|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hinterland
|
Naslov: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 26 srp 2012, 22:48 |
|
|
Evo vam tema pa me pitajte ako imate kakva pitanja...
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 26 srp 2012, 22:49 |
|
|
ko si ti bola?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 26 srp 2012, 22:50 |
|
|
Jedan virtualni čovječuljak.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 00:08 |
|
|
virtualni čovječuljče, zašto imaš 5 profila na forumu?
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 00:21 |
|
|
Imam jedan i taj koristim sad. Oni su blokirani prije.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 01:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:25 |
|
|
To je lučko zaleđe. Imali smo to na faksu na kolokviju pitanje pa mi je palo napamet. hinterland i foreland.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Šta je bolje, misa ili liturgija?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:41 |
|
|
Liturgija. Misa je potrošena riječ.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
koji je tvoj problem? dugo vremena si bio smatran za najluđeg forumaša koji se ikad pojavio na ovom forumu. ne mogu samo tako prebrisat gumicom to dugogodišnje ponašanje i praviti se da si mi ok i normalan lik.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najluđi je onaj retard iz Njemačke gorann/kardinal i njegovi klonovi koji banu u 3 ujutru. Bošnjo/Poštar na drugom mjestu, a hinterland uzima brončanu kolajnu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:46 |
|
|
Pa ja ne vidim razliku između tebe i bobovca. Meni izgleda da ste vas dvoje ista osoba pa ništa ne govorim.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:47 |
|
|
hinterland, jesi li u rodbinskoj vezi sa forumašom pod nickom Ibar?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 11:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najluđi je onaj retard iz Njemačke gorann/kardinal i njegovi klonovi koji banu u 3 ujutru. Bošnjo/Poštar na drugom mjestu, a hinterland uzima brončanu kolajnu. joj da, tog lika sam zaboravio, definitivno je najluđi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 12:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hinterland, jesi li u rodbinskoj vezi sa forumašom pod nickom Ibar? Ne. Otkud ti to?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 12:02 |
|
|
hinterland je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: hinterland, jesi li u rodbinskoj vezi sa forumašom pod nickom Ibar? Ne. Otkud ti to? Isti stil - Alisa u zemlji čudesa, kao da si tek otkrio internet i forume, mnoštvo pitanja upitne inteligencije.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 12:05 |
|
|
Ibar je ipak neponovljiv sa svojim pitanjima na pp tipa "jesu li Hrvati većina u Širokom Brijegu".
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 12:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najluđi je onaj retard iz Njemačke gorann/kardinal i njegovi klonovi koji banu u 3 ujutru. Bošnjo/Poštar na drugom mjestu, a hinterland uzima brončanu kolajnu. Sad ćete izazvat Bošnju/Poštara koji nas sve razvaljuje , pokušat će dograbit 1. mjesto...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 12:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hinterland je napisao/la: Ne. Otkud ti to?
Isti stil - Alisa u zemlji čudesa, kao da si tek otkrio internet i forume, mnoštvo pitanja upitne inteligencije. PA zato jer u RH nema nikakvih informacija o BIH u medijima. Kad bude bude površno osim kad su izbori.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 13:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Najluđi je onaj retard iz Njemačke gorann/kardinal i njegovi klonovi koji banu u 3 ujutru. Bošnjo/Poštar na drugom mjestu, a hinterland uzima brončanu kolajnu. Dajde mi pojasni koji je taj gorann/kardinal ? Nikad nisam naletio na njega.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 13:25 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Najluđi je onaj retard iz Njemačke gorann/kardinal i njegovi klonovi koji banu u 3 ujutru. Bošnjo/Poštar na drugom mjestu, a hinterland uzima brončanu kolajnu. Dajde mi pojasni koji je taj gorann/kardinal ? Nikad nisam naletio na njega. Evo jednog upisa na temi Živjeti u TK. Čovjek uletio van bilo kakvog konteksta i sastavio nerazumljiv-svađalački tekst, nešto u stilu caruga. Ovo je samo dio ludosti, ista osoba je kroz razne nickove tvrdila porijeklo iz Tuzle, Posavine, Busovače, Ljubuškog. Ta osoba je u kasne noćne sate otvarala teme gdje psuje Hercegovcima mater (u naslovu teme), gdje psuje Herceg-Bosnu, zatim teme gdje Muslimanima ismijava Srebrenicu itd itd. Zatim teme gdje napada hrvatske političare iz Tuzle, gdje ljude pozdravlja sa benzinske crpke "Čaljkušić" u Busovači itd. kugic je napisao/la: ManInBlack Jebo te ti pises o nekoj naznocnosti a mi tugujemo sto nam je Sloboda u drustvu Bokavica! Pa znas li ko je, prije nego je "zaradio" par stotina hiljada maraka ,(pogledati karton doticnog) bio "BOG I BATINA" u "FK Sloboda".. a do tada nije imao ni jedan jedini pfening....a sada.. A rodjo iz "JET SETA"...Banovic Jozo zvani "MafiJozo" u svom motelu prezentira svu realnost BiH. Prostitucija ...Droga..i da budem iskren "Lanac Ciganske Mafije! Reci mi da grijesim! Nogometasi <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Goska iz Gabele spavaju sa xxx "lakih dama" pijuckaju! Osobno sam bio tu i imam i video zapis a i tel. broj jednog od standardnih! A Ivo Andric "Luzanski".....Ko nas predstavljao? OTVORI SE ZEMLJO! Koliko smo jadni, dokaz ti je sudinica Milic Dijana i mrsko mi vise pisati...Najveci prijatelj doticnog je onaj sa Par Sela - Divkovic Ivica (MUP TUZLA). Jad i bijeda! Ako nemas..nisi ni naucio da imas!Lijep pozdrav!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 16:45 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Dajde mi pojasni koji je taj gorann/kardinal ? Nikad nisam naletio na njega.
Evo jednog upisa na temi Živjeti u TK. Čovjek uletio van bilo kakvog konteksta i sastavio nerazumljiv-svađalački tekst, nešto u stilu caruga. Ovo je samo dio ludosti, ista osoba je kroz razne nickove tvrdila porijeklo iz Tuzle, Posavine, Busovače, Ljubuškog. Ta osoba je u kasne noćne sate otvarala teme gdje psuje Hercegovcima mater (u naslovu teme), gdje psuje Herceg-Bosnu, zatim teme gdje Muslimanima ismijava Srebrenicu itd itd. Zatim teme gdje napada hrvatske političare iz Tuzle, gdje ljude pozdravlja sa benzinske crpke "Čaljkušić" u Busovači itd. kugic je napisao/la: ManInBlack Jebo te ti pises o nekoj naznocnosti a mi tugujemo sto nam je Sloboda u drustvu Bokavica! Pa znas li ko je, prije nego je "zaradio" par stotina hiljada maraka ,(pogledati karton doticnog) bio "BOG I BATINA" u "FK Sloboda".. a do tada nije imao ni jedan jedini pfening....a sada.. A rodjo iz "JET SETA"...Banovic Jozo zvani "MafiJozo" u svom motelu prezentira svu realnost BiH. Prostitucija ...Droga..i da budem iskren "Lanac Ciganske Mafije! Reci mi da grijesim! Nogometasi <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Goska iz Gabele spavaju sa xxx "lakih dama" pijuckaju! Osobno sam bio tu i imam i video zapis a i tel. broj jednog od standardnih! A Ivo Andric "Luzanski".....Ko nas predstavljao? OTVORI SE ZEMLJO! Koliko smo jadni, dokaz ti je sudinica Milic Dijana i mrsko mi vise pisati...Najveci prijatelj doticnog je onaj sa Par Sela - Divkovic Ivica (MUP TUZLA). Jad i bijeda! Ako nemas..nisi ni naucio da imas!Lijep pozdrav!
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 17:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Citat: Evo jednog upisa na temi Živjeti u TK. Čovjek uletio van bilo kakvog konteksta i sastavio nerazumljiv-svađalački tekst, nešto u stilu caruga. Čuli... škutor....
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 17:23 |
|
|
Jesam li u krivu ili je Ghost zapravo Hinterland?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Pitajte hinterlanda, dobit ćete odgovore Postano: 27 srp 2012, 17:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|