|
|
Stranica: 12/30.
|
[ 747 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:01 |
|
|
Aztec je napisao/la: seherzada je napisao/la:
OK.
Sta ti konkretno politicki hoces ostvariti?
Pa, mislim da je to jasno. Ja zelim ostvariti punu ravnopravnost Hrvata, ne samo formalno, nego i stvarno na nacin da Hrvate zastupaju oni, koje su oni i birali. Kako se zovu nije bitno, al bitno je da imaju lagitimitet hrv. naroda. Nakon svega, jedino rjesenje vidim u trecem entitetu. No to je jasno, al nije to ono o cemu smo mi razgovarali. Opet diskusija bjezi. Mi smo poceli pricati o tome kako su, Muslimani slicni eto kao i Ameri, jer su ovi izabrali crnaca, a ovi Komsica. A ja sam tvrdio da je to jedan politicki zadojen narod (da budem korektan). Ja tebe pitam, konkretno. Sta je to Komsic ucinio, radio pa da je zasluzio u drugom krugu jos veci broj glasova? Progurao neki dobar zakon za koji ja ne znam? Lobirao nesto i izlobirao a sto nam je svima u korist? Ne, nema nista. Komsic je pokupio glasove na jeftinim forama kako je on Bosanac i recimo npr. u emisiji na FTV-u kako ce on nekome "dati po nosu ako Bosnu dirne" Dakle, na tom je on opstajao, a ne na nekakvim reformama (kao Obama recimo), nego na jeftinim i seljackom forama i retorici, mada tocnije jalijaskoj prici. Toliko od usporedbe Muslimana i Amera, te Obame i Komsica. Iz moje perspektive, ja vidim treci entitet u obliku kojeg ti predlazes, kao jos jednu RS, cija funkcija bi bila blokiranje funkcioniranja BiH, u cilju njenog konacnog raspada, a sto bi u konacnici znacilo i unistavanje bosnjacke nacije/naroda na prostoru zapadnog Balkana. Naravski, Bosnjaci na to ne mogu pristati dogovorom, jedino prisilom vojnickom - sto je vec pokusano i nije uspjelo. Ono o cemu mi mozemo razgovarati jeste izgraditi novi put koji ce garantirati i vama ravnopravnost i nama opstanak. A to je u konacnici ono sto govorim: potrebno je graditi odredjeni set zajednickih vrijednosti, da u konacnici bilo ugodno i jednim i drugim.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vidi ti ovih bošnjačkih fašista. "Bošnjačka nacija ovo ", "bošnjačka nacija ono".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:05 |
|
|
Aztec je napisao/la: Kako ces se ti Seherezada izjasniti na popisu? Hoces li kao Zelja K.? Odnosno, hoces li se izjasniti kao Bosanka & Hercegovka? Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim.
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:06 |
|
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako ces se ti Seherezada izjasniti na popisu? Hoces li kao Zelja K.? Odnosno, hoces li se izjasniti kao Bosanka & Hercegovka? Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim. Zar nije Bosnjakinja?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:09 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ti furas svoju pricu, ja furam svoju pricu. Rezultat tvoje price vidimo na terenu, lose i jednim i drugim i trecim. Ja bih ipak probala sa nekom drugom pricom, sa kojom mislim da bi bilo bolje i jednim i drugim i trecim. Demokracija Ja mislim da si ti probala sa novom pricom... politika/bih-lokalni-izbori-2012-t7293-575.htmlSabina, ti li si Tu je bilo nekih 13% glasova, al sad kad vam dodje Komsic, bice valjda malo vise... Pitomci Nase Stranke, bas onako pravi gradjani, ne ono SDP, to je fol...ovi su prva liga... Sad treba neko dokon da procita sta je sve ova mala pisala na ovoj i drugim temama, pa da na dupe padne od smeha... nabrojane neke skole, magistrati, avioni, kamioni u CV-u... to je taj novi perspektivni kadar koji ce naslediti ove suplje nacionaliste... Boze pomozi im, ne znaju sta rade... Dohakat ce vam ove Sabine...
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:10 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako ces se ti Seherezada izjasniti na popisu? Hoces li kao Zelja K.? Odnosno, hoces li se izjasniti kao Bosanka & Hercegovka? Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim. Ako nije tajna, zašto su se tvoji na popisu 91 izjasnili muslimanima a ti ces se na popisu 2013 izjasnit bosnjakinjom, odakle to prosvjetljenje, zahvaljujem se na odgovoru
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa, mislim da je to jasno. Ja zelim ostvariti punu ravnopravnost Hrvata, ne samo formalno, nego i stvarno na nacin da Hrvate zastupaju oni, koje su oni i birali. Kako se zovu nije bitno, al bitno je da imaju lagitimitet hrv. naroda. Nakon svega, jedino rjesenje vidim u trecem entitetu. No to je jasno, al nije to ono o cemu smo mi razgovarali. Opet diskusija bjezi. Mi smo poceli pricati o tome kako su, Muslimani slicni eto kao i Ameri, jer su ovi izabrali crnaca, a ovi Komsica. A ja sam tvrdio da je to jedan politicki zadojen narod (da budem korektan). Ja tebe pitam, konkretno. Sta je to Komsic ucinio, radio pa da je zasluzio u drugom krugu jos veci broj glasova? Progurao neki dobar zakon za koji ja ne znam? Lobirao nesto i izlobirao a sto nam je svima u korist? Ne, nema nista. Komsic je pokupio glasove na jeftinim forama kako je on Bosanac i recimo npr. u emisiji na FTV-u kako ce on nekome "dati po nosu ako Bosnu dirne" Dakle, na tom je on opstajao, a ne na nekakvim reformama (kao Obama recimo), nego na jeftinim i seljackom forama i retorici, mada tocnije jalijaskoj prici. Toliko od usporedbe Muslimana i Amera, te Obame i Komsica. Iz moje perspektive, ja vidim treci entitet u obliku kojeg ti predlazes, kao jos jednu RS, cija funkcija bi bila blokiranje funkcioniranja BiH, u cilju njenog konacnog raspada, a sto bi u konacnici znacilo i unistavanje bosnjacke nacije/naroda na prostoru zapadnog Balkana. Naravski, Bosnjaci na to ne mogu pristati dogovorom, jedino prisilom vojnickom - sto je vec pokusano i nije uspjelo. Ono o cemu mi mozemo razgovarati jeste izgraditi novi put koji ce garantirati i vama ravnopravnost i nama opstanak. A to je u konacnici ono sto govorim: potrebno je graditi odredjeni set zajednickih vrijednosti, da u konacnici bilo ugodno i jednim i drugim. "Set zajednickih vrijednosti" nije nista konkretno. Sta to uopce znaci? Ja dijelim neke zajednicke vrijednosti s nekim normalni covjekom, kao sto je obitelj, brak, djeca, postovanje starijih recimo ili sta ja znam... Al kakve sve to veze ima s politikom i zeljom jednog naroda da dominira, i odredjuje ko, sta i kako valja, i sebe stavlja kao nekakvog cuvara, i suprotne teznje drugog naroda da se zastiti od takvog ponasanja odredjenom autonomijom? Sta je to Komsic ucinio pa da je dobio toliko glasova, osobito u drugom krugu? Reci mi to. Kako je moguce da clan Predsjednistva koji dolazi iz hrv. kvote otvoreno kaze da ce se izjasniti kao Bosanac i Hercegovac? Zar on nije Hrvat? kako sad odjednom Bosanac i Hercegovac? I reci mi, kako ces se ti izjasniti na popisu?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:15 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
seherzada je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Oni ne mogu da shvate jednu prostu stvar - a to je da ne mogu opstati sami, ni politički, ni gospodarski, ni vojno itd
Istina, sada im dupe čuva USA ali dokle? Oni će kad tad otići, a oko njih će Hrvati i Srbi ostati.
Zar ne bi bilo logično da žele da imaju dobre odnose sa njima, ali ako to ne ide, da uspostave na vrijeme strateško partnerstvo sa jednim ili drugim, kako im se više isplati, dali bi to bili Srbi li Hrvati, kako god hoće.
Ali problem je taj što oni jednistavni ne žele dobre odnose ni sa kim i srljaju kao guske u maglu osokoljeni Američko-Turskom potporom. Misle da se mogu nositi i sa Srbima i Hrvatima, opravdavajući to kao nekom tobož ugrozom od njih. Smiješno. Jer nigdje ne bijaše manjeg jada a da se više qoorchi. Nažalost, zbog toga ćemo svi mi u budućnosti plaćati visoku cijenu a ponajprije oni.
Suplja prica - wishful thinking. Konkretno, sto hoces ti u BiH? samo ti je pitanje vec tolko fasisticno...pravi si islamist. takvi ne prezive dugo u europi
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:16 |
|
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako ces se ti Seherezada izjasniti na popisu? Hoces li kao Zelja K.? Odnosno, hoces li se izjasniti kao Bosanka & Hercegovka? Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim. Ti si Bosnjakica (valjda Bosnjakinja?) koja zagovara Bosance i Hercegovce, zajednicki identitet i bla, bla, bla... te naravno, Zeljka Komsica koji ce se tako izjasniti, kao Bosanac i Herc., unatoc tome sto je u Predsjednistvu kao Hrvat. Pa sad... sto se i ti onda ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kao uzor ti Zelja K. kojeg tako zagovaras? Zar nije to malo licemjerno? Govoriti ovdje o Bosancima i Hercegovcima, o Komsicu (koji ce se tako izjasniti), a ti ces se izjasniti, gle cuda, kao "Bosnjakica"?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:17 |
|
|
Eno ga tamo...vidite koliki su postavili...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:21 |
|
|
seherzada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ja mislim da si ti probala sa novom pricom... politika/bih-lokalni-izbori-2012-t7293-575.htmlSabina, ti li si Tu je bilo nekih 13% glasova, al sad kad vam dodje Komsic, bice valjda malo vise... Pitomci Nase Stranke, bas onako pravi gradjani, ne ono SDP, to je fol...ovi su prva liga... Sad treba neko dokon da procita sta je sve ova mala pisala na ovoj i drugim temama, pa da na dupe padne od smeha... nabrojane neke skole, magistrati, avioni, kamioni u CV-u... to je taj novi perspektivni kadar koji ce naslediti ove suplje nacionaliste... Boze pomozi im, ne znaju sta rade... Dohakat ce vam ove Sabine... Citat: Gospon Aga, manite se price o odvodjenju Srba iz Sarajeva u logore, 100 puta ponovljena laz nece postati istina ma koliko se trudili u tomu. Citat: Npr. vas mit je da su i Ganic, i Divjak, i Gotovina, i Haradinaj itd cinili zlocine nad Srbima - medjutim od najvisih svjetskih UN instanci oni su oslobodjeni tih vasih mitskih optuzbi (moze bit da je u pitanju belosvetska ujdurma protiv napacene srpske nejaci - NOT!!!) Ovo je taj set novih vrednosti u kojima ce svima biti ugodno... nadnacionalna svest... Sa ovime mozes da izgradjues multi-kulti Bosnu samo sa svojom ekipom iz grada...mada i tu nisi najbolje prosla, al ostaje nada... Cekaj, ako si ti kandidat za nacelnika opstine glavnog grada u kojoj zivi desetina hiljada ljudi... i to ispred stranke koja prica da nema nista zajednicko sa nacionalizmom... pa kakvi su ovi ostali onda, koji profil se kandiduje za predsednika mesne zajednice... taj sigurno ima doktorat na Harvardu i kandidat je za Nobela... Ovo prerasta u vanserijsku komediju
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:22 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim.
Ako nije tajna, zašto su se tvoji na popisu 91 izjasnili muslimanima a ti ces se na popisu 2013 izjasnit bosnjakinjom, odakle to prosvjetljenje, zahvaljujem se na odgovoru Mi sve sto cinimo, cinimo da bismo napakostili Hrvatima i Srbima!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:27 |
|
|
Šeki, aj odjebi sa tim islamskim glupostima. Svi su vas pročitali.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:30 |
|
|
Aztec je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ja sam Bosnjakica, obzirom da bosanski identitet ne postoji. Ali podrzavam izgradnju zajednickog identiteta, ugodnog i jednim i drugim i trecim.
Ti si Bosnjakica (valjda Bosnjakinja?) koja zagovara Bosance i Hercegovce, zajednicki identitet i bla, bla, bla... te naravno, Zeljka Komsica koji ce se tako izjasniti, kao Bosanac i Herc., unatoc tome sto je u Predsjednistvu kao Hrvat. Pa sad... sto se i ti onda ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kao uzor ti Zelja K. kojeg tako zagovaras? Zar nije to malo licemjerno? Govoriti ovdje o Bosancima i Hercegovcima, o Komsicu (koji ce se tako izjasniti), a ti ces se izjasniti, gle cuda, kao "Bosnjakica"? Cekam tebe da se ti izjasnis kao Bosanac, pa cu onda i ja - da ne bi bilo protumaceno kako ti namecem bosanski identitet i unitarizam.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:32 |
|
|
seherzada je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: Ako nije tajna, zašto su se tvoji na popisu 91 izjasnili muslimanima a ti ces se na popisu 2013 izjasnit bosnjakinjom, odakle to prosvjetljenje, zahvaljujem se na odgovoru
Mi sve sto cinimo, cinimo da bismo napakostili Hrvatima i Srbima! Neozbiljna si, nek ti mama napravi cokolino i odi spavat
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Evo kako su na Hayatu zamislili krst iznad Sarajeva: Sada bi ih mogli zamoliti da zamijene ovaj križ Kulinovom pločom, da vidimo kako izgleda i u kojem smjeru ju treba okrenuti. Pustite b@hlinkure. Da čujemo što Srbi misle raditi na svojoj zemlji ?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:34 |
|
|
Nisam im'o pojma da je Šeherzada 'vako dobra!
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:38 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: seherzada je napisao/la: Dohakat ce vam ove Sabine... Citat: Gospon Aga, manite se price o odvodjenju Srba iz Sarajeva u logore, 100 puta ponovljena laz nece postati istina ma koliko se trudili u tomu. Citat: Npr. vas mit je da su i Ganic, i Divjak, i Gotovina, i Haradinaj itd cinili zlocine nad Srbima - medjutim od najvisih svjetskih UN instanci oni su oslobodjeni tih vasih mitskih optuzbi (moze bit da je u pitanju belosvetska ujdurma protiv napacene srpske nejaci - NOT!!!) Ovo je taj set novih vrednosti u kojima ce svima biti ugodno... nadnacionalna svest... Sa ovime mozes da izgradjues multi-kulti Bosnu samo sa svojom ekipom iz grada...mada i tu nisi najbolje prosla, al ostaje nada... Cekaj, ako si ti kandidat za nacelnika opstine glavnog grada u kojoj zivi desetina hiljada ljudi... i to ispred stranke koja prica da nema nista zajednicko sa nacionalizmom... pa kakvi su ovi ostali onda, koji profil se kandiduje za predsednika mesne zajednice... taj sigurno ima doktorat na Harvardu i kandidat je za Nobela... Ovo prerasta u vanserijsku komediju Dragi Dzoni iz Begesa, nemoj vise... Odi pitaj se zasto su oslobodjeni Gotovina, Markac, Haradinaj, Oric, itd itd a srpski djenerali osudjeni na dugogodisnje zatvorske kaze. Sve ti je to bolan ujdurma, belosveska ujdurma protiv Srba, i srpske nejaci. Covjece, vama je predsjednik drzave deklarirani cetnik - to je isto kao kada bi mi izabrali Abu Hamzu.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:40 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: seherzada je napisao/la: Mi sve sto cinimo, cinimo da bismo napakostili Hrvatima i Srbima! Neozbiljna si, nek ti mama napravi cokolino i odi spavat Nicam... ...neg ti je poglu pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:41 |
|
|
Kazem ja...greota sto nisi bolje prosla na izborima...trebaju nam ovakve politicke velicine, samo ljudi to ne prepoznaju na vreme...
Al ne brini, tvoje vreme tek dolazi, sa Komsicem nebo je granica...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:43 |
|
|
seherzada je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ti si Bosnjakica (valjda Bosnjakinja?) koja zagovara Bosance i Hercegovce, zajednicki identitet i bla, bla, bla... te naravno, Zeljka Komsica koji ce se tako izjasniti, kao Bosanac i Herc., unatoc tome sto je u Predsjednistvu kao Hrvat. Pa sad... sto se i ti onda ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kao uzor ti Zelja K. kojeg tako zagovaras? Zar nije to malo licemjerno? Govoriti ovdje o Bosancima i Hercegovcima, o Komsicu (koji ce se tako izjasniti), a ti ces se izjasniti, gle cuda, kao "Bosnjakica"? Cekam tebe da se ti izjasnis kao Bosanac, pa cu onda i ja - da ne bi bilo protumaceno kako ti namecem bosanski identitet i unitarizam. Nemas ti mene sta cekati, jer ja sam se uvijek izjasnjavao kao Hrvat, i tako cu i ciniti do kraja zivota. Nema veze nikakvo nametanje. Pitam te jer opravdavas Komsicev izbor, aktuelnog clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda da se izjasni Bosancem i Hercegovcem. Dalje, ja niti glasam, niti volim Komsica. Ja isto tako nisam za zajednicki identitet, ja se ne slazem ni s jednim stavom Z. Komsica. Uostalom, ne samo stavom njegovim politickim, nego se ne mogu slagati s nekim ko je ociti manipulator i lazljivac. Dakle, pusti ti mene. Ali sto se ti ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kad vec tako zdusno zagovaras tu politiku, i Zeljka K.? Dakle, Zeljko Komsic kad je ugurati guzicu na neku funkciju, i s njome dodatno nastojati kako sto vise dekonsituirati Hrvate, onda je Hrvat. Ali, kad je popis, onda je Bosanac i Hercegovac (ne Hrvat), koje, gle cuda, brane Bosnjaci, ali se oni nece izjasniti kao Zelja K.. Licemjerje na kvadrat Seherezado. Da li je to sto si ti u toj stranci (a najvjerovatnije je), ili nesto drugo....
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Đe si Šerka, šta mai ba? Jesil razočarana u SDP i Lagumdžiju kojeg si branila svim svojim raspoloživim skromnim sredstvima? Koliko sad misliš smajlića mećat kad budeš "argumentirano" odgovarala na naše postove? Kako ocjenjuješ suzdržanost naše zajedničke domovine Be i Ha po pitanju Palestine? Jesi se ti to vratila zato što si poželjela nas prave probosanske patriote na ovom forumu?
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:46 |
|
|
seherzada je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: Neozbiljna si, nek ti mama napravi cokolino i odi spavat Nicam... ...neg ti je poglu pitanje. de mi objasni kako je poglu pitanje, 91. ste se vecinom izjasnili muslimanima a sad ce te se vecinom izjasnit bosnjacima, niđe veze, skroz ste bezveze
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:47 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
seherzada je napisao/la: Pa kao sto sam rekla, zajednicki bosanskohercegovacki identitet ne postoji, osim u tragovima, u smislu zajednickih vrijednosti koje imaju podrsku i bosnjackog, hrvatskog, srpskog korpusa kao najmnogobrojnijih u BiHi.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva? Postano: 30 stu 2012, 21:48 |
|
|
Došlo je vrijeme da Srbi malo biju i Bosance. Dosta su ubijali Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Naša Kvačica i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|