|
|
Stranica: 143/1354.
|
[ 33841 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 01:03 |
|
|
Fino. I boja lepša. I, koliko 'vakih kotrlja? Kod nas još uvek ovi Titovi.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 01:07 |
|
|
Dva na 'letriku i jedan dizelaš, ali slijedi narudžba za 47 primjeraka, od čega će 18 biti za prigradski promet... Nismo dužni uzet ove, ali tako će biti
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 01:08 |
|
|
volvoks je napisao/la: Nisi ti kriv, krivi su naši pesimistični mediji U stvari si rekao većinom dobre stvari, Japan nema nikakvi problema, drže PDV na 10%, dakle ima tu mjesta za prihode ako će trebati... Autocesta, također dobra poanta, autocesta ima puno važniju ulogu od zarada od cestarine, iako Dalmatina radi gubitke, njen doprinos razvoju turizma je nemjerljiv... borili smo se za hrvatsku da bi placali idiotske cestarine nikom razumljive...hebem im znanje
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 09:58 |
|
|
volvoks je napisao/la: Idemo i mi malo krenuti optimističnim putem prekodrinske braće...
Prekosavske i prekodunavske, ne prekodrinske... gdje si ti učio zemljopis?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 11:02 |
|
|
Isto di i ti matematiku Ali mislio sam baš na Srbe iz Srbije....
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 11:50 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Svašta Met, nisi znao da da mi, prosečni Srbi držimo komplet izabranih dela D.Ć. pod jastukom dok snevamo genocid nad golorukim susedima? Znao sam. Nikolić tvrdi da se u Riju sastao s Milanovićem, a on tamo nije ni bio!Pitanje kao iz Kviskoteke. Tko je hrvatski premijer? Neven Mimica, Joško Klisović, Igor Rađenović, Drago Štambuk ili Zoran Milanović? Za srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića u obzir dolaze svi ponuđeni odgovori, osim onog posljednjeg – točnog. – Hrvatskog premijera sreo sam u Rio de Janeiru i razgovarali smo oko pola sata, izjavio je Nikolić u intervjuu srpskoj agenciji Beta. No maleni problem predstavljaju činjenice: Zoran Milanović u Riju bio – nije. Nikolić govori o UN-ovoj konferenciji o održivom razvoju u lipnju na kojoj su Hrvatsku predstavljali potpredsjednik Vlade Mimica, zamjenik ministrice vanjskih poslova Klisović, predsjednik Saborskog odbora za gospodarstvo Rađenović te veleposlanik u Brazilu Štambuk. Dokumenti konferencije ne navode premijera Milanovića, a boravak u Riju opovrgnuli su i iz Vlade. http://www.vecernji.hr/vijesti/nikolic- ... nak-491865
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 12:34 |
|
|
volvoks je napisao/la: Isto di i ti matematiku Ali mislio sam baš na Srbe iz Srbije.... Gausove krivulje... rotkve strugane... Drina u svom najdonjem toku doc je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Svašta Met, nisi znao da da mi, prosečni Srbi držimo komplet izabranih dela D.Ć. pod jastukom dok snevamo genocid nad golorukim susedima? Znao sam. Nikolić tvrdi da se u Riju sastao s Milanovićem, a on tamo nije ni bio!Pitanje kao iz Kviskoteke. Tko je hrvatski premijer? Neven Mimica, Joško Klisović, Igor Rađenović, Drago Štambuk ili Zoran Milanović? Za srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića u obzir dolaze svi ponuđeni odgovori, osim onog posljednjeg – točnog. – Hrvatskog premijera sreo sam u Rio de Janeiru i razgovarali smo oko pola sata, izjavio je Nikolić u intervjuu srpskoj agenciji Beta. No maleni problem predstavljaju činjenice: Zoran Milanović u Riju bio – nije. Nikolić govori o UN-ovoj konferenciji o održivom razvoju u lipnju na kojoj su Hrvatsku predstavljali potpredsjednik Vlade Mimica, zamjenik ministrice vanjskih poslova Klisović, predsjednik Saborskog odbora za gospodarstvo Rađenović te veleposlanik u Brazilu Štambuk. Dokumenti konferencije ne navode premijera Milanovića, a boravak u Riju opovrgnuli su i iz Vlade. http://www.vecernji.hr/vijesti/nikolic- ... nak-491865Pf, jako bitno, baš će da pamti ko je premijer jedne zemlje kao što je Hrvatska... pričao s nekim likom iz HR, ko da je bitno kojim
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 13:06 |
|
|
A gle, Dačić je već cvilio kako sa svima imate dobre odnose osim s nama, i sad Nikolić želi stvoriti iluziju dobrih odnosa Ono zahlađenje nakon Tadića je dobro došlo, ali ovo sad je već pretjerivanje, najbolje da ne posjećuju ni jednu državu gdje je desnica na vlasti
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 14:40 |
|
|
Citat: Otvorena fabrika borbenih sistema u Velikoj Plani Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za proizvodnju složenih borbenih sistema u Velikoj Plani. http://www.tanjug.rs/videodet.aspx?galI ... oID=465360Posle aerodroma Morava, dobismo i fabriku Morava.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 14:54 |
|
|
Taj aerodrom propada?? Još nema letova??
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 15:00 |
|
|
To je vojni aerodrom, ne propada.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 15:13 |
|
|
Mnogo lepa kasarna Stvarno dobro izgleda...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 29 pro 2012, 15:28 |
|
|
Daj molim te, jedan oveći metalni hangar. Vojsku zabole, dobili su novi kontrolni toranj. Inače, tamo su parkirani tvoji omiljeni domaći avioni...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 22:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 22:55 |
|
|
Šta ne bi trebalo biti novogodišnjim i božićnim
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 22:57 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Jel treba negde da se potpisem na inicijativu
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:05 |
|
|
Džoni, znaš kako se kaže. Beograd je lepa varoš... samo je mnogo zabačena. 70 km od Novog Sada. volvoks je napisao/la: Šta ne bi trebalo biti novogodišnjim i božićnim Što?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Džoni, znaš kako se kaže. Beograd je lepa varoš... samo je mnogo zabačena. 70 km od Novog Sada. MIslim da ima 80km....od mene citavih 100km...mora da ima bar dve nule, da zabacenost dobije na snazi Lep je Novi Sad, za mnoge udobniji i bolji grad od Beograda... Samo, ne dam ja ovo moje selo da se dira... svako ko mi dirne BG, nije ni svestan koliko se zajebao
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:13 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Džoni, znaš kako se kaže. Beograd je lepa varoš... samo je mnogo zabačena. 70 km od Novog Sada. volvoks je napisao/la: Šta ne bi trebalo biti novogodišnjim i božićnim Što? Pa kad je Nova, a kad Božić?
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:16 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pa kad je Nova, a kad Božić? Božić 25., Nova 31.-1.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:21 |
|
|
Kao kum kod mog drugara Crnogorca, porucio sam ovu stvar od muzike i otpevao... niko od Zabljacana nije znao da bekne, ali zato mladini su rastavili pesmu... Ovo je za pozno pijanstvo, kad refren odjekuje ko bomba...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:25 |
|
|
Jagnje, pozabil sam da je Voša multi kulti Nego, što kažete na ovu kolumnu, Butković je inače tipični anacionalni neoliberal koji više od Hrvata mrzi jedino-Srbe...
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:28 |
|
|
@Dzoni Eh Černogorci. Pesma je za setno plakanje u krajnjem stadijumu pijanstva. Dobar izbor svakako. @Volvi Multikulti ili ne, takvo je stanje. Srbi slave NG i po starom kalendaru.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:33 |
|
|
A tekst, mada ne vidim čitav... Klasično proseravanje. Od velikosrpskog veleposlanstva (umesto hrvatske ekonomske ekstenzije - kao da je Junuz pisao), do tragičnog nedostatka osećaja za samokritiku, sve do glorifikovanja Đinđića u pogrešnom smislu.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji! Postano: 30 pro 2012, 23:38 |
|
|
Kad vidim ove dramoserske uvode - dokle god Srbija ne odustane od svoje... e sad tu dodaj ono najgore sto ti padne na pamet... tu negde prestajem, to je ona kap posle koga bljujem dok ne zapusim wc solju...
Butkovicu, rekao bi po prezimenu da si nase gore list... necemo da odustanemo, to ti jamcim glavom i bradom koju sam popodne obrijao...
Godinama sve iste price, ja ne znam ko to vise placa, i ko cita...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|