|
|
Stranica: 45/1355.
|
[ 33866 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 09 kol 2012, 23:58 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda me Vrilo nauči ikavicu. Ovako kad odem po tim 'rvacko-bunjevačkim selima, ništa ne razumem šta divane one fine curice... Ne vredi Jagnje, na kraju se ipak vratis svojim korenima... Nisi ti za ravnicu...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:01 |
|
|
Zato sam od ovolike ravnice birao NS. Ima "planinu", pa se osećam kao domaći. Ali ne brini, asimilovaće me već ove fine novosadske tete. Bečka škola je to.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:08 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Zato sam od ovolike ravnice birao NS. Ima "planinu", pa se osećam kao domaći. Ali ne brini, asimilovaće me već ove fine novosadske tete. Bečka škola je to. Da te podsetim sta je govorio Otac Nacije cika Dobrica - Sumadinci su najvitalnije bice srpskog naroda Moji su jednim delom sa Rudnika, drugim iz Srema...nasao sam se na pola puta...ali za svaki slucaj juzno od Save i Dunava
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:11 |
|
|
Џенјуин шумејдиан вилиџер - фјучр из брајт!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:14 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Џенјуин шумејдиан вилиџер - фјучр из брајт! Njegov patron je poceo da snima sagu o cetnicima Aj bas me zanima kako ce to da izgleda...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:18 |
|
|
Taman htedoh reći. Mada navodno samo jedan deo je o četnicima, a druga dva su uglavnom o partizanima.
Nego jes' čuo što nam se generalisimus Aca 007 (Gospodara Vučića BB) prijavio na VMA zbog iscrpljenosti? A tek je 10 dana prošlo...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:27 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Taman htedoh reći. Mada navodno samo jedan deo je o četnicima, a druga dva su uglavnom o partizanima.
Nego jes' čuo što nam se generalisimus Aca 007 (Gospodara Vučića BB) prijavio na VMA zbog iscrpljenosti? A tek je 10 dana prošlo... Danas bas pricam sa mojima o tome, i smejemo se Znas da su ga prozivali da nikad nista nije radio...sad je zapeo ko lud, i posle 10 dana u bolnicu Sta je on mislio, da mu je to opozicija pa da moze da kenja sa govornice... ne bato, sad ce da oseti punu snagu *** pozicije koju je jurio, na tim mestima i Tadic i Ceda i mnogi drugi dobili su sede...sad je na njega red... Zamisli jbt sedog Vucka Ja mislim da ta ekipa jos ne zna u sta se uvalila...osim Mrkonje, Dacica i Velje koji su vec razradjivali posao, svi ovi ministri i srafovi masinerije su sad na mestu gde veze nemaju kako se radi posao... a nemaju vremena da ih neko uci...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:31 |
|
|
Pa sami su zapeli da sklapaju po dva-tri ministarstva. A već se unapred žalio kako je lošeg zdravlja. Nek' je on živ i zdrav, ali neka razmisli da li je ovo dobro... To jedino Dinkiću ništa ne fali. Mož' sve pare da mu daš na raspolaganje, on i dalje izgleda debeljuškasto, preplanulo, energično... još stigne da napiše dva-tri letnja hita Kikiju faking Lesendriću.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:35 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Pa sami su zapeli da sklapaju po dva-tri ministarstva. A već se unapred žalio kako je lošeg zdravlja. Nek' je on živ i zdrav, ali neka razmisli da li je ovo dobro... To jedino Dinkiću ništa ne fali. Mož' sve pare da mu daš na raspolaganje, on i dalje izgleda debeljuškasto, preplanulo, energično... još stigne da napiše dva-tri letnja hita Kikiju faking Lesendriću. Njega sam zaboravio...on je vec tu stolecima, dan kad ne bude u vlasti treba proglasiti za pocetak racunanja vremena... Od svih, on mi je tu najodvratniji, i on, i njegova kamarila satro menadzera i regionalaca... za njih bi spremio Noc dugih nozeva, kao Hica kad je uleteo u spa pored Minhena i razbucao druzinu SA ********...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:38 |
|
|
A jel' provaljuješ kako ispiraju mozgove... Kao oni nisu znali da pare Fijatu nisu isplaćene (njihova nadležnost) i zašto veza sa autoputom kasni (opet delimično njihovo)... A (mitska i njima nepoznata) prošla vlada nije stavila pare u budžet za ovu godinu (koji oni naravno nisu mogli da pročitaju i nisu učestvovali u njegovom pisanju). Čim sam video da su pregurali cenzus, znao sam da smo opet nahebali.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:46 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: A jel' provaljuješ kako ispiraju mozgove... Kao oni nisu znali da pare Fijatu nisu isplaćene (njihova nadležnost) i zašto veza sa autoputom kasni (opet delimično njihovo)... A (mitska i njima nepoznata) prošla vlada nije stavila pare u budžet za ovu godinu (koji oni naravno nisu mogli da pročitaju i nisu učestvovali u njegovom pisanju). Čim sam video da su pregurali cenzus, znao sam da smo opet nahebali. Ma barabe, to je koncentrat najveceg olosha... Pocinjem da sumnjam u one teorije kako su oni ubaceni igraci da nam razjebu ekonomiju. Cega se oni dohvate...pisi propalo... Iz razloga mentalne higijene vesti pratim cirka 2 minuta dnevno...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 00:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 01:03 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: http://www.nspm.rs/hronika/milorad-dodik-srbija-mora-da-postane-svesna-svoje-uloge-najmocnije-drzave-na-balkanu.html Dodo preterao sa unosom vitamina danas ili...? Moram priznati da mojoj salonskočetničkoj personi ovo loženje pomalo prija. Ovo mu je jedan od ozbiljnijih intervjua... sve to sto je rekao je tacno, i treba da se kaze... Ostaje pitanje sta je iza paravana, ono sto mi ne znamo, kako igraju veliki igraci, i dal je ista od ovoga ostvarivo. Cini mi se da i Srbija i RS ja danas okrenuta sve vise Rusiji, i sve vise su izjave Beograda i Moskve u saglasnosti... igramo sa ruskom kartom u rukama, ali ne znam sa cime igraju ostali...a mogu samo da nagadjam, sto mi se ne radi, jer ma sta slutim, nije dobro za nas...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 01:10 |
|
|
Ako nema na umu neki ludi samoubilački projekat tipa Zloba v.2.2012., potpuno podržavam šta je rekao.
Normalna ali čvrsta i dobro usmerena politika. Ako se radi zajedno, to na vagu stavlja fino raspoređenih 9 miliona ljudi, par dobrih suseda i podršku nekoliko značajnih igrača. Nije puno, ali nije ni malo.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 01:17 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ako nema na umu neki ludi samoubilački projekat tipa Zloba v.2.2012., potpuno podržavam šta je rekao.
Normalna ali čvrsta i dobro usmerena politika. Ako se radi zajedno, to na vagu stavlja fino raspoređenih 9 miliona ljudi, par dobrih suseda i podršku nekoliko značajnih igrača. Nije puno, ali nije ni malo. Dobar je to tok misli, ali ako se ne operacionalizuje i dobro predstavi svima...nista od toga. Nacelno je to sve dobro slozeno, ali ajde da razradimo malo, ajde da vidimo koji je to koncenzus oko Kosova, kako pregovarati sa sponzorima nasih krvnika, kako RS da se postavi u unutar BIH pitanjima, na cemu ce se zasnivati bilateralna saradnja Srbije i RS... To hocu da cujem i vidim...ovo je samo polazna osnova...nije lose za sad...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 01:23 |
|
|
Promena vlasti u CG bi bila jako zgodna, moram reći.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 01:32 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Promena vlasti u CG bi bila jako zgodna, moram reći. Sa Montenigerima kao do sada, ekonomska saradnja i blaga ignorancija sto se tice politike... Nista agresivno, samo u rukavicama, a pritom sve uraditi kako bi se ispod zita sto vise ujedinio srpski korpus tamo. Sa njima realno imamo najmanje problema, druga su pitanja goruca.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 13:21 |
|
|
Citat: Novi "fića" koštaće 13.490 evra
Najeftinija verzija automobila "Fijat 500l" u Srbiji će koštati 13.490 evra s porezom na dodatu vrednost (PDV), a najskuplja 18.690 evra, objavila je u četvrtak kompanija Fijat automobili Srbija.
U zvaničnom cenovniku se navodi da će najeftinija biti verzija s euro 6 benzinskim motorom od 1,4 litra (1.4 16V FIRE), 95 konjskih snaga, šestostepenim menjačem i paketom opreme "Pop".
Novi Fijatov automobil 500L (L - Large) zvanično je predstavljen početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, a proizvodi se samo u fabrici u Kragujevcu.
Karoserija automobila je duga 4,15 metara, fijat 500L je širok 1,78 metara i visok je 1,67 metara. Osnovni kapacitet prtljažnika je 400 litara, a sa sklopljenom zadnjom klupom 1.310 litara.
U gami motora "Fijata 500L", pored benzinskog motora od 1,4 litra, nalaze se i turbo dizel multidžet 2 (MultiJet) od 1,3 litra (85 KS) i 0,9 tvin-er (TwinAir) sa 105 KS).
Očekivanja od "novog fiće" velika: Unutrašnjost modela "Fijat 500 L"
Kako ističu u kompaniji Fijat automobili Srbije, osim dobrih performansi i niske potrošnje goriva, ovi motori imaju i veoma nisku emisiju štetnih gasova - dva od tri (benzinci 1,4 i Tvin-er ispunjavaju buduće euro 6 standarde, dok je turbo dizel značajno ispred važećih euro 5 standarda.
Serijska proizvodnja novog modela "fijat 500L" počela 4. jula u Kragujecvu, a plan je da se od novembra proivodi 550 automobila dnevno. U planu je da se u 2013. godini, u zavisnosti od situacije na tržištu, godišnje proizvodi od 120.000 do 180.000 automobila, a prve fotografije novom modela "Fiat 500 L" prikazane su početkom februara.
Srbija očekuje više od milijardu evra godišnjih prihoda od izvoza Fijatovih vozila. Prema njavama iz Fijata, novi automobil će se prodavati u više od 100 zemalja u svetu, najpre u Evropi, a potom i na američkom tržištu, kao i na tržištu pacifičkih zemalja.
Nova fabrika automobila u Kragujevcu, u kojoj Fijat ima 67 odsto kapitala, a Vlada Srbije 33 odsto, svečano je otvorena 16. aprila. http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Automoto/245710/Novi-fica-kostace-13490-evra13490 evra na maticnom trzistu, dok ovdje ce isti kostati najmanje par hiljada evra vise. Eto ponovo sanse za prekodrinjski sverc-komerc, naime i nov Yugo (kada se proizvodio) kostao je na svom maticnom trzistu (u Srbiji) oko 4000 evra, dok ovdje u BiH cijena novog Yuga bila je cak negdje oko 9500 KM. Ovo je dobro, kupis dobra kola, a da pritom vise ne moras ici u Madjarsku, Austriju, Svajcarsku da kupio dobra kola i preprodas. Eto ponovo sanse za jos veci biznis.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 14:09 |
|
|
Citat: NAKON što je priča o Sarajki koja traži Beograđanina s ljetovanja, obišla cijeli Balkan, Aida Turalić tvrdi kako je cijela priča lažna te da su novinari objavili lažne informacije. "Netko iz društva s kojim sam bila na moru u Bristu u Hrvatskoj, u moje je ime pričao s novinarima i tako je objavljena priča o tome kako sam se zaljubila u Beograđanina kojega očajnički tražim", izjavila je Aida za Dnevni avaz. Ipak, u cijeloj priči ima ponešto i istine. Naime, zaista je upoznala dečka iz Beograda i sprijateljila se s njim. "Sve do objave ove informacije bila sam u kontaktu s mladićem. Sad više nisam zbog pojedinaca koji su to sve izmislili. Nisam se zaljubila u njega. Imam momka i s Beograđaninom sam samo prijateljica. Pojedincima je to zanimljiva priča zbog naših nacionalnosti". Nadodala je kako od objave informacije nema više mira te joj stalno zvoni telefon. "On je 1986. godište i razmijenili smo telefone te znam njegovo ime. Ne znam kako ću opstati od svih tih priča. Telefon mi stalno zvoni, a na mom Facebooku ima toliko poruka da ne stignem na sve odgovoriti. U biti nije ništa loše o meni objavljeno, ali sve ovo pogodilo je i mene i moje roditelje", zaključila je Aida tvrdeći da se radi o nečijoj osveti. HAHA moš mislit što je priča lažna, spavala je sa Srbinom a sad je cijela čaršija saznala i nema povratka, zamislite samo kako su se muslimani uzjebali i šta su joj radili na fejsbuku, da je morala sada promijeniti priču, sigurno su joj prijetili batinama i smrću. oj muslimani jabuke vam gorke...
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 14:11 |
|
|
ubuduće poruka za mlade muslimanke koje ljetuju na jadranu u potrazi za avanturama van svog neizgrađenog nac.korpusa da ne objavljujete priče u novinama ako ne želite navući na vrat male jadne iskompleksirane bijednike:)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 10 kol 2012, 14:17 |
|
|
Poslije karanja nema kajanja.
|
|
Vrh |
|
|
Zaviša
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 11 kol 2012, 00:19 |
|
Pridružen/a: 04 sij 2012, 22:41 Postovi: 366 Lokacija: Smederevo
|
Sad fali samo Andželina da snimi film.
_________________ Ja sam kršćanin i time se dičim, tko me zbog tog mrzi kadionicom ga spičim
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 11 kol 2012, 00:27 |
|
|
Hehe, opet bezosjećajni Srbi u glavnoj ulozi. Kako je samo mogao!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 11 kol 2012, 00:52 |
|
|
doc je napisao/la: Hehe, opet bezosjećajni Srbi u glavnoj ulozi. Kako je samo mogao! Moj sugradjanin...baraba, a ona tako nevina i zaljubljena
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 11 kol 2012, 10:47 |
|
|
Zar 'vako simpa curicu da ispali?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|