|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 159 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, zajedno ih možemo zajebat, a nek se bune, uh, neka se bune puuuunoooo. Najsretniji bih bio.
Dosta mi je džamijanja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:07 |
|
|
Eh da, mislim da se ni Ostali, pravi Ostali, ne bi bunili protiv antidžamijanja na svakom pedlju BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, zar ne želiš da Sarajevo opet bude glavni srpski grad zapadno od Drine? Istočno Sarajevo? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la:
Ejs, hvataš se na promile, i to pradavne. To je isto kao da kažeš nema rođenog Beograđanina, Zagrepčanina, Sarajlije, Parižanina, Bečlije... jer je svatko od njih ponekad bio izvan svoga grada i time izgubio pravo da bude to za što se smatra.
Bobi, krenuo sam namerno djonom u muda, da obesmislim tu opsednutost cistotom nacije, pa kad je neko Mesanac... taj ne treba nikome, nema za njega mesta... sto kazu u mom kraju - nema za Rajka kapa Rodjeni stanovnik nabrojanih gradova je onaj ko se tu rodio, i ziveo neko vreme... ne razumem analogiju, ja ti govorim da ceo koncept nacije treba da se bazira na nekim sirim vrednostima, a ne na tome da je neko krvno srodnik sa praSrbinom Milojkom koji je zacet po duhu ispod planine Jelice, ili praHrvatom Domagojem koji se ispilio ispod Velebita, a nema koke da je starija od njega... Mi smo svi deca i potomci jedne ogromne nepoznate jebacine kroz stoleca, i ko se kune da je Pravi, Cisti... taj ili ne zna sta prica, ili je fejker... Jel mi pricamo o tome da je najvaznije sta je ko po naciji... pa ono, ako je tvoj, moze brate i da je najgori... al tvoj je... ali ako se pogresno zove...jbg, sa njim nemas posla... ![yawn :yawn](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/yawn.gif)
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Mesoviti brak...pa svi smo mi iz njega potekli...
Pre ili kasnije, neki nas daleki predak je "zakacio" neku iz susednog sela, plemena... pa je onda dosla neka strana vojska koja se u pauzi castila domacim specijalitetima, pa su dolazili razni trgovci, pa smo bili pod okupacijom stolecima... Ova teorija je netočna i ima puno rupa. Prvo lokalno stanovništvo je često bježalo pred osvajačima u druge krajeve a i kada su ostajali nisu u pravilu imali doticaja sa osvajačima u tom smislu a one/oni koji jesu su često bili od sredine iz koje potječu "odbačeni" "stigmatizirani", drugo vrlo malo su se miješali sa drugima, radijus kretanja je bio valjda susjedno selo i amen. Općenito je bilo vrlo malo miješanja, što naravno ne znači da ga nije bilo uopće odnosno da baš moja ili tvoja baba ili dida nisu naletili na nekog drugog. Miješanje je znakovitije za veće urbane sredine a znamo da takvih nije bilo puno kod nas ... Pogotovo u BIH, to je jedna ogromna fatamorgana nekakva silna miješanja ... Miješanja među etnijama ok, al većeg miješanja između različitih etničkih/vjerskih skupina kod nas kroz povijest - pa i ne baš. Citat: Nema cistog Srbina, Hrvata, Nemca, Svedjanina... to je valjda zakopano sa hitlerovim teorijama o visoj rasi...ili nije... Rasna i etnička čistoća su jako rastezljivi pojmovi, a sa aspekta moderne znanosti su potpuni nonsens. Citat: 2012. godine da ti neko dodje i kaze... dobar je on covek/zena, ali ne valja joj nacija i vera... oterao bi ga u 5pm, a mozda i isutirao...
Klinci koji dodju posle, podignes ih da budu ljudi, a ne da je najvaznije koje si nacije... ako imaju mozga, naci ce svoj put...
Zašto bi ga išutirao ?! Pa valjda čovjek ima pravo na svoj stav bez da ga potjeraš u 3pm ili opališ. Ako ti se ne sviđa, ne slažeš se s njima ili ideš dalje ... Citat: Ovo je nacelno moj stav, koji kad sidjes na teren BiH, a i okolnih drzava cesto zna da bude pod velikim znakom pitanja... ali nikad necu prihvatiti teoriju da treba odbiti srodnu dusu zato sto je rodjena u "pogresnom" kraju i "pogresne" je nacionalnosti...to je rudimentarni fasizam. Pretjeruješ. Ja imam isto stav kao ti, al zajebi tu priču da je netko fašist zato što kaže da neće ženit nekog "pogrešne" nacionalnosti. Osobni odabir kao i osobni razlozi koji stoje iza takvog stava nisu i ne mogu biti okarakterizirani kao "fašizam".
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:13 |
|
|
Džoniju Junuz isprao mozak, pa je i ovaj počeo da širi undercover bosanstvo... 'beš podele i nacionalne torove ovo-ono. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:15 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:16 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Mi smo svi deca i potomci jedne ogromne nepoznate jebacine kroz stoleca
Da smo potomci jedne velike jebačine, definitivno da. Al da je i nepoznata, ne bi baš rekao. Pogotovo nebi to projicirao na "nas" sve.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Mislim da su Austrijanci dokumentirali ni 100 prelazaka iz jedne religije u drugu za cijelo vrijeme od 1878 do 1918 , ta priča o masovnom miješanju je floskula kojom se želi oslikati Bosnu kao zajednicu u kojoj se svi vole i žive harmonično od pamtivijeka itd. Istina je međutim potpuno drugačija ,od 1463 Bosna je non-stop zemlja krvi ,znoja i suza.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:19 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Mislim da su Austrijanci dokumentirali ni 100 prelazaka iz jedne religije u drugu za cijelo vrijeme od 1878 do 1918 , ta priča o masovnom miješanju je floskula kojom se želi oslikati Bosnu kao zajednicu u kojoj se svi vole i žive harmonično od pamtivijeka itd. Istina je međutim potpuno drugačija ,od 1463 Bosna je non-stop zemlja krvi ,znoja i suza. I zemlja u kojoj jedino ozbiljnije "miješanje" predstavljaju oteti pa preodgojeni turski Janjičari. Znači miješanja u BIH - 0 bodova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:24 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Džoniju Junuz isprao mozak, pa je i ovaj počeo da širi undercover bosanstvo... 'beš podele i nacionalne torove ovo-ono. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Svi smo mi deca sunca. Reče Juka i povuče još jedan dim... Najljepša djeca se rađaju miješanjem, toliko sam vidio, ne nužno nacionalnog, nego i regionalnog. Imam 3 dokaza. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Treba bježat od svog kraja, previše je tu rodbine, ko zna u kojem koljenu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:26 |
|
|
PCM je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: Mislim da su Austrijanci dokumentirali ni 100 prelazaka iz jedne religije u drugu za cijelo vrijeme od 1878 do 1918 , ta priča o masovnom miješanju je floskula kojom se želi oslikati Bosnu kao zajednicu u kojoj se svi vole i žive harmonično od pamtivijeka itd. Istina je međutim potpuno drugačija ,od 1463 Bosna je non-stop zemlja krvi ,znoja i suza. I zemlja u kojoj jedino ozbiljnije "miješanje" predstavljaju oteti pa preodgojeni turski Janjičari. Znači miješanja u BIH - 0 bodova. Da, npr. muslimani iz nekog razloga (valjda imaju barem neki kompleks što su im preci primili Islam) vole podbadati neka mitska turska silovanja kršćanki i kako smo svi "Turci" , međutim ukoliko bi došlo do spolnog odnosa (bilo putem silovanja ili još gore dobrovoljnog) takve bi žene bile proglašene nevjernicama i bile bi kamenovane do smrti (to je srpska tradicija vjerovatno ni Hrvati nisu drugačije postupali) , istu stvar su radili i muslimani u takvim slučajevima jer su i hajduci voljeli bule. Toliko o miješanju i međusobnoj ljubavi ,i tragičnim sudbinama takvih jadnih žena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad bi se moglo Junuzu dati apsolutna vlast u BiH, za 3 mjeseca bi krvi bilo kako nije ni u onom ratu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:30 |
|
|
PCM je napisao/la: Ova teorija je netočna i ima puno rupa. Prvo lokalno stanovništvo je često bježalo pred osvajačima u druge krajeve a i kada su ostajali nisu u pravilu imali doticaja sa osvajačima u tom smislu a one/oni koji jesu su često bili od sredine iz koje potječu "odbačeni" "stigmatizirani", drugo vrlo malo su se miješali sa drugima, radijus kretanja je bio valjda susjedno selo i amen. Općenito je bilo vrlo malo miješanja, što naravno ne znači da ga nije bilo uopće odnosno da baš moja ili tvoja baba ili dida nisu naletili na nekog drugog. Miješanje je znakovitije za veće urbane sredine a znamo da takvih nije bilo puno kod nas ... Pogotovo u BIH, to je jedna ogromna fatamorgana nekakva silna miješanja ... Miješanja među etnijama ok, al većeg miješanja između različitih etničkih/vjerskih skupina kod nas kroz povijest - pa i ne baš.
Rasna i etnička čistoća su jako rastezljivi pojmovi, a sa aspekta moderne znanosti su potpuni nonsens.
Zašto bi ga išutirao ?! Pa valjda čovjek ima pravo na svoj stav bez da ga potjeraš u 3pm ili opališ. Ako ti se ne sviđa, ne slažeš se s njima ili ideš dalje ...
Pretjeruješ. Ja imam isto stav kao ti, al zajebi tu priču da je netko fašist zato što kaže da neće ženit nekog "pogrešne" nacionalnosti. Osobni odabir kao i osobni razlozi koji stoje iza takvog stava nisu i ne mogu biti okarakterizirani kao "fašizam".
Sad bi mogli da krenemo od prvih ljudi, kako su se oni sirili iz Istocne Afrike, kakve su sve seobe i premetacine bile od pocetka...al to je duga i zamorna prica... svakako ne za ovu temu... Svi su se oni mesali medjusobno, pa kako se je i porastao broj ljudi sa par hiljada na milione... tu se "tarabio" svako sa svakim, i kroz ratove od davnina, muskarce su ubijali, a zene silovali ili odvodili kao robinje i konkubine... Kazes da nije bilo mesanja u nekim krajevima... da, ali samo u nekom periodu, narodi koji se forimiraju ovde, ili dolaze u 7. stolecu, oni su sami po sebi vec mix raznoraznih plemena i naroda koji su se ukrstali u tim stalnim seobama... cak i u BiH, kazes nije bilo mesanja... al ti ljudi su vec izmesani jos pre nego sto su primili bilo koju od velikih monoteistickih religija, posle se to nakalemilo... Sutiranje je bilo kao metafora bunta, jednostavno ne prihvatam da nekome izbor zene bude vodjen prevashodno time koje je nacionalnosti.... to moze da bude negde na listi, ali periferno... Drago mi je da i posle svega znacajan broj mladih ljudi, pogotovo mojih sunardnika ima slican stav u ovoj anketi...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Treba bježat od svog kraja E ajd' i sa tobom nekad da se složim. Uvek valja malo sveže krvi. ZlatkoZG je napisao/la: od 1463 Bosna je non-stop zemlja krvi ,znoja i suza. A ni pre nisu baš cvetale ruže. Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? To je kao kad čitaš turske istoričare po kojima su osmanska osvajanja i vlast u Evropi donela period mira, blagostanja, neviđenog kulturnog, ekonomskog i svakog drugog napretka. (hm, zvuči li vam ovo poznato?) Neka hvala.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:36 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PCM je napisao/la: Ova teorija je netočna i ima puno rupa. Prvo lokalno stanovništvo je često bježalo pred osvajačima u druge krajeve a i kada su ostajali nisu u pravilu imali doticaja sa osvajačima u tom smislu a one/oni koji jesu su često bili od sredine iz koje potječu "odbačeni" "stigmatizirani", drugo vrlo malo su se miješali sa drugima, radijus kretanja je bio valjda susjedno selo i amen. Općenito je bilo vrlo malo miješanja, što naravno ne znači da ga nije bilo uopće odnosno da baš moja ili tvoja baba ili dida nisu naletili na nekog drugog. Miješanje je znakovitije za veće urbane sredine a znamo da takvih nije bilo puno kod nas ... Pogotovo u BIH, to je jedna ogromna fatamorgana nekakva silna miješanja ... Miješanja među etnijama ok, al većeg miješanja između različitih etničkih/vjerskih skupina kod nas kroz povijest - pa i ne baš.
Rasna i etnička čistoća su jako rastezljivi pojmovi, a sa aspekta moderne znanosti su potpuni nonsens.
Zašto bi ga išutirao ?! Pa valjda čovjek ima pravo na svoj stav bez da ga potjeraš u 3pm ili opališ. Ako ti se ne sviđa, ne slažeš se s njima ili ideš dalje ...
Pretjeruješ. Ja imam isto stav kao ti, al zajebi tu priču da je netko fašist zato što kaže da neće ženit nekog "pogrešne" nacionalnosti. Osobni odabir kao i osobni razlozi koji stoje iza takvog stava nisu i ne mogu biti okarakterizirani kao "fašizam".
Sad bi mogli da krenemo od prvih ljudi, kako su se oni sirili iz Istocne Afrike, kakve su sve seobe i premetacine bile od pocetka...al to je duga i zamorna prica... svakako ne za ovu temu... Svi su se oni mesali medjusobno, pa kako se je i porastao broj ljudi sa par hiljada na milione... tu se "tarabio" svako sa svakim, i kroz ratove od davnina, muskarce su ubijali, a zene silovali ili odvodili kao robinje i konkubine... Kazes da nije bilo mesanja u nekim krajevima... da, ali samo u nekom periodu, narodi koji se forimiraju ovde, ili dolaze u 7. stolecu, oni su sami po sebi vec mix raznoraznih plemena i naroda koji su se ukrstali u tim stalnim seobama... cak i u BiH, kazes nije bilo mesanja... al ti ljudi su vec izmesani jos pre nego sto su primili bilo koju od velikih monoteistickih religija, posle se to nakalemilo... Sutiranje je bilo kao metafora bunta, jednostavno ne prihvatam da nekome izbor zene bude vodjen prevashodno time koje je nacionalnosti.... to moze da bude negde na listi, ali periferno... Drago mi je da i posle svega znacajan broj mladih ljudi, pogotovo mojih sunardnika ima slican stav u ovoj anketi... A jebote ti ideš do Adama i Eve ... Govorimo o nekom periodu u kojemu se formiraju današnje religijske i nacionalne (etničke) skupine znači najkasnije srednji vijek. Ta silna miješanja su žešće precijenjena i koriste zapravo samo (u slučaju BIH) bošnjačkoj kliki i multikulti stranim proserima kojima je potreban kakav dobar PR prema "vanjskom svijetu" da prikaže da tu nisu svi "divljaci". Komedija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: ZlatkoZG je napisao/la: od 1463 Bosna je non-stop zemlja krvi ,znoja i suza. A ni pre nisu baš cvetale ruže. Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? To je kao kad čitaš turske istoričare po kojima su osmanska osvajanja i vlast u Evropi donela period mira, blagostanja, neviđenog kulturnog, ekonomskog i svakog drugog napretka. (hm, zvuči li vam ovo poznato?) Neka hvala. Zato što se smrtno boje izolacije od Srba i Hrvata , pusti sve te priče koje čuješ od Bošnjaka na ovom forumu i drugdje gdje sve zamotaju u ideologiju ,pravdu ,povijest itd. Njih pogoni strah a kako i nebi zadnjih 200 godina ukupno gledajući najviše su nahebali muslimani svih etnikuma na Balkanu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:37 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? Nije ti jasno? Zato što nemaju svoje, dok god je nemaju, ova će bit dominantna. A nisu Bošnjaci za to krivi što Hrvati i Srbi nemaju vizije BiH, nego samo dijelova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? Nije ti jasno? Zato što nemaju svoje, dok god je nemaju, ova će bit dominantna. A nisu Bošnjaci za to krivi što Hrvati i Srbi nemaju vizije BiH, nego samo dijelova. Opet junuzarije. Danas te neka inspiracija uhvatila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:40 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: A ni pre nisu baš cvetale ruže.
Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? To je kao kad čitaš turske istoričare po kojima su osmanska osvajanja i vlast u Evropi donela period mira, blagostanja, neviđenog kulturnog, ekonomskog i svakog drugog napretka. (hm, zvuči li vam ovo poznato?) Neka hvala.
Zato što se smrtno boje izolacije od Srba i Hrvata , pusti sve te priče koje čuješ od Bošnjaka na ovom forumu i drugdje gdje sve zamotaju u ideologiju ,pravdu ,povijest itd. Njih pogoni strah a kako i nebi zadnjih 200 godina ukupno gledajući najviše su nahebali muslimani svih etnikuma na Balkanu. Postoji dobra mogućnost da će najebati i u budućnosti... Ovo ne govorim kao neku prijetnju nedaj Bože već kao potencijalnu realnost za njih. A svojim ponašanjem i pozivanjem na kakve Turske i ine pizdarije, samo sebe zavaravaju. Inače se slažem, definitivno ih je strah da ostanu izolirani od strane Hrvata i Srba. Mislim da to pokazaje nedostatak vjere u sebe i svoje sposobnosti. Ja bi to usporedio sa 30-godišnjakom koji još živi sa roditeljima i ne želi ić solo živjet ... I uvijek će izmislit 100 razloga zašto ne samo da se nebi osamostalio ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Inače, nije mi jasno zašto Srbi i Hrvati stalno treba da se uklope u Bošnjačku/Muslimansku viziju BiH? Nije ti jasno? Zato što nemaju svoje, dok god je nemaju, ova će bit dominantna. A nisu Bošnjaci za to krivi što Hrvati i Srbi nemaju vizije BiH, nego samo dijelova. Nije točno da nemaju svoje. Ako ima tko svoju viziju BIH onda su to Srbi. Opet ti sa svojim pizdarijama... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nije ti jasno? Zato što nemaju svoje, dok god je nemaju, ova će bit dominantna. A nisu Bošnjaci za to krivi što Hrvati i Srbi nemaju vizije BiH, nego samo dijelova. I to je vizija. U svakom slučaju, da je opstalo ono iz 1939. uštedeli bi par stotina hiljada mrtvih sa svih strana. Ovaj multikulti mnogo skupa rabota. Pa još na ovu krizu... ZlatkoZG je napisao/la: Zato što se smrtno boje izolacije od Srba i Hrvata , pusti sve te priče koje čuješ od Bošnjaka na ovom forumu i drugdje gdje sve zamotaju u ideologiju ,pravdu ,povijest itd. Njih pogoni strah a kako i nebi zadnjih 200 godina ukupno gledajući najviše su nahebali muslimani svih etnikuma na Balkanu. S obzirom kako su muslimani prolazili na drugim mestima u Evropi... njima su date mnoge šanse da se integrišu i u Srbe i u Hrvate i da žive kao posebni uz jednu ili druge ili jedne i druge. Naravno, iz nekog razloga ništa nije odgovaralo. Svakako, šteta je što su nahebali, a jesu u zadnja tri veka, ali tako je to kad nastupaju veliki poremećaji. I hrišćani su nahebavali par vekova zbog upada duhovnog oca i majke ovdašnjih muslimana na najstrašnije načine (da ne pominjemo teret premeštanja naroda i zaostatka za zap. Evropom koje i danas osećamo), pa ne vidim da nas nešto previše žale. PCM je napisao/la: Nije točno da nemaju svoje. Ako ima tko svoju viziju BIH onda su to Srbi. Opet ti sa svojim pizdarijama... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nešto manje visokih građevina, nešto razvijenije svinjogojstvo i tako... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:48 |
|
|
PCM je napisao/la: A jebote ti ideš do Adama i Eve ... Govorimo o nekom periodu u kojemu se formiraju današnje religijske i nacionalne (etničke) skupine znači najkasnije srednji vijek. Ta silna miješanja su žešće precijenjena i koriste zapravo samo (u slučaju BIH) bošnjačkoj kliki i multikulti stranim proserima kojima je potreban kakav dobar PR prema "vanjskom svijetu" da prikaže da tu nisu svi "divljaci". Komedija.
Mogao bi da plivam niz reku, go with a flow - ma ja hocu brate samo punokrvnu Srpkinju, sta ce mi neka bula ili ustasica... sta ce mi klinci koje ce posle da zezaju u skoli... To je sranje, kao i ovo da ako branim stav da svako treba da izabere partnera po svojoj meri, i da tu nije mnogo vazno da bude iz mog sela... da je to zagovaranje nekakvog multi-kulti bosnjastva... To je jedna uska lokalna vizura u cijem blatu necu da se valjam... mogu da ti nabrojim barem 10 velikana iz nasih krajeva koji su bili iz mesanih brakova... jel njima to smetalo...nije, zato sto su Veliki, zato sto je ono sto su uradili u zivotu mnogo iznad te malogradjanstine...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:48 |
|
|
PCM je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nije ti jasno? Zato što nemaju svoje, dok god je nemaju, ova će bit dominantna. A nisu Bošnjaci za to krivi što Hrvati i Srbi nemaju vizije BiH, nego samo dijelova.
Nije točno da nemaju svoje. Ako ima tko svoju viziju BIH onda su to Srbi. Opet ti sa svojim pizdarijama... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Imaju, da bude na 51 % a da oni budu u Srbiji, samo, kako vrijeme odmiče sve je izvjesnije kako od toga neće bit ništa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Djeca iz mješovitih brakova Postano: 30 srp 2012, 00:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imaju, da bude na 51 % a da oni budu u Srbiji, samo, kako vrijeme odmiče sve je izvjesnije kako od toga neće bit ništa. Kako vrijeme odmiče ovih 17 godina sve je jasnije da neće biti kako Bošnjaci žele.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|