|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 12:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Nema ljubavi, samo poštovanje prema korektnom forumašu/forumašici. Pa ko vam brani da se poštujete, to uvijek možete preko FB... To ti na nešto aludiraš. bezveze. Otjerao si svojim groznim ponašanjem jednu dobru forumašicu, imam pravo pokazati negodovanje. Oš baklavu?
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 12:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa dobro, otkud toliko Srba zapadno od Drine ako im je u Srbiji bilo lepo? Dakle, za naseljavanje zapadnih zemalja u Srbiji treba bit sve u k. Prema tome, temeljni uvjet ispunjen. Zamisli, odeš u EU živjet, u BL, Knin, I. Sarajevo... Uh da. Život u Kninu, Sarajevu, Foči, Tuzli, Livnu, Glamoču, Pakracu i sl. je tako sjajan. A čuj otkud toliko Srba zapadno od Drine. Pa stara srpska zemlja. Da Srbi nisu ˝pravili˝ balvane čak i ne bi bio tako loš Junuz je zapravo pogodio u bit. Kako to da unatoč svim pljačkanjima, razaranjima i lopovlukom koji je Hrvatska doživjela od Srba tokom svoje povijesti, kako to da je Hrvatska danas daleko razvijenija zemlja od Srbije. Mislim, nešto tu ne štima očito
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 12:41 |
|
|
Ovaj forum je nekad tako zabavan.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 12:45 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ovaj forum je nekad tako zabavan. Pitanje bi trebalo ić : Ima li ovaj forum budućnost bez zabavnih Srba? Svi bi rekli da nema
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 13:10 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Crvena Sonja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ko vam brani da se poštujete, to uvijek možete preko FB... To ti na nešto aludiraš. bezveze. Otjerao si svojim groznim ponašanjem jednu dobru forumašicu, imam pravo pokazati negodovanje. Oš baklavu? Imat ćeš za čim žalit, ako opet budeš živjela u istoj državi s Beograđanima i inima... No, da ti pomognem u žaljenju, održimo parastos:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 13:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: To ti na nešto aludiraš. bezveze. Otjerao si svojim groznim ponašanjem jednu dobru forumašicu, imam pravo pokazati negodovanje. Oš baklavu? Imat ćeš za čim žalit, ako opet budeš živjela u istoj državi s Beograđanima i inima... No, da ti pomognem u žaljenju, održimo parastos: Šalji parastos Valteru-LagumĐŽiji. za tebe
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 13:44 |
|
|
Sve su to "naši Srbi"...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 14:27 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Otjerao si svojim groznim ponašanjem jednu dobru forumašicu, imam pravo pokazati negodovanje. Oš baklavu? Ako Junuz može nekog otjerati onda to i nije tako dobra furumašica. Baš smo svi postali ženskasti. Vama je to oprošteno gospodična. Ali za ostale...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 14:39 |
|
|
ja moram priznati da me ovo baš zaintrigiralo. jel to zbog nestašice interesantnih tema ili zato što mi se ne da upregnuti mozak na ovoj vrućini na nešto ozbiljnije, nemam pojma, ali sad me baš zanima što je to junuz napisao pa srbi otišli (iako ja primjećujem samo da nema tere i realke)?
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 14:48 |
|
|
Nažalost ili srećom, pisanje Junuza je izbrisano od strane moderatora- a šta je bilo bolje i ne spominjati, strašno je to što se desilo, ne ponovilo se. Hvala Bogu da je izbrisano na vrijeme jer je prijetilo čak i radu samog foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 14:52 |
|
|
ma da? čuj, junuz bio prijetnja radu foruma? da si to rekao za bbc-ja, prekaljenog hackera, ajde de... ali za junuza... hahaha
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 15:06 |
|
|
Baš! Sa svakim dobar, uglavnom... A što sa ženskom koja se udruži s jednim Agom i postane dio čopora? Žalit? Ajde dobro, žalite... Samo mi se učinila previše muškarasta, doduše ne kao Tera, ali previše... A koga zanimaju detalji, evo postova gdje Juka spominje Realku: search.php?keywords=Realk*&terms=all&author=Junuz*&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Pretra%C5%BEnikIma ih 50-ak, no da ne bude kako sam opterećen dotičnom, postovi u kojima ona spominje "Junuz" ima puno više, duplo, a gdje je još "Juka" : search.php?keywords=Junuz*&terms=all&author=Real+Gone&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Pretra%C5%BEnikPa prosudite... Kad neće ženske da se ugledaju na te Ilirka, ne leže mi ženske koje bolje znaju što je beretta nego l'oreal...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 15:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne smijem napisati ime pa ću ovako zbog tražilice. J****e fulao si smisao foruma. Mi Hrvati smo čopor na skoro svim temama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 15:16 |
|
|
Ma tražilica je zakon, kako samo lijepo izbroji ko koga stalkira... Unatoč medijskim manipulacijama , empirijske priloge tvrdnjama je teško pobit...
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 21:14 |
|
|
Sto bih volio da se Aga vrati uz inat Junuzu.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 22:11 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Sto bih volio da se Aga vrati uz inat Junuzu. Drago mi je da je barem duh gospodine Age s nama ovdje preko tvog avatara Ovo su teški dani za BiH. Živko Budimir te Zvonko Jurišić prijatelji gospodina Age napuštaju vladu FBiH a sad nas je na neko vrijeme napustio i sam šjor Agat. To je opasnost velika za Jednu i Jedinu Zato gospon Aga vratite se i podržite BiH na putu EU integracija jer kako vi uvijek govoriste: Mir nema alternativu
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 22:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 04 srp 2012, 23:21 |
|
|
Pa fale, po Aginim riječima "braća Srbi", kojima je zapovjedio celibat na godinu. Aga, Tera, Svarog, i na moje veliko iznenađenje, Džoni i Realka... Pa i nije tako strašno... Meni od svih njih najviše nedostaje Aga, a i Svarog mi je stari frend sa Pincoma, ovi ostali su ionako iz Srbije...
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 09:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa fale, po Aginim riječima "braća Srbi", kojima je zapovjedio celibat na godinu. Aga, Tera, Svarog, i na moje veliko iznenađenje, Džoni i Realka... Pa i nije tako strašno... Meni od svih njih najviše nedostaje Aga, a i Svarog mi je stari frend sa Pincoma, ovi ostali su ionako iz Srbije... koga nema bez njega se more
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 11:43 |
|
|
Hebali vas oni Srbi koji su napustili forum.. Ovoliko kuknjave nije bilo ni kad su forum napustali Capo, Inkvi, NK, a znamo da su bili perjanice
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 11:47 |
|
|
sramota me priznat, ali tek sad sam skužila da naše kvačice nema.. a što je on otišao? pa ja stvarno nemam veze s vezom.. :(
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Tulkas je vječn namrgođen, pa nije skontao da je tema light-zajebancija. A Kvačica nema veze sa ovom drugom dvojicom koju si nabrojao. Čovjek je misterija živa, tako nestao 2 godine, i pojavio se ko da je bio odsutan samo dan-dva, a evo nema ga u zadnje vrijeme pa je logično da ćemo ga dočekati za SP 2014.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 12:31 |
|
|
Meni se čini da ostaje "trudan". Ha, a čovjek je macho stil furao tu... Neka, i treba sa ženama bit više tijekom tudnoće i nakon nje, te ispunjavat želje. Na taj način se dolazi do velikih brojki na temi "Demografija Mostara" i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 12:49 |
|
|
doc je napisao/la: Crvena Sonja je napisao/la: Otjerao si svojim groznim ponašanjem jednu dobru forumašicu, imam pravo pokazati negodovanje. Oš baklavu? Ako Junuz može nekog otjerati onda to i nije tako dobra furumašica. Baš smo svi postali ženskasti. Vama je to oprošteno gospodična. Ali za ostale... Hvala! p.s. za koga bi glasala, ne mogu se odlučit
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Ima li ovaj forum budućnost bez Srba? Postano: 05 srp 2012, 13:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni se čini da ostaje "trudan". Ha, a čovjek je macho stil furao tu... Neka, i treba sa ženama bit više tijekom tudnoće i nakon nje, te ispunjavat želje. Na taj način se dolazi do velikih brojki na temi "Demografija Mostara" i sl. hebate, junuze, ko da si mi misli pročitao taman se spremam napisati kako je sigurno dobio dite pa ga nema dok malo ne 'poskoči'
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|