|
|
Stranica: 13/1116.
|
[ 27885 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 22:31 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Znala sam, kao u politici. Dogovoriš se a ona sve padne u vodu zbog spoljnjeg faktora koji nije ni učestvovao u pregovorima. Večeras menjam avatar, nećemo piti kafu, ti i dalje šetaj po cvetnoj livadi
Kako uvek userem, to je za proučavanje! Ksenija je napisao/la: a ja ću pevati svom dragom "Oj dragane jabuko sa grance, kada ćeš mi doći, nema te od lane... ooooooooooj...." (tradicionalna) A on će tebi "Plači draga, plači, ost'o sam na Rači!"
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7370 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: rat je počeo dvije godine nakon što sam ja došla u Zagreb, a došla sam s 18, matematičarko.
Ako ja dobro računam,to znači da je gospođica Gabrijela berba '72. Lijepo,lijepo.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:31 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17406 Lokacija: יום טוב
|
kiler je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: rat je počeo dvije godine nakon što sam ja došla u Zagreb, a došla sam s 18, matematičarko.
Ako ja dobro računam,to znači da je gospođica Gabrijela berba '72. Lijepo,lijepo. rekla sam već koliko godina imam. za mene je rat počeo s prvim balvanima po Hrvatskoj. nego, kako si mi ti? kako se osjećaš s tisuću upisa na plećima?
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7370 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: rekla sam već koliko godina imam. za mene je rat počeo s prvim balvanima po Hrvatskoj. nego, kako si mi ti? kako se osjećaš s tisuću upisa na plećima? Aha,provjerit ću tamo. A ja sam super,kiša malo pada,baš je melanHolično vani. A sa upisima se osjećam kao da sam opet izgubio nevinost,i to s takvom damom,uhuh.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:43 |
|
|
kiler je napisao/la: A ja sam super,kiša malo pada,baš je melanHolično vani.
ja obožavam kišu. ostatak neću komentirati, da ti ne kvarim doživljaj.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kako uvek userem, to je za proučavanje! Manje piti. Dok se posao ne zgotovi.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 23:51 |
|
|
doc je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kako uvek userem, to je za proučavanje! Manje piti. Dok se posao ne zgotovi. mali štreber na zadatku.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:00 |
|
|
Meni se obraćate?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:07 |
|
|
doc je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kako uvek userem, to je za proučavanje! Manje piti. Dok se posao ne zgotovi. Je li to neka aluzija vizavi mene?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:08 |
|
|
doc je napisao/la: Meni se obraćate? da.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:12 |
|
|
Shvatit ću to kao odbljesak današnjeg dana i svekolikog vrijeđanja jednih druge, pa neću reagirati.
Ugodna večer.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:12 |
|
|
Ksenija je napisao/la: doc je napisao/la: Manje piti. Dok se posao ne zgotovi.
Je li to neka aluzija vizavi mene? Ne. Vizavi njega.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:13 |
|
|
Mogli ste biti konkretniji, ne sećam se da sam ikoga uvredila.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:14 |
|
|
doc je napisao/la: Shvatit ću to kao odbljesak današnjeg dana i svekolikog vrijeđanja jednih druge, pa neću reagirati.
Ugodna večer. nije bila uvreda. ali ako si je ti tako shvatio, ispričavam se.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:14 |
|
|
doc je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Je li to neka aluzija vizavi mene?
Ne. Vizavi njega. Vizavi njega ste bili direktni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:21 |
|
|
1. Gabrijela, nesporazum. 2. Ksenija, ma utječem na ovog našeg Karmela da ne utapa mozak toliko u alkoholu, još je mlad.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: Shvatit ću to kao odbljesak današnjeg dana i svekolikog vrijeđanja jednih druge, pa neću reagirati.
Ugodna večer. nije bila uvreda. ali ako si je ti tako shvatio, ispričavam se. I mene vridja to tvoje glorificiranje A.Merkel. Stvarno bi mogla biti malo senzibilnija.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:23 |
|
|
Još jedan aplauz za avatar. Ova mi se čak i više sviđa.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:25 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: I mene vridja to tvoje glorificiranje A.Merkel. Stvarno bi mogla biti malo senzibilnija. a gdje sam ja to radila? ja volim Njemačku kao Njemačku i ljude, jer sam tamo provela divan period svog života. A. Merkel NIJE Njemačka. doc, zapravo sam htjela napisati kako si lijepo uskladio avatar i forumski lik. htjela sam skratiti priču, a sad sam je produžila.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:26 |
|
|
doc je napisao/la: 2. Ksenija, ma utječem na ovog našeg Karmela da ne utapa mozak toliko u alkoholu, još je mlad. Onda ok. Mada, mene ni trezni ne mogu zavesti ako mi nisu po ukusu. Razgovor sa Karmelom sam prihvatila kao šalu što je i očigledno.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:28 |
|
|
Nemojte ga povrijediti.
Mi (moderni) dečki se lako oštećujemo.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:29 |
|
|
doc je napisao/la: 1. Gabrijela, nesporazum. 2. Ksenija, ma utječem na ovog našeg Karmela da ne utapa mozak toliko u alkoholu, još je mlad. Ako ćeš, pošto si doktor, da mi napišeš recepte za neke jače benzodiazepine, onda možda i pokušam. Ovako ću biti previše neuravnotežen ako naglo prestanem, a mogu da dobijem i epileptički napad jer će mozak početi odjednom naglo da mi radi (što nije godinama). Znači, ili mi napiši recepte, ili sam prinuđen da nastavim da ločem.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:31 |
|
|
doc je napisao/la: Nemojte ga povrijediti.
Mi (moderni) dečki se lako oštećujemo. pa ja cijelo vrijeme nosim rukavice, za svaki slučaj.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:36 |
|
|
doc je napisao/la: Nemojte ga povrijediti.
Mi (moderni) dečki se lako oštećujemo. Nemojte ni vi mene. Mi (moderne) devojke smo prilično ranjive.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 10 ruj 2013, 00:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc, zapravo sam htjela napisati kako si lijepo uskladio avatar i forumski lik. htjela sam skratiti priču, a sad sam je produžila. Uskladio? A vidite kako sam zabrinuo gospodina SDB-a. chat/top-bosnjakinja-foruma-t10601-50.htmlCarmello Šešelj je napisao/la: doc je napisao/la: 1. Gabrijela, nesporazum. 2. Ksenija, ma utječem na ovog našeg Karmela da ne utapa mozak toliko u alkoholu, još je mlad. Ako ćeš, pošto si doktor, da mi napišeš recepte za neke jače benzodiazepine, onda možda i pokušam. Ovako ću biti previše neuravnotežen ako naglo prestanem, a mogu da dobijem i epileptički napad jer će mozak početi odjednom naglo da mi radi (što nije godinama). Znači, ili mi napiši recepte, ili sam prinuđen da nastavim da ločem. Svakako svakako treba se pomalo odvikavati. Tako mi je prijatelj, sličan tebi, veseljak, odlučio prestati sa zabavnim načinom života i počeo trenirati sa osobnim trenerom. Pa je doživio šok nakon tjedan dana i morao usporiti. Ali to je ekipa koja se vrati sa ljetne šljake i popije mjesečnu plaću u tjedan dana. Što nebi bilo toliko impresivno da nemaju vezu u skoro svakoj zg birtiji i klubu. Pa dobivaju pijaču ili besplatno ili po povlaštenoj cijeni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|