Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
CarpeDiem je napisao/la:
Cort0 Maltese je napisao/la:
A tko bi ti bio/bila?
Da ne intrigiram usnule forumaše, poskokovce i slučajne prolaznike --->>> nova sam u ovim krškim virtualnim bespućima.
U tom slučaju dobrodošla na Forum .
Ova tema je multietnička sredina sa doduše srpskom većinom, ali samo relativnom, ima nas ovdje svakojakih, i služi za puštanje mozga na pašu i bezazleno druženje i prepucavanje. Naravno imamo i partibrejkere, ali što se manje na njih obazireš, to bolje.
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
Lo-ha...
Nisam pre citala ovaj vic..pa da ga podelim s vama... Kaze... Na letovanju u Indiji Muju potrefi cunami... Cula Fata na dnevniku sta se zbiva pa zove Muja i pita ga kako je,treba li mu sta...? A Mujo ce na to: Ne treba mi nista specijalno... Samo tvoja slika...... ...... da pokazem ljudima sta je prava tragedija...
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
Dobrodošla CarpeDiem
Nadam se da ćemo se lijepo družiti, pošto si se našla u Catwoman, ja bih se svrstao u Jokera, sa povremenim izljevima mržnje protiv srbadije, možda bolje Two face Retoriku muda kao gajde i šestoperac zakači na vratima i uzmi u obzir da si na hr forumu a ne na krajinaforce (tamo su moji bivši "komšije" ) i sličnim crnim rupama svemrežja. Shalom
Mene zanima ovo kao promatrača, što vi vlasi ne zajebavate i ne izmišljate viceve o Turcima nego su vam glavna opsesija šačica muslimana u susjedstvu, protiv njih se ne susprežete u sili i napadima, genocidima i sl. ali Turke nikako da dotaknete, jel to kompleks niže vrijednosti sa vaše strane ili posljedica mazohizma koji su proveli na vama 500 i kusur godina.
Evo jos jedan...samo za Ernanija...Znam da ces se ti smejati...
Sede u parku Mujo i Haso,meze i piju pivu... Ugleda Mujo da dolazi hodza pa kaze: Evo nam hodze sakrij tu pivu..nema smisla... Haso ga gleda...pa kaze:Sakrij ti mezu,nece hodza pive...
Urbana je napisao/la:
Ja ne vidim sto bi to tebe kao velikog Hrvata ili Jevreja..toliko zanimalo...
Zanima me puno stvari, zašto i to ne Kod mene je takva stvar da se ne bojim pitati i ne ustručavam se nikoga išamarati pitanjima jer jako dobro shvaćam, pamtim i razmišljam. Niste vi neka posebna sorta niti ste naročito interesantni, sve je poznato samo vas sondiram da vidim dokle ste stigli kao narod i kao jedinka u nekom normalnom razmišljanju, a niste puno odmakli, još stojite tamo gdje ste prije 20 godina. Moje Židovstvo i Hrvatstvo je nebitno za nekakav normalan odnos u mojoj okolini gdje to ne ističem ali ljudima je drago što postojim, vole me pitati za savjet, slažemo se super, puno pomažem ostalima i tu sam nesebičan. Ali vi, tu mislim da je sve rečeno i neću da zaradim još jedno upozorenje večeras, jedno bezvezno je dovoljno.
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
Ernani je napisao/la:
Urbana je napisao/la:
Ja ne vidim sto bi to tebe kao velikog Hrvata ili Jevreja..toliko zanimalo...
Zanima me puno stvari, zašto i to ne Kod mene je takva stvar da se ne bojim pitati i ne ustručavam se nikoga išamarati pitanjima jer jako dobro shvaćam, pamtim i razmišljam. Niste vi neka posebna sorta niti ste naročito interesantni, sve je poznato samo vas sondiram da vidim dokle ste stigli kao narod i kao jedinka u nekom normalnom razmišljanju, a niste puno odmakli, još stojite tamo gdje ste prije 20 godina. Moje Židovstvo i Hrvatstvo je nebitno za nekakav normalan odnos u mojoj okolini gdje to ne ističem ali ljudima je drago što postojim, vole me pitati za savjet, slažemo se super, puno pomažem ostalima i tu sam nesebičan. Ali vi, tu mislim da je sve rečeno i neću da zaradim još jedno upozorenje večeras, jedno bezvezno je dovoljno.
Ovo si čak i fino sročio. Sad kad bi nestali Bošnjaci iz ovog okruženja, vjerojatno ni o njima više ne bi bilo viceva. A kompleks manje vrijednosti u odnosu na Turke je prilično neobranjiva teza. Koliko su Turci ginuli po Srbiji a koliko ih je više od Srba, prije da će biti obratno. http://en.wikipedia.org/wiki/First_Serbian_Uprising#Battles Pogledaj malo omjer snaga, i rezultate tih bitaka, i objasni mi zašto bi Srbi trebali imati komplekse radi Turaka. Prije da su im Srbi nabili komplekse. Pa i ta Ćele kula koju ti voliš spominjati je ponajbolji dokaz tko je imao kompleks manje vrijednosti. Nisu se smjeli/mogli iskaliti na živima, pa su se iskalili na mrtvima.
Faja za dobrodošlicu, faja (neću se valjda predomisliti glede ovoga..khm) -Posebno kad vidim sve ove agresivne i nabrijane smajliće.. "#$#%#$())=?=&%$#$%""%#$&(
Urbana je napisao/la:
Evo jos jedan...samo za Ernanija...Znam da ces se ti smejati...
Sede u parku Mujo i Haso,meze i piju pivu... Ugleda Mujo da dolazi hodza pa kaze: Evo nam hodze sakrij tu pivu..nema smisla... Haso ga gleda...pa kaze:Sakrij ti mezu,nece hodza pive...
Nastavak:
I dodje hodza..pita ih :Sta to radite? Ma evo mezimo malo... Hodza: Kakva je meza bez pive i alkohola? Haso:Ma pijemo mi Sarajevsko...al Mujo kaze eno `odze sakrij to... Hodza:A sarajevsko pijete... Aj` sad trk meni po najbolje pivo Jelen..pa pravac u "camiju"...dok vas sejtan nije odnio...
Cort0 Maltese je napisao/la:
Ovo si čak i fino sročio. Sad kad bi nestali Bošnjaci iz ovog okruženja, vjerojatno ni o njima više ne bi bilo viceva. A kompleks manje vrijednosti u odnosu na Turke je prilično neobranjiva teza. Koliko su Turci ginuli po Srbiji a koliko ih je više od Srba, prije da će biti obratno. http://en.wikipedia.org/wiki/First_Serbian_Uprising#Battles Pogledaj malo omjer snaga, i rezultate tih bitaka, i objasni mi zašto bi Srbi trebali imati komplekse radi Turaka. Prije da su im Srbi nabili komplekse. Pa i ta Ćele kula koju ti voliš spominjati je ponajbolji dokaz tko je imao kompleks manje vrijednosti. Nisu se smjeli/mogli iskaliti na živima, pa su se iskalili na mrtvima.
Da niste imali šanse da ih potamanite, to ne vjerujem, ipak se vi puno bolje slažete sa njima nego Hrvati i muslimani , kod vas je taj nekakav divlji-erotični odnos u kojem obožavate jedni drugome nabrajati stratišta i častiti se kao kočijaši. Opet Hrvati u HR su dosta otvoren narod, ne gledaju na naciju i vjeru, žele normalnog i pristojnog susjeda i to nisu neki veliki uvjeti. Dok je kod vas taj nacionalizam nekako rasut, nit vas okuplja crkva, nit politika, nit kultura, samo kriminal i divljaštvo. Stvar koja povezuje Republike Hrvatsku i Srbiju bi rekao da je taj brđanski element koji mora konstantno dokazivati svoj patriotizam kroz rituale, parole i okolini nameće neki turbo mode koji normalne ljude iscrpljuje i umara. Ne zanima ne vaša srpska povijest, sadašnjost ni budućnost sve dok ne dira mene i moju okolinu, desilo se jednom i nadam se da neće nikad više.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.