|
|
Stranica: 15/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 14:28 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5912 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Agathonikos je napisao/la: Jedan i jedini, gospodine Glazbeniče. Očuvanje naše države Bosne i Hercegovine u njenim međunarodno priznatim granicama i zajednička borba protiv svih njenih neprijatelja, uključujući i povampirenu svetosavsko-lovćensku velikodržavničku neman Gospodine Agathonikos, s patriotima poput Vas naša država Bosna i Hercegovina može zaspati dubokim i mirnim snom, da se više nikada ne probudi. Jedna i Jedina je vječna, dok su joj djeca vjerna. Kao kameni spavači. A Vi ste uzoran primjer izvornog B i H patriotizma, izraslog na stihovima njezine nikad prežaljene himne: Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedovaVjerujem da je predmet Vaših snova, da Vas naslijede pokoljenja nova, sa srcem i mišlju Vaših djedova. Bilježim se sa štovanjem, Glazbenik
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 14:44 |
|
|
Osupnut sam vašom sumnjom u moj visikosofisticirani patriotizam ali opraštam vam jer sam duboko svestan ljudskih slabosti u prepoznavanju stvarnih vrednosti koje im lebde pred očima ali ih ne vide, gospodine Glazbeniče
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 14:57 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Gospodine Agathonikos, želite li poručiti Hrvatima da su stvorili Frankenstein-a? Koji je Vaš interes u osviješćivanju hrvatskog forumskog čitateljstva na opasnost koja hrvatskoj Ateni prijeti iz Duklje? Bilježim se sa štovanjem, Glazbenik Hehe, Hrvati stvorili... prije će biti da su vas stvorili isti kreatori :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 15:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Metemma je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Gospodine Agathonikos, želite li poručiti Hrvatima da su stvorili Frankenstein-a? Koji je Vaš interes u osviješćivanju hrvatskog forumskog čitateljstva na opasnost koja hrvatskoj Ateni prijeti iz Duklje? Bilježim se sa štovanjem, Glazbenik Hehe, Hrvati stvorili... prije će biti da su vas stvorili isti kreatori :) Tko gubi ima pravo da se ljuti . A lonac koji je iskuhao ovo što je danas idejna je zamisao bivšeg predsjednika Partizana .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 16:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Hehe, Hrvati stvorili... prije će biti da su vas stvorili isti kreatori :)
Tko gubi ima pravo da se ljuti . A lonac koji je iskuhao ovo što je danas idejna je zamisao bivšeg predsjednika Partizana . Pa ne isključujem, možda je pok. El Prezidente idejna zvijezda vodilja jedne slatke tvrtke u Lengliju, Vest Virdžinja. Tejk mi houm, kantri roud, tu d plejs aj bilong...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 16:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
ima li kakvih novih događanja ili previranja među Hrvatbašama u Crnoj Gori?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 16:32 |
|
|
dudu je napisao/la: ima li kakvih novih događanja ili previranja među Hrvatbašama u Crnoj Gori? Džaba im što su Hrvatbaše kad Junuz neće da ih pusti u Zapadnu Jugoslaviju...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 16:32 |
|
|
dudu je napisao/la: ima li kakvih novih događanja ili previranja među Hrvatbašama u Crnoj Gori? Nemade, Filip Vujanović jedini je i pravi predsjednik Crne Gore, a četnici mogu da nam duvaju .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 27 tra 2013, 17:04 |
|
|
Jel to lijepo tako reći gospodine Zadre...
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 tra 2013, 15:19 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Metemma je napisao/la: Čudna karta, Berane i Andrijevica Vujanovićevi? Za Berane nije čudno, ali Andrijevica mi stvarno nije jasna.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 tra 2013, 15:25 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Glazbenik je napisao/la: Ma da, Crnogorci nemaju ništa preče nego razrađivati ideje kako povećati broj Srba u Montenegru. Mada eto kao prvi korak 'ajmo Ercegovci šansa je tu u oktobru na popisu selidba iz srpstva u Montenegrine.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 tra 2013, 19:16 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: ima li kakvih novih događanja ili previranja među Hrvatbašama u Crnoj Gori? Džaba im što su Hrvatbaše kad Junuz neće da ih pusti u Zapadnu Jugoslaviju... Oni su naša Istočna marka.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 15 svi 2013, 20:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 23 lip 2013, 19:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 19 srp 2013, 16:48 |
|
|
Citat: CRNA GORA - Albanski političar Kočo Danaj ocenio je da Crna Gora treba da prepusti istočne delove svoje teritorije, na kojima uglavnom živi albanska populacija, kako bi taj prostor pripao "Prirodnoj Albaniji”. Ako ne bude formirana "Prirodna Albanija”, kako je rekao, biće novog rata na Balkanskom poluostrvu.
Danaj je u intervjuu za nemačku agenciju DPA rekao da svi Albanci treba da žive u jednoj državi.
On je rekao da su Albancima na konferenciji u Londonu 1913. godine velike sile nanele veliku nepravdu. Na toj konferenciji sprečeno je ujedinjenje svih Albanaca, iako su se svi nekoliko godina pre toga zalagali za to.
"Danas zahtevamo ujedinjenje svih Albanaca, bez rata“, rekao je Danaj.
Na pitanje kakav bi efekat izazvalo formiranje "Velike Albanije”, rekao je da bi oni u stvari želeli da kažu "Prirodna Albanija” jer termin "Velika Albanija” potiče od nacista tokom Drugog svjetskog rata.
"Efekat je garancija da na Balkanskom poluostrvu više neće biti nasilja. U suprotnom, predstoji novi balkanski rat. Ako budemo imali Albaniju u njenim prirodnim granicama, to se neće dogoditi“, kazao je Danaj.
Upitan kako se može stvoriti jedinstvena Albanija za sve Albance, on je kazao da je jedino rešenje organizacija nove međunarodne konferencije Danaj je na promociji svoje političke liste "Prirodna Albanija” 2010. godine rekao da se stvaranje nove države može postići mirnim putem i pregovorima sa komšijama.
Danaj je tada zatražio da se u Crnoj Gori organizuje referendum na kome bi se Albanci izjasnili da li žele da žive u Crnoj Gori, ili da se teritorije na kojima žive izdvoje. U januaru ove godine, vodeći kosovski i albanski mediji pisali su o postojanju futurističke mape Evrope, koja predviđa da će do 2035. godine biti stvorena ujedinjena Velika Albanija. Te su prognoze, kako je tada navedeno, dali analitičari američke obaveštajne službe CIA.
I Milovan Drecun, predsednik odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije nedavno je rekao da je potpisivanje sporazuma o vojnoj saradnji između Kosova i Albanije, kao i o boravku pripadnika oružanih snaga Albanije na teritoriji Kosova i Metohije, teška i neprihvatljiva provokacija koja doprinosi destabilizaciji mira u regionu i šalje poruku o velikoalbanskim pretenzijama.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 srp 2013, 21:31 |
|
|
Albanci simpatiziram s vama, no ne dirajte našu Istočnu Marku .
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 srp 2013, 22:03 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Albanci simpatiziram s vama, no ne dirajte našu Istočnu Marku . Ako ćemo ubaciti u "Drina mod" pa raspravljati, onda se dobro zna što je bilo u sklopu Austro-Ugarske pokrajine Dalmacije... Boka Kotorska uključujući Budvu, zna se i što je sada većinski naseljeno Albancima - Ulcinj, a Bar eto crnogorski. A ako ćemo ubaciti u "crveni i bijeli Hrvati mod", onda možemo reći... gdje ste braćo Crnogorci i Albanci, odnosno "crveni Hrvati". No dakako, treba naglasiti da je ovo ponajprije zajebancija, da ne naleti neki dodrinaš (ili uvrijeđeni komunista, a možda i pripadnik neke druge nacije) koji će shvatiti ovako nešto za ozbiljno
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 24 srp 2013, 22:24 |
|
|
Neredi na prvoj paradi ponosa u budvi, to zasigurno neće doprinjeti pozitivnom stavu Gayzozemskih diplomata oko nastavka pregovora... Citat: PRVA crnogorska Parada ponosa održana je u Budvi. Ozračje u kojem je Pride prošao najbolje opisuje izjava jednog od sudionika koju su zabilježili novinari podgoričkih Vijesti: "Da nije bilo policije, mi bismo danas bili linčovani".
Šetnju oko 120 sudionika Parade ponosa, od zidina budvanskog Starog grada do Slovenske plaže, osiguravalo je preko 400 policajaca.
Ozlijeđeni i pomoćnici ministra
Više nego sudionika Parade u Budvi je, naime, bilo anti-gay prosvjednika. Njih nekoliko stotina Pride su pratili povicima "Ubij ********", "Zakolji ********", "Bolesnici"... Sudionici povorke uzvraćali su povicima "Ljubi, ljubi ********!".
Nisu se, međutim, huligani zadržali samo na verbalnom nasilju. Sudionike Parade zasuli su čašama, bocama, kamenjem, stolicama... Radiotelevizija Crna Gora javlja da je ozlijeđeno dvoje ljudi, dok Vijesti javljaju da ih je ozlijeđeno dvadesetak. Među njima su i pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava Sabahudin Delić te pomoćnica Blanka Radošević Marović. 22 osobe su uhićene. Huligani su napali i snimatelja TV Budve i strgali mu kameru.
Sudionici evakuirani brodom
Prema podacima iz policije, pravcu kretanja je tijekom trajanja Parade bilo okupljeno dvije tisuće ljudi, a oko 500 ljudi je "agresivnim ponašanjem – nepristojnim povicima, bacanjem različitih predmeta (boce, stolice, kamenje, dimne bombe itd.) i konstantnim pokušajima da ostvare fizički kontakt sa sudionicima Parade, pokušalo spriječiti kretanje sudionika i uopće održavanje manifestacije po planu, što je zahtijevalo angažiranje policijskih službenika u smislu onemogućavanja direktnog fizičkog napada na sudionike Parade".
Organizatori procjenuju da je na Paradi bilo oko 120 ljudi. Sudionici su na kraju s dva brodića doslovno evakuirani iz Budve. Otplovili su u nepoznatom pravcu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 24 srp 2013, 23:22 |
|
|
Romantično gej krstarenje Jadranom...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 srp 2013, 00:12 |
|
|
Kaj je najgore, toga fakat ima i nitko ne radi probleme, ne gađaju gay turiste sa pepeljarama i slično, no kada dođemo do parada svi postaju žestoki šovinisti. Ljude puno više iritiraju te udruge i njihovo djelovanje nego gay populacija per se...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 srp 2013, 00:44 |
|
|
Gej parada u Budvi usred sezone... najbolji turistički potez u istoriji posle građanskog rata u Tunisu Stvarno, ma šta mislio o homoseksualcima, ti gej profiteri i ******** plaćenici su mi maksimalno odvratni.
|
|
Vrh |
|
|
chat nick
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 srp 2013, 00:56 |
|
|
volvoks je napisao/la: Kaj je najgore, toga fakat ima i nitko ne radi probleme, ne gađaju gay turiste sa pepeljarama i slično, no kada dođemo do parada svi postaju žestoki šovinisti. Ljude puno više iritiraju te udruge i njihovo djelovanje nego gay populacija per se... Naravno.Apsolutno. Sasvim me ne interesuje šta neko radi u svojoj kući,stanu. Ali ne.Nikada i apsolutno nikad neeću dozvoliti da se njihov sistem"vrednosti"implementira u društvo. Ovo danas,bili su neki moji drugari lokalci,odavde,tamo.Msm,obezbeđenje je bilo dobro,namerno su to odradili kod starog grada da se zaštite zidinama i morem al mali je to prostor...blizu su bili. Upravo su te organizacije problem. Kakva prava?Nema bre prava!Ne možeš da se ljubiš sa istim polom i grliš,na javnim mestima,pred decom! Ne možeš da uvodiš natpise gej je ok po školama,ko u Americi.Nema prvog i drugog roditelja,nego mama i tata!!!!! Ko to neće da shvati milom,shvatiće silom.Pa to bar na ovim prostorima nikad nije problem. I priče tipa primitivan si. Jesam pa šta.Za takve i slične priče sam ekstremno primitivan.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 srp 2013, 09:46 |
|
|
Mi smo đeca podgorička, svima nam je mila piiiii...ka.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 srp 2013, 15:48 |
|
|
Koji su to biseri brale, najavili paradu ponosa na sva zvona, a iznenađeni otkud toliko publike protiv.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 03 kol 2013, 19:51 |
|
|
Citat: Patrijarh Irinej stigao u Berane IZVOR: TANJUG Podgorica -- Srpski patrijarh Irinej stigao je u Berane, gde će večeras i sutra prisustvovati svečanosti, povodom osam vekova postojanja manastira Đurđevi stupovi.
Manastir Đurđevi stupovi, kod Berana, proslaviće danas i sutra osam vekova postojanja.
Svečanosti će prisustvovati srpski patrijarh Irinej, premijer Srbije Ivica Dačić i crnogorski predsednik Filip Vujanović.
Za večeras je najavljena svečana akademija na kojoj će besediti mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.
U nedelju ujutro biće služena sveta arhijerejska liturgija, kojoj će prisustvovati patrijarh Irinej, Dačić i Vujanović. Oni će se, kako je najavljeno, potom obratiti prisutnim građanima.
Oni će se, kako je najavljeno, potom obratiti prisutnim građanima.
Đurđevi stupovi jedan je od manastira u Crnoj Gori koji su u prošlosti imali ulogu duhovnog centra oslobodilačke borbe protiv turskih osvajača.
Manastir Đurđevi stupovi, podignut 1213. godine, zadužbina je župana Prvoslava Nemanjića, sinovca Stefana Nemanje.
Sveti Sava je 1219. godine u Đurđevim stupovima osnovao jednu od prvih sedam episkopija – Budimljansku. Manastir je u prošlosti pet puta spaljivan i razaran, ali isto toliko puta i obnavljan.
Đurđevi stupovi poznati su i po tome što je u njima 1857. godine doneta odluka o ujedinjenju Vasojevića sa Crnom Gorom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|