reklo bi se tough guys. Ako su se zaista uvrijedili...mislim stvarno...ako je to dejstvovanje samo da se zbuni neprijatelj dok potajno ruju, onda ipak ima nade. Trebali bi biti obazriviji. Ova nova generacija Srbeka se lako oštećuje. Evo svima nam je žao što se otišli. Vrlo ste vrijedan dio našeg foruma i iznimno ga obogaćujete vašim dosjetkama. Ja ne znam šta više možemo reći. Vratite se na naš multikulturalni forum da živimo suživot iz snova. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 01:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma tipovi poput ovog Janjeta ne kuže da slanjem pp-ova povećava broj postova ispod avatara, a postove ne ostavljaju.  Što znači da nisu otišli neki, samo ne pišu. E sad, zašto pojedini Srbi nisu dobili pp-ove? Vjerojatno zato što ova ekipa nije sigurna jesu li Srbi uopće. Tako, Janje, ako doista nisi dobio, a i ostali...  Nešto imam osjećaj da će upravo Aga se prvi vratit, lider, valja čitat ova moja podjebavanja mjesecima, i likovanja, a uopće ne moći uzvratit.  I onda će svi ostali ispast kenjci što su ga poslušali...  Što reče Sayuri: posebno mi žao Tere... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 02:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma tipovi poput ovog Janjeta ne kuže da slanjem pp-ova povećava broj postova ispod avatara, a postove ne ostavljaju.  Not tru. (namjerno bez e)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 10:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26532 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Metemma je napisao/la: A šta se dešava? Ah što se dešava? Naredio Vožd Aga Srbima bežaniju!! I ne smije nijedan da bude na forumu dok on ne odluči da je vrijeme povratka. A Hrvati bi od suza zbog toga Saharu mogli natopiti. Ili što reče narodni pijesnik: Bože mili čuda velikoga, kad se šćaše po zemlji ercegbosni Po zemljici ko će da nadvlada, pa da drugi tad postane kadija! Prvi mu je Aga Harmabaša, momče silno od polja Livanjskog. drugi mu je Realka Đevojka, koja hodi po zemlji Ćesarskoj. treći mu je Đoni Bege, mlado momče oka bistroglava, četvrti je Đoe Enterlija, koji je se s Bogom zavadio, peta li je baba Teranuša, što stoluje u gradu Biogradu, i sa njima maleno Jagnješce, što po brdu hitro poskakuje! Ter se oni skupa okupiše, u brda se oni odmetnuše! Progovara Aga Harmbaša: -Stojte braćo, ako srpstva znate! Dok je mene vašeg harambaše, nek` ne idu Srblji međ` ustaše! Nek` se niko tam` ne loguje, dok je srca i dok je Srbije! Jerbo tamo nama zulum čine, sudiće im Gospod sa visine! Poslušaše Srblji harambašu, napustiše oni lijepu našu, ter svi oni koji ostadoše, u kuknjave odmah udariše!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 14:56 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Bobovac je napisao/la: Metemma je napisao/la: A šta se dešava? Ah što se dešava? Naredio Vožd Aga Srbima bežaniju!! I ne smije nijedan da bude na forumu dok on ne odluči da je vrijeme povratka. A Hrvati bi od suza zbog toga Saharu mogli natopiti. Ili što reče narodni pijesnik: Bože mili čuda velikoga, kad se šćaše po zemlji ercegbosni Po zemljici ko će da nadvlada, pa da drugi tad postane kadija! Prvi mu je Aga Harmabaša, momče silno od polja Livanjskog. drugi mu je Realka Đevojka, koja hodi po zemlji Ćesarskoj. treći mu je Đoni Bege, mlado momče oka bistroglava, četvrti je Đoe Enterlija, koji je se s Bogom zavadio, peta li je baba Teranuša, što stoluje u gradu Biogradu, i sa njima maleno Jagnješce, što po brdu hitro poskakuje! Ter se oni skupa okupiše, u brda se oni odmetnuše! Progovara Aga Harmbaša: -Stojte braćo, ako srpstva znate! Dok je mene vašeg harambaše, nek` ne idu Srblji međ` ustaše! Nek` se niko tam` ne loguje, dok je srca i dok je Srbije! Jerbo tamo nama zulum čine, sudiće im Gospod sa visine! Poslušaše Srblji harambašu, napustiše oni lijepu našu, ter svi oni koji ostadoše, u kuknjave odmah udariše! Hoces rec da glava sviju srba nije bila u belome gradu, vec da je glava bila nedje po bosanskim vrletima?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 14:58 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
A reci ce poslije netko, da su ljudi iz bosne ...manje dovitljiviji od drugih...
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 15:01 |
|
|
totem je napisao/la:
Hoces rec da glava sviju srba nije bila u belome gradu, vec da je glava bila nedje po bosanskim vrletima?
O čemu to ti?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 15:09 |
|
|
Mislim da si skontao...
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 16:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nešto imam osjećaj da će upravo Aga se prvi vratit, lider, valja čitat ova moja podjebavanja mjesecima, i likovanja, a uopće ne moći uzvratit.  I ja mislim da ce se svi koji bojkotuju forum ne samo Aga vrlo brzo vratiti, samo pitanje je vremena kada ce se to i desiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 16:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
21 otkriveni registrirani korisnik trenutno, od toga 5-6 a možda i 7 Srba. Ne bih rekao da smo uskraćeni inima ili nemulti-kulti.  Naslov teme je trebao bit: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba malog Slobe? 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 17:04 |
|
|
Nisam dugo tu da bih mogao davati neke impresije ali ovo je čista plačipizdanska anketa. Bez koga se to ne može? Bez udarača tastature? Taman kao da fali igrača za baciti lopte na male,taman kao da je neko umro. Sve su to jedinice i nule,reče neko...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 17:37 |
|
|
Sto ste se Age uhvatili? Ne drzi nikome pistolj na glavi?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
plavo korisničko ime
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 19:08 |
|
|
slab mu naslov teme. jedno su srbi a drugo su četnici. srbin je srbin dok nije protiv bosne i hercegovine. ovaj forum posjećuju nažalost uglavnom četnici - a takve treba sve nogom u guzicu. mi hrvati se ovdje ne okupljamo s namjerom da razgrađujemo bosnu i hercegovinu, nego, naprotiv, da kroz jednakopravnije pozicije hrvatskog naroda izgrađujemo bosnu i hercegovinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 19:25 |
|
|
plavo korisničko ime je napisao/la: slab mu naslov teme. jedno su srbi a drugo su četnici. srbin je srbin dok nije protiv bosne i hercegovine. ovaj forum posjećuju nažalost uglavnom četnici - a takve treba sve nogom u guzicu.
Koji si ti romantićar jebo te patak... 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
plavo korisničko ime
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 19:47 |
|
|
dakle, što je ovdje manje četnika utoliko je ovaj forum zdraviji i jači. no doubt about.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 19:50 |
|
|
Ali definitivno ne Srba, već četnika, a nije isto biti Srbin i četnik, četnik je samo onaj koji je protiv Bosne i Hercegovine, a takvi su većina...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 20:28 |
|
|
Ma odoh i ja pauzirati malo s tim da necu bas sasvim pauzirati vec su se pojavljivati onoliko samo da napisem 2-3 posta dnevno, cisto da mi i dalje tece radni staz. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 20:52 |
|
|
plavo korisničko ime je napisao/la: jedno su srbi a drugo su četnici. srbin je srbin dok nije protiv bosne i hercegovine
Ujj, znači za tabe su svi srbi u BiH četnici, osim Jovana Divjaka i Svetozara Pudarića??!! Sram te i stid bilo!!
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:07 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2525 Lokacija: United States Of Balkan
|
A kako bi ti majketi nazvao srbe sta ne vole BiH a zive u BiH?? 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:17 |
|
|
bura je napisao/la: A kako bi ti majketi nazvao srbe sta ne vole BiH a zive u BiH??  Ma ćetnici ba, svi oni koji žive u BiH a navijaju u sportu za Srbiju i Hrvatsku, sve goli ćetnik ba!!
|
|
Vrh |
|
 |
plavo korisničko ime
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: plavo korisničko ime je napisao/la: jedno su srbi a drugo su četnici. srbin je srbin dok nije protiv bosne i hercegovine
Ujj, znači za tabe su svi srbi u BiH četnici, osim Jovana Divjaka i Svetozara Pudarića??!! Sram te i stid bilo!! a otkud tebi ideja da su svi srbi protiv bosne i hercegovine? pušiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 30 lip 2012, 21:19 |
|
|
bura je napisao/la: A kako bi ti majketi nazvao srbe sta ne vole BiH a zive u BiH??  Normalnim. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 55 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|