Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
totem je napisao/la:
Mozda nije mjesto da na temi "mitovi ex ju scene" pisem o ovome, ali nisam znao na koju...
Naime, procitao sam u jednom vijesniku da u ZG su pretucena sestorica zlocestih plavih djecaka od dvojice pedera. Dali moze netko da potvrdi vjerodostojnost ove informacije?
a čime su ih ti pretukli, špangicama? ne znam di si to pročitao ni kad ali ovo je obična idiotarija i nema veze s vezom
Mozda nije mjesto da na temi "mitovi ex ju scene" pisem o ovome, ali nisam znao na koju...
Naime, procitao sam u jednom vijesniku da u ZG su pretucena sestorica zlocestih plavih djecaka od dvojice pedera. Dali moze netko da potvrdi vjerodostojnost ove informacije?
a čime su ih ti pretukli, špangicama? ne znam di si to pročitao ni kad ali ovo je obična idiotarija i nema veze s vezom
Ma zajebancija, najvjerojatno. Ali bilo mi je interesantno kada sam citao. U jednom Makedonskom mediju sam procitao, preuzeli su valjda od Hrvatskih.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
Ma zajebancija, najvjerojatno. Ali bilo mi je interesantno kada sam citao. U jednom Makedonskom mediju sam procitao, preuzeli su valjda od Hrvatskih.
Totem, zaboravio si pustiti vodu!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Vazda si na mojoj strani...Sumnjivo. Ili si zaljubljena u mene(ne bi me cudilo, da sam ja cura i ja bi bila zaljubljena u mene), ili imas neku zadnju namjeru. Onda?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
Vazda si na mojoj strani...Sumnjivo. Ili si zaljubljena u mene(ne bi me cudilo, da sam ja cura i ja bi bila zaljubljena u mene), ili imas neku zadnju namjeru. Onda?
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60443 Lokacija: DAZP HQ
Klokane, jesi još aktivan na navijačkoj sceni u Norveškoj, znam da si prije 6-7 godina podigao jednu skupinu i izgledali su kao pravi ultrasi? sjećam se da su te i na rukama nosili kad ste osvojili neki kup ili što već.
jel to ta s finala kupa?
i BBB kapa na glavi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Cuj. Bio sam jedno vrijeme i slozili smo fakat dobru ekipu. Cak smo se kacili i sa ovima iz Osla koji su kao najveca i naj jaca skupina. Na kraju su nam dali zabrane, a posto ja zivim u malom mjestu od 60 000 ljudi to je onda ispalo malo ruzno i zbog familije i zbog posla tak da sam na kraju morao stat s time. :-)
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24136 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Zagrebdanas je napisao/la:
Cuj. Bio sam jedno vrijeme i slozili smo fakat dobru ekipu. Cak smo se kacili i sa ovima iz Osla koji su kao najveca i naj jaca skupina. Na kraju su nam dali zabrane, a posto ja zivim u malom mjestu od 60 000 ljudi to je onda ispalo malo ruzno i zbog familije i zbog posla tak da sam na kraju morao stat s time. :-)
Koji je grad u Norveškoj i čiji su ovo šalovi, ako nije problem?
Takva nan sudbina, teska i surova, nije nan sudjeno da budemo bratstveni i jedinstveni, ae steta steta...bas mi za nekako... Nego, imas ti nesto o Slaviji, ubaci neki klipic ili fotku.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
Takva nan sudbina, teska i surova, nije nan sudjeno da budemo bratstveni i jedinstveni, ae steta steta...bas mi za nekako... Nego, imas ti nesto o Slaviji, ubaci neki klipic ili fotku.
Izdao si svoje ORJUNAške pretke
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
Zvornički Vukovi su u neprijateljstvu sa Sokolovima godinama. Što se ostalih scena tiče,rekao bih da se srpska ( u Srbiji) scena budi. Ostale manje pratim. Što se Željezničara tiče, dosta Srba je navijalo za Želju nekada,kao i za Velež,danas svi znamo šta je i kako je...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.