|
|
Stranica: 19/65.
|
[ 1616 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
dudu je napisao/la: kud DAZP-ovci prođu tu ljiljan ne raste. Svaka čast uredu poklapateljstva u Stocu.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59635 Lokacija: DAZP HQ
|
da se napokon pretstavimo, Državna agencija za poklapanje pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, te Ministarstva obrane Vlade Republike Hrvatske.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:26 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Na zemljici koju DAZP brani, uveli su svi zlatni ljiljani
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Definitivno, definitivno. Nego deder dudu ako si još tu prilijepi koliki ono postotak činimo u učenicima ove godine, malo više no što je velikobošnjački FZS zamislio. Tek onako da se nađe, sada ispod ovih lijepih prijedloga za pretvaranja Stoca u pravo urbano središte Hrvata istočne Hercegovine sa svom potrebnom simbolikom.
dudu je napisao/la: školska godina 2011./12. Stolac Broj učenika u OŠ Hrvata 790 Bošnjaka 377 Prvašići 2011. Hrvati 74 Bošnjaci 36 mašala. pomoz bog brate junače. Pomoz Bog brate DAZPovce .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:27 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: Na zemljici koju DAZP brani, uveli su svi zlatni ljiljani Amin !
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:30 |
|
|
vid Draže i DAZP-ovskog pozdrava
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:52 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A kakve vi imate veze sa Stocem? Hajde kad ste tako u sve upućeni neka mi neko kaže kakve su ono tri zastave u sred grada? Zastave koje par dana niko ne dira, a vi koji nemate veze s tim gradom ovdje seruckate i dr.ate.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 01:00 |
|
|
Sayuri je napisao/la: A kakve vi imate veze sa Stocem? Hajde kad ste tako u sve upućeni neka mi neko kaže kakve su ono tri zastave u sred grada? Zastave koje par dana niko ne dira, a vi koji nemate veze s tim gradom ovdje seruckate i dr.ate. RH, Vatikan i HRHB. Citat: A kakve vi imate veze sa Stocem? strateške.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 01:14 |
|
|
Nemaš pojma. Tako sam i mislila. Sljedeći, molim!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 01:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 01:20 |
|
|
Dakle, ponoviću Sayuri je napisao/la: A kakve vi imate veze sa Stocem? Hajde kad ste tako u sve upućeni neka mi neko kaže kakve su ono tri zastave u sred grada? Zastave koje par dana niko ne dira, a vi koji nemate veze s tim gradom ovdje seruckate i dr.ate. Hint...jedna je zelene boje
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 01:28 |
|
|
misliš na ove tri krpe na desnoj slici?
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 09:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Sayuri je napisao/la: Dakle, ponoviću Sayuri je napisao/la: A kakve vi imate veze sa Stocem? Hajde kad ste tako u sve upućeni neka mi neko kaže kakve su ono tri zastave u sred grada? Zastave koje par dana niko ne dira, a vi koji nemate veze s tim gradom ovdje seruckate i dr.ate. Hint...jedna je zelene boje Pa ti, Sonja i Ilirka se pobrinite da ih više nema onda. Nemojte samo na forumu bit opasne .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 10:31 |
|
|
Dani stolačkih džamija. Državna, ljiljani i zelena. I gdje ste vi nezanani junaci s ove teme da ih skinete? Gdje je ta ogromna hrvatska većina u Stocu da ih skine? Šta je s tom pričom da su Bošnjaci dole manji od makovog zrna?
Smirite malo strasti. Za neupućene, dole Hrvati ne čekaju s noževima iza ćoška Bošnjake, niti Bošnjaci čekaju na Hrvate opasani bombama. Žao mi je što ću vas razočarati, ali dole se živi. Bude tu i tamo nekih sitnih trzavica, ali sve se to medijski prenapuha i sve je to smišljeno odrađeno. Mislim da su Stočani ipak više zaokupljeni vlastitom egzistencijom, nego nekakvim sukobima koje vi derišta očekujete. Imate temu Sexy žene i 10/10, pa tamo drkajte.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 10:54 |
|
|
Hrvat si....
DOMINIRAJ, suđeno ti je!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 10:56 |
|
|
Trebalo bi što prije pokrenuti akciju za najveći krst Hrvata upravo u Stocu i kip Isusa Krista, kontaktirat ću Keruma do kraja dana...
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:06 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Dani stolačkih džamija. Državna, ljiljani i zelena. I gdje ste vi nezanani junaci s ove teme da ih skinete? Gdje je ta ogromna hrvatska većina u Stocu da ih skine? Šta je s tom pričom da su Bošnjaci dole manji od makovog zrna?
Smirite malo strasti. Za neupućene, dole Hrvati ne čekaju s noževima iza ćoška Bošnjake, niti Bošnjaci čekaju na Hrvate opasani bombama. Žao mi je što ću vas razočarati, ali dole se živi. Bude tu i tamo nekih sitnih trzavica, ali sve se to medijski prenapuha i sve je to smišljeno odrađeno. Mislim da su Stočani ipak više zaokupljeni vlastitom egzistencijom, nego nekakvim sukobima koje vi derišta očekujete. Imate temu Sexy žene i 10/10, pa tamo drkajte. Mislim da si ti nas derišta preozbiljno shvatila. Jednostavno volimo podjebavat malo ako navrati netko od onih sarajstanaca da ovo čita.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:11 |
|
|
Eh moj ti.......misliš da je njih briga za ostatak BiH?
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:16 |
|
|
Pa dovoljno da čitaš šta pišu oni drkadžije na klit-xu. Škutori, kamenjarci, Boban, Šušak, Tuđman, Praljak zločinac, dijeljenje Bosne, fašistička i separatistička tvorevina... Jednostavno ih moramo malo ismijavat ovdje. Razumijem da si zrelija od nas ali nemoš nam zajebanciju otet .
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:22 |
|
|
Kako bi ono Multietnićari rekli: Stolac je naš grad, kome ne paše ulica Kralja Tomislava nek seli.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:24 |
|
|
Nisu na klixu samo Sarajlije. Zato su i promijenili ime. Al inače, Sarajlije vide samo svoju avliju i ćaršiju. Boli njih briga za ostatak BiH. I nisam zrelija. Samo me nervirate PS ovaj MRSHO mi je uvijek djelovao kao prikriveni nacionalista i budala. Uostalom, kao i sve POBJEGULJE.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:26 |
|
|
Tako je. Ovi fašisti iz Bošnjakije nisu normalni. Je li mi njima mijenjamo ulice po Kaknju, Varešu i Sarajevu? Ne. Nemaju oni šta tražit u hrvatskom Stocu. (Ovim npr. sprdam one kretene koji tvrde kako Bošnjaci ništa ne traže u Hrvatskoj a mi tražimo svašta u BiH iako smo najmalobrojniji).
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Nisu na klixu samo Sarajlije. Zato su i promijenili ime. Al inače, Sarajlije vide samo svoju avliju i ćaršiju. Boli njih briga za ostatak BiH. I nisam zrelija. Samo me nervirate PS ovaj MRSHO mi je uvijek djelovao kao prikriveni nacionalista i budala. Uostalom, kao i sve POBJEGULJE. Sarajlije, Tuzlaci, Zenićani... Sve to vrti istu ploču. Nisu to Hrvati pa da imaju izdajice u redovima koji odstupaju od nacionalnih interesa. Nema ništa loše u tome što je nacionalist.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:28 |
|
|
Ova Sayuri mi je djelovala malo pametnije. Sad vidim da je glupa ko racku, ne razumije ironiju.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 11:31 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ova Sayuri mi je djelovala malo pametnije. Sad vidim da je glupa ko racku, ne razumije ironiju. Nema tvoj ironični post ništa s tim. Ovakvo mišljenje imam od prvog dana :) A šta se može..... Ne budi tužan.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|