|
|
Stranica: 6/15.
|
[ 374 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:42 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ja mislim da je Momciluk Lebowski
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:45 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
POL_GASOL je napisao/la: ... Editovali ste, logički veoma moguće zapažanje, kao ništa manje moguće da je 10 cura srpske/hrvatske nacionalnosti.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Momciluk
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:45 |
|
|
storaB je napisao/la: Momciluk, znam ja te fazone. Ili na pp reci koji si od ovih ili nemoj bzvz kvarit teme. Ako daš podatke za ijednog od ovih 30, bez obzira radilo se o tebi ili o tvom poznaniku, ukloniću, bez toga džabe prdiš. A na kraju krajeva sve slike su slike 18+ osoba, nema nagih, fašističkih, šovinističkih, moralno i vjerski diskutabilnih.... Spreman sam odgovarati ako eventualno sam nečiju intimu narušio, moja IP je statička i veoma lako je naći. Citat: kiler
1=H 2=M 3=S 4=S 5=H 6=M 7=M 8=M 9=M 10=H 11=S 12=H 13=M 14=H 15=M 16=M 17=S 18=H 19=S 20=S 21=S 22=S 23=H 24=H 25=S 26=H 27=S 28=H 29=M 30=M Vaš rezultat je: 11 POGOĐENIHNema veze sto sam 18+, sto nemam fasisticka i seksiticka obiljezja. Trebao si me prvo pitati da li smijes postaviti sliku na meni potpuno nepoznatoj stranici i jos k tome obrazloziti u koju svrhu. Nista, vidimo se u okruznom sudu u Bijeljini. Nadam se da imas za advokata.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:47 |
|
|
Pozdrav za Gračanicu.
Nijedan sa slike nije iz TK. A o Gračanici da ni ne pričam ,baš kao ni Gradačcu, Kalesiji i Živinicama.
Imaš svo vrijeme svijeta da na pp kažeš ko si sa slike, ja to neću zloupotrijebiti. Ostalo je samo pusto laprdanje!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Momciluk je napisao/la: Ja sam jedan od osoba sa slike. Ovom prilikom hocu izjaviti da od mene nikada nisi dobio licno dopustenje da publiciras moju sliku ovdje ili bilo gdje na internetskim bespucima.
Ocekujem da je uklonis, ukoliko do toga pak ne dode, slijedi krivicna prijava i sudski postupak pa ti vidi. Kako misliš da ga tužiš kad ne znaš ko je? Ne mora ni da zna, tužiće Ministra. Ako su fotografije bile objavljene u javnim medijima bez dopuštenja, zakon nije povređen. Npr. jednom sam sebe videla u Politici, na stranici o vremenskoj prognozi, kao šetača po beogradskim ulicama, i prijatno sam se iznenadila jer sam odlično ispala.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: End of Discussion! Aztec, ciji je ovaj debele obrve? Usta mi nekako vuku na Hrvata, obrve me malo bune. A dobro ljudi, nemoguce je sad pogadjati za svakog, al da su odredjene crte zastupljenije kod odredjenih naroda mislim da - da.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:52 |
|
|
Momciluk je napisao/la: Nista, vidimo se u okruznom sudu u Bijeljini. Nadam se da imas za advokata. Kako to da baš sada natrčiš na ovaj forum?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7444 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
storaB je napisao/la: Momciluk, znam ja te fazone. Ili na pp reci koji si od ovih ili nemoj bzvz kvarit teme. Ako daš podatke za ijednog od ovih 30, bez obzira radilo se o tebi ili o tvom poznaniku, ukloniću, bez toga džabe prdiš. A na kraju krajeva sve slike su slike 18+ osoba, nema nagih, fašističkih, šovinističkih, moralno i vjerski diskutabilnih.... Spreman sam odgovarati ako eventualno sam nečiju intimu narušio, moja IP je statička i veoma lako je naći. Citat: kiler
1=H 2=M 3=S 4=S 5=H 6=M 7=M 8=M 9=M 10=H 11=S 12=H 13=M 14=H 15=M 16=M 17=S 18=H 19=S 20=S 21=S 22=S 23=H 24=H 25=S 26=H 27=S 28=H 29=M 30=M Vaš rezultat je: 11 POGOĐENIHNemoguće,samo 11???Ne vjerujem,tužit ću te i ja,za duševnu bol osim ako mi javno ne dokažeš nacionalnost ovih na slikama.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:55 |
|
|
Ksenija, Dosadno u džez klubu, pa si uzela da se igraš sa telefonom? Citat: Kako to da baš sada natrčiš na ovaj forum? To sam se i ja prvo zapitao.
|
|
Vrh |
|
|
Momciluk
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:56 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Momciluk je napisao/la: Nista, vidimo se u okruznom sudu u Bijeljini. Nadam se da imas za advokata. Kako to da baš sada natrčiš na ovaj forum? A sta je to specificno s ovim momentom?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 22:56 |
|
|
kiler je napisao/la: storaB je napisao/la: Momciluk, znam ja te fazone. Ili na pp reci koji si od ovih ili nemoj bzvz kvarit teme. Ako daš podatke za ijednog od ovih 30, bez obzira radilo se o tebi ili o tvom poznaniku, ukloniću, bez toga džabe prdiš. A na kraju krajeva sve slike su slike 18+ osoba, nema nagih, fašističkih, šovinističkih, moralno i vjerski diskutabilnih.... Spreman sam odgovarati ako eventualno sam nečiju intimu narušio, moja IP je statička i veoma lako je naći.
Vaš rezultat je: 11 POGOĐENIH Nemoguće,samo 11???Ne vjerujem,tužit ću te i ja,za duševnu bol osim ako mi javno ne dokažeš nacionalnost ovih na slikama. Ma navijam da Srbin bude najefikasniji. ... 11 braca. Rano je da se otkrivaju konačni rezultati. Što se igre tiče, nema laži nema prevare!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija, Dosadno u džez klubu, pa si uzela da se igraš sa telefonom? Citat: Kako to da baš sada natrčiš na ovaj forum? To sam se i ja prvo zapitao. Definitivno sam u zbunu. Ne idem na net preko mobilnog, niti ću. Bila sam na koncertu u znak sećanja na Delču, odmah u kraju. Hoćeš fotografiju? Nisam ostala do kraja ali dobro, meni je više zbog Delče mada Cukić i dalje urla fantastično iako mi se njegove pesme ne dopadaju osim jedne. Na džez se ide sada, pa čak i kasnije. @MomcilukNišta nije specifično samo je providno.
|
|
Vrh |
|
|
Momciluk
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:04 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija, Dosadno u džez klubu, pa si uzela da se igraš sa telefonom? To sam se i ja prvo zapitao. Definitivno sam u zbunu. Ne idem na net preko mobilnog, niti ću. Bila sam na koncertu u znak sećanja na Delču, odmah u kraju. Hoćeš fotografiju? Nisam ostala do kraja ali dobro, meni je više zbog Delče mada Cukić i dalje urla fantastično iako mi se njegove pesme ne dopadaju osim jedne. Na džez se ide sada, pa čak i kasnije. @MomcilukNišta nije specifično samo je providno. Pratim vise foruma po internetskim bespucima, pa tako i ovaj. A onda sam naletio na po meni dosta zanimljivu temu, i gle cuda, ostadoh zabezeknut kada ugledah sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:05 |
|
|
Momciluk je napisao/la: Znam koji si broj. Momciluk je napisao/la: Pratim vise foruma po internetskim bespucima, pa tako i ovaj. A onda sam naletio na po meni dosta zanimljivu temu, i gle cuda, ostadoh zabezeknut kada ugledah sebe. Pa hajde da se i mi zabezeknemo. Uostalom, probaj i ti, sebe izostavi.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:07 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija, Dosadno u džez klubu, pa si uzela da se igraš sa telefonom? To sam se i ja prvo zapitao. Definitivno sam u zbunu. Ne idem na net preko mobilnog, niti ću. Bila sam na koncertu u znak sećanja na Delču, odmah u kraju. Hoćeš fotografiju? Nisam ostala do kraja ali dobro, meni je više zbog Delče mada Cukić i dalje urla fantastično iako mi se njegove pesme ne dopadaju osim jedne. Na džez se ide sada, pa čak i kasnije. Ma daj, zajebavam se, čemu ovakav ozbiljan odgovor.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:08 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Momciluk ima smisla za humor. Samo se nadam da nije ovaj na sličici broj 3.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:08 |
|
|
@Karmelo Šta je tu ozbiljno? Sayuri, to je ONA.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:12 |
|
|
Aztec je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Aztec, ciji je ovaj debele obrve? Usta mi nekako vuku na Hrvata, obrve me malo bune. A dobro ljudi, nemoguce je sad pogadjati za svakog, al da su odredjene crte zastupljenije kod odredjenih naroda mislim da - da. Ovo je Theo Waigel, Bavar.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:16 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @Karmelo Šta je tu ozbiljno? Ne`am pojma, delovalo mi je kao da si se naljutila zbog pitanja, dobro je da sam pogrešno procenio. Nego odlično da si se javila, pošto sam zaboravio da odgovorim na pitanje. Ksenija je napisao/la: Hoćeš fotografiju? Yes, please!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:17 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Aztec je napisao/la: Usta mi nekako vuku na Hrvata, obrve me malo bune. A dobro ljudi, nemoguce je sad pogadjati za svakog, al da su odredjene crte zastupljenije kod odredjenih naroda mislim da - da. Ovo je Theo Waigel, Bavar. A jebi ga sad... Ti si skroz fulio... Rijec je o ljudim s ovih prostora. Ja sam po linku vidio da je nesto njemacko, al mislio sam da to neces stavljati... Svedi su mnogi zuti i povisoki (sto ne znaci da su svi) itd... Njemice mi mnoge imaju spicaste noseve (sto ne znaci da su sve takve itd...)...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:19 |
|
|
Aztec ti se ne usuđuješ procjenjivati ovih 30 lica?
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ksenija je napisao/la: @Karmelo Šta je tu ozbiljno? Ne`am pojma, delovalo mi je kao da si se naljutila zbog pitanja, dobro je da sam pogrešno procenio. Nego odlično da si se javila, pošto sam zaboravio da odgovorim na pitanje. Ksenija je napisao/la: Hoćeš fotografiju? Yes, please! Biće premijerno izdanje samo da pronađem ono čudo što skida sa mobilnog fotografije. Čekaj me tamo, ima dobro društva a i Gabi će sada ili baci neku političku, to je jako korisno.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:22 |
|
|
Pa bas i ne ove... al nekad na ulici skoro da mogu 100 % za nekog tvrditi da je ovaj ili onaj...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:24 |
|
|
čekam procjenu! :) .... Vidim da se malo baviš analizom facijalnih ekspresija i karakteristika lica naroda i narodnosti, doduše stranih, pa je procjena ovih domaćih još jača.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gledaj facu - pogodi nacionalnost Postano: 14 ruj 2013, 23:24 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Biće premijerno izdanje samo da pronađem ono čudo što skida sa mobilnog fotografije. Ako misliš na računar, imam ih ja nekoliko.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|