|
|
Stranica: 7/41.
|
[ 1025 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa i ti ćeš biti u četrdesetim.Vidiš kako Karamelica se oblizuje i razmjenjuje slike javno.Znači nema tu moralne upitnosti, čak i da budeš ozenjen  A jes', al' onda me više neće zanimati vaše guze i ostali istaknuti elementi, već neke 10 godina mlađe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
I to znate kakvo dupe ?
dupe ko ciganske naćve, kako bi rekli u nas.  a sudeći po ostatku, to su neke XXL naćve. i ajd živa bila, prestani kopirati moje fore s hrhb i pokušavati biti duhovita. kopija ostaje kopija, koliko god se trudila. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Ksenija je napisao/la: Bečlijko Devojko,
Sram te bilo zbog Vlade, zbog Minstra i svih njegovih saradnika; sram te bilo zbog svih nas članova!
I ne diraj Vladimira! Je l' jasno?! Što sam rekla ? Kakve veze ima Ministar i saradnici i Vladek ? Da bi slika moje guze sada bila " nelojalna konkurencija " Pa to je istina. Zna to Ministar 1000% 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:40 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
I to znate kakvo dupe ?
dupe ko ciganske naćve, kako bi rekli u nas.  a sudeći po ostatku, to su neke XXL naćve. i ajd živa bila, prestani kopirati moje fore s hrhb i pokušavati biti duhovita. kopija ostaje kopija, koliko god se trudila.  Ja se kladim da bi moje dupe naspram tvoje oronule face i ofarbane kose bilo atrakcija  Da probamo iskurziti ?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:43 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa i ti ćeš biti u četrdesetim.Vidiš kako Karamelica se oblizuje i razmjenjuje slike javno.Znači nema tu moralne upitnosti, čak i da budeš ozenjen  A jes', al' onda me više neće zanimati vaše guze i ostali istaknuti elementi, već neke 10 godina mlađe.  Nisi na Karamelicu nikako  On balavi po monitoru svakodnevno. Pitam se ponekad je li to kul obzirom da u stanu boravi i neka koja skrbi za njega i voli ga vjerovatno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se kladim da bi moje dupe naspram tvoje oronule face i ofarbane kose bilo atrakcija  Da probamo iskurziti ? a ja se kladim da ćeš opet postaviti tuđu fotku. nije ti prvi put.  šifra: plavi minić.  tako da svoje podvale i "duhovite" prijedloge sačuvaš za nekog drugog.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:47 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja se kladim da bi moje dupe naspram tvoje oronule face i ofarbane kose bilo atrakcija  Da probamo iskurziti ? a ja se kladim da ćeš opet postaviti tuđu fotku. nije ti prvi put.  šifra: plavi minić.  tako da svoje podvale i "duhovite" prijedloge sačuvaš za nekog drugog. Kakav plavi minić ? Opet si dezinformirana Uostalom imaš Web kameru  Hajde da te ubijem u pojam dozivotno. Proslijedi msn adresu i uključi se :)) Skajpić ili što god !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:50 |
|
|
Cure, ovde postoji samo jedno rešenje. Stručna i nezavisna komisija uvaženih forumaša i vaše slike na sunce. Kategorije: večernje haljine, kupaći kostimi, sportsko izdanje i jedna na slobodnu temu. Ima odma' i nesretni Vladek da nam se vrati na hb.org. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:50 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: A jes', al' onda me više neće zanimati vaše guze i ostali istaknuti elementi, već neke 10 godina mlađe.  Nisi na Karamelicu nikako  On balavi po monitoru svakodnevno. Pitam se ponekad je li to kul obzirom da u stanu boravi i neka koja skrbi za njega i voli ga vjerovatno  Ne filozofiraj nego stavi sliku. Ovako svi mislimo da lažeš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:51 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Cure, ovde postoji samo jedno rešenje. Stručna i nezavisna komisija uvaženih forumaša i vaše slike na sunce. Kategorije: večernje haljine, kupaći kostimi, sportsko izdanje i jedna na slobodnu temu. Ima odma' i nesretni Vladek da nam se vrati na hb.org.  Sarajka je poznata po tome da šalje tuđe slike, a ja preferiram susrete uživo.  ukratko - nađi si drugu zabavu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:52 |
|
|
|
Ništa samo Web kamera i neka se Dame uključe :)
Insistiram.
I adrese na pp molim :)
Za PET minuta, bez priprema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Insistiram.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Insistiram.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:54 |
|
|
evo je, histerija nastupa.  sklanjaj se ko može.  sad će doćo Sayuri i pohvaliti se kako je lijepo primljena na hrhb. sigurno ti je žao do neba što si je zvala da ide tamo. i tamo te potukla do nogu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:54 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Cure, ovde postoji samo jedno rešenje. Stručna i nezavisna komisija uvaženih forumaša i vaše slike na sunce. Kategorije: večernje haljine, kupaći kostimi, sportsko izdanje i jedna na slobodnu temu. Ima odma' i nesretni Vladek da nam se vrati na hb.org.  Sarajka je poznata po tome da šalje tuđe slike, a ja preferiram susrete uživo.  ukratko - nađi si drugu zabavu.  Dokazi u praksi :) Rekoh ti msn i bumo se vidjele. S kim si se Ti vidjela ? Kad si onomad presrela Inkvija u haustoru to se ne računa Gabi. Pobjegao je u Split 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: evo je, histerija nastupa.  sklanjaj se ko može.  sad će doćo Sayuri i pohvaliti se kako je lijepo primljena na hrhb. sigurno ti je žao do neba što si je zvala da ide tamo. i tamo te potukla do nogu.  Pa ja sam sa svim curama ok na HRHB :) Za razliku od tebe. Nisam ljubomorna ni na jednu .. Što bi na Sajin boravak bila ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:58 |
|
|
Čekam msn adrese na pp da razriješimo misterije  Ajmo "cure "! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 17:59 |
|
|
|
Zgadilo mi se sve.
Da ja volim nekoga kao što priča ova spodoba, ćutala bih.
"Ko voli, tih je. Odzvanja samo prazna posuda." /Shakespeare
I zato SarajkoDevojko, m'rš!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:01 |
|
|
 Kaj bilo ? Kompleksi Ksenči ? Ajmo fino popričati na msn uz kavicu :) Evo našminkajte se obje :)))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Dokazi u praksi :) Rekoh ti msn i bumo se vidjele. S kim si se Ti vidjela ? Kad si onomad presrela Inkvija u haustoru to se ne računa Gabi. Pobjegao je u Split  dokazala sam - onima koji su me upoznali uživo. koliko ih ti brojiš?  ccc...ko o čemu Sarajka o Inkviju...neeeeeeeee, nije opsjednuta, uopće.  Ksenči, ne voli ona ni sebe (ne bih ni ja da sam podli pogani gabor), kako će nekoga drugog?  ali sad barem ima malo pažnje pa je sretna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:03 |
|
|
Pošto ne smijete i dalje stojim pri prvobitnoj tvrdnji o ljepoti moje guze u odnosu na pojedine face koje se tajanstveno prikrivaju ovdje  I naravno lazne fotke kad su u pitanju isto mišljenje kod mene vlada. Zabetine ! Od kojih nikad princeza !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:05 |
|
|
|
lutko, pa tvoji "prijatelji" dilaju tvoje fotke i smiju ti se iza leđa...toliko o žabama. pa-pa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:07 |
|
|
|
Smiješ ti poslati msn adresu ZGabi i uključiti tu kameru.
Ja mogu dilati što hoću i tvrditi da si ti bez dokaza.Evo prilike da vidiš istinu i potvrdiš svoje pretpostavke :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Forumaši koji vam nedostaju Postano: 18 ruj 2013, 18:07 |
|
|
|
Bogu dragom hvala te moja dva sina ne padaju na forume i forumske zjale poput tebe.
Postavi svoje dupe već jednom zbog drugih, mene ne radi niti mojih sinova. Samo prduckaš' kako je dobro a da pojma nemaš kako je to najmanje važna stvar na svetu.
I, šta kaže Kjerkegor? M?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|