|
|
Stranica: 79/135.
|
[ 3361 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hrvatski stolni grad za čovjeka.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zadar1993 je napisao/la: Lijepo izgleda središnjica HDZa BiH, kada je ono dovršeno Robbie ? Prošle godine.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:09 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Lijepo izgleda središnjica HDZa BiH, kada je ono dovršeno Robbie ? Prošle godine. Cijela je zgrada u funkciji stranke ili ima i nekih poslovnih prostora nevezanih uz to ? Jedino ako tamo imaju i veliku konferencijsku dvoranu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zadar1993 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Prošle godine. Cijela je zgrada u funkciji stranke ili ima i nekih poslovnih prostora nevezanih uz to ? Jedino ako tamo imaju i veliku konferencijsku dvoranu. Ovo iza stakleno s ovalnim krovom je skroz druga zgrada koja ne pripada HDZ, poslovni prostori, iako se obje zgrade arhitektonski nadopunjuju, iz ovog kuta se bolje vidi: Prije obnove, modernizacije i nadogradnje:
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Cijela je zgrada u funkciji stranke ili ima i nekih poslovnih prostora nevezanih uz to ? Jedino ako tamo imaju i veliku konferencijsku dvoranu.
Ovo iza stakleno s ovalnim krovom je skroz druga zgrada koja ne pripada HDZ, poslovni prostori, iako se obje zgrade arhitektonski nadopunjuju, iz ovog kuta se bolje vidi: Prije obnove: Tako već da.... A ovo prije obnove, šaka ravno u oči
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:17 |
|
|
Da, definitivno nije bilo reprezentativno.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Da, definitivno nije bilo reprezentativno. Klasični primjer najzatucanije socijalističke gradnje, prikladno za smještaj jednog socrealističkog romana Maxa Gorkog .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:19 |
|
|
HDZ 1990 imaju austrougarsku vilu:
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:20 |
|
|
Lijepo je bilo i prije. Samo malo ofarbati i dotjerati.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: HDZ 1990 imaju austrougarsku vilu: Lijepo, ovo je već dobar primjer starije arhitekture.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
središnjica SDA Mostar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:25 |
|
|
dudu je napisao/la: središnjica SDA Mostar. Nemoj zajebavat , sad stavi pravu sliku.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:28 |
|
|
S tim da je Smajkić na drugom katu, i oko špajza je izbio spor.
SDA Mostar ima jednu sobu, 10 puta manje nego to na slici.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 18:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
to im je nova zgrada, idu u veliku renovaciju, mjenjaju zavjese, ćilime, još ćilima, novi alfa šporet itd.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 21:20 |
|
|
Šetalište će bit prejebeno kad se završi: http://i.imgur.com/oorIJ.jpg
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:16 |
|
|
Stara Gimnazija, Španjolski trg, Vijećnica i šetalište, sve za 5!!Kada se obnovi sve što se treba obnoviti i kada se konačno izgradi HNK taj dio grada će napokon zasjati starim sjajem.Najljepši grad u protektoratu bez ikakve dvojbe. Nego, vozim se neki dan prema jugu i primjetim da se pravi neka nova zgrada(pretpostavljam poslovna), izgrađena su već 3-4 kata.Malo južnije od Rodoča, iza MIK i onih poslovnih objekata. Je li itko primjetio, i zna li se što je posrijedi?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:17 |
|
|
Samo neka paze da previše ne izbetoniraju. Tako lako se zaletiti sa razmišljanjem "beton i asfalt je jeftinije održavati nego travu u stabla".
Čini mi se da vlasti Livna tako slično rezoniraju, sve su nešto izbetonirali nepotrebno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:20 |
|
|
Još malo austrougarske
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:22 |
|
|
80. stranica ove teme.
Nadamo se da će do 100. biti završen Mostar City Tower, prvi u nizu "Stolnih staklenih nebodera".
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 14 kol 2012, 22:50 |
|
|
Toliko imućan i opet mu guzica zinula da zajebe svoj narod zbog plaće od 2000 KM.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 19 kol 2012, 10:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23905 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ilirk@ je napisao/la: lider30 je napisao/la: I zato je ekonomski bolje što Muslimani redovito zalaze u tzv. west mo, a Hrvati rijetko u tzv. east mo. Uživam kad vidim koliko je u Mepasu multi- kulti među posjetiteljima.
Radi nekih drugih, neekonomskih stvari, to nije dobro.
kojih neekonomskih stvari? mogao bi se neki nadobudni rvatina zaljubit u muslimanku ili neki šemso pokupit neku našu curu? lol pa onda moreš i ovaj forum zatvorit ako se toga bojiš. ja mislim da je iznimno dobro da turisti troše kod nas i da naši troše u svojih. mepas ima svoju poslovnu politiku, a ti izbor dolaska ili nedolaska. mislim da je to sasvim dovoljno. SVake godine je okvirno 0,2% Hrvata više u udjelu u ukupnom stanovništvu, a ostalih toliko manje. Ne znam zašto bi se bojali istočne strane k'o kuge. Mora se cijeli grad polako stavljati u funkciju i biti zajednički. I šta fali, ako je cijena toga i pokoji miješani brak. Na kraju za miješane brakove većina među kojom se živi je za djecu odlučujuća.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 19 kol 2012, 10:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 80. stranica ove teme.
Nadamo se da će do 100. biti završen Mostar City Tower, prvi u nizu "Stolnih staklenih nebodera". Da ponovimo plan za izvor Bune : Zadar1993 je napisao/la: Na izvoru Bune, na mjestu današnje tekije, sagraditi ćemo najveći dom HDZa u stilu Volkshalle, imam arhitekta koji je već prionuo poslu dizajna najvećeg doma HDZa na svijetu. Funkcionalna bit toga Doma jest u tome što će se u njemu nalaziti prvi mostarski hotel sa 7*, oko njega nova poslovna zona bazirana na ekološkoj industriji, a u samom Domu kongresni centar sa kapacitetom od 15000 sjedećih mjesta, tu će se okupljati Svjetski HDZ, s tim da će počasno prvih 10 godina predsjedati HDZ BiH, nakon toga jednu godinu HDZ RH, a poslije ćemo rotirati po kontinentima (HDZ SAD-a sljedeći, pa HDZ Argentine...). Tu ćemo smišljati planove o daljnjem poklapanju Središnje Bosne.
Ovo ide u sklopu megaprojekta Mostar-Hrvatska metropola 21. stoljeća . A evo i konačni plan za izvor Bune i stari grad Blagaj : Investitori: još uvijek tajni, reči ću samo da im obitelj Lukšić u bogatstvu nije ni do koljena.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 19 kol 2012, 10:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: kojih neekonomskih stvari? mogao bi se neki nadobudni rvatina zaljubit u muslimanku ili neki šemso pokupit neku našu curu? lol pa onda moreš i ovaj forum zatvorit ako se toga bojiš. ja mislim da je iznimno dobro da turisti troše kod nas i da naši troše u svojih. mepas ima svoju poslovnu politiku, a ti izbor dolaska ili nedolaska. mislim da je to sasvim dovoljno. SVake godine je okvirno 0,2% Hrvata više u udjelu u ukupnom stanovništvu, a ostalih toliko manje. Ne znam zašto bi se bojali istočne strane k'o kuge. Mora se cijeli grad polako stavljati u funkciju i biti zajednički. I šta fali, ako je cijena toga i pokoji miješani brak. Na kraju za miješane brakove većina među kojom se živi je za djecu odlučujuća. S obzirom na nove podatke po kojima je odnos prvašića 60-40 za Hrvate, jel moguće da se % Hrvata poćeo malo brže povećavati ? U svjetlu ovih podataka bilo bi logično.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|