|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 23:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7987 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Priznajem da sam snob i da robujem poznatim markama.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 23:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
kiler je napisao/la: Priznajem da sam snob i da robujem poznatim markama. Tko prizna pola mu se prasta, nego ako si to mozes priustiti nastavi " robovati ":)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 23:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7987 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: Priznajem da sam snob i da robujem poznatim markama. Tko prizna pola mu se prasta, nego ako si to mozes priustiti nastavi " robovati ":) Ma nisu to sad extra skupe stvari.A sve što platim malo više pokaže se kvalitetno tako da je potrošnja u novcu približno jednaka kao kad bih kupovao više jeftinijh stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 23:56 |
|
|
Slazem se s tobom.I sama sam dala slican komentar na predhodnoj stranici.Vama muskarcima nije bitna kolicina, nego udobnost, da vam fino stoji odjevni predmet i sl.Dakle bolje par kvalitetnih stvari dobro platiti, nego kupovati nesto sto poslije par pranja mozes baciti. Zene su opet ekstra bica !:))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 00:27 |
|
|
Meni je bitna količina ali opet jeftino kupim a to mi vrijedi. Samo treba tražiti sniženja. Volim košulje kupovat. Neću kupovat one od 150 kuna i više već na sniženju kad su 50kn ili 30kn, znalo je biti i po 17kn. Kad bi nekom rekao cijenu bi se smijao a to meni traje godinama. Ovako misle da košta 300 kn. Hehehe...
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 00:30 |
|
|
Pa da,bitno je da je udobno i da se slažu boje,koliko-toliko. A upere se nakon jednog pranja,ako ga ne platim dobro.Najgore kad se boxerice uperu ,pa mi ne može ni pola stati a veličina XXL.Doduše,to su one talijanske.I onda se tete čude i pobjegne im onaj ženski osmijeh kad tražim boxerice xxxl. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 10:10 |
|
|
 Bas mi je prelijepa;)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 14:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Trenerke: Adidas Tene: Nike ili Onitsuka Tiger Jeans: Levi's Majice/jakne/šorc: Mossimo ili Industrie
Kad završim sa poslom, sva poslovna odjela spaliti. Sto ti je Onitsuka Tiger? Marka firme Asics. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 16:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne kužim. Što će ti tenisice, ili majica, 6 godina ? To je da popizdiš. Ludilo stvarno !Kupis tenisice u tinejdzerskoj dobi i jos se furas u 24 godini na iste stvari.To je mentalna zaostalost valjda. Ne kontam da se osobi moze svidjati uopce neki odjevni predmet toliko dugo vremena. Vidi se da si otudjena i da vec dugo zivis vani. 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2012, 20:27 |
|
|
Nije da robujem al se volim "spickat" .. Uglavnom Perry, Lonsdale, SI , Gaastra, polo i obicne majice, Levisice, Diesel hlace, jakne uglavnom Alpha, patike Adidas ili Le coq eventualno- plitke... Volim nosat i duxeve, zavisno od situacije
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 10:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
 SarajkaDjevojka je napisao/la:  Bas mi je prelijepa;) 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 12:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27570 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ljudi meni su Amadeus hlače extra! Nislim prvenstveno na traperice, po jako povoljnoj cijeni dobije se estetika i kvalitet koji dugo traju. Stoga kupujte AMADEUS - kupujte domaće! ;) 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 13:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:  SarajkaDjevojka je napisao/la:  Bas mi je prelijepa;)  Imas fetis na crno Daj zamijeni taj avatar viseeeeeeeee, jos gori si stavio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 13:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ljudi meni su Amadeus hlače extra! Nislim prvenstveno na traperice, po jako povoljnoj cijeni dobije se estetika i kvalitet koji dugo traju. Stoga kupujte AMADEUS - kupujte domaće! ;)  Prvi put čujem za te. Koliko vidim, dobri su, podsjećaju me na neke independent labels koje su nastale iz surferskog ili skejterskog miljea ovdje. Podsjeća me na Mossimo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 13:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imas fetis na crno Daj zamijeni taj avatar viseeeeeeeee, jos gori si stavio. Pa slika curice, plus haljinica, sa naglaskom na dužinu, i čipkaste dijelove što je super. Šta ti smeta avatar kada znaš kako izgledam, ne može ti pokvariti neku maštu ili percepciju, i reci Ilirki da ne ličim na Zlaju. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 08 kol 2012, 13:31 |
|
|
Necu da gledam to uz tvoj nick.Grozomorno je i imam ruzne snove :))
Ne licis na Zlaju, nedaj Boze.Tvoja su usta i oke keksi pravo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 01:36 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Prva slika : Damn! 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Tulkas je napisao/la: Nije da robujem al se volim "spickat" .. Uglavnom Perry, Lonsdale, SI , Gaastra, polo i obicne majice, Levisice, Diesel hlace, jakne uglavnom Alpha, patike Adidas ili Le coq eventualno- plitke... Volim nosat i duxeve, zavisno od situacije Ma ne robujes. Inace, meni je neugodno i kupiti bilo sta tipa Replay, Diesel, a i nosati te marke. Pa i ne kupujem, a i ne bih i da imam para. Pa 'ebote, u Replayu majcica, obican najobicnija kratkih rukava na snizenju 140 KM! Aloooo, jesu li oni normalni, a i ti sto to kupuju!!! Komadis pisanog pamuka... pa bilo bi me sram to kupiti i da prstim od love. Levis ima razumne cijene, medjutim meni je ta roba ispodprosjecne kvalitete, a i kroj mi nekako ne lezi (mozda je do Varteksa). Kupovao sam nekad Rifle majice, i uskoro se po njima pojave rupice (kako sam doznao, a i ovdje, to je zbog starog pamuka)... Danas sam vjeran samo jednoj radnji, u kojoj uz ostalog kupim stvari po stvarno smijesnim cijenama, osobito kad usporedjivamo s ovim gore markama.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:41 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Prva slika : Damn!  Aha. Lijepe su obje.Nego ne pricas nista da Nina gostovala u tvojoj carsiji :) Moram iz media to saznati ?:) Jesi bio na koncertu ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:47 |
|
|
Koja radnja i gdje Aztec ?Ako budem dolazila da pogledam 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:50 |
|
|
To imas i tu kod sebe vjerujem, a imas i preko neta narudjbe tu... Ovdje u radnjama imaju samo musku robu. Evo ti link, pa uzivaj. http://spf.com/Samo sad je dosta stvari rasprodano.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:54 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 12:57 |
|
|
Aztec je napisao/la: To imas i tu kod sebe vjerujem, a imas i preko neta narudjbe tu... Ovdje u radnjama imaju samo musku robu. Evo ti link, pa uzivaj. http://spf.com/Ima da, u pravu si.Hvala :) Ja mislila nesto novo, pa da pogledam.Volim ja to obilaziti i pregledati.Nije losa kvaliteta ovih stvari, to je tacno.A neke marke koje si naveo zbilja su u BiH precijenjene.70 € je puno i za zapadne uslove platiti obicnu pamucnu majcu.Ludilo !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 12 kol 2012, 13:00 |
|
|
Jesi zalazila tu? Ako nisi pogledaj. Ovdje su jako popularni, kako zbog izgleda robe, al i cijena, a osbito na snizenjima to bude smijesno. Kvalitet sto se mene tice je daleko iznad recimo Levisa. To se rasproda zacas.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|