Buuuuhhaaaaa Juga dolazi, ćirilica, i ostale aveti, uhaaa. Ko će spasiti RH od jugosrpske aveti?
Pa Hrvati BiH koji žive u RH, na taj način opravdavaju svoje postojanje.
Boli ih k. za one s kojima su do jučer dijelili zemlju, "onim budalama koji su ostali u BiH umjesto da nasele svetu hrvatsku zemlju."
I džaba slika šb dva tornja u Milanovićevoj pozadini, džaba sve, on opet vidi Jugu i Srbe.
Pa jebem mu mater, ta Juga, tamnica naroda je danas BiH, ti Srbi-unitaristi su danas Bošnjaci-unitaristi, ti Jugoslaveni miljenici režima su danas "Bosanci" miljenici režima... Pa dajte malo taj mozak prešaltajte u skladu s vremenima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Buuuuhhaaaaa Juga dolazi, ćirilica, i ostale aveti, uhaaa. Ko će spasiti RH od jugosrpske aveti?
Pa Hrvati BiH koji žive u RH, na taj način opravdavaju svoje postojanje.
Boli ih k. za one s kojima su do jučer dijelili zemlju, "onim budalama koji su ostali u BiH umjesto da nasele svetu hrvatsku zemlju."
I džaba slika šb dva tornja u Milanovićevoj pozadini, džaba sve, on opet vidi Jugu i Srbe.
Pa jebem mu mater, ta Juga, tamnica naroda je danas BiH, ti Srbi-unitaristi su danas Bošnjaci-unitaristi, ti Jugoslaveni miljenici režima su danas "Bosanci" miljenici režima... Pa dajte malo taj mozak prešaltajte u skladu s vremenima.
pročitaj članak (naslov i sadržaj) pa onda komentiraj.
Citat:
Dolazak na Mostarski sajam najavili su: Ivica Dačić, Milo Đukanović, Zoran Milanović, Vjekoslav Bevanda i Štefan Fuele
Europa je Švedska, Njemačka, Slovačka... Znaš kako se govorilo; jebo zemlju kojoj je albanija zapad. A i zemlju kojoj je region Europa. Iako nije daleko od istine.
na kraju krajeva, ja vidim idiota milanovića, a ti očito vidiš spasitelja milanovića. baš se pitam kome od nas dvojice treba dioptrija. U biti se ne pitam, samo retorički zaključujem.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Naslov: Re: Milanović u Hercegovini 8. i 9. travnja
Postano: 09 tra 2013, 10:05
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8740 Lokacija: Na rubu egzistencije
Junuz Djipalo je napisao/la:
Ja ne vidim spasitelja nego normalnog premijera susjedne Hrvatske, baš kako treba, nit sotonu nit mesiju.
nemojmo se lagati.
a pisati o tome koliko je on normala bi bio offtopic.
Junuz Djipalo je napisao/la:
Inače, BiH ima 3 susjedne zemlje, RH, Srbiju i CG. Gle čuda, susjede zovnuli na sajam, a ne Zimbabve i Paragvaj.
čestitam ti na zavidnoj sposobnosti zaključivanja.
ali čudi me da nisu, jer teoretski, bih kao pomorska zemlja graniči s bilo kojom zemljom svijeta. naravno, mađarska i sl. otpadaju. ali ubrzo će i s njom graničiti u neku ruku.
a paragvaj je paragvaj. trebali su svakako.
bte, hoće li milanović skakati s mosta u inat muslimanima? ipak je to naš most. mi ga obnovili.
tek nakon 2-3 njegova mandata moglo bi se nekoga naći tko bi bio dobar.
za broj mandata u HB je teško spekulirati. neke stvari su itekako uzele maha, pa se pitam imali tu povratka.
političke strukture u HB su kao na LSD-u. samo je to loš trip do jaja. ni tonu apaurina ne pomaže.
Da, šteta što je došlo do promjene politike RH prema BiH, baš je lijepo bilo. Brojčice su ohrabrivale, i potvrđivale ispravnost ponašanja službenog Zagreba. U biti, molili smo Boga da Hrvate BiH ne uzimaju u usta a ne da im se pomogne i podrži u bilo čemu.
"Šteta" što je era završila i što pušu neki novi vjetrovi.
Vjerujemo li svojim očima ili Jozi, pa Jozi naravno, kad Jozo kaže onda je to to...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
tek nakon 2-3 njegova mandata moglo bi se nekoga naći tko bi bio dobar.
za broj mandata u HB je teško spekulirati. neke stvari su itekako uzele maha, pa se pitam imali tu povratka.
političke strukture u HB su kao na LSD-u. samo je to loš trip do jaja. ni tonu apaurina ne pomaže.
Da, šteta što je došlo do promjene politike RH prema BiH, baš je lijepo bilo. Brojčice su ohrabrivale, i potvrđivale ispravnost ponašanja službenog Zagreba. U biti, molili smo Boga da Hrvate BiH ne uzimaju u usta a ne da im se pomogne i podrži u bilo čemu.
"Šteta" što je era završila i što pušu neki novi vjetrovi.
Vjerujemo li svojim očima ili Jozi, pa Jozi naravno, kad Jozo kaže onda je to to...
ovo se u fino zove pila naopako. a za u meko ili u tvrdo isto tako postoji naziv.
Postano: 09 tra 2013, 11:15
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Hrvatski HDZ je puno respektabilnija stranka od Milanovićevog SDP-ea.Bez obzira na sve afere koje su HDZ potresle i sad potresaju.Jedna prozivka od MZ Milanoviću ( kako je posjetom prekršio protokol boravka u susjednoj drzavi BiH) dovoljna je da se uspaničari.Razumijem vašu nadu i ponos, no Milanović je / ga (ako uzmemo u obzir njegov dosadašnji učinak ) ne zasluzuje nazalost.
Nemoj se brinuti svratit će Milanović i do Sarajeva, al kad osjeti potrebu za tim. Što se posjete premijera Milanovića i aktivnije vanjske politike SDP-a prema Hrvatima BiH, može se samo jedno reći- jako ugodno iznenađenje, vrlo očit zaokret vanjske politike SDP RH. I sigurno je rezultat kvalitetnih informacija s terena vezano za BH Hrvate, u svakom slučaju, puno ugodnije nego da im te informacije ne donose razni -nazovimo ih tako multići.
Postano: 09 tra 2013, 12:08
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21793 Lokacija: među zvijezdama
Crvena Sonja je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Hrvatski HDZ je puno respektabilnija stranka od Milanovićevog SDP-ea.Bez obzira na sve afere koje su HDZ potresle i sad potresaju.Jedna prozivka od MZ Milanoviću ( kako je posjetom prekršio protokol boravka u susjednoj drzavi BiH) dovoljna je da se uspaničari.Razumijem vašu nadu i ponos, no Milanović je / ga (ako uzmemo u obzir njegov dosadašnji učinak ) ne zasluzuje nazalost.
Nemoj se brinuti svratit će Milanović i do Sarajeva, al kad osjeti potrebu za tim. Što se posjete premijera Milanovića i aktivnije vanjske politike SDP-a prema Hrvatima BiH, može se samo jedno reći- jako ugodno iznenađenje, vrlo očit zaokret vanjske politike SDP RH. I sigurno je rezultat kvalitetnih informacija s terena vezano za BH Hrvate, u svakom slučaju, puno ugodnije nego da im te informacije ne donose razni -nazovimo ih tako multići.
.ps. šta si ljubomorna tz..tz
Da te kvotam, iz solidarnosti.Neka ekipa promijeti tvoju nazočnost.
Ne bi voljela da Zoka svrati u Sarajevo.Lakše će biti medijski eksponirati nam njegovu nazočnost kao miješanje u unutarnje poslove BiH.U kombinaciji sa Zlobom malim, to je odličan reklamni projekat 100% patriotama.Meni lično, na forumu dobar argument u budućnosti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.