|
|
Stranica: 38/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 00:55 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32 Postovi: 2508 Lokacija: United States Of Balkan
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: PS jaka reprezentacija ako ćemo uzeti u obzir da je to reprezentacija 24 posto BiH i nekih milion i nešto stanovnika. A šta mislite da je to reprezentacija 100% tzv. biH i da svi za nju zdušno navijamo, da slavimo po ulicama do kasno u noć, kako u Sarajevu i Zenici, tako u Širokom, Grudama, Banjaluci i Trebinju. Koji bi to podstrek bio za naše Zmajeve Ja mislim da nam čak ni Brazil ne bi bio ravan, sve bi polomili pred sobom, kako s kim zaigramo, tako ga sašijemo sa 6 razlike  Glavno da pokazujete Grcke zastave...Koji kompleksi 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 00:56 |
|
|
Citat: A šta mislite da je to reprezentacija 100% tzv. biH i da svi za nju zdušno navijamo, da slavimo po ulicama do kasno u noć, kako u Sarajevu i Zenici, tako u Širokom, Grudama, Banjaluci i Trebinju. Koji bi to podstrek bio za naše Zmajeve
Ja mislim da nam čak ni Brazil ne bi bio ravan, sve bi polomili pred sobom, kako s kim zaigramo, tako ga sašijemo sa 6 razlike
Bila bi to jako dobra reprezentacija. Šimunić, Kovačić, Mandžukić, Ćorluka, Vukojević, Rakitić. Koliko ima Srba iz BiH da igraju za Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 00:59 |
|
|
Citat: Naravno priželjkivala sam pobjedu Srbije u Zagrebu i pobjedu Hrvatske u Beogradu i da na kraju prođe Hrvatska. Ovo si sada dodala, da ne bude kao da navijaš za Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 00:59 |
|
|
ča će mi Copacabana, Akapulko i Madrid kad ja iman svoju Bosnu kad ja iman savoju Hrvatsku tamo je moj cili svit. ča će Rio De Janeiro Honolulu il Pariz kad ja iman svoju Bosnu kad ja iman svoju Hrvatsku tamo je moj cili svit. A tebe nemaaaa a tebe neeeemaaaaa 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:00 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: PS jaka reprezentacija ako ćemo uzeti u obzir da je to reprezentacija 24 posto BiH i nekih milion i nešto stanovnika. A šta mislite da je to reprezentacija 100% tzv. biH i da svi za nju zdušno navijamo, da slavimo po ulicama do kasno u noć, kako u Sarajevu i Zenici, tako u Širokom, Grudama, Banjaluci i Trebinju. Koji bi to podstrek bio za naše Zmajeve Ja mislim da nam čak ni Brazil ne bi bio ravan, sve bi polomili pred sobom, kako s kim zaigramo, tako ga sašijemo sa 6 razlike  A koga briga navija li BL i Široki? Mislim da većeg podstreka od večerašnjeg prepunog stadiona nema. Onakvi navijači, onakva repka... trebali bi posuditi himnu od Hrvata malo nas je al nas ima Hajde neću vas više gnjaviti. Iako nećete da priznate znam da vas je ova večerašnja noć dobrano skrhala 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:03 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Jopa je napisao/la: Citat: Naravno priželjkivala sam pobjedu Srbije u Zagrebu i pobjedu Hrvatske u Beogradu i da na kraju prođe Hrvatska. Ovo si sada dodala, da ne bude kao da navijaš za Srbiju. Jopa drOOOgi da sam naknadno dodala pisalo bi da sam mijenjala post kao što tebi piše  Iskreno, ne zanimate me ni vi ni oni, ali eto, voljela bih da prođu Hrvati jer su zaslužili tj bolji su. Tako će i biti.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:05 |
|
|
Jopa je napisao/la: Bila bi to jako dobra reprezentacija.
Šimunić, Kovačić, Mandžukić, Ćorluka, Vukojević, Rakitić.
Koliko ima Srba iz BiH da igraju za Srbiju. Dovoljni su i ovi naši današnji Zmajevi koji bi verujem bili nepobedivi samo kad bi osetili naše jedinstvo i slogu a ovako se jadni pate, tu i tamo daju poneki gol a znaju da taj gol niko sa 77% teritorije naše države ne jebe ni zglave 
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:06 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jopa je napisao/la: Ovo si sada dodala, da ne bude kao da navijaš za Srbiju.
Jopa drOOOgi da sam naknadno dodala pisalo bi da sam mijenjala post kao što tebi piše  Iskreno, ne zanimate me ni vi ni oni, ali eto, voljela bih da prođu Hrvati jer su zaslužili tj bolji su. Tako će i biti. Nisam te citirao. Ma nemoj tako, da te ne zanimamo ne bi ti svaki dan ovdje bila na forumu.
|
|
Vrh |
|
 |
HrasnoSinj
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:06 |
|
|
Kaže mi drug koji živi u Srbiji da su Srbi u Boru nakon drugog primljenog gola nafatali neke cigane na ulici i počela je masovna tuča po gradu koja je trajala i trajala jer u Boru živi cigana koliko brojat možeš, a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Scene nešto slicno kao u matrixu kad protivnik samo dolazi i dolazi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:09 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1186 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
HrasnoSinj je napisao/la: Kaže mi drug koji živi u Srbiji da su Srbi u Boru nakon drugog primljenog gola nafatali neke cigane na ulici i počela je masovna tuča po gradu koja je trajala i trajala jer u Boru živi cigana koliko brojat možeš, a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Scene nešto slicno kao u matrixu kad protivnik samo dolazi i dolazi.  I kad nema ni ni cigana ni koga drugog onda se pobio medjusobni, kao danas u Banja Luci 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:09 |
|
|
HrasnoSinj je napisao/la: Kaže mi drug koji živi u Srbiji da su Srbi u Boru nakon drugog primljenog gola nafatali neke cigane na ulici i počela je masovna tuča po gradu koja je trajala i trajala jer u Boru živi cigana koliko brojat možeš, a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Scene nešto slicno kao u matrixu kad protivnik samo dolazi i dolazi.  Zao mi cigica... Trebali su se medjusobno pokefenjat ko ovi iz BL 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:12 |
|
|
Sayuri je napisao/la: A koga briga navija li BL i Široki? Kako koga briga kad bi Trouglaši guzice dali da vide samo jednog navijača iz Banja Luke i samo jednog navijača iz Širokog kako mašu našom zastavom i drže ruku na srcu pri intoniranju naše himne, gospođice Sayuri 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:14 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: A koga briga navija li BL i Široki? Kako koga briga kad bi Trouglaši guzice dali da vide samo jednog navijača iz Banja Luke i samo jednog navijača iz Širokog kako mašu našom zastavom i drže ruku na srcu pri intoniranju naše himne, gospođice Sayuri  A kakve veze ima Banja Luka sa Srbijom?! Jesi ti Aga iz Srbije mozda? Jesi ti Srbijanac?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:14 |
|
|
HrasnoSinj je napisao/la: a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Šteta 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:17 |
|
|
bura je napisao/la: A kakve veze ima Banja Luka sa Srbijom?! Jesi ti Aga iz Srbije mozda? Jesi ti Srbijanac?
Manite me tih trouglaških priča, mame vam 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: A kakve veze ima Banja Luka sa Srbijom?! Jesi ti Aga iz Srbije mozda? Jesi ti Srbijanac?
Manite me tih trouglaških priča, mame vam  Ocito nemas odgovor na ovo pitanje. U biti imas...al seri ga... 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
HrasnoSinj
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: HrasnoSinj je napisao/la: a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Šteta  Nešto slično sam danas doživio blizu Lukavice, ono kao šteta što ih nije više bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:21 |
|
|
bura je napisao/la: Ocito nemas odgovor na ovo pitanje. U biti imas...al seri ga...  I nemam jer je pitanje toliko glupo da sam se iznenadio kad sam ga pročitao znajući da ste vi jedna vrlo inteligentna osoba i da tako glupa pitanja ne biste trebali postavljati, gospođice Bura 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: Ocito nemas odgovor na ovo pitanje. U biti imas...al seri ga...  I nemam jer je pitanje toliko glupo da sam se iznenadio kad sam ga pročitao znajući da ste vi jedna vrlo inteligentna osoba i da tako glupa pitanja ne biste trebali postavljati, gospođice Bura  Joj,sto da ti kazem na ovo gosp.Aga...U lazi su kratke noge  Ponovicu...Kakve veze ima Banja Luka sa Srbijom????
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:27 |
|
|
Nego gospođice Bura, šta mislite na ideju da sledeću reprezentativnu utakmicu Zmajevi odigraju u Banja Luci? Verujem da bi barem 100 000 Banjalučana došlo na nju i da bi ulice oko Borika bile zakrčene ljudima koji bi došli da podrže naše dične športaše 
|
|
Vrh |
|
 |
Melcher
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:28 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Agathonikos je napisao/la: Jopa je napisao/la: Bila bi to jako dobra reprezentacija.
Šimunić, Kovačić, Mandžukić, Ćorluka, Vukojević, Rakitić.
Koliko ima Srba iz BiH da igraju za Srbiju. Dovoljni su i ovi naši današnji Zmajevi koji bi verujem bili nepobedivi samo kad bi osetili naše jedinstvo i slogu a ovako se jadni pate, tu i tamo daju poneki gol a znaju da taj gol niko sa 77% teritorije naše države ne jebe ni zglave  32,75% molim lijepo, mozemo zaokruziti na 33% i ravno je udjelu, dakle 1/3. 
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego gospođice Bura, šta mislite na ideju da sledeću reprezentativnu utakmicu Zmajevi odigraju u Banja Luci? Verujem da bi barem 100 000 Banjalučana došlo na nju i da bi ulice oko Borika bile zakrčene ljudima koji bi došli da podrže naše dične športaše  Pa gosp.Aga niste mi odgovorili na pitanje... :) Mislim da je jako dobra ideja, i verujem da bi nasa trofazna braca podrzala nasu i njihovu,naravno,BiH repku 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:30 |
|
|
HrasnoSinj je napisao/la: Kaže mi drug koji živi u Srbiji da su Srbi u Boru nakon drugog primljenog gola nafatali neke cigane na ulici i počela je masovna tuča po gradu koja je trajala i trajala jer u Boru živi cigana koliko brojat možeš, a kad se Srbende razljute ( a u gradu nema Bosanaca ili Hrvata) Onda udaraj koga stigneš. Scene nešto slicno kao u matrixu kad protivnik samo dolazi i dolazi.  Vijest od 21. marta: http://www.mondo.rs/s283209/Info/Hronik ... _Boru.htmlKaže njemu drug koji živi u Srbiji... Trgovac te sa osmijehom laže žena laže suze prosipljući niko grdno ko Turčin ne laže...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:32 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ako vam je svejedno gospodine Aga čemu onda provokacije i omalovažavanje pobjede naše cijenjene reprezentacije?
Otkud vam to, gospođice Sayuri? Štaviše, mislim da sam jedini Srbek iz Srpske koji sam navijao za naše Zmajeve i da niko ni prije ni poslije mene od istih tih Srbeka nikad nije navijao i nikad neće navijati za njih, a vi tako? Gospođice Sayuri, moram priznati da ste me uvrijedili ovakvim promišljanjima 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:36 |
|
|
Ja sam navijao par puta, tamo negdje 2001, kad su objedinili saveze i pozvali i Srbe...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|