|
|
Stranica: 12/1116.
|
[ 27885 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:06 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Onda ok, i meni je lakše. Nada poslednja umire. Nego, gde je Karmelo da ga pitam za avatar, više mi je utrnula desna ruka pod glavom. Gabi, i moj jubilarni na tvojoj temi. Ajde još malo, šta ti fali.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: Ovisno tko je od vas djevojaka više za hrvatski entitet tako će dobiti moju podršku, srce i razumijevanje u ovom konfliktu. Ma ja nemam ni s kim konflikt.Gabi je ostavio momak i otfurao u bendzoniju sa dalmantinkom pa je neUrozna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Pa još da kleči na kukuruzu. Potpuno me je omeo, neki destruktivni lik, a sve sam mislila da je gospodin, valjda zbog fesa i čeličnog pogleda. fes i gospodin, to ne ide u istu rečenicu. Ni brkovi ne idu pa ih ponosno nosi. Di je Karmelo? Gabi, Jesi li se ti ovog proleća zaljubiška?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Aha,hvala,hvala...znaš šta je 'o pike'? čula sam to već, prosvijetli me ipak. U ćošak-na francuskom:-) fonetski:-)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:10 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa 49-25=24 Kad je rat počeo ? Matematički tOčno.Selo fali u Zegej se uvali.A mozda kakav udovac u Posavini čezne za tobom još uvijek 35 godina poslije vaše romanse. probaj ti s udovcem, s tim izgledom i karakterom jedino takvo muško možda možeš ulovit. prespori su da pobjegnu glavom bez obzira. rat je počeo dvije godine nakon što sam ja došla u Zagreb, a došla sam s 18, matematičarko. nisu moje godine tvoj nos da rastu sa svakom glupošću koju izvališ.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: čula sam to već, prosvijetli me ipak. U ćošak-na francuskom:-) fonetski:-) eto vidiš. nemam sreće s tim francuskim. trebao si napisati ispravno da skužim. ajde, barem će se profa razveseliti kad me vidi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:13 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Onda ok, i meni je lakše. Nada poslednja umire. Nego, gde je Karmelo da ga pitam za avatar, više mi je utrnula desna ruka pod glavom. Gabi, i moj jubilarni na tvojoj temi. Ajde još malo, šta ti fali. Dobro, još malo ću zbog cvetne livade. Red je da se i ja odreknem udobnosti ako si se ti livade. Kada ćemo u katastar za prenos? Usput možemo na kafu, valja zaliti.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:16 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Dobro, još malo ću zbog cvetne livade. Red je da se i ja odreknem udobnosti ako si se ti livade. Kada ćemo u katastar za prenos? Usput možemo na kafu, valja zaliti. Ksenija na livadi:
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:17 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa 49-25=24 Kad je rat počeo ? Matematički tOčno.Selo fali u Zegej se uvali.A mozda kakav udovac u Posavini čezne za tobom još uvijek 35 godina poslije vaše romanse. probaj ti s udovcem, s tim izgledom i karakterom jedino takvo muško možda možeš ulovit. prespori su da pobjegnu glavom bez obzira. rat je počeo dvije godine nakon što sam ja došla u Zagreb, a došla sam s 18, matematičarko. nisu moje godine tvoj nos da rastu sa svakom glupošću koju izvališ. Tebi se godine smanjuju.Za desetak ja i ti ćemo biti iste starosne dobi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:18 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa 49-25=24 Kad je rat počeo ? Matematički tOčno.Selo fali u Zegej se uvali.A mozda kakav udovac u Posavini čezne za tobom još uvijek 35 godina poslije vaše romanse. probaj ti s udovcem, s tim izgledom i karakterom jedino takvo muško možda možeš ulovit. prespori su da pobjegnu glavom bez obzira. rat je počeo dvije godine nakon što sam ja došla u Zagreb, a došla sam s 18, matematičarko. nisu moje godine tvoj nos da rastu sa svakom glupošću koju izvališ. Iako smo imali svoje nesuglasice ranije na ovoj temi, u ovom slucaju "ZGabriel vs. SarajkaDjevojka", u potpunosti sam na vasoj strani.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tebi se godine smanjuju.Za desetak ja i ti ćemo biti iste starosne dobi em si neduhovita, em si glupa, em si iskompleksirana i histerična. idi otvori temu o Dodiku da malo dođeš sebi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eto moja Emt kako ti se muslimanska braća i sestre odužuju za tvoju borbu protiv RS. Nema od toga ništa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Levitas
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Eto moja Emt kako ti se muslimanska braća i sestre odužuju za tvoju borbu protiv RS. Nema od toga ništa. Ona je vasa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dobro došli u Dom penzionera " zelena livada " Postano: 09 ruj 2013, 21:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Eto moja Emt kako ti se muslimanska braća i sestre odužuju za tvoju borbu protiv RS. Nema od toga ništa. Bojovniče ! Na mjestu voljno Zgabice budi dama i ne psuj.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:23 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Dobro, još malo ću zbog cvetne livade. Red je da se i ja odreknem udobnosti ako si se ti livade. Kada ćemo u katastar za prenos? Usput možemo na kafu, valja zaliti. Ma nemoj, pa čim potpišem papire, ti promeniš avatar u nešto bezveze, pa ja onda nemam da gledam ni livadu ni tebe crvenokosu lepoticu. Moram da imam nekakvu garanciju da ćeš da ostaneš tako seksi, a ne da staviš u avatar ono "K". Pa ako me, uz kafu, uveriš u to, tek onda mogu da oprostim nedostatak pegica i da potpišem papire.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:34 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Dobro, još malo ću zbog cvetne livade. Red je da se i ja odreknem udobnosti ako si se ti livade. Kada ćemo u katastar za prenos? Usput možemo na kafu, valja zaliti. Ma nemoj, pa čim potpišem papire, ti promeniš avatar u nešto bezveze, pa ja onda nemam da gledam ni livadu ni tebe crvenokosu lepoticu. Moram da imam nekakvu garanciju da ćeš da ostaneš tako seksi, a ne da staviš u avatar ono "K". Pa ako me, uz kafu, uveriš u to, tek onda mogu da oprostim nedostatak pegica i da potpišem papire. Da ti ne radiš u državnoj administraciji, mnogo si iskomplikovao tako jednostavan dogovor?! Garanciju dobijaš, o tom-po tom. Bićeš zadovoljan, nadam se. Već sam pripremila dva komada. Sinoć sam ih krojila tri sata pa se sve mislim, na šta će ovo sve da izađe da se ja toliko trudim.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:37 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Garanciju dobijaš, o tom-po tom. Bićeš zadovoljan, nadam se. Već sam pripremila dva komada. Sinoć sam ih krojila tri sata pa se sve mislim, na šta će ovo sve da izađe da se ja toliko trudim. pripazi se ti, da Karmelo ne bude tvoj "unesrećeni".
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:43 |
|
|
Prema mojim nezvaničnim saznanjima Karmelo je srećno oženjen i to crvenokosom, valjda zbog toga voli da ga uvek nešto podseća na nju. I ja se potrefila. Sudbina, sestro, sudbina.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:45 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Prema mojim nezvaničnim saznanjima Karmelo je srećno oženjen i to crvenokosom, valjda zbog toga voli da ga uvek nešto podseća na nju. I ja se potrefila. Sudbina, sestro, sudbina. sad bi moja drugarica M. rekla - i brakovi se raspadaju.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:46 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Da ti ne radiš u državnoj administraciji, mnogo si iskomplikovao tako jednostavan dogovor?! Garanciju dobijaš, o tom-po tom. Bićeš zadovoljan, nadam se. Već sam pripremila dva komada. Sinoć sam ih krojila tri sata pa se sve mislim, na šta će ovo sve da izađe da se ja toliko trudim. Ti smajliji su prva stvar na koju sam pomislio...... A onda sam se setio porazne činjenice da nemam apsolutno nikakve šanse kod tebe pored živog i zdravog gospodina Agathonikosa, i ta spoznaja me je potpuno dotukla... Zbog toga i postoji doza nepoverenja, ja tebi prepišem livadu, a posle ti šetaš njom sa gospodinom Agathonikosom, a ja budala moram sebi da izmišljam razloge zašto je bolje što je tako ispalo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A onda sam se setio porazne činjenice da nemam apsolutno nikakve šanse kod tebe pored živog i zdravog gospodina Agathonikosa, i ta spoznaja me je potpuno dotukla... njega nešto nema ovih dana. da nije Sudbina uplela svoje prste u ovu priču?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 22:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Da ti ne radiš u državnoj administraciji, mnogo si iskomplikovao tako jednostavan dogovor?! Garanciju dobijaš, o tom-po tom. Bićeš zadovoljan, nadam se. Već sam pripremila dva komada. Sinoć sam ih krojila tri sata pa se sve mislim, na šta će ovo sve da izađe da se ja toliko trudim. Ti smajliji su prva stvar na koju sam pomislio...... A onda sam se setio porazne činjenice da nemam apsolutno nikakve šanse kod tebe pored živog i zdravog gospodina Agathonikosa, i ta spoznaja me je potpuno dotukla... Zbog toga i postoji doza nepoverenja, ja tebi prepišem livadu, a posle ti šetaš njom sa gospodinom Agathonikosom, a ja budala moram sebi da izmišljam razloge zašto je bolje što je tako ispalo. Znala sam, kao u politici. Dogovoriš se a ona sve padne u vodu zbog spoljnjeg faktora koji nije ni učestvovao u pregovorima. Večeras menjam avatar, nećemo piti kafu, ti i dalje šetaj po cvetnoj livadi a ja ću pevati svom dragom "Oj dragane jabuko sa grance, kada ćeš mi doći, nema te od lane... ooooooooooj...." (tradicionalna)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 22:11 |
|
|
Ksenija je napisao/la: "Oj dragane jabuko sa grance, kada ćeš mi doći, nema te od lane... ooooooooooj...." (tradicionalna) zar ne ide "moj Milane, jabuko sa graaaneeeeee?" to ja onako usput, da prošetam novi potpis.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 22:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Emt ćemo izabrati za bošnjačkog člana predsjedništva.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 22:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Emt ćemo izabrati za bošnjačkog člana predsjedništva. Sejdefa Komšićka.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|