|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 104 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
|
Naslov: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 03:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ?Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ? Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 08:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ?Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ? Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Sarajko, ja sam ti dosadna za ovu temu, nisam imala ludosti takve vrste, jedino što mi se događalo je fulati vremensku prognozu pa doći u sred ljeta u nekoj kombinaciji da ne mogu disati ili da bude tako hladno a ja budem u japankama. Ajde da čujemo ostale
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:00 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Pics or GTFO
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:19 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Pics or GTFO Zar ti nisam slala tu sliku ?Pored onih Slovenki ti se mene ne mozeš ni sjetiti Zadar zeza da su mi sve fotke pozerske, a on je pozer ustvari sigurna sam
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59911 Lokacija: DAZP HQ
|
imaš pravo, pozer je, pozira na profilnoj slici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:51 |
|
|
Na profilnoj je ko HOS-ovac.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:51 |
|
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Dakle kao što sam naslov kaze, koja je najludja odjevna kombinacija s kojom ste se pojavili u društvu ?Što je ono što biste voljeli vidjeti na svojoj djevojci ili mladiću a odudara od svakodnevnice ? Svi prijedlozi u slikama i opsima su više no dobrodošli.Trebaju mi za kombinacije u vezi izlazaka. Ja sam nosila super haljinu uradjenu naprijed crnom čipkom, bez ledja i neki vid sportske kape.Cipele su bile poluelegantne.Dobro, kapa nije bila klasično sportska tipa adidas no imala je ipak neki sportski djir.Kosa u repu..i srebrene naušnice Sad čekam vaše neobične prijedloge..Pozivam Saju, Wind i buru da osobno daju svoje prijedloge takodje, a i momci neka ne zale truda. Sarajko, ja sam ti dosadna za ovu temu, nisam imala ludosti takve vrste, jedino što mi se događalo je fulati vremensku prognozu pa doći u sred ljeta u nekoj kombinaciji da ne mogu disati ili da bude tako hladno a ja budem u japankama. Ajde da čujemo ostale I meni se to Wind dešava, osobito u proljeće ili jesen.Kad jutra znaju biti iznimno hladna a dani topli. @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 12:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Pics or GTFO Zar ti nisam slala tu sliku ?Pored onih Slovenki ti se mene ne mozeš ni sjetiti Zadar zeza da su mi sve fotke pozerske, a on je pozer ustvari sigurna sam Imaš e-mail, pošalji još jednom...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:07 |
|
|
Kod tebe doći na red na FB je slično kao da pošaljem molbu za posao, a konkurentkinja ima preko 1000 sa boljim ili istim kvalifikacijama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I meni se to Wind dešava, osobito u proljeće ili jesen.Kad jutra znaju biti iznimno hladna a dani topli. @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama Ne volim vidjeti kombinaciju helanke+suknja. to mi je ono baš bezeze.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:09 |
|
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I meni se to Wind dešava, osobito u proljeće ili jesen.Kad jutra znaju biti iznimno hladna a dani topli. @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama Ne volim vidjeti kombinaciju helanke+suknja. to mi je ono baš bezeze. Ni ja.No volim kratke suknjice / haljinice.Ili dugačke.Do koljena ili cm ili DVA ispod koljena ne !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama koji je vama ženama k, pa želite tetkice oko sebe. ma neću biti tetkica, neću nosit smeđe cipele, neke karirane hlače, vestu i šal veličine šatora. otprilike tako danas žene zamišljaju idealne, urbane tipove. odbijam.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:17 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama koji je vama ženama k, pa želite tetkice oko sebe. ma neću biti tetkica, neću nosit smeđe cipele, neke karirane hlače, vestu i šal veličine šatora. otprilike tako danas žene zamišljaju idealne, urbane tipove. odbijam. Ma kakve karirane hlače ?A ni vesta ti ne treba veličine šatora doveo si stomak u red No šal je modni detalj, dobar kaiš i kvalitetne cipele i za te stvari uvijek glasam.Plus neke super sunčane naočare koje muškarcu daju šmekerski izgled
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:25 |
|
|
još mi treba dva mjeseca i bit ću skroz dobar, u usporedbi kakav sam bio prije recimo godinu dana, a dogodine ne očekujem ništa manje od sebe nego da budem razbacan kao Jason Statham. ma kakav šal, to je za pičkice.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:27 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Dudu, daj nabaci ti svoju neku kombinaciju po mogućnosti fensi, sa šalom i markiranim čalama koji je vama ženama k, pa želite tetkice oko sebe. ma neću biti tetkica, neću nosit smeđe cipele, neke karirane hlače, vestu i šal veličine šatora. otprilike tako danas žene zamišljaju idealne, urbane tipove. odbijam. Evo za dudua idealna kombinacija uz Ray-Ban naočale
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:40 |
|
|
dudu je napisao/la: još mi treba dva mjeseca i bit ću skroz dobar, u usporedbi kakav sam bio prije recimo godinu dana, a dogodine ne očekujem ništa manje od sebe nego da budem razbacan kao Jason Statham. ma kakav šal, to je za pičkice. Da vidiš Varazdinca, domovine sina
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:48 |
|
|
Grunfića? zar se počeo i pokazivat na forumima? ja sam mu bio mentor, tako da, ne čudi me.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 13:58 |
|
|
Meni nije jasno zašto neke ne kombiniraju donje rublje kako spada, nego primjerice ima žuti grudnjak, crne gaćice. Katastrofa
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:00 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
dudu je napisao/la: još mi treba dva mjeseca i bit ću skroz dobar, u usporedbi kakav sam bio prije recimo godinu dana, a dogodine ne očekujem ništa manje od sebe nego da budem razbacan kao Jason Statham. ma kakav šal, to je za pičkice. Aj ponovi ako smiješ.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:00 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Meni nije jasno zašto neke ne kombiniraju donje rublje kako spada, nego primjerice ima žuti grudnjak, crne gaćice. Katastrofa BVB 09, to je sad in.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:01 |
|
|
storaB je napisao/la: dudu je napisao/la: još mi treba dva mjeseca i bit ću skroz dobar, u usporedbi kakav sam bio prije recimo godinu dana, a dogodine ne očekujem ništa manje od sebe nego da budem razbacan kao Jason Statham. ma kakav šal, to je za pičkice. Aj ponovi ako smiješ. pravi frajeri na -10 nose šuškavac i nemaju kapu i šal, a ti kako hoćeš.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Grunfića? zar se počeo i pokazivat na forumima? ja sam mu bio mentor, tako da, ne čudi me. Mentore, učenik je ko smokvica. Mrsho, nije ni meni.Sto ljudi, sto ćudi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Grunfića? zar se počeo i pokazivat na forumima? ja sam mu bio mentor, tako da, ne čudi me. Mentore, učenik je ko smokvica. ko smokvica? jel to nešto između peškica i tetkica?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:04 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
pravi frajeri? Jel to neka još neutvrđena činjenica ili subjektivan pristup stil (ovima)?
Šal, kao i cvidže itekako daje muškarcu na izgledu,naravno ko je žnaru nema mu pomoći. Osim što vi Hercegovci i nemate praktično zimu,kakvu mi imamo,tako da mi je donekle i razumljivo što se šal kao odjevni detalj baca u korpu.
Nego jedno pitanje za ŽeMskinje. Kakva je fora nositi helanke da prostite ispod kojih se oslikavaju kli..risi?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Neobične odjevne kombinacije Postano: 11 svi 2013, 14:07 |
|
|
u Zagrebu smo ove godine bili zameteni 7 puta sa snijegom, dva put je palo štono se kaže metar, zato nemoj mi o slabim zimama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|