|
|
Stranica: 8/11.
|
[ 266 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: Ajde ženske da mi vi lijepo objasnite o čem se radi. Nije svatko rođen pametan. Ovako, da biste razumeli, SDB je elita foruma. Je l' to sada jasno? Nego, jeste li to vi na avataru, doc?  To je svakako jasno. Ali i eliti godi dobiti poneki kompliment od mladih dama. Pogotovo ako ima skriveno značenje. No vi to čisto s uvažavanjem. Šta ti je odgoj. Mogao bih biti. Možemo na ti gospodična. I onda će netko reći da mi govorimo istim jezikom. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:19 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
doc, ti meni ne odgovaraš na pitanja. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:23 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: Nema ljutnje gospodična Ksenči, izgubili se u prijevodu. Nikako, to m je posao i ne ljutim se. Zaboga, pa rekoh da ste mi simpa, šta vam je odjednom?  A tko kaže da vi meni niste? Da ga čujem. I onda meni ženski Ministar kaže da me žene ne vole. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:24 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A da zinete pa da provjerimo, gospodine Tulkas  More. Daj adresu ja ti dodjem pa provjeri sljegnuti
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: More. Daj adresu ja ti dodjem pa provjeri sljegnuti Ne mogu, jer bi ta adresa možda bila posljednja adresa koju biste dobili u životu, s obzirom da bi vas nakon toga, zavili u plahte, s obzirom na njegove gabarite, gospodine Tulkas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:28 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: Ajde ženske da mi vi lijepo objasnite o čem se radi. Nije svatko rođen pametan. Ovako, da biste razumeli, SDB je elita foruma. Je l' to sada jasno? Nego, jeste li to vi na avataru, doc?  Blagodarim.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: More. Daj adresu ja ti dodjem pa provjeri sljegnuti Ne mogu, jer bi ta adresa možda bila posljednja adresa koju biste dobili u životu, s obzirom da bi vas nakon toga, zavili u plahte, s obzirom na njegove gabarite, gospodine Tulkas  E moj sLJegnuti. Znao sam da si samo obicno uvlakacko laprdalo Obicni pizdun
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:33 |
|
|
doc je napisao/la: To je svakako jasno. Ali i eliti godi dobiti poneki kompliment od mladih dama. Pogotovo ako ima skriveno značenje. Uverena sam da gospodinu SDB nisu potrebni komplimenti makar u v.l. Zaboga, o kakvom skrivenom značenju govorite? Citat: No vi to čisto s uvažavanjem. Šta ti je odgoj. Zar je to mala stvar? Citat: Mogao bih biti. Možemo na ti gospodična. Onda ste prilično talentovani. Možemo. Citat: I onda će netko reći da mi govorimo istim jezikom.  Zar ne govorimo? Mada, stranica prevoda sa hrvatskog jezika na srpski košta više nego prevod sa bilo kog drugog na srpski. Neverovatno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:40 |
|
|
Tulkas je napisao/la: E moj sLJegnuti. Znao sam da si samo obicno uvlakacko laprdalo Obicni pizdun Nisam, gospodine Tulkas. Ovo govorim za vaše dobro jer nakon tog iskustva, ako biste ga i preživili, ne biste bili ista osoba a ja vas baš gotivim takvog kakav jeste 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:44 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: To je svakako jasno. Ali i eliti godi dobiti poneki kompliment od mladih dama. Pogotovo ako ima skriveno značenje. Uverena sam da gospodinu SDB nisu potrebni komplimenti makar u v.l. Zaboga, o kakvom skrivenom značenju govorite? Ma kažem vam ja izgubili se mi u prijevodu. Ja pomislio da ono vaše prefinjen nije hrvatski za profinjen već da je složenica od profinjen i prefin, što bi značilo da gospodin uvaženi SDB nije samo elita već je štono bi cure rekle i mmm. Nemojte da dalje moram jer nešto što je trebala biti doskočica ulazi u nešto što bi se moglo protumačiti kao neke sklonosti koje nećemo izustititi. Ksenija je napisao/la: Zar je to mala stvar?
Nipošto nije. I tako je i mišljeno. Ksenija je napisao/la: Onda ste prilično talentovani. Možemo. Vrlo ste ljubazni. Posjedujem određene talente. Određene ne, no što ćemo. Ksenija je napisao/la: Zar ne govorimo? Mada, stranica prevoda sa hrvatskog jezika na srpski košta više nego prevod sa bilo kog drugog na srpski. Neverovatno! Pa jel vidite da smo se zvog jednog e razvezali na dvije stranice. Toliko se ni s Australcem ne bi sporazumijevao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:45 |
|
|
@SDB Hvala vama! Gospodine Agathonikos, pa ja tek sada vidim šta piše u Tulkasovom potpisu. Kakva samouverenost! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 13:54 |
|
|
doc je napisao/la: Ma kažem vam ja izgubili se mi u prijevodu. Važno je da ide na bolje. Citat: Ja pomislio da ono vaše prefinjen nije hrvatski za profinjen već da je složenica od profinjen i prefin, što bi značilo da gospodin uvaženi SDB nije samo elita već je štono bi cure rekle i mmm. Ne preterujte! Imate google ako vam nisu rečnici pri ruci pa proverite. Odakle bih znala za ostale kvalitete gospodina SDB osim što sam uverena da ih poseduje. No, da zaboravimo na jezičke i ostale nesporazume. Citat: Nemojte da dalje moram jer nešto što je trebala biti doskočica ulazi u nešto što bi se moglo protumačiti kao neke sklonosti koje nećemo izustititi. A što vam je ovo trebalo? Ostanite talentovani. Citat: Pa jel vidite da smo se zvog jednog e razvezali na dvije stranice. Toliko se ni s Australcem ne bi sporazumijevao.  Ne mari, možemo na još dve, na trećoj vas napuštam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:00 |
|
|
|
1. 2. Rekli ste da ste spretni s jezikom ne? 3. Pa ne treba mi. Zato i kažem. Ostanite talentirani? 4. Taman htjedoh reći kako mi je forum nekako postao ljepši uz ovo šarmantno žensko društvo, kad eto sad ovo, pa ne znam kako protumačiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:01 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Zaboga, pa rekoh da ste mi simpa, šta vam je odjednom?  Ovo mi je moram priznati promaklo. No slobodno vi to kažete još koji put. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tulkas je napisao/la: E moj sLJegnuti. Znao sam da si samo obicno uvlakacko laprdalo Obicni pizdun Nisam, gospodine Tulkas. Ovo govorim za vaše dobro jer nakon tog iskustva, ako biste ga i preživili, ne biste bili ista osoba a ja vas baš gotivim takvog kakav jeste  Koji politicar kukavni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:07 |
|
|
Ksenija je napisao/la: A što vam je ovo trebalo? Ostanite talentovani.
Eto ga na. A ja stalno tvrdim da je prijevod problem. Nisam mislio na vaše sklonosti pa da bude vulgarno, nego na svoje sklonosti pa da bude nastrano. Do prije 30 godina i kazneno djelo. Nije mi namjerna bila sprdati jednu finu mladu damu nego se našaliti na svoj račun. Koji si utvaram gospodinu SDB-u ni nije tako šaljiv kao vaša pohvala gore. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:12 |
|
|
doc je napisao/la: 1. 2. Rekli ste da ste spretni s jezikom ne? 3. Pa ne treba mi. Zato i kažem. Ostanite talentirani? 4. Taman htjedoh reći kako mi je forum nekako postao ljepši uz ovo šarmantno žensko društvo, kad eto sad ovo, pa ne znam kako protumačiti. Uh, kakva forma? Nije loše. I što je pod 1 prazno? I šta vas muči pod 4? Da, jeste mi simpatični, talentovani gospodine doc. (drugi put) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: 1. 2. Rekli ste da ste spretni s jezikom ne? 3. Pa ne treba mi. Zato i kažem. Ostanite talentirani? 4. Taman htjedoh reći kako mi je forum nekako postao ljepši uz ovo šarmantno žensko društvo, kad eto sad ovo, pa ne znam kako protumačiti. Uh, kakva forma? Nije loše. I što je pod 1 prazno? I šta vas muči pod 4? Da, jeste mi simpatični, talentovani gospodine doc. (drugi put)  Pod jedan nemam šta za dodati. Četvorka zvuči onako neodređeno. Ovo je već bolje. Kod trećeg puta vas dižem s poda i zavrtim da ćete ko djevojčica hihotat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:19 |
|
|
@talentovani gospodine doc Biste li bili ljubazni upotrebiti vaš autoritet i smiriti Tulkasa, kvari nam prepisku s tendencijom ka harmoničnom dijalogu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:22 |
|
|
|
Ministre, smiluj nam se, vrati BBC-a. :(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:26 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @talentovani gospodine doc Biste li bili ljubazni upotrebiti vaš autoritet i smiriti Tulkasa, kvari nam prepisku s tendencijom ka harmoničnom dijalogu.  Ma to se oni samo igraju. Kao kad vidite dva peseka na livadi pa vam se učini da se tuku, a zapravo uživaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:26 |
|
|
Prepadoh se od Lebowskog. @talentovani gospodine doc Budući da mi je vreme ograničeno, ljubazno vas molim da mi prevedete reč "hihotati". Hvala unapred! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:27 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ministre, smiluj nam se, vrati BBC-a. :( Ajde bježi ti kod Sayuri. Mi barem razvijamo međunacionalni i međuspolni dijalog. Pravi multikulti. A ti našao muslimanku i sad provociraš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:30 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Prepadoh se od Lebowskog. @talentovani gospodine doc Budući da mi je vreme ograničeno, ljubazno vas molim da mi prevedete reč "hihotati". Hvala unapred!  Takav vam je on. Gledajte mene rađe pa neće biti takvih šokova. Ako vam nije mrsko. Hihotati - smijati, veselo, nevino, iskreno, dječje. Ili kako žene znaju u nekim čarobnim situacijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Avatari, nickovi, potpisi (još jedna high school tema) Postano: 03 ruj 2013, 14:34 |
|
|
|
Nije mi bila namjera da vam kvarim idilu. Oprostite na smetnjama.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|