|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 222 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 12 lis 2012, 12:39 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
stop majorizaciji
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 12 lis 2012, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aguirre je napisao/la: Količina gravaih cura u Hercegovini je začuđujuća. Znam da je bilo ljeto i fazoni, ali... ne mislim tu na crnke, nego na pomanjakanje cura sa slavenskim crtama lica... ništa kontra nikog. Kakvu to posluku želiš porati?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 12:23 |
|
|
Živi živi duh ilirsko-romanski?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Aguirre
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 12:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aguirre je napisao/la: Količina gravaih cura u Hercegovini je začuđujuća. Znam da je bilo ljeto i fazoni, ali... ne mislim tu na crnke, nego na pomanjakanje cura sa slavenskim crtama lica... ništa kontra nikog. Kakvu to posluku želiš porati? Joj, krvi sam smajlić ubacio. no htjedoh naglasit kako čak ni fizičkim izgledom mi Hrvati ne pokazujemo homogenost. (znam da je ovo teška šovi-izjava, al jbga tako je) kod nas u 90% slučajeva možeš razlikovat dalmatinku/hercegovku od zagorke(generalno sa sjevera kontinenta). nećemose valjda oko toga lagat... Jedne su miks dinarsko-slavesko-mediteranskog tipa, a druge više slavensko-germanskog. vako, u grubo rečeno.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 12:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aguirre je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kakvu to posluku želiš porati? Joj, krvi sam smajlić ubacio. no htjedoh naglasit kako čak ni fizičkim izgledom mi Hrvati ne pokazujemo homogenost. (znam da je ovo teška šovi-izjava, al jbga tako je) kod nas u 90% slučajeva možeš razlikovat dalmatinku/hercegovku od zagorke(generalno sa sjevera kontinenta). nećemose valjda oko toga lagat... Jedne su miks dinarsko-slavesko-mediteranskog tipa, a druge više slavensko-germanskog. vako, u grubo rečeno. 3 Hercegovke sa "HercegBosanka tjedna" u našoj Fejs grupi su sve bile plavuše svijetle puti, štaš sad?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 17:17 |
|
|
Propaganda.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 17:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aguirre je napisao/la: Joj, krvi sam smajlić ubacio.
no htjedoh naglasit kako čak ni fizičkim izgledom mi Hrvati ne pokazujemo homogenost. (znam da je ovo teška šovi-izjava, al jbga tako je)
kod nas u 90% slučajeva možeš razlikovat dalmatinku/hercegovku od zagorke(generalno sa sjevera kontinenta).
nećemose valjda oko toga lagat...
Jedne su miks dinarsko-slavesko-mediteranskog tipa, a druge više slavensko-germanskog.
vako, u grubo rečeno.
3 Hercegovke sa "HercegBosanka tjedna" u našoj Fejs grupi su sve bile plavuše svijetle puti, štaš sad? Mozda ofarbane, a svitla put...pa nisu Dalmatinci/Hercegovci sa sjevera Afrike, da imaju prirodno tamnu put. To je od lakseg primljanja boje tamnokosih...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Vesela
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 13 lis 2012, 19:21 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome??? A gdje ste bili kad sam vas tražila? Uvijek sam htjela puno djece i nekog finog Hercegovca. No nema takvih koji bi puno djece.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 23 lis 2012, 23:05 |
|
|
Vesela je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: ovim curama bi bilo bolje da se udaju za hrvate i rađaju što više djece i nastane se u Hercegbosni ali izgleda da si ti došla ovdje promovirati kako one izlaze trackaju se 3 sata, vani se oblokavaju ko zna šta sve ne rade, kući dolaze ujutro, smatraju se emancipiranim, siguran sam da ih kuhinja niti ne zanima kvarcaju se jer im se ne sviđa boja kože, prate nakaradne modne trendove, privlačniji im je pobačaj od rađanja, dok je naših momaka pola neoženjenih kome ti takve reklamiraš??kome??? A gdje ste bili kad sam vas tražila? Uvijek sam htjela puno djece i nekog finog Hercegovca. No nema takvih koji bi puno djece. nikad nije kasno,javi mi se na pp
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 23 lis 2012, 23:07 |
|
|
Aguirre je napisao/la: Količina gravaih cura u Hercegovini je začuđujuća. Znam da je bilo ljeto i fazoni, ali... ne mislim tu na crnke, nego na pomanjakanje cura sa slavenskim crtama lica... ništa kontra nikog. živ ti nama bio,porodio puno unučića,deder objasni kakve su to slavenske crte lica? misliš na one kao u ukrajinskih prostitutki?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Aguirre
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 24 lis 2012, 02:51 |
|
|
pagan je napisao/la: Aguirre je napisao/la: Količina gravaih cura u Hercegovini je začuđujuća. Znam da je bilo ljeto i fazoni, ali... ne mislim tu na crnke, nego na pomanjakanje cura sa slavenskim crtama lica... ništa kontra nikog. živ ti nama bio,porodio puno unučića,deder objasni kakve su to slavenske crte lica? misliš na one kao u ukrajinskih prostitutki? ma dobro , to sam jamalo u šali prokomentirao hercegovke. no, fizionomija (lica) karakeristična za slavene postoji. Isto tako i za romanske narode s mediterana ili germane sa baltika i sjevernog mora. nisam ja to izmislio... evo na primer (istočne) slavene baš karakterizira svijetla put, svlijetlija boja kose. generalno su nižeg rasta.... bemu, sad nemogu nać (ali potrudit ću se) opsežan izvor... znanstvenika koji se bavio takvim stavrima.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 18:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23888 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Čitluk - ova lijeva
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 19:02 |
|
|
Lideru, imaš užasan ukus, to sam ti mislio poručiti na temi sexy žene, ali sa ovom slikom si dotakao dno!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 19:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23888 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ministry of Sound je napisao/la: Lideru, imaš užasan ukus, to sam ti mislio poručiti na temi sexy žene, ali sa ovom slikom si dotakao dno! I can't help myself.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 19:30 |
|
|
Da ova crna je nightmare teži
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 20:08 |
|
|
Treba je bomba...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 20:19 |
|
|
Metemma je napisao/la: Treba je bomba... KOnačno netko na mojoj strani.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 20:22 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 20:56 |
|
|
Pratio sam, koje su to primjedbe, vilica ovakva, kukovi onakvi... primjedbe ko da Pokemona biraju...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 10 vel 2013, 22:11 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
lider30 je napisao/la: Ova je ekstra
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 11 vel 2013, 13:00 |
|
|
Nije nitko ništa rekao protiv Ivane išČapljine, eventualno se dudu zajebavao...grjehota je koristiti nju kako bi se oprao od groba na toj slici iz Čitluka. :)
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 11 vel 2013, 14:09 |
|
|
lider30 je napisao/la: Očito je da cura nema ukusa, bar za oblačenje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 11 vel 2013, 15:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
lider30 je napisao/la: Čitluk - ova lijeva Djevojka se zove Ana, a otac joj je Vlatko Barbarić Citat: ČAČAK - Čačanska fabrika za proizvodnju čipsa Slap grupa, koja je već dvije godine u stečaju, i koja je bila procijenjena na 3,61 miliona evra, prodata je za milion evra. Potvrdjeno je to danas agenciji Beta u nadležnim institucijama. Novikupci, konozorcijum tri fizička lica koga čine advokat iz Beograda Tomislav Bajević i biznismeni iz BiH Vlatko Barbarić iz Čitluka i Žarko Dragičević iz Gacka, kupili su 4,3 hektara zemljišta.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 11 vel 2013, 16:14 |
|
|
Pravo da ti kažem, ne izgleda mi ništa bolja, ni uz spoznaju o njenim milijunima. Ova simpatična debeljuca do nje ima potencijala i prije bih uzeo nju, jer mislim da bi uz fitness i dobar stajling izgledala više nego odlično!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: West Herc Women Postano: 11 vel 2013, 16:52 |
|
|
lider30 je napisao/la: Cura je ko grom, samo joj je loš autfit.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|