|
|
Stranica: 78/103.
|
[ 2572 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 22:19 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: qratz pičke  Samocenzura u jednom i sočni seksistički izričaj u drugom slučaju Mogli ste i nju malo zamaskirati, gospodine Karmelo 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 22:29 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: lider30 je napisao/la: I ja bih ovo naglasio. Pa i Amerikanci vole ovu terminologiju.
Ma boli njih qratz za terminologiju, barem ove koji odlučuju o nečemu. Kao da oni ne znaju kakvo je stanje ovde i o čemu se u stvari radi, ne budite naivni. Nego ih jednostavno boli kita. A i mi smo svi ovde obične pičke, samo razmišljamo šta će Amerikanci da misle o nečemu i da li će da im se svidi. Bedno... Sramota me je od svih naroda na ovom prostoru. Ne bi se nužno složio. Amerikancima, eliti, su puna usta multikultija, to ni ne znaš kolko su poludili dok malo ne pratiš šta se zbiva. A nije da nisu poznati po nepoznavanju lokalnih situacija i mentaliteta. Nisu oni superljudi. Ima ih i blesavih kolko hoćeš.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: qratz pičke  Samocenzura u jednom i sočni seksistički izričaj u drugom slučaju Mogli ste i nju malo zamaskirati, gospodine Karmelo  Pa u prvom slučaju sam mislio na original organ u fizičkom smislu, a to je već bezobrazno i neprimereno. A u drugom sam mislio na karakternu osobinu i to je već više podložno interpretaciji i u tom slučaju mogu i eksplicitnije da se izrazim, a da to ne bude baš toliko eksplicitno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:20 |
|
|
doc je napisao/la: Ne bi se nužno složio. Amerikancima, eliti, su puna usta multikultija, to ni ne znaš kolko su poludili dok malo ne pratiš šta se zbiva. A nije da nisu poznati po nepoznavanju lokalnih situacija i mentaliteta.
Nisu oni superljudi. Ima ih i blesavih kolko hoćeš. Pa dobro si se izrazio: puna su im usta toga. A kako stvarno misle, i što je još važnije, kako deluju, to je skroz drugi par kaubojki. Mislim na ove koji odlučuju, naravno. Običan Amerikanac je tu nebitan.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:22 |
|
|
Ti si takav nepopravljivi seksistički prasac da je to nevjerojatno. Treba nam neka Nadežda da izjavi nešto umno poput: Znanost je muško silovanje ženske prirode. Kao i ova svoja objašnjenja. Srami se!
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Interesantna ideja, ali mislim da je jednako realna situaciji u kojoj bi kosovski šiptari počeli da mašu srpskim zastavama, ili zadrani i splićani jugoslovenskim. Treba ipak smisliti nešto što nije sci-fi. Pa nije baš tako, gotovo svi Hrvati i većina Srba su pored pripadnosti svom narodu vezani i za regiju, Bosnu ili Hercegovinu. Samo to treba probudit. Zapravo, objasnit da BiH kao država ne mora bit Velika Muslimanija, osim ako nastavimo ovako prepuštat... No, zastave su samo simbolika, pogledaj temu o novim energetskim projektima, većina ih je u trokutu. Zamisli da Trokutaši moraju dijelit lovu od njih s RS? Da li bi se javili nezadovoljnici željni vlastitog komadića? Sutra da se ujedine MiO fondovi, karikiram, RS-u rastu mirovine za 50 a F. padaju za 50 KM i sl. Dakle, ima načina. Pa ne znam kakva je situacija među Hrvatima, ali ja imam rodbinu u RS, i svaki put kad kažem Bosna, oni me uvređeno isprave "Nije Bosna, nego Srpska Republika". Ipak je bio krvav rat relativno skoro, ne možeš to tek tako da zanemariš.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:27 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: doc je napisao/la: Ne bi se nužno složio. Amerikancima, eliti, su puna usta multikultija, to ni ne znaš kolko su poludili dok malo ne pratiš šta se zbiva. A nije da nisu poznati po nepoznavanju lokalnih situacija i mentaliteta.
Nisu oni superljudi. Ima ih i blesavih kolko hoćeš. Pa dobro si se izrazio: puna su im usta toga. A kako stvarno misle, i što je još važnije, kako deluju, to je skroz drugi par kaubojki. Mislim na ove koji odlučuju, naravno. Običan Amerikanac je tu nebitan. Nisu oni borg. A liberalnoj eliti je to itekako bitno. Nisu to samo isfuravanja, vjeruj mi. Njima ti je raznolikost novi bog. Naravno nisu oni jedini, vojno teško industrijsko naftne špijunčine iz CIA-e čisto boli za to. Nemam ni ja kompletnu sliku ali ljudi na ovim prostorima su skloni presimplifikaciji i ne uočavanju nekih trendova na Zapadu.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:29 |
|
|
doc je napisao/la: Ti si takav nepopravljivi seksistički prasac da je to nevjerojatno. Treba nam neka Nadežda da izjavi nešto umno poput: Znanost je muško silovanje ženske prirode. Kao i ova svoja objašnjenja. Srami se! A daj, zajebavam se. Koji ti je qratz. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:30 |
|
|
A ja sam ozbiljan. 
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 05 sij 2013, 23:34 |
|
|
doc je napisao/la: Nisu oni borg. A liberalnoj eliti je to itekako bitno. Nisu to samo isfuravanja, vjeruj mi. Njima ti je raznolikost novi bog.
Naravno nisu oni jedini, vojno teško industrijsko naftne špijunčine iz CIA-e čisto boli za to.
Nemam ni ja kompletnu sliku ali ljudi na ovim prostorima su skloni presimplifikaciji i ne uočavanju nekih trendova na Zapadu.
Pa vojno industrijski i teško industrijski lobi i upravljaju Amerikom. A liberalna elita je gomila licemera i foliranata koji jedno pričaju, drugo misle, a treće rade. Bar ja tako mislim.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:17 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Na stranu Usora, Žepče, područja oko Vareša, Brčkog i ostale enklave, ali očekivati da Hrvati pristanu na išta manje od cca. 25% teritorija je iluzorno Kakvih crnih 25%. Nisu Srbi dobili 49% onako slučajno. Nije to kontakt grupa naredila onako napamet. Srbi jesu bili većina prije rata na otprilike 49% BiH i određeno je da im toliko mora pripasti. Druga je stvar što je ovih 49% kvalitetnije nego onih 49% gdje jesu bili većina ali to je sad gotova priča. Poenta je da su Srbi dobili tačno onoliko postotaka BiH na koliko su bili većina. A ti bi sad 25% za Hrvate? Pa pogledaj na koliko posto su Hrvati bili većina prije rata pa se javi. Ukratko, 18% je maksimalno koliko možete dobiti za svoj entitet. E sad, tačno je da ste izgubili mnoge dijelove ali ste to više nego nadoknadili sa DGG. Bar što se postotka teritorija tiče. A što se tiče kvaliteta, ako dobijete cijeli Mostar dobili ste jack pot i puno kvalitetnijih 18% nego ste imali prije rata. A o tome da ste dobili cijelu Hrvatsku da ne pričamo. Nema većih megalomana i bezobraznika po ovim teritorijalnim pitanjima od Hrvata. Vi bi sve gdje ste živjeli 91 + cijelu Hrvatsku.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:29 |
|
|
Dobro Nebula razumi da je dobar dio nas odgojen tako da smatra da se hrvatske granice trebaju pomaknut na rijeku Drinu. JA to više ne smatram ali mnogi ne odustaju od toga.
Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:30 |
|
|
hinterland je napisao/la: Dobro Nebula razumi da je dobar dio nas odgvojen tako da smatra da se Hrvatske granice trebaju pomaknut na rijeku Drinu. JA to više ne smatram ali mnogi ne odustaju od toga.
Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica. Dao nam je pola Mostara, mi njemu desetak općina... Baš i nije pravedna podjela...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:33 |
|
|
mislio sam odgovorit nebuli ali nema smisla, ceha će to puno kvalitetnije odradit. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:42 |
|
|
Dajte, što se svađate oko teritorija, sačekajmo da Srbi nestanu i onda bratski pola-pola.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:53 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dajte, što se svađate oko teritorija, sačekajmo da Srbi nestanu i onda bratski pola-pola. Ne znam kako svi vi brijete da Srbi nestaju.... 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:55 |
|
|
Leb, bez karte se prijedlog odbija 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:56 |
|
|
hinterland je napisao/la: Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica. Ako nema distrikta onda je to pravedno rješenje. Tako Hrvatski entitet dobija 9.553 km2 što je 18,7% Bosne i Hercegovine. I naravno zajedno sa Srbima i Bošnjacima dijeli Brčko distrikt. Time Hrvati dobijaju 19% BiH uključujući i cijeli Mostar koji vrijedi kao cijela srednja bosna zajedno. Srednja bosna je skup malih opština slabo naseljenih sa puno malih sela. Nikakve industrije, nikakvih resursa, jedno veliko ništa. Mostar vrijedi duplo više od cijele SB. Mislim da se to može vidjeti i po svim ekonomskim pokazateljima od izvoza pa nadalje.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nebula i Hinterland dogovaraju mir u Varti. Još im Komšić fali da cirkus bude potpun.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:58 |
|
|
Vama RS nama FBiH, gratis dobijete Brčko.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 00:59 |
|
|
Pantagana je napisao/la: mislio sam odgovorit nebuli ali nema smisla, ceha će to puno kvalitetnije odradit.  Bolje ti probaj pošto Cehu ignorišem kao što sam rekao. Čovjek se hvata svakog sela i seoceta. Kada nije većina u opštini a jeste u gradu onda je sveto slovo ko je većina u gradu a ne u opštini. Ako je u opštini a ne u gradu onda je to sveto slovo. Ako nije nigdje onda se poziva na istoriju ili da tu ima neki manastir. Izgubljen slučaj. Ekvivalent tome bi bio da ja tražim da Orašje, Odzak i Livno budu u Bošnjačkom entitetu jer su u tim gradovima (ne i opštinama) Muslimani bili većina 91-e. Eto dokle ide to ludilo. Najbolje ignorisati tipa.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 01:03 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vama RS nama FBiH, gratis dobijete Brčko. Ne treba nam Drina, prijedlog se odbija 
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 01:03 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vama RS nama FBiH, gratis dobijete Brčko. Ja sam pak estetski osjetljiv pa mom umjetničkom oku smeta kifla. To treba popuniti. Znači da se dijelimo rijekom Vrbas a zatim rijekom Neretvom. Divota.
|
|
Vrh |
|
 |
hinterland
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 01:05 |
|
|
Nebula je napisao/la: hinterland je napisao/la: Koliko sam shvatio ti nam daješ cijeli Posavski, Hercegbosanski, Zapadnohercegovački kanton i HNK - Konjic i Jablanica. Ako nema distrikta onda je to pravedno rješenje. Tako Hrvatski entitet dobija 9.553 km2 što je 18,7% Bosne i Hercegovine. I naravno zajedno sa Srbima i Bošnjacima dijeli Brčko distrikt. Time Hrvati dobijaju 19% BiH uključujući i cijeli Mostar koji vrijedi kao cijela srednja bosna zajedno. Srednja bosna je skup malih opština slabo naseljenih sa puno malih sela. Nikakve industrije, nikakvih resursa, jedno veliko ništa. Mostar vrijedi duplo više od cijele SB. Mislim da se to može vidjeti i po svim ekonomskim pokazateljima od izvoza pa nadalje. Dobro je to. Na to bih stavio potpis.  To je kompaktan teritorij i ekonomski isplativ.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: U studenom počinju pregovori o rekonstrukciji Federacije pod pokroviteljstvom USA? Postano: 06 sij 2013, 01:06 |
|
|
Nebula je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Vama RS nama FBiH, gratis dobijete Brčko. Ja sam pak estetski osjetljiv pa mom umjetničkom oku smeta kifla. To treba popuniti. Znači da se dijelimo rijekom Vrbas a zatim rijekom Neretvom. Divota. Ovo je već bolji prijedlog, makar podložan promjenama... Vama Banja Luka i Prijedor, nama SBŽ
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|