|
|
Stranica: 10/119.
|
[ 2956 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 04:43 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 04:48 |
|
|
General Praljak: islamska deklaracija..., o VAŽNOM dokumentu Izetbegovića o formiranju TO u samo muslimanskim općinama
Zanimljiva rasprava sa Stjepanom Kljujićem o odluci - dokumentu Alije Izebegovića kojim nalaže sepratističko formiranje TO u samo većinskim muslimanskim općinama u BiH. Svjedočenje 9.10.2006.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 05:56 |
|
|
Dedo Alija kod mrskog hagresora.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 13:53 |
|
|
Zna li se kada je datum čitanja presude.
Moram se pripremiti, možda se zaletim i do zatvora..
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 15:12 |
|
|
Jopa je napisao/la: Zna li se kada je datum čitanja presude.
Moram se pripremiti, možda se zaletim i do zatvora.. Nezna još.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 15:13 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 15:31 |
|
|
"Historijski sporazum" Bošnjaka i Srba
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 17:31 |
|
|
Evo malo gledam ovo i sada mi je jasnije.
Pušteni Tuta je poslužio kao sredstvo za kriminalizaciju HVO.
Svaki medij tiskani i virtualni prenio je da je došao kriminalac Tuta bivši zapovjednik Kažnjeničke bojne HVO.
Zanimljivo uvijek se događaju neke strašne scene kada nekome treba biti čitanje i dokazivanje nevinosti.
|
|
Vrh |
|
|
marasovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 20:31 |
|
|
jhnp je napisao/la: Meni je vrlo sumnjiva činjenica što sudsko vijeće drži u (privremenoj) tajnosti apsolutno sve dokazne materijale. (Sudsko vijeće po svom nahođenju može odrediti da se ne smiju objavljivati do izricanja presude, ali inače nema razloga zašto ih ICTY ne bi objavio odmah nakon završetka dokaznog postupka.) U suđenju Gotovini, Markaču i Čermaku vijeće je tako odredilo i dokaze su dali u javnost tek nekoliko mjeseci nakon one katastrofe od prvostupanjske presude. Mogu samo predpostaviti što je tom sudskom vijeću bilo na umu, no činjenica je da su time na duži rok spriječili hrvatsku javnost da priviri malo detaljnije u to suđenje te se uvjeri kako dokaza o krivnji ustvari i nije bilo. Bojim se stoga da bi se i sa šestoricom mogao ponoviti isti (prvostupanjski) scenarij. Ma ja sam lud bez dokaza. Što ću ja čitati s oproštenjem, *** iz jutarnjeg, večernjeg, jutelnog, itd. Zanimaju me samo dokumenti, iskazi i okolnosti davanja iskaza svjedoka pred sudom pod prisegom, a ove priče babe Jurke koje nemaju veze sa zdravim mozgom koje se pojavljuju u takozvanim "hrvatskim" medijima, e za njih ja ne znam koliki čovjek mora biti degenerik nakon svih laži koje su pisale o Gotovini, a gdje su se sad oni uvjerili kako tu stoje stvari, da takvima još vjeruje. Dokument, argument, kronologija događaja po datumima i satima a ne da meni Stjepan Mesić na suđenju Blaškiću kaže da je Karađorđevo bilo 30. ožujka 1991. a ne 25. ožujka kad je stvarno i bilo, i onda to piše u presudi i to u djelu koji se odnosi na međunarodni sukob. Ali s druge strane prijatelju, kad ti vidiš takozvano "hrvatsko" pravosuđe i njihovu transparentnost, brzinu, ažurnost, informatizaciju i druge stvari, to tek onda skužiš da je Haag još i dobar, i to je teza s kojom sam ranije izlazio i bio zbog toga napadan, ali to je tako. Pa optužnica za medački džep recimo, tu je tužiteljstvo, i to ono haško, ono s Blewittom i Del Ponte na čelu, odustalo jer su shvatili da nemaju nikakvih dokaza. Za Oluju su mislili da imaju dokaze, i to jake dokaze, pazi sad kakvi su to "dokazi" za medački džep kad to i takvo haško tužiteljstvo odustaje od toga, jer su svjesni da nemaju slučaj, i da im je bolje odustati od toga nego od Oluje, gdje su opet na kraju popušili, i onda na tu priču dođe "hrvatski" sud i donese sramnu presudu temeljenu na potpunoj laži i izmišljotini o "dvostrukoj liniji zapovjedanja", da bi se Mirka Norca koji je već bio inkriminiran osudilo za zločine koji ne postoje, koji se nisu nikad dogodili, to je potpuno izmišljena priča. Ali ti nemaš ni sad godinama nakon te presude uvid u samu presudu. A što se tiče dokaza, ti imaš isto kao i ja, priliku gledati sve sjednice koje su javne, osim onih na kojima svjedoče zaštićeni svjedoci, odnosno one djelove sjednica na kojima se uporabljavaju zaštićeni dokumenti, a koji bi možda mogli dovesti do otkrivanja identiteta tajnih svjedoka i sadržaja njihova svjedočenja. I još nakon tih sjednica za par dana objave transkript, s tim da je po mom mišljenju loše što nije i na tzv. BHS-u, ali eto. Zato sam se ja sad i uhvatio ovdje Lašvanske doline, s tim dokumentima koji postoje tamo, jer smatram da je vrlo bitno pokazati razvoj događaja tamo, i koliko je bitno da recimo Vitez nije pao, jer bi to značilo, da su pali Vitez, Kiseljak i Busovača, još jači glavni napad, onaj u devetom mjesecu, onaj "od Bugojna do Mostara", a to bi značilo još više naših žrtava, još jači pritisak na Vrdu i vjerovatno bi se, da je palo ovo, to sve sručilo najprije je Prozor, pa se spojilo s Jablanicom, i onda obrušilo na Vrdu i onda strovalilo sve do Mostara, i dalje Neretvom skroz do mora. Postoji onaj video http://www.youtube.com/watch?v=RY2mWDD8i3UDobar alat, baš sam ga provjeravao sinoć, čudo jedno koliko je precizan, nije naravno 100%, ali preko 90%, a to je za ugrubo napravljeno i više nego odlično. Pokazuje točno gibanje strategija. Najprije se vidi srpska strategija na račun Hrvata i Muslimana. Pa onda muslimanska strategija na račun Hrvata. pa hrvatska strategija na račun Srba, i na kraju zajednička hrvatsko-muslimanska strategija protiv Srba, a u kojoj, nije da se hvalimo, ali hrvatska strana ima puno veći udjel i puno veće zasluge, i matematički puno više teritorija koji je oslobođen od jedinog agresora u BiH a to su Srbi. Kad smo već kod agresije i agresora, mene zanima koliko vas zna da je u predmetu Blaškić i u predmetu Kordić-Čerkez, sukob u Lašvanskoj dolini u OZSB, kao i zoni odgovornosti 3. korpusa A BiH okarakteriziran kao međunarodni sukob? Vjerujem da vi koji pratite ovo to manje više svi znate. A koliko vas je primjetilo da je taj isti sukob u toj istoj Lašvanskoj dolini, u toj istoj Operativnoj zoni srednja Bosna u toj isto ZO 3. Korpusa A BiH-a, u predmetu Hadžihasanović-Kubura proglašen unutarnjim sukobom? Evo: http://www.icty.org/x/cases/hadzihasano ... 060315.pdfRaspravno vijeće na čelu kojeg je sudac Jean Claude Antonetti, kaže na stranici 9. presude, točka 3. Krakter sukoba: unutrašnji oružani sukob paragrafi 27. i 28. pa čitajte, je li to piše ili ne piše. E sad, ili ima još jedna Lašvanska dolina, možda na Marsu, u kojem u "unutrašnjem sukobu Šerif Patković nije kriv jer je s druge strane brda, pa zapovjedno nije kriv ni Hadžihasanović" i ima još jedna Lašvanska dolina, na planeti Zemlji, u kojoj je "Dario Kordić kriv u međunarodnom sukobu zato što je mobilizirajuči ratnike u Busovači govorio da je to hrvatska zemlja, pa je time imao mens rea da je mogao počiniti odnosno narediti zapovjed za koju vijeće pretpostavlja da je Blaškićeva, a koje nema na nijednom dokumentu, i koje ako nije izrekao Blaškić onda ga je mogao izreći samo netko tko je visoko u hijerarhiji, a to bi mogao biti Kordić, jer je u drugo vrijeme, na drugom mjestu rekao nešto što bi sudu moglo dati na znanje da bi mogla postojati mensa rea da je on naredio da se u Ahmićima pobije sve vojno-sposobno stanovništvo". Ja se nekako suzdržavam ali jedva, i ima problema sa seciranjem presude Kordiću, jer ja kad čitam te bljuvotine meni dođe slabo, nekad moram ići rigati, jer trakve nebuloze čovjek ne može provariti. Ali ja mislim da ću tu najbolje pomoći ako nastavim ovu priču koju sam započeo, pa ću sad nastaviti s onim što sam počeo, pa ću baciti par dokumenata ljudima koje moraju pročitati, i još par podataka, tako da završim s natuknicama pa da možemo krenuti na meso, što se tiče zakucavanja priče o tome jesu li Ahmići ili nisu bili legitiman vojni cilj, i o tome da je tamo počinjen zločin, ali na najnižoj mogućoj razini vojne hijerarhije, a ne na najvišoj mogućoj, kao što su to svi napumpali, najprije mediji, a onda posljedično i sud. Sveukupno, tvoja primjedba je načelno na mjestu, ali što se tiče transparetnosti, a u zadnje vrijeme i što se tiče presuda,a pogotovo u odnosu na "hrvatsko" pravosuđe, gotovo da možemo kliknuti "Haag je zakon". Ja sam sad uvjeren, da se sad sudi Kordiću, da ne bi ta presuda tako prošla. Vidjet ćemo što će biti u ovom procesu, jer smo mi još daleko od kompletne ocjene rada haškog suda. Činjenica je da je dio tog suda, pogotovo tužiteljstvo, ispolitizirano, a hoće li u konačnici uspjeti spasiti obraz to ćemo vidjeti. Idući ispit tog suda je objavljen jučer ili danas na naslovnici suda: http://www.icty.org/sid/11203Ovo me isto zanima kako će završiti. Ovo će biti važna presuda. Možda bi se čak moglo dogoditi da ovi idu Srbima dati sad bombon pa da ovoga puste skroz. Meni se ionako čini da oni protiv njega nemaju slučaj budući da ga nisu optužili ni za Zadar ni za Mostar, gdje je kriv 100%, a optužili su ga s ovim s čim on ima nema direktne veze, nego se ide nešto posredno uz tanku argumentaciju. Znam da je u prvostupanjskoj presudi predsjednik vijeća bio Robinson, to je ovaj Jamajčanin koji je glasao da se pusti Gotovinu i Markača, bio preglasan 2:1, on je kao predsjednik vijeća morao pisati izdvojeno mišljenje, u kojem je napisao da ovoga treba osloboditi, jer tu ništa nije dokazano. Ja se ne bih čudio da recimo Antonetti bude preglasan u svom vijeću u ovom slučaju koji je ovdje tema, Prlić i ostali, kako se službeno zove, ali ga mi svi naravno percipiramo kroz našu stijenu, heroja, viteza, generala, domoljuba i ljudine Slobodana Praljka. Dakle, idem nastaviti tamo gdje sam stao...
|
|
Vrh |
|
|
marasovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 21:20 |
|
|
14. 3. Željko Katava, pomoćnik načelnika VOS-a šalje slijedeće izvješće zapovjedništvu brigade Zrinski u Busovači, i pomoćniku zapovjednika OZSB za sigurnost: http://i.solidfiles.net/45b14e7c78.pngDana 25. 3. pomoćnik zapovjednika OZSB za sigurnost Ivica Zeko šalje obavještajnu procjenu zapovjedništvu OZSB: http://i.solidfiles.net/faf864b03a.pnghttp://i.solidfiles.net/99df096080.pnghttp://i.solidfiles.net/7a8b7bcc5f.pngOvu procjenu na tri stranice svakako pročitajte. Pa bih vam savjetovao da je pročitate još jednom. I još jednom. Ja sam je pročitao nekoliko puta. Jednostavno ne mogu vjerovati da je to pogođeno samo tako, kao da je imao kristalnu kuglu. Eto, bivši kapetan JNA i zapovjednik obavještajnog voda KOS-a u vojarni u Postojni u Sloveniji, u kojoj je službovao i Tihomir Blaškić. Pa mogao bih i staviti te djelove knjige, zašto ne. Dakle na stranici desno koje počinje s "Protagonisti budućeg rata počeli su pristizati..." http://i.solidfiles.net/83de5b6f26.jpgpa do iduće stranice, vidjet čete gdje je kraj tom poglavlju i sami. http://i.solidfiles.net/7a8b7bcc5f.pngMeđutim, za razliku od Hadžihasanovića, koji je kao što vidite krajem ožujka 1992. prošetao tenkove po Mojmilu i plašio Sarajlije, a bio bi on i pucao samo da je dobio zapovjed, Zeko je napustio JNA čim je bio napad na Sloveniju, i u HVO-u je od početka bio lojalan, dok su Hadžihasnović i Kubura ubačeni kao KOS-ovci u Armiju BiH da glume velike vjernike Alahovce, oni su kasnije, kako je slabila i pucala veza između Srba i Muslimana, a posljedično i između BiH i Srbije, pa i između AID-a i KOS-a, tako su ovi od ekstremnih titinih pionira, komunista, omladinaca oficira KOS-a postali veliki vjernici, mudžahedini, sveti ratnici bla bla, sve što treba. To vam je kao Mesić koji može biti ustaša koji viče da je pobjedio 10. travnja i pjeva Juru i Bobana, a onda bez problema postane predsjednik SUBNOR-a, i tako 50 puta u životu se preokrene, bude što god treba, ako treba i *** iz wc-školjke će biti, samo za probitak u karijeri. Međutim, to sve skupa nije bitno. Bitna je ona obavještajna procjena, i bitne su one karte koje sam ostavio na prethodnoj stranici, karte područja Viteza i Busovače, a sutra ću staviti još Kiseljak i Travnik da raširimo sliku, te slike, odnosno skice karte cijele srednje Bosne. Pa ćemo ići kroz dokumente, pa ćemo kroz paint crtati, ali doslovno crtati po tim kartama, i na taj način ćemo ne samo opisati, nego i doslovno nacrtati što se tu i kako, kojim redosljedom događalo. Čujemo se
|
|
Vrh |
|
|
marasovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 19 vel 2013, 21:25 |
|
|
Jopa je napisao/la: Evo malo gledam ovo i sada mi je jasnije.
Pušteni Tuta je poslužio kao sredstvo za kriminalizaciju HVO.
Svaki medij tiskani i virtualni prenio je da je došao kriminalac Tuta bivši zapovjednik Kažnjeničke bojne HVO.
Zanimljivo uvijek se događaju neke strašne scene kada nekome treba biti čitanje i dokazivanje nevinosti. Tuta je pušten jer je odslužio 2/3 kazne nakon čega ga se, kao i svakog drugog, pušta na uvjetno odsluženje ostatka kazne kod kuće, odnosno u državi koja ga primi. Naravno da će sad jugići, komunjare, zeleni, dodrinaši, i slični to koristiti da dignu buku u medijima i još jednom se bace blatom na HVO. Zato je najbolji lijek to ignorirati, sve skupa...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 20 vel 2013, 13:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 20 vel 2013, 17:53 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
marasovac
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 20 vel 2013, 21:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 20 vel 2013, 23:58 |
|
|
Dio iz optužnice koji sam danas malo bolje pročita. Optužnica se temelji na zločinačkom poduhvatu. Citat: UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT Počev od 18. novembra 1991. godine ili prije tog datuma pa do približno aprila 1994. i nakon toga, više osoba je pokrenulo i učestvovalo u udruženom zločinačkom poduhvatu političkog i vojnog podjarmljivanja, trajnog uklanjanja i etničkog čišćenja bosanskih Muslimana i drugih nehrvata koji su živjeli na onim dijelovima teritorije Republike Bosne i Hercegovine za koje se tvrdilo da pripadaju Hrvatskoj Zajednici (a kasnije Republici) Herceg-Bosni, te pripajanja tih teritorija kao dijela "Velike Hrvatske", u kratkom roku ili tokom dužeg perioda, kako bi one postale dio Republike Hrvatske ili bile blisko povezane s njom, i to upotrebom sile, zastrašivanja ili prijetnje silom, progona, zatvaranja i zatočenja, prisilnog premještanja i deportacije, oduzimanja i uništavanja imovine i drugih sredstava koja predstavljaju ili obuhvataju činjenje zločina kažnjivih po članovima 2, 3 i 5 Statuta Međunarodnog suda. Teritorijalni cilj udruženog zločinačkog poduhvata bio je uspostavljanje hrvatske teritorije u granicama Hrvatske banovine, teritorijalnog entiteta koji je postojao od 1939. do 1941. godine. Udruženi zločinački poduhvat obuhvatao je i kreiranje političke i nacionalne mape tih područja tako da njima dominiraju Hrvati, kako u političkom tako i u demografskom smislu.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 00:03 |
|
|
Ovaj paragraf je nazanimljiviji. Citat: Više osoba se pridružilo tom udruženom zločinačkom poduhvatu, učestvovalo u njemu i dalo mu svoj doprinos, a među njima su bili Franjo Tuđman, predsjednik Republike Hrvatske (preminuo 10. decembra 1999.), Gojko Šušak, ministar obrane Republike Hrvatske (preminuo 3. maja 1998.), Janko Bobetko, jedan od najviših generala u Vojsci Republike Hrvatske (preminuo 29. aprila 2003.), Mate Boban, predsjednik Hrvatske Zajednice (i Republike) Herceg-Bosne (preminuo 8. jula 1997.), JADRANKO PRLIĆ, BRUNO STOJIĆ, SLOBODAN PRALJAK, MILIVOJ PETKOVIĆ, VALENTIN ĆORIĆ, BERISLAV PUŠIĆ, Dario Kordić, Tihomir Blaškić i Mladen Naletilić (zvani Tuta). Među ostalim učesnicima bili su sljedeći: članovi rukovodstva i organa vlasti HercegBosne/HVO-a (kao što je navedeno u paragrafu 25), uključujući razne funkcionere i članove vlade i političkih struktura Herceg-Bosne/HVO-a na svim nivoima (uključujući opštinske organe vlasti i mjesne organizacije); razni čelnici i članovi Hrvatske demokratske zajednice (dalje u tekstu: HDZ) i Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (dalje u tekstu: HDZ-BiH) na svim nivoima, razni oficiri i pripadnici oružanih snaga Herceg-Bosne/HVO-a (kao što je opisano u paragrafu 25), razni pripadnici oružanih snaga, policije, bezbjednosnih i obavještajnih službi Republike Hrvatske, te druge poznate i nepoznate osobe. Pročitajte ovaj boldani dio. Pa ako presuda bude osuđujuća onda svi funkcioneri iz bivše HB koji su i danas aktivni kroz različite stranke, udruge ili su obični građani bit će neizravno osuđeni. Njihov kasniji angažman u bilo kakvoj političkoj ili javnoj stvari može se promatrati kao osuđujući. Ljudi moji pa tko će nam onda ostati i ovako nemam intelektualce, političare. Ovo bi moglo uzdrmati i ovako klimajuće temelje Hrvata u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 01:50 |
|
|
Jopa je napisao/la: Ovaj paragraf je nazanimljiviji. Citat: Više osoba se pridružilo tom udruženom zločinačkom poduhvatu, učestvovalo u njemu i dalo mu svoj doprinos, a među njima su bili Franjo Tuđman, predsjednik Republike Hrvatske (preminuo 10. decembra 1999.), Gojko Šušak, ministar obrane Republike Hrvatske (preminuo 3. maja 1998.), Janko Bobetko, jedan od najviših generala u Vojsci Republike Hrvatske (preminuo 29. aprila 2003.), Mate Boban, predsjednik Hrvatske Zajednice (i Republike) Herceg-Bosne (preminuo 8. jula 1997.), JADRANKO PRLIĆ, BRUNO STOJIĆ, SLOBODAN PRALJAK, MILIVOJ PETKOVIĆ, VALENTIN ĆORIĆ, BERISLAV PUŠIĆ, Dario Kordić, Tihomir Blaškić i Mladen Naletilić (zvani Tuta). Među ostalim učesnicima bili su sljedeći: članovi rukovodstva i organa vlasti HercegBosne/HVO-a (kao što je navedeno u paragrafu 25), uključujući razne funkcionere i članove vlade i političkih struktura Herceg-Bosne/HVO-a na svim nivoima (uključujući opštinske organe vlasti i mjesne organizacije); razni čelnici i članovi Hrvatske demokratske zajednice (dalje u tekstu: HDZ) i Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (dalje u tekstu: HDZ-BiH) na svim nivoima, razni oficiri i pripadnici oružanih snaga Herceg-Bosne/HVO-a (kao što je opisano u paragrafu 25), razni pripadnici oružanih snaga, policije, bezbjednosnih i obavještajnih službi Republike Hrvatske, te druge poznate i nepoznate osobe. Pročitajte ovaj boldani dio. Pa ako presuda bude osuđujuća onda svi funkcioneri iz bivše HB koji su i danas aktivni kroz različite stranke, udruge ili su obični građani bit će neizravno osuđeni. Njihov kasniji angažman u bilo kakvoj političkoj ili javnoj stvari može se promatrati kao osuđujući. Ljudi moji pa tko će nam onda ostati i ovako nemam intelektualce, političare. Ovo bi moglo uzdrmati i ovako klimajuće temelje Hrvata u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 02:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 03:53 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 15:50 |
|
|
novem je napisao/la: Ubaci ovo u opis videa Citat: Od 492.000 osoba koje su uzele učešće u obrani RH 1991 godine, 58.065 je rođeno izvan RH, od toga 41.000 osoba je iz BiH!
Od 163.000 dragovoljaca (ZNG/HV), njih 16.802 rođeno je izvan RH, od toga 12.436 je iz BiH!
U MUP-u RH, bilo je 2.246 osoba rođenih u BiH. Samo u obrani Dubrovnika bilo je 320 pripadnika MUP-a RH rođenih u BiH, a njih 9 je poginulo na tom bojištu.
Zvanični podatak Vlade RH, dostavljen obrani generala Praljka.
Većina je od gore spomenutih pripadnika ZNG/HV/MUP početkom i tijekom rata u BiH došla braniti rodnu grudu, često u uniformi koji su ponijeli iz HV/ZNG.
TOLIKO O AGRESIJI RH na BiH!
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 21 vel 2013, 19:22 |
|
|
Onda + jos ovoliko nasih koji su se iselili i čiji su roditelji rođeni u BiH ali su sinovi rođeni u HR.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 22 vel 2013, 02:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 22 vel 2013, 05:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 22 vel 2013, 05:25 |
|
|
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Praljak i šestorka Postano: 22 vel 2013, 12:23 |
|
|
novem je napisao/la: Generale svaka čast!
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|