|
|
Stranica: 85/1355.
|
[ 33851 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 27 lis 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Tko to kaze, tko to laze...da Makedonci I Srbi skupa slave tu neku obljetnicu.. Nisam vidio nigdje na vijestima.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 27 lis 2012, 23:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 27 lis 2012, 23:40 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: totem je napisao/la: Tko to kaze, tko to laze...da Makedonci I Srbi skupa slave tu neku obljetnicu.. Nisam vidio nigdje na vijestima. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/350070/Nikolic-i-Dacic-sutra-u-KumanovuMa ovo sam vidio. Samo ne vidim ovdje tulum Makedonaca. Gdje to oni slave? Jel dozvola za neku mini proslavu od strane makedonske vlade, Srbi dozivljavaju kao zajednicku proslavu? Nije valjda...
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 27 lis 2012, 23:43 |
|
|
Opet bre vi Srbi dajete dimenziju, koja ne odgovara realnoj situaciji na terenu.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 00:25 |
|
|
totem je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Ma ovo sam vidio. Samo ne vidim ovdje tulum Makedonaca. Gdje to oni slave? Jel dozvola za neku mini proslavu od strane makedonske vlade, Srbi dozivljavaju kao zajednicku proslavu? Nije valjda... Jao vidi ovoga Figurativno receno, proslava je organizovana zajednicki od srpske i makedonske vlade, sutra ce biti svecanost kod Kumanova... To sto si ti alergican na Srbe, ne mogu da ti pomognem, tome nema leka... nesto gadno se krije iza toga... Eno NIkolica danas u Makedoniji na rakijadi, taj slavi vec 3 dana Gadna stvar za tebe je sto ce Srbi biti prisutni...jbg, nisu se postovaoci Filipa Makedonskog borili tad... nego ovaj gospodin iz mog ava...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 00:28 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Grci vam to neće oprostiti. Znas kako me zabole desno jaje zbog toga...ceo dan sedim nakrivljen
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:31 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Grci vam to neće oprostiti. Znas kako me zabole desno jaje zbog toga...ceo dan sedim nakrivljen I so didn't have to know this.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:42 |
|
|
H. Clinton postavlja četiri uvjeta za Srbiju Ukoliko se do početka prosinca obnovi dijalog Beograda i Albanaca, i postigne brz napredak oko preostalih tehničkih pitanja, telekomunikacije i energetike, Europski savjet mogao bi krajem godine da Srbiji dodjeli takozvani “uvjetni datum” za početak pregovora. Kako saznaju “Novosti” iz diplomatskih izvora u Washingtonu i Bruxellesu, ovu poruku srpskim državnom vrhu prenjeće američka državna tajnica Hillary Clinton i europska šefica diplomacije Catherine Ashton, koje sljedeće nedjelje dolaze u Beograd. “Uvjetni datum” zapravo bi bila formulacija da će “Srbija automatski započeti pregovore kada ispuni ključne kriterije” u procesu europskih integracija. Prema našim saznanjima, Clintonova i Eštonova neće u Beogradu isporučiti nove uvjete oko KiM, već će doći ohrabriti nastavak dijaloga i još jednom ponove šta se od Srbije očekuje u vezi sa KiM. Popis tih očekivanja je sljedeća: * Potpuna primjena sporazuma oko integriranog upravljanja administrativnim prijelazima * Povlačenje Beograda iz sigurnosnih i pravosudnih struktura na sjeveru KiM * Obnavljanje dijaloga i podizanje razgovora na političku razinu, bez zadiranja u pitanje statusa * Nalaženje rješenja za telekomunikaciju i energetiku. Clinton i Ashton trebala bi sa srpskom državnim vrhom utanače popis tema i točan datum kada će dvije strane ponovo sjesti za stol u Bruxellesu, a do tog susreta moglo bi doći već sredinom studenog. Kako nam je rečeno u Vladi, naši dužnosnici trebali bi im predoče finaliziran tekst platforme, koji bi, ukoliko Clinton i Ashton budu imali neke značajnije primjedbe eventualno bio korigiran, ali uz strogo poštovanje “crvenih linija” Srbije. Američka državna tajnica posjetit Beograd u srijedu, 31. listopada, u okviru balkanske turneje, na kojoj će joj se pridružiti i Eštonova. Istog dana posjetit i Prištinu, a dan ranije, u utorak, bit će u Sarajevu. Kako tvrde naši izvori, Clinton će u razgovorima sa srpskom državnim vrhom otvoriti i temu suradnje u borbi protiv terorizma i organiziranog kriminala. Zasada je planirano da američko-europski dvojac u Palači Srbije razgovara s predsjednikom i premijerom, Tomislavom Nikolićem i Ivicom Dačićem, au našoj delegaciji najvjerojatnije će biti i prvi potpredsjednik Aleksandar Vučić, vicepremijerka Suzana Grubješić, šef diplomacije Ivan Mrkić, kao i ministri Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović, koji će biti zaduženi za pregovore oko telekomunikacija i energetike. Tisuće policajaca čuva Hillary Hillary Clinton posljednji put je bila u Srbiji listopada 2010, au međuvremenu su dolazili njezini bliski suradnici Filip Gordon, William Burns i Filip Riker. Kao i prilikom prošle posjete, kako saznajemo, srpski policija će primjeniti najviši, takozvani stupanj sigurnosti broj jedan, a posjet će osiguravati nekoliko tisuća pripadnika MUP. http://poskok.info/wp/?p=22620
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:46 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la:
Ma ovo sam vidio. Samo ne vidim ovdje tulum Makedonaca. Gdje to oni slave? Jel dozvola za neku mini proslavu od strane makedonske vlade, Srbi dozivljavaju kao zajednicku proslavu? Nije valjda...
Jao vidi ovoga Figurativno receno, proslava je organizovana zajednicki od srpske i makedonske vlade, sutra ce biti svecanost kod Kumanova... To sto si ti alergican na Srbe, ne mogu da ti pomognem, tome nema leka... nesto gadno se krije iza toga... Eno NIkolica danas u Makedoniji na rakijadi, taj slavi vec 3 dana Gadna stvar za tebe je sto ce Srbi biti prisutni...jbg, nisu se postovaoci Filipa Makedonskog borili tad... nego ovaj gospodin iz mog ava... Jebote, pa ne mogu biti i mrzitelj Srba i srbofil. Odlucite se vec jednom. Ja samo pokusavam biti realan. Kazes figurativno...Da nisam dao opasku, to figurativno bi postalo realno. Cuj, nesto gadno se krije iza toga..Nista gadnije od toga da su Srbi maltretirali ovaj narod godinama. Eto to. Ja bi se zabrinuo osjecaja nadmenosti, bez pokrica. To je teze izleciti.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:49 |
|
|
Nije gadna stvar sto ce Srbi biti prisutni. Uopce. Gadna stvar je sto su prisutni, a ne uzvracaju istom mijerom. Oko proslave ASNOM-a, primjerice.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:52 |
|
|
... nego ovaj gospodin iz mog ava... I dosta o njemu. Stanovnici Makedonije su se jasno proklamirali u vezi njega...I njemu slicnima. Dosta konkretno.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:53 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
I Dodik je sjutra u Kumanovu Očekujem protest Bakira Izetbegovića
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 01:55 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: I Dodik je sjutra u Kumanovu Očekujem protest Bakira Izetbegovića Novi novcati genocid.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:04 |
|
|
totem je napisao/la: Nije gadna stvar sto ce Srbi biti prisutni. Uopce. Gadna stvar je sto su prisutni, a ne uzvracaju istom mijerom. Oko proslave ASNOM-a, primjerice. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... sima+.htmlhttp://www.mondo.rs/s264718/Info/ex-YU/ ... olja_.html To sto ti pricas veze s vezom nema... Tomu su docekali pristojno, kao prijatelja, zalaze se za resavanje crkvenog spora, nudi ruku prijateljstva, nista ne trazi zauzvrat... Srbi nisu ni pomislili da napadnu Makedoniju 90-ih, nikakva ruzna rec o Makedoncima odavde, priznato vam je puno ime drzave... Srbi su jedini narod u vasem okruzenju koji vam ne pravi probleme...i ako ste priznali Kosovo... zna se da ste bili primorani... Ti kao predstavnik Makedonaca nisi relevantan, dal zbog toga sto se ovde predstavljas kao Hrvat, dal zbog srbofobije... obican Makedonac, i ti, tu nije znak jednakosti, stalno neka pakost izlazi iz tebe druze...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:11 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: totem je napisao/la: Nije gadna stvar sto ce Srbi biti prisutni. Uopce. Gadna stvar je sto su prisutni, a ne uzvracaju istom mijerom. Oko proslave ASNOM-a, primjerice. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... sima+.htmlhttp://www.mondo.rs/s264718/Info/ex-YU/ ... olja_.html To sto ti pricas veze s vezom nema... Tomu su docekali pristojno, kao prijatelja, zalaze se za resavanje crkvenog spora, nudi ruku prijateljstva, nista ne trazi zauzvrat... Srbi nisu ni pomislili da napadnu Makedoniju 90-ih, nikakva ruzna rec o Makedoncima odavde, priznato vam je puno ime drzave... Srbi su jedini narod u vasem okruzenju koji vam ne pravi probleme...i ako ste priznali Kosovo... zna se da ste bili primorani... Ti kao predstavnik Makedonaca nisi relevantan, dal zbog toga sto se ovde predstavljas kao Hrvat, dal zbog srbofobije... obican Makedonac, i ti, tu nije znak jednakosti, stalno neka pakost izlazi iz tebe druze... Are u sure? Tenkovi su krenuli.. No Amerikanci su zaustavili stvar.. No na stranu toga.. Tomina posjeta i ozračje koje vlada je dosta dobro.. Možda se čak nazire neki novi Srbijansko-makedonski savez.. Nekoć belaj sa Turcima danas su Albanci common enemy.. i dopusti totemu da ima svoje viđenje stvari (niko ne kaže da je službeno makedonsko ili da on sam nepretjeruje nekad kao i ti i ja i mnogi drugi na ovom forumu)
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:15 |
|
|
Pravi si ministrov djak. Kada nemas sto reci, odajes se degradacijom sugovornika, bilo kojom mijerom. Komplex u tri pizde...
I nitko nije rekao da Tomu nisu sacekali adekvatno. Samo...Izjava da Makedonci slave sa srbima skupa, e to je odvratno. To sto ti daju da na tudjoj teritoriji odas pocast svojim poginulim sunarodnjacima ti ne daje za pravo da pricas kojekakve gluposti. Sto ne slavite sa Makedoncima "skupa" ASNOM? Ili vam nije to u agendi predsjednika. Skontaj Dzoni, Makedonci, ma kakvi god bili, nikada se nece povinuti pod vama. Dokazalo se to u povijesti. Koliko ste stete nanijeli njima, duplo se vama srucilo na glavi. Dakle, mjesto hvala na gostoprimstvu, ti pokusavas da nametnes tezu da Makedonci slave sa vama datum kada je novi okupator dosao.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:19 |
|
|
Ibar je napisao/la: Are u sure? Tenkovi su krenuli.. No Amerikanci su zaustavili stvar..
No na stranu toga.. Tomina posjeta i ozračje koje vlada je dosta dobro.. Možda se čak nazire neki novi Srbijansko-makedonski savez.. Nekoć belaj sa Turcima danas su Albanci common enemy..
i dopusti totemu da ima svoje viđenje stvari (niko ne kaže da je službeno makedonsko ili da on sam nepretjeruje nekad kao i ti i ja i mnogi drugi na ovom forumu)
Kakvi tenkovi, kakvi Ameri...o cemu ti pricas... Govorim o ratovima pocetkom 90-ih kad se islo na formiranje sto vece srpske drzave...Makedoniju niko nije dirao tad.... Ja nikome ne zabranjujem da prica, samo kazem da on ne gleda stvari iz perpektive obicnog Makedonca, nego je i te kako fundiran svojim nekakvih hrvatstvom, i antisrpstvom...sto pokusava neuspesno da prikrije...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:20 |
|
|
I gdje je taj dokaz da Makedonci slave skupa sa Srbima "Zebrnjak"? Makar i figurativno.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:27 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ibar je napisao/la: Are u sure? Tenkovi su krenuli.. No Amerikanci su zaustavili stvar..
No na stranu toga.. Tomina posjeta i ozračje koje vlada je dosta dobro.. Možda se čak nazire neki novi Srbijansko-makedonski savez.. Nekoć belaj sa Turcima danas su Albanci common enemy..
i dopusti totemu da ima svoje viđenje stvari (niko ne kaže da je službeno makedonsko ili da on sam nepretjeruje nekad kao i ti i ja i mnogi drugi na ovom forumu)
Kakvi tenkovi, kakvi Ameri...o cemu ti pricas... Govorim o ratovima pocetkom 90-ih kad se islo na formiranje sto vece srpske drzave...Makedoniju niko nije dirao tad.... Ja nikome ne zabranjujem da prica, samo kazem da on ne gleda stvari iz perpektive obicnog Makedonca, nego je i te kako fundiran svojim nekakvih hrvatstvom, i antisrpstvom...sto pokusava neuspesno da prikrije... Cuj komplexasu...Okani me se jednom sa tim tvojim vidjenjem stvari oko moje srbofobije. Koju samo ti vidis. Pa ja sam ovdje iskljucivo zbog navodne srbofilije baniran desetine puta. Sigurno si citao moj postove oko Jasenovca. Kada se nijedan Srbin nije usudio prici, jer je sluzbeni stav foruma bio...Da nitko nije kriv za Jasenovac. On meni da trazi identitet...Pa ti i sam sebi pravis upitnike u glavi oko mog identiteta. Nisto od toga sto mislis da jesam ti se ne svidja. Zao mi je. I zao mi te. Nikako da naucis da hodas u novim cipelama. Jeftinijim, nego sto si dosada nosio.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:31 |
|
|
totem je napisao/la: Pravi si ministrov djak. Kada nemas sto reci, odajes se degradacijom sugovornika, bilo kojom mijerom. Komplex u tri pizde...
I nitko nije rekao da Tomu nisu sacekali adekvatno. Samo...Izjava da Makedonci slave sa srbima skupa, e to je odvratno. To sto ti daju da na tudjoj teritoriji odas pocast svojim poginulim sunarodnjacima ti ne daje za pravo da pricas kojekakve gluposti. Sto ne slavite sa Makedoncima "skupa" ASNOM? Ili vam nije to u agendi predsjednika. Skontaj Dzoni, Makedonci, ma kakvi god bili, nikada se nece povinuti pod vama. Dokazalo se to u povijesti. Koliko ste stete nanijeli njima, duplo se vama srucilo na glavi. Dakle, mjesto hvala na gostoprimstvu, ti pokusavas da nametnes tezu da Makedonci slave sa vama datum kada je novi okupator dosao. Nemoj ti o komplesima majketi... Ja sam rekao da se slavi zajedno, u smislu da su vlade 2 zemlje organizovale proslavu...a ne kako ti kvarno imputiras da je Srbima dozvoljeno da tu odrze neku proslavu...ne, nego ce biti i predstavnici makedonske vlasti sutra tamo, to je dan kad smo posle 500 godina najzad oterali Turke, i ima sta da se slavi.... Ko uopste trazi da se vi povinujete nekome, ta politika ne postoji vec 70 godina...izuzetno vas dobro tretiramo, nemamo ozbiljan problem... Znas u cemu je fora...sto je tebi krivo zbog ovoga... ti bi voleo da je Tomi i srpskoj delegaciji zabranjeno da dodju tamo... to je taj nivo razmisljanja... E jbg...nije, eno ga, pije tamo rakiju, ponasa se pristojno i odgovorno u svom govoru... Sta ja mislim o njemu, druga je tema, al ovo je Toma odigrao odlicno... p.s vidim ovo pitanje...receno je da je proslava organizovana u dogovoru 2 vlade... videcemo sutra, mislim da ce biti neki predstavnici Makedonaca, i oni su ucestvovali u toj bici...ako se ne pojave, njima na cast, ali to ne menja vaznost dogadjaja za sve balkanske narode....
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:35 |
|
|
Cuj, ja bi volio da Toma ne dodje...Zasto, opet pitam zastoi? Sto meni smeta Toma. Negho, reagiram na tvoje upise, dakle samo na tvoje, jer si napisao da Makedonci sa srbima skupa slave. Sto je notorna neistina. A nisi mi odgovorio, sto vasi nhe odgovore reciprocitetom u sv. Prohoru Pcinjskom?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:42 |
|
|
totem je napisao/la: Cuj, ja bi volio da Toma ne dodje...Zasto, opet pitam zastoi? Sto meni smeta Toma. Negho, reagiram na tvoje upise, dakle samo na tvoje, jer si napisao da Makedonci sa srbima skupa slave. Sto je notorna neistina. A nisi mi odgovorio, sto vasi nhe odgovore reciprocitetom u sv. Prohoru Pcinjskom? Znas zasto...zato sto provlacis tu neke teze da Srbi traze da se Makedonci povinuju njima... jel ti zivis u 1919. godini... tu si negde ostao... Ej, covece, proslo je 71. godina kad je srpska vlast izasla iz Makedonije... okani se toga... Tebi ovo sutra smeta...kapiram, nije ti dobro, voleo bi da toga ne bude... al bice ga, ne misle svi ko ti, prevagnula je druga struja koja hoce neki dogovor... Normalnom coveku bi trebalo da sluzi na cast dan kada su oterani Turci... tebi smeta sto su to bili Srbi...pa sto niste sami onda?! Mozes da krenes po stoti put pricu o maltretiranju Makedonaca posle... odlicno, ja kazem odmah, Srbi vam nisu valjali, ok... takve kao ti je trebalo prepustiti Turcima, mislim da bi vam bilo sjajno
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:47 |
|
|
Opet o tome da ja ne bi zeleo da se to sutra desi...Zasto? Iskreno, ti si me i podsetio da je ovo sutra na repertoaru. Bice da ti ovo cekas tjednima, da ne kazem mjesecima. Izvini, smijem li pisati jekavicom??Pitaj svoga predpostavenog. Ipak si ti Pribicevic ovog foruma.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 02:57 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
DzoniBG je napisao/la: Sta ja mislim o njemu, druga je tema, al ovo je Toma odigrao odlicno... Slažem se , poruka je poslana
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 28 lis 2012, 03:01 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Sta ja mislim o njemu, druga je tema, al ovo je Toma odigrao odlicno... Slažem se , poruka je poslana Tako je. Toma i jeste sjajan politicar. Za blakanske uvjete.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|