|
|
Stranica: 78/135.
|
[ 3361 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 kol 2012, 22:50 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: pagan je napisao/la: a srca ti majčina odakle si .... ne znaš razliku međ 2 strane ???? dođeš u mostar i pitaš se da nije možda mepas na muslimanskoj strani.... hebeš ti vaku HB genijalno!
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 kol 2012, 08:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 kol 2012, 08:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rodoč, crkva Veliki zvonik još nije izgrađen. Vlada Federacije je dala 300 000 KM za izgradnju ove nove crkve. Ova crkva i novi veliki zatvor su prvi objekti u planiranim novim naseljima na jugu grada:
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 kol 2012, 09:04 |
|
|
Navodno i Grbešić gradi ovdje tvornicu čokolade.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 12 kol 2012, 19:29 |
|
|
pagan je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: ????
dođeš u mostar i pitaš se da nije možda mepas na muslimanskoj strani.... hebeš ti vaku HB genijalno! idiote, ne pitam se ja ništa, više sam puta bila u mostaru nego ti imaš mišakinje iznad te pyzde pod nosom, poanta priče je nešto drugo. aj leć i ne usivaj se kad stariji pričaju, pogotovu kad kurca ne razumiš.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 12 kol 2012, 19:30 |
|
|
hebo forum di od 20 aktivnih članova svaku jebenu temu zatrola svih 30 idiota.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 09:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Zar ne znaš liniju razgraničenja? Ugrubo: Neretva -Carinski most-dijagonalno do Šantićeve, pa Španjolski -Bulevar-Neratva-pa oko OBI-ja i pista zračne luke. ovo nisam vidila... pa radili smo u i oko mepasa, a i posao mi je takav da znam svaku ulicu u mostaru. pogotovu crtu jer ju ne smimo prić.. no, dobro, netko skuži poantu, netko ne. to je mana foruma. sad govorim općenito, po meni je bolje trgovačke i turističke objekte isturiti prema potrošačima, učiniti ih lakodostupnim svima, a osjetljive i strateške poput škola, studentskih domova, bolnica, pošte, telekomunikacija i proizvodnih pogona ostaviti u unutrašnjosti i, da tako kažem, sigurnosti. rondo ne bi vridio ništa, neka je na rotoru, da nema onog parkinga što ga drže invalidi hvo-a. to je pogled sa pozicije došljaka potrošača kao što sam ja. eto i taj obi kojeg spominješ je u vlasništvu hrvata i solidno radi zahvaljujući položaju. kao i onaj obi u banjaluci, u istom vlasništvu. pare ne poznaju naciju i to je dobro. svi su nam braća dok kupuju i troše. i vraćaju se odakle su došli.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
pagan skoro uvijek reagira prenaglo i nekulturno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 12:42 |
|
|
nisam ni ja ništa bolja, ali baš me iznevisao... ono, jebo takvu hb zato što on nije skužio... svašta.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 12:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da, eutanazija ideje HB zbog jedne ulice.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 17:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: pagan skoro uvijek reagira prenaglo i nekulturno. ministre fala na potpori
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 17:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23905 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ilirk@ je napisao/la: lider30 je napisao/la: Zar ne znaš liniju razgraničenja? Ugrubo: Neretva -Carinski most-dijagonalno do Šantićeve, pa Španjolski -Bulevar-Neratva-pa oko OBI-ja i pista zračne luke. pare ne poznaju naciju i to je dobro. svi su nam braća dok kupuju i troše. i vraćaju se odakle su došli. I zato je ekonomski bolje što Muslimani redovito zalaze u tzv. west mo, a Hrvati rijetko u tzv. east mo. Uživam kad vidim koliko je u Mepasu multi- kulti među posjetiteljima. Radi nekih drugih, neekonomskih stvari, to nije dobro.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 17:52 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: pagan je napisao/la: dođeš u mostar i pitaš se da nije možda mepas na muslimanskoj strani.... hebeš ti vaku HB
genijalno! idiote, ne pitam se ja ništa, više sam puta bila u mostaru nego ti imaš mišakinje iznad te pyzde pod nosom, poanta priče je nešto drugo. aj leć i ne usivaj se kad stariji pričaju, pogotovu kad kurca ne razumiš. napirlitani ćurane rekla si da se ne snalaziš najbolje u mostaru...čitaj šta pišeš,kome prodaješ ćulahije možda poznaješ mostarska okolna noćna izletišta,ali sam grad slabo
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 22:20 |
|
|
idiote, odlično pišeš novobosanski Muslimani, ali slabo isčitavaš. nije ironija za svakog, a bogami ni forum. aj mrš kad ti lipo kažem i ne petljaj se u razgovore koje ne razumiš. p.s. mater te napravila u noćnim izletištima.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 kol 2012, 22:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la:
pare ne poznaju naciju i to je dobro. svi su nam braća dok kupuju i troše. i vraćaju se odakle su došli.
I zato je ekonomski bolje što Muslimani redovito zalaze u tzv. west mo, a Hrvati rijetko u tzv. east mo. Uživam kad vidim koliko je u Mepasu multi- kulti među posjetiteljima. Radi nekih drugih, neekonomskih stvari, to nije dobro. kojih neekonomskih stvari? mogao bi se neki nadobudni rvatina zaljubit u muslimanku ili neki šemso pokupit neku našu curu? lol pa onda moreš i ovaj forum zatvorit ako se toga bojiš. ja mislim da je iznimno dobro da turisti troše kod nas i da naši troše u svojih. mepas ima svoju poslovnu politiku, a ti izbor dolaska ili nedolaska. mislim da je to sasvim dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
simplon
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 01:01 |
|
|
Zanimaju me informacije o auto cesti kroz Hercegovinu sa krajnjom točkom Mostar. Na kojem topicu se može naći više informacija o izgradnji ili može tko koju riječ napisati ovdje. Kada se realno očekuje puštanje u promet prvih kilometara ove auto ceste odnosno spajanja sa auto cestom A1 u Hrvatskoj?
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:16 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: idiote, odlično pišeš novobosanski Muslimani, ali slabo isčitavaš. nije ironija za svakog, a bogami ni forum. aj mrš kad ti lipo kažem i ne petljaj se u razgovore koje ne razumiš. p.s. mater te napravila u noćnim izletištima. a jesi me ivridila srca ti...kolina mi se tresu ćurane kad dođeš u mepas,javi se,vodim te na kavu,kad već poznaješ grad... ae
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:53 |
|
|
Taman što sam mislio da ste stali evo vas opet. Nazad na temu, ili je prestanite kvarit.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:55 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:56 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:57 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:58 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 17:58 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:00 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:04 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Lijepo izgleda središnjica HDZa BiH, kada je ono dovršeno Robbie ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|