HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 stu 2024, 15:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 747 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Sljedeća

50 metarska replika Ploče Kulina bana, ili 50 metarski krst/križ?
Kulinova ploča 39%  39%  [ 26 ]
običan križ 61%  61%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 67
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ogromna 50-metarska Ploča kulina Bana na Trebeviću iznad Sarajeva?
PostPostano: 01 pro 2012, 01:06 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
BBC je napisao/la:
*** muslimanska, prestanite lagati. Mogli bi ovi što vode forum stvarno nas poštedjeti ovih njihovih gluposti. Neka doma babi seru.

slika

Opomena.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 01:08 

Svi muslimani koji dođu na ovaj forum i lažu nas su ***. Ako imaš problema sa tim žao mi.
Da ne glumite liberalne gay moderatore ona ne bi poslije 3 komentara laganja bila izbrisana sa ovog foruma.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 05:13 

seherzada je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Nemas ti mene sta cekati, jer ja sam se uvijek izjasnjavao kao Hrvat, i tako cu i ciniti do kraja zivota. Nema veze nikakvo nametanje. Pitam te jer opravdavas Komsicev izbor, aktuelnog clana Predsjednistva iz reda hrvatskog naroda da se izjasni Bosancem i Hercegovcem. Dalje, ja niti glasam, niti volim Komsica. Ja isto tako nisam za zajednicki identitet, ja se ne slazem ni s jednim stavom Z. Komsica. Uostalom, ne samo stavom njegovim politickim, nego se ne mogu slagati s nekim ko je ociti manipulator i lazljivac.

Dakle, pusti ti mene. Ali sto se ti ne izjasnis kao Bosanka i Hercegovka, kad vec tako zdusno zagovaras tu politiku, i Zeljka K.? Dakle, Zeljko Komsic kad je ugurati guzicu na neku funkciju, i s njome dodatno nastojati kako sto vise dekonsituirati Hrvate, onda je Hrvat. :zubati Ali, kad je popis, onda je Bosanac i Hercegovac (ne Hrvat), koje, gle cuda, brane Bosnjaci, ali se oni nece izjasniti kao Zelja K.. :smajl007

Licemjerje na kvadrat Seherezado. Da li je to sto si ti u toj stranci (a najvjerovatnije je), ili nesto drugo....

Pa onda nema sta da kritiziras sehu ili Bosnjake za politicke probleme koje ti kao Hrvat extremne desne provenijencije imas, sam si kriv za to.

Ja sam spremna s tEbom suradjivati, pomoci i tebi i sebi da nam bude bolje nego sto jest. Ali ako si ti zadrta mrcina koja misli da cu ja ugroziti sebe da bi tebi bilo lijepo, pa cuj, siroko ti polje... sadomazohiziraj se koliko hos', jest me briga! :biceovodobro

Zelja ima moju podrsku za treci kad god bi to htio, zato sto mislim da to ne bi ugrozilo mene. Ti nemas, zato sto mislim sto mislim da je tvoja politicka opcija ona kojoj je cilj u konacnici ugroziti mene, a sto sam prosudila na osnovi tvojih upisa ovdje. :winkiss

A po cemu si ti to, molim te zakljucila da sam ja "Hrvat extremne desne provenijencije "??? Ja sam samo napisao da sam rodjen kao Hrvat, i da cu umrijeti kao Hrvat, al to je ocito tebi, i raji ti dovoljno da se ljude prozove extremnim desnicarima. :palacgore1

Opet isto pitanje za ovo drugo. Odakle uopce zadrta mrcina u ovom tvom tekstu? Je l to opet sto sam napisao da sam Hrvat?

Ja moram reci da ne znam po kojem bi ti upisu mogla zakljuciti da je moj cilj ugroziti tebe ili tvoja narod. Uopce mi to nije zelja, ni cilj. Meni je cilj samo ravnopravnost hrv. naroda u ovoj nazovi drzavi. Ako je to ugrozavanje za tebe i tvoje, a bojim se da je, onda imamo problem.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 05:25 

seherzada je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
I opet mi ne odgovori, Seherezada... Po cemu je to Komsic poznat? Cim je on zasluzio toliku potporu biraca da u drugom krugu opet bude izabran s jos vise glasova? Ti si ga usporedjivala s Obamom, pa bas me zanima.

Recimo, po ovom:

https://www.youtube.com/watch?v=Fzm0hRc33Kc

Dovoljno da ima moj glas, kao i glas ostalih 300.000 koji su glasali za njeg.

Po tom? :zubati Pa moram reci da sam samo malo pogledao, i da nisam mogao dalje jer nemam zeludac dovoljno jak.

I znaci, vi ste njega izabrali jer on kmeci na TV-u (nes ti tragedije, i cmidreznja... ko to nije prozivio u ovom ratu)m jer kaze "ko ce meni Bosnu baa" itd. Nema, covjek je pravi Obama, a vi pravi Amerikanci, kako si ono na pocetku napravila usporedbu.

Taj covjek, uz sto mu fali inteligencije, sto je ocito lazljivac (ili je tek u pitanju ovo prvo, pa ne kuzi neke stvari) i manipulator je i psihicki labilan. Pravi izbor za clana Predsjednistva.

No, ono sto je bilo zapravo prvo pitanje, i koje si ti ispinala je kako to da clan Predsjednistva iz hrvatske kvote izjavljuje da ce se ne popisu izjasniti, ne kao Hrvat, vec kao Bosanac i Hercegovac? Dakle, negdje je nesto lagao. E to je pravi uzor. :palacgore1 A vi koji glasate za njega, i podrzavate ga (a to su mahom svi osim Hrvata) u njegovom bosanstvu, se necete tako izjasniti, ti konkretno, recimo ces se izjasniti Bosnjakinjom. How nice. :palacgore2 Pa budite dosljedni jednom u svom zivotu pa se bar izjasnite kao Bosanci i Hercegovci kad glasate za tog covjeka. Covjek koji je otkrio tog Hrvata u Predsjednistvu, a bosanca i Hercegovca na popisu, Sejdu Komsica je predsjednik Bosnjackog instituta, vidi cuda. Hoce li se Zlatko izjasniti kao Bosanac i Hercegovac? Sta mislis? :D

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 05:28 

Bobovac je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

Recimo, po ovom:

Ma šta sere Komšićbeg kad je po majci Srbin, i sad on govori da nema protiv Srba ništa jbt. A onaj telac Stanković kao fol ne zna da mu je majka bila Srpkinja ( zna samo mulja). I sad ispada Željac humanist jer ne mrzi sve Srbe iako mu je jedan ubio majku Srpkinju??! Koja logika čovječe??!

Nema tu logike. Tu je samo potreba, a karakter i integritet nula bodova. Tako ti je npr. i Vedran Puljic bio Hrvat kad je trebalo napadati Hercegovce, ko fol, evo, ubili su dobrog bosanskog Hrvata. A inace te iste Hrvate, ti isti nazivaju bosanskim katolicima itd... Puljic naravno nije Hrvat, ne samo po roditeljima, nego se covjek ocito tako nije smatrao. Al Carsiji je to ne bitno.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 14:00 

Aztec je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

Pa onda nema sta da kritiziras sehu ili Bosnjake za politicke probleme koje ti kao Hrvat extremne desne provenijencije imas, sam si kriv za to.

Ja sam spremna s tEbom suradjivati, pomoci i tebi i sebi da nam bude bolje nego sto jest. Ali ako si ti zadrta mrcina koja misli da cu ja ugroziti sebe da bi tebi bilo lijepo, pa cuj, siroko ti polje... sadomazohiziraj se koliko hos', jest me briga! :biceovodobro

Zelja ima moju podrsku za treci kad god bi to htio, zato sto mislim da to ne bi ugrozilo mene. Ti nemas, zato sto mislim sto mislim da je tvoja politicka opcija ona kojoj je cilj u konacnici ugroziti mene, a sto sam prosudila na osnovi tvojih upisa ovdje. :winkiss

A po cemu si ti to, molim te zakljucila da sam ja "Hrvat extremne desne provenijencije "??? Ja sam samo napisao da sam rodjen kao Hrvat, i da cu umrijeti kao Hrvat, al to je ocito tebi, i raji ti dovoljno da se ljude prozove extremnim desnicarima. :palacgore1

Opet isto pitanje za ovo drugo. Odakle uopce zadrta mrcina u ovom tvom tekstu? Je l to opet sto sam napisao da sam Hrvat?

Ja moram reci da ne znam po kojem bi ti upisu mogla zakljuciti da je moj cilj ugroziti tebe ili tvoja narod. Uopce mi to nije zelja, ni cilj. Meni je cilj samo ravnopravnost hrv. naroda u ovoj nazovi drzavi. Ako je to ugrozavanje za tebe i tvoje, a bojim se da je, onda imamo problem.

Nisi rodjen kao Hrvat, vec kao mala bebara :zubati koja nije imala pojma niocem. A onda si ucio, reci tata, mama, ja gladan itd,... pa si onda krsten u crkvi, pa si onda od roditelja ucio i kako hodati, trcati, itd... naposljetku usvojio si i pripadnost hrvatskoj naciji. Samo budala moze stvarno mislit da je rodjen kao pripadnik neke nacije a ne kao bebara, ili drugim rijecima neko tko je nacionalno ostracen, ili politicki desno profiliran (desno je po mom sudu vec nesto sto je extremno).

Ti kazes da ti je interesu ravnopravnost hrvatskog naroda (tacnije nacije) u BiH s drugim. Moje misljenje je da grupacija ljudi koja sebe u BiH naziva Hrvatima ima vise od ravnopravnosti, privilegiran politicki status, jer za 10-15% populacije posjeduju 33% vlasti u BiH, domu naroda. Naravno, to nije u potpunosti tacno, jer se to moze zaobici (npr. slucaj Komsic i sl.). Tako da jedini ili mozda jedan od nekoliko jednostavnih nacina da se zastiti od tog zaobilazenja moze biti treci entitet.

E sad, treci entitet, koji bi bio jos jedna RS u BiH jeste jos jedan veliki uteg koji bi pored RS blokirao normalno funkcioniranje BiH - vidimo na primjeru RS kako to izgleda - i predstavlja, hajmo tako reci, atak na normalno funkcioniranje bosnjacke nacije (da ne ulazimo u detalje zasto je to tako). Opcenitoreceno, mislim da se spika "treci entitet" od strane HDZ-a, tj. ustvari koristi samo u politikantske svrhe da bi se mobiliziralo hrvatsko glasacnko tijelo - u smislu politickog marketinga "mi hocemo to (znajuci da cemo dobiti kontrastav), oni nam ne daju, cine nas neravnopravnim, glasajete za nas jer se mi borimo protiv neravnopravnosti"

Medjutim, kada bismo govorili o stvarnom trecem entitetu (ili nekoj njegovoj varijaciji), koja bi istinski osigurala ravnopravnost hrvatskog korpusa, tacnije zastitu od mogucnosti npr. slucaj Komsic i sl., onda su potrebne i druge stvari - nije dovoljno reci samo "Hrvat - treci entitet - po uzoru na RS - i nic drugo" - zato sam rekla da si extreman, zadrt, desno orjentiran i sl. Jer onda dobijes isti takav kontra-stav s druge strane, i imas politicki gledano blokadu, koja je losa i po jedne i po druge i po trece.

Tako da kada kazes da imamo problem, dobro jutro Columbuse, :zubati valjda je to ocigledno. A rjesenje problema na civiliziran nacin nije moguce zadrtoscu, nacionalizmom, desnicarenjem, i sl. - vec svi pokazati malo tolerancije, "staviti se u tudju kozu" i imati razumijevanja za potrebe onog drugog.

:001_tongue

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 14:02 

Aztec je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

Recimo, po ovom:

Po tom? :zubati Pa moram reci da sam samo malo pogledao, i da nisam mogao dalje jer nemam zeludac dovoljno jak.

I znaci, vi ste njega izabrali jer on kmeci na TV-u (nes ti tragedije, i cmidreznja... ko to nije prozivio u ovom ratu)m jer kaze "ko ce meni Bosnu baa" itd. Nema, covjek je pravi Obama, a vi pravi Amerikanci, kako si ono na pocetku napravila usporedbu.

Taj covjek, uz sto mu fali inteligencije, sto je ocito lazljivac (ili je tek u pitanju ovo prvo, pa ne kuzi neke stvari) i manipulator je i psihicki labilan. Pravi izbor za clana Predsjednistva.

No, ono sto je bilo zapravo prvo pitanje, i koje si ti ispinala je kako to da clan Predsjednistva iz hrvatske kvote izjavljuje da ce se ne popisu izjasniti, ne kao Hrvat, vec kao Bosanac i Hercegovac? Dakle, negdje je nesto lagao. E to je pravi uzor. :palacgore1 A vi koji glasate za njega, i podrzavate ga (a to su mahom svi osim Hrvata) u njegovom bosanstvu, se necete tako izjasniti, ti konkretno, recimo ces se izjasniti Bosnjakinjom. How nice. :palacgore2 Pa budite dosljedni jednom u svom zivotu pa se bar izjasnite kao Bosanci i Hercegovci kad glasate za tog covjeka. Covjek koji je otkrio tog Hrvata u Predsjednistvu, a bosanca i Hercegovca na popisu, Sejdu Komsica je predsjednik Bosnjackog instituta, vidi cuda. Hoce li se Zlatko izjasniti kao Bosanac i Hercegovac? Sta mislis? :D

Ma mi (cuj mi), smo izabrali Zelju da bismo napakostili Bobanovcima!

:nanana

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 14:09 

Evo zore, evo dana, evo Here i Bobana. :D

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 14:42 

seherzada je napisao/la:
desno je po mom sudu vec nesto sto je extremno.

nakon ovakvih izjava svaka rasprava s tobom gubi smisao. znači rješenje je ili ignore ili ban.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 17:38 

BBC je napisao/la:
*** muslimanska, prestanite lagati. Mogli bi ovi što vode forum stvarno nas poštedjeti ovih njihovih gluposti. Neka doma babi seru.

slika

Postoji li u islamu desno. Ili je to sve ludo, bilo desno ili lijevo.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 17:44 

seherzada je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Nisi rodjen kao Hrvat, vec kao mala bebara :zubati koja nije imala pojma niocem. A onda si ucio, reci tata, mama, ja gladan itd,... pa si onda krsten u crkvi, pa si onda od roditelja ucio i kako hodati, trcati, itd... naposljetku usvojio si i pripadnost hrvatskoj naciji. Samo budala moze stvarno mislit da je rodjen kao pripadnik neke nacije a ne kao bebara, ili drugim rijecima neko tko je nacionalno ostracen, ili politicki desno profiliran (desno je po mom sudu vec nesto sto je extremno).

Ti kazes da ti je interesu ravnopravnost hrvatskog naroda (tacnije nacije) u BiH s drugim. Moje misljenje je da grupacija ljudi koja sebe u BiH naziva Hrvatima ima vise od ravnopravnosti, privilegiran politicki status, jer za 10-15% populacije posjeduju 33% vlasti u BiH, domu naroda. Naravno, to nije u potpunosti tacno, jer se to moze zaobici (npr. slucaj Komsic i sl.). Tako da jedini ili mozda jedan od nekoliko jednostavnih nacina da se zastiti od tog zaobilazenja moze biti treci entitet.

E sad, treci entitet, koji bi bio jos jedna RS u BiH jeste jos jedan veliki uteg koji bi pored RS blokirao normalno funkcioniranje BiH - vidimo na primjeru RS kako to izgleda - i predstavlja, hajmo tako reci, atak na normalno funkcioniranje bosnjacke nacije (da ne ulazimo u detalje zasto je to tako). Opcenitoreceno, mislim da se spika "treci entitet" od strane HDZ-a, tj. ustvari koristi samo u politikantske svrhe da bi se mobiliziralo hrvatsko glasacnko tijelo - u smislu politickog marketinga "mi hocemo to (znajuci da cemo dobiti kontrastav), oni nam ne daju, cine nas neravnopravnim, glasajete za nas jer se mi borimo protiv neravnopravnosti"

Medjutim, kada bismo govorili o stvarnom trecem entitetu (ili nekoj njegovoj varijaciji), koja bi istinski osigurala ravnopravnost hrvatskog korpusa, tacnije zastitu od mogucnosti npr. slucaj Komsic i sl., onda su potrebne i druge stvari - nije dovoljno reci samo "Hrvat - treci entitet - po uzoru na RS - i nic drugo" - zato sam rekla da si extreman, zadrt, desno orjentiran i sl. Jer onda dobijes isti takav kontra-stav s druge strane, i imas politicki gledano blokadu, koja je losa i po jedne i po druge i po trece.

Tako da kada kazes da imamo problem, dobro jutro Columbuse, :zubati valjda je to ocigledno. A rjesenje problema na civiliziran nacin nije moguce zadrtoscu, nacionalizmom, desnicarenjem, i sl. - vec svi pokazati malo tolerancije, "staviti se u tudju kozu" i imati razumijevanja za potrebe onog drugog.

:001_tongue

Bebara Hrvat. :zubati Dobro, nisam mislio doslovno, al od kad sam svjestan i znam sto to znaci biti neke narodnosti - ja sam Hrvat.

Ne, mislim na ravnopravnos hrv. naroda, bas naroda, a ne nacije sto ti cini mi se brkas. Jer tvoj Zelja K. nije Hrvat po nacionalnosti (mada nije on ni po narodnosti, etnicitetu sto cu objasniti). Sejdo naime nema hrv. drzavljanstvo, pa onda ne moze biti ni hrv. nacionalnosti, jer nacionalnost je upravo to, pravni odnos izmedju pojedinca i odredjene drzave, odnos prava i obveza. Moze ih biti vise, za razliku od naroda, etnosa koji moze biti samo jedan i ne trazi nikakav papir, i to je ono sto osjecas da negdje pripadas. Sad, je l Zelja K. osjeca da pripada hrv. narodu i djeli s njim neke obicaje, jezik itd...? Ja ne bih bas rekao. Al dobro, cini mi se da smo apsolvirali da je ta kretura nametnuta i nista vise od tog.

Sto se ekstremnosti pak tice... Ja se takvim ne smatram, ne zagovaram (bar nisam ni raspad ove kvazi drzave). Da li je neko ekstreman ili ne, cesto ovisi o poziciji iz koje se gleda. Npr. tako su za mene ekstremi oni sto zagovaraju drzavu bez kantona, entiteta, di ce po jednostavnoj logici brojeva oni kao najbrojniji moci krojiti sudbinu drugim narodima. A primjer tog se recimo da viditi u Mostaru, di nekako ne vrijedi ona prica o covjeku i multietnicnosti, tu se usistira na podijeli. Sto je to tako je jasno - jer nisu vecina u Mostaru.

U tvoje rjesenje ja nisam bas siguran. Bar ne znam kako bi ti to ostvarila u praksi. Ja recimo smatram da su upravo Hrvati uvijek bili najspremniji na dogovore, i da su bas zato najgore prosli. Ja smatram da je u ovakvoj situciji najbolji put za Hrvate kocenje drzave na sve moguce nacine. To je naravno, kao i Treci posljedica politike koja dolazi iz Sarajeva, i tih ne ekstremnih elemenata kao recimo FTV koja citav grad naziva "fasistickim gnijezdom". U Muslimanima je problem.

Treci ni po cemu ne bi morao biti RS, to su sve naklapanja. Radikaliziranje uopce, pa i RS-a je opet dobrim dijelom posljedica saray politike. Sjecam se kako je Dodik prije bio omiljen u Sarajevu, i kad nije zelio rusiti RS, tek tad je posta neprijetelj br. 1.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 17:49 

seherzada je napisao/la:
Aztec je napisao/la:

Ma mi (cuj mi), smo izabrali Zelju da bismo napakostili Bobanovcima!

:nanana

Ne znam ja to. Ali znam da je citav lik i dijelo tog ne narocito inteligentnog lika jedan obicni politicki inzinjering orkestriran od SDP-a. Pa tako, Zelja K. kad je trebalo biti u Predsjednistu kao Hrvat onda je Hrvat ja, ja, a kad je popis Hrvat jok. Covjek besramno obnasa funckiju u Predsjednistvu kao neko ko dolazi iz hrv. naroda, a u isto vrijeme govori kako ce se na popisu izjasniti kao Bosanac i Hercegovac.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 19:40 

Pantagana je napisao/la:
seherzada je napisao/la:
desno je po mom sudu vec nesto sto je extremno.

nakon ovakvih izjava svaka rasprava s tobom gubi smisao. znači rješenje je ili ignore ili ban.

Ma zeza se, nemoguće je da netko tako elokventan bude tako politički nepismen.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 19:42 

Aztec je napisao/la:
. Covjek besramno obnasa funckiju u Predsjednistvu kao neko ko dolazi iz hrv. naroda, a u isto vrijeme govori kako ce se na popisu izjasniti kao Bosanac i Hercegovac.

Što bi tek rekao za Tatjanu Ljujić Mijatović. Ne znam da li ti je poznata ali ona je bila za vrijeme rata "Srpski" član Predsjedništva BiH, a istovremeno javno govorila da taj narod ne postoji u BiH, već da su to sve Bosanci! =))

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 19:44 

Bobovac je napisao/la:
Pantagana je napisao/la:

Zašto bi to bilo nemoguće, pa većina ljudi vrši podjelu na lijeve i desne prema odnosu spram Tita, s obzirom kakva je politička obrazovanost prosječnog građanina, ni šeerzada me ne čudi :kava

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 19:48 

volvoks je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Zašto bi to bilo nemoguće, pa većina ljudi vrši podjelu na lijeve i desne prema odnosu spram Tita, s obzirom kakva je politička obrazovanost prosječnog građanina, ni šeerzada me ne čudi :kava

Hm, pa ako je uvažena forumašica ona kojom su je neki drugi predstavili, jedino je objašnjenje da se zeza.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 19:59 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
volvoks je napisao/la:

Hm, pa ako je uvažena forumašica ona kojom su je neki drugi predstavili, jedino je objašnjenje da se zeza.

Treća na izborima za općinsko vijeće, učlanim se u HSLS i ponovim njen uspjeh za par mjeseci :kava
Možda misliš na školovanje u Americi? Tamo stvarno ima smiješnih faksova i još smješnijih kolegija...
A ne bi ni bila prvi analfabet u politici, budimo realni :zubati

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:05 

Jesam li pogrešno razumeo da mlada dama predaje na nekom fakultetu?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:07 

Na Univerzitetu Džemal Bijedić. Kakav uzor čije ime nose, takvi predavači. :zubati

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:09 

A koji predmet?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:10 

Istraživanje ruda i gubljenje vremena. :zubati

Ma zajebavam se, al baš sam bio u nekoj raspravi o tome da se imena univerziteta daju po kojekakvim balvanima pa mi došlo na volej.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:10 

SDB je napisao/la:

Na Univerzitetu Džemal Bijedić. Kakav uzor čije ime nose, takvi predavači. :zubati

Da bar, neki intrnešnl kolidž u saraj'vu, slične škole je i pozavršavala...
Krenimo od premise da je to uistinu šehi...

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:13 

volvoks je napisao/la:
SDB je napisao/la:

Da bar, neki intrnešnl kolidž u saraj'vu, slične škole je i pozavršavala...
Krenimo od premise da je to uistinu šehi...

Kažem, zajebavam se. No, imao sam pajdu iz jedne bliske zemlje koji je predavao po takvijem establishmentima. Mislim da je završio negdje na Dalekom istoku. =))

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:16 

Vama je ta Šeherzada jako zanimljiva?

Vrh

PostPostano: 01 pro 2012, 20:17 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Vama je ta Šeherzada jako zanimljiva?

Ministru je, a mi smo pravi vojnici Partije. =)) =))

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 747 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, Patriota i 53 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: