|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 00:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
bura je napisao/la: Adidas & Reebok tene Replay,Tom Tailor,Esprit,Mango...Odjeca.. Intersport-trenerke itd... vidi se da s tobom nesto nije uredu...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 10:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pa naravno da zvuči čudno, ukoliko misliš da se obraćaš muškoj osobi :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 14:06 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Aztec je napisao/la: bura je napisao/la: Adidas & Reebok tene Replay,Tom Tailor,Esprit,Mango...Odjeca.. Intersport-trenerke itd... vidi se da s tobom nesto nije uredu... Koji je tvoj problem?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
bura je napisao/la: Aztec je napisao/la: vidi se da s tobom nesto nije uredu...
Koji je tvoj problem?! Šta je ovo, potukle se Sarajlijice - katolici!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 14:21 |
|
|
nike patike i maja s aždaja..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 15:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8385 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
puntar2.0 je napisao/la: Kupija crnu Jack Wolfskin jaknu, steta sto nisan prije, toplo, toplo.... vidio sam da ih ekipa po dalmaciji nosa.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 15:35 |
|
|
jozo briši zadnji post na temi o urotama. izbacuje mi da je malware na stranici
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 15:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8385 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ilirk@ je napisao/la: jozo briši zadnji post na temi o urotama. izbacuje mi da je malware na stranici slika sa FB. jeli sad OK?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 16:30 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 16:45 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: jozo briši zadnji post na temi o urotama. izbacuje mi da je malware na stranici slika sa FB. jeli sad OK? nije izgleda do tvoje slike. sorry, vrati ju natrag. da ne misliš da petljam, ovo mi izbaci svaki put kad otvorim tu temu. samo tu, ni jednu drugu.. treba obrisati sliku koja je uploadirana na ovaj sajt što se spominje na slici. Privitak:
Capture.JPG [ 70.29 KiB | Pogledano 5636 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 20:13 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa naravno da zvuči čudno, ukoliko misliš da se obraćaš muškoj osobi :) A zensko je... Nisam znao, ne djeluje mi tako. Dobro, bilo mi je malo cudno za mango, posto znam da je to zenska marka... Al uopce ne volim ljude kad tako nabroje te zvucne marke, a osobito mi je odbojan Replay jer mislim da kupovati u radnji di obicna majica kratkih rukava kosta i po 200 KM je cisti... ma ne znam ni sam... Al s obzirom da je zensko, to ipak moze objasniti neke stvari.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 20 pro 2012, 20:15 |
|
|
bura je napisao/la: Aztec je napisao/la: vidi se da s tobom nesto nije uredu...
Koji je tvoj problem?! Imam ih vise. Odakle da pocnem?
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2013, 11:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pocevsi od kosulja, majci, tenisica, cipela, hlaca i sl.Navedite prednosti i nedostatke pojedinih odjevnih predmeta.
Kupujete li u H&M ili C&A ?
Kakve modne dodatke volite ? ( salove, kajseve i sl )
Sportska oprema: puma, adidas ili nesto cetvrto ?:)
Meni su omiljene ESPRIT, i s. Oliver a obuci posvecujem posebnu paznju.Mora biti kvalitetna i udobna. Nebitna je odeća pogotovu koja je marka,mnogo je bitnije,šta je ispod nje.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 kol 2013, 11:45 |
|
|
Nešto Tursko
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
ShowMan
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 09 ruj 2015, 11:47 |
|
|
Pitali ste? Odogovrio sam: Zimska radna odjeca. Meni najbolje kupovati, imaju sve i svasta i dobre cijene. Netko vec kupovao?
|
|
Vrh |
|
|
Hunter
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 10 ruj 2015, 23:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 11 ruj 2015, 09:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24035 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Varteksova odijela.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 11 ruj 2015, 14:13 |
|
|
Panoply
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 02 pro 2015, 01:19 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Da digem temu, djeluje zanimljivo.
Tene - Nike. Prije par mjeseci sam kupio FILA tene (od ovlatenog distributera) - nikada vise. Sada izgledaju kao da im je 100 godina - pohabane, boja spada. Nisu vidjele neke akcije (mahom biciklo i teretana, nije da sam medvjede hrvao u njima).
Cipele - Clarks i Teva Naot. Za par godina planiram se presaltati na nesto ozbiljno - Ferragano ili Allen Edmonds. Ili Gucci.
Pantalone - imam vise njih (Levis. American Eagle...). Levis je cool (imam 511), ali imam dojam da ih dobar dio muskadije nosi - valjda babin on Varteksa (sto se kosi sa mojom filozofijom) pa otpadaju. Diesel ili Wrangler nisu lose - bas cu pogleadati second hand ducane da nadjem koje.
Remen - H&M, crni i smedji. Uzeo ih skupa za 20tak KM. Previse mi obicno izledaju. Mislim se presaltati na neki dizajnerski (od Hugo Bossa mi djeluju fino).
Majice, kosulje - sve i svasta. Gledam uzeti neke bijele kosulje (dizajnerske, od lana). Ima li negdje to uzeti u Hercegovini ili Sarajevu? Ni slucajno Zaru i H&M - muka mi je od njih.
Cizme, gojzerice - Caterpillar gojzerice. Gledam trenutno vojne viskove sto se cizmi tice.
Odijela i kravate - Kravata nemam. Imam odijelo od mature (neka lijeva marka). Odnedavno sam poceo investirati u taj dio (kupio PLR lanene hlace za bagatelu, 100 maraka, bile puuuuno skuplje. Samo trebam naci neki laneni sako, sto je u nas malkice tezi posao).
Nego, za babine sinove i bizismene, koliko je odijela potreno imati - da li su teget plava, krem boja (futrovano sa crvenom) i crna dovoljne za pocetak? I koje marke su OK?
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 12:31 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Acne Massimo Dutti Cheap Monday Karen Millen Noa Noa Søstrene Grene Peak Performance
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 13:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Nikad me nisu osobito zanimala muška odijela i općenito elegantne stvari do prošlog vikenda. ...porodičini prijatelj me zamolio za pomoć pri kupovini odijela. Došao je u proputovanju i nije ponio ništa elegantno. Momak je visok oko 190, ima 96 kg. Bio je uzvanik na svadbi. Uglavnom poenta cijele priče da smo momku jedva pronašli odijelo. Pantalone nisu bile upitne no gornji dio ( obzirom da je sportske gradje) vrlo teško smo uspjeli pogoditi. Naime poznate modne kuće ne kroje muške sakoe veće od 110 veličine. Obzirom da su sad u modi neki uži modeli i odijela ( čovjek po standardima nije debeo) baš mi je bili čudno da gornji dijelovi odijela i to napadno skupih maltene pucaju čovjeku na ramenima ili ih jedva zakopčava. Dakle ako želite biti lijepi i elegantni a plus i obučeni u markiranu odjeću pazite dobro momci na prehranu. Modna industrije ima svoje standarde i to hvala Bogu ne samo prema ženama. Ni debeli muški ne mogu biti " bossovi" Izuzev ako niste spremni skinuti dodatnu lovu da vam takve stvari ušiju po mjeri.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 13:19 |
|
|
To je već neko vrijeme tako, čini mi se da se poklapa sa sve jačim utjecajem Zare u kojoj je sve za slim ljude.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 13:36 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni je iskreno bilo čudnovato. Razumijem da ne žele krojiti odijela za ljude sa abnormalnom prekomjernom težinom. No 96kg uz visinu od 190, je nešto iznad idealne kilaže za mušku osobu. Ne mogu da razumijem tu logiku.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 15:00 |
|
|
Nek dođe ovdje i nek mu krojač/krojačica sašije odijelo. Nije toliko skupo samo treba tražiti.
Evo jedan primjer.
Guglaj Krojački salon Verde.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 18 svi 2016, 15:04 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nikad me nisu osobito zanimala muška odijela i općenito elegantne stvari do prošlog vikenda. ...porodičini prijatelj me zamolio za pomoć pri kupovini odijela. Došao je u proputovanju i nije ponio ništa elegantno. Momak je visok oko 190, ima 96 kg. Bio je uzvanik na svadbi. Uglavnom poenta cijele priče da smo momku jedva pronašli odijelo. Pantalone nisu bile upitne no gornji dio ( obzirom da je sportske gradje) vrlo teško smo uspjeli pogoditi. Naime poznate modne kuće ne kroje muške sakoe veće od 110 veličine. Obzirom da su sad u modi neki uži modeli i odijela ( čovjek po standardima nije debeo) baš mi je bili čudno da gornji dijelovi odijela i to napadno skupih maltene pucaju čovjeku na ramenima ili ih jedva zakopčava. Dakle ako želite biti lijepi i elegantni a plus i obučeni u markiranu odjeću pazite dobro momci na prehranu. Modna industrije ima svoje standarde i to hvala Bogu ne samo prema ženama. Ni debeli muški ne mogu biti " bossovi" Izuzev ako niste spremni skinuti dodatnu lovu da vam takve stvari ušiju po mjeri. Je, istina. Ak to vec vazi za ovo nase podneblje, zamisli onda kak je u Aziji. Mislim da je AmerikaT jedini izuzetak sto se ovog tice.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|