|
|
Stranica: 1/14.
|
[ 350 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 13:39 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Šta kažete na taj neobjašnjiv fenomen? Vidim po medijima razna pljuvanja po toj seriji, ljubomoru muškaraca na glavnog lika  masovna isčuđavanja Srba kako njihovi sunarodnjaci mogu gledati te okupatorske gluposti... Bošnjacima pak Turci nisu okupatori, ali zato svako malo nailazim na kritike kako serija nije vjerodostojna jer je Sulejman većinu svog života proveo na ratištu, a u seriji ga prikazuju kao velikog ljubavnika. Gledate li seriju? Gledaju li je žene u vašoj porodici?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 13:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62989 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 13:45 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja ne volim tu vrstu serija, a naravno zezam se u izboru glavnog glumca.Radnju uopce nisam pratila, vidjela sam najavu samo, te sam komentirala. Uglavnom omiljene su mi serije poput Mentalist-a, CSI ( sve tri verzije ) i sl. Jedina serija ( sapunica ) koju je moja mama pratila bila je " ljubav u zaledju " hrvatske produkcije. Procitala sam kritike, da je glavni lik te serije briljirao u " Larinom izboru " koji takodje nisam pratila, no mozda pogledam film.  Uvijek sam ga zamisljala kao dobrog momka iz susjestva.U seriji kritike kazu odlican negativac.Zanima me preobrazaj  A Turci bi me moguce pridobili za svoje sapunice kad bi ubacili Kenan Imirzalioglu-a u svaku drugu seriju 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 13:55 |
|
|
|
Larin izbor je pratio moj tata. Mogu ti reći da nema gluplje serije na kugli zemaljskoj. Jedina dobra hrv. sapunica je Ponos Ratkajevih.
Ovu seriju pratim čisto da vidim zašto je toliko popularna. Nije loša, iako bih i ja voljela da je više biografska, tj da više prati Sulejmanov život, nego njegovu priču s Hurem. Sulejman, Onur, Halit, kako li se zove, je zaista ružan sa onim svojim buljavim očima, ćelom, ružnim nosem, ali ima ono nešto jbg... Možda jednostavno bira dobre uloge (uloge muževnih, jakih i strastvenih muškaraca). A možda je zaista takav jer i u privatnom životu najljepše Turkinje padaju na njega.
Glavni ženski lik nije klasika. Obično su glavne junakinje dobrice, plahe.... Ova je prava oštrokondža. Sve u svemu, nije loša. Može se gledati, a ja obožavam kostimirane serije i filmove, tako da sam odlučila da pratim seriju. E sad, zašto je toliko popularna ne znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:05 |
|
|
Citat: A Turci bi me moguce pridobili za svoje sapunice kad bi ubacili Kenan Imirzalioglu-a u svaku drugu seriju Zar ti ne smetaju njegove vječito raširene nozdrve. Kad to vidim sva se ospem.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:06 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
Koliko sam skužio tema sapunice je o priležnicama Sulejmanovim? Inače još nisam vidio glumicu na turskim sapunicama da ima dobre noge. Očito je nešto genetski.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:07 |
|
|
Stara gleda ja se tresem... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:11 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Citat: A Turci bi me moguce pridobili za svoje sapunice kad bi ubacili Kenan Imirzalioglu-a u svaku drugu seriju Zar ti ne smetaju njegove vječito raširene nozdrve. Kad to vidim sva se ospem.   Najkeksi Turcin ili Kurd, nebitno. A to s nozdrvama izgleda mi kao rasni konj kad se raspuse  I ja u tebeeee I nije na svakoj slici, preuvelicavas, jer ne volis crne muskarce.Priznajjjj 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:17 |
|
|
Ma nije na svakoj slici, ali jest u svakoj sceni u seriji  Šalim se. Nisam gledala seriju, ali stvarno kad god bih prebacila na nju njegov nos u krupnom planu i oni čudni podočnjaci. Najviše simpatišem tamnosmeđe, pa crne. Plavokose nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
|
Mene ni moj uži krug prijatelja ne interesuje nimalo (hvalim te dragi Bože). Više bih volio odgledat jedan filmski spektakl gdje Turčin dobija po nosu pod Siskom ili gdje Zrinski sa 2500 hrvatsko-ugarskih bojovnika jebe u zdrav mozak 100 000 Turaka na čelu sa dotičnim Sulejmanom.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:28 |
|
|
Sulejmanovih ruku djelo Karađozbegova džamija i stari most u Mostaru.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Baš mu hvala. Ogroman doprinos 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:35 |
|
|
Čudi me pa priznaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:41 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Čudi me pa priznaš  U to vrijeme u zapadnoj Europi se razvijaju manufakture i kolonizira se svijet i vlada kultura renesanse, a ja da budem ponosan što smo mi tada samo dobili jednu džamiju i ćupriju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:43 |
|
|
Bila sam ironična dragi Seer 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:46 |
|
|
Nema veze, iskorištavam svaku priliku da opljujem azijskog agresora koji je posro čitav balkan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:48 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8920 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sprema se i nastavak 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
NoviSeer je napisao/la: Nema veze, iskorištavam svaku priliku da opljujem azijskog agresora koji je posro čitav balkan.  Nas jeste unazadio, ali to se ne može porediti sa štetom koju je napravio današnjim Bošnjacima koje je doslovno unakazio za sva vremena, ali to je za povijesne teme. Ovdje mogu nastaviti o seriji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:50 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Sprema se i nastavak  Umirem 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 14:51 |
|
|
Ma divno, kako je krenulo jos cu na kraju da gledam sapunicu o "Boju na Kosovu" i to iz Turske prespektive i to da nesreca bude veca, najvjerovatnije na Pinku koji je poznat i po tome sto je najveci muzicki promoter turske etno muzike na ovim prostorima. Zamislite situaciju da recimo neko snimi seriju sa recimo preko 200 epizoda o Dusanu Silnom i tu seriju otkupi neka turska tv stanica, pa tu istu tv stanicu bi u vrlo kratkom roku neki turcin digao u vazduh.  Zato mi je glupo gledati seriju koja ne da nema veze sa onim cime ja zelim da vidim, nego upitno je dali ima veze sa ovim prostorima, jer jedan sam od onih koji ne voli da cita serije, izuzev serija sa engleskog govornog podrucja i djelimicno serije sa spanskog govornog podrucja, ali serije sa bilo kojeg drugog govornog podrucja (izuzev zaboravih da spomenem i serije iz Njemacke i Rusije) mi idu na kabl krasni, a narocito Turske, Indijske i iz drugih krajeva koji su jednostavno nemaju puno ili cak nimalo dodirnih tacaka sa nama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 15:01 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Nema veze, iskorištavam svaku priliku da opljujem azijskog agresora koji je posro čitav balkan.  I nakon 500 godina Srbe to izjeda. Niko ne živi u prošlosti kao oni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 15:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Nema veze, iskorištavam svaku priliku da opljujem azijskog agresora koji je posro čitav balkan.  Nas jeste unazadio, ali to se ne može porediti sa štetom koju je napravio današnjim Bošnjacima koje je doslovno unakazio za sva vremena, ali to je za povijesne teme. Ovdje mogu nastaviti o seriji. Ne osjecam se uopce unakazenom dragi Ministre :) Naprotiv !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 15:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 15:08 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Zamislite situaciju da recimo neko snimi seriju sa recimo preko 200 epizoda o Dusanu Silnom i tu seriju otkupi neka turska tv stanica, pa tu istu tv stanicu bi u vrlo kratkom roku neki turcin digao u vazduh.  Nije ti baš usporedba dobra. Ne bi on smeto Turcima, već više Grcima i Albancima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popularnost serije Sulejman Veličanstveni Postano: 07 ruj 2012, 15:09 |
|
|
Imas pravo kao i uvijek Wind  Jesmo ja i ti ovo ?  Ovaj Sarajevski levat pominje nakaze neke. Ja sam bolan orhideja sa Bistrika 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|