Joooj Sarajka,čestitke za temu, uvijek su mi bili simpatični puritančići kad se raspištolje. Nitko kao oni kad se raspojasaju, istinski hali-gali! Baš su slatki!
Neka se opuste malo Wind. Kontam da je bolje da Ceha obnevidi od sexy guza nego od Dobretića i zaseoka, a tako i Zadar, Doc, Jagnje i ostali
Tko kaže da su ovdje puritanci ? Što se karata tiče, nekako mi se čini da su se rasprave o njima više preselile na forum.hr
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ti si reinkarnacija jednog od te gospode koja su takve " poslove" odradjivala sa strane Samo danas ti poslovi imaju pravne poslijedice druze Doc.
Nisam gospodična.
Nemaju ljudsko mladunče. Ako malo dublje proučiš vidjet ćeš da je i crna drugarica majka i svijetlije mladunče imalo samo riječi hvale za dotičnog ako je bio dobar, plemenit i pravi gospodin.
A ispunio želju jednog napačenoj gospoji da ima svijetliju kćer. Normalno sve uz njezin pristanak i dobru volju. Pa nismo barbari.
Pa jel ima čega ljepšeg nego biti takav humanist i čovjekoljub?
Ne trebate odmah sa osudama, podrugljivošću.
Treba gledati pozitivno, lijepo. A bijelo je lijepo.
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
doc je napisao/la:
Ti si reinkarnacija jednog od te gospode koja su takve " poslove" odradjivala sa strane Samo danas ti poslovi imaju pravne poslijedice druze Doc.
Nisam gospodična.
Nemaju ljudsko mladunče. Ako malo dublje proučiš vidjet ćeš da je i crna drugarica majka i svijetlije mladunče imalo samo riječi hvale za dotičnog ako je bio dobar, plemenit i pravi gospodin.
A ispunio želju jednog napačenoj gospoji da ima svijetliju kćer. Normalno sve uz njezin pristanak i dobru volju. Pa nismo barbari.
Pa jel ima čega ljepšeg nego biti takav humanist i čovjekoljub?
Ne trebate odmah sa osudama, podrugljivošću.
Treba gledati pozitivno, lijepo. A bijelo je lijepo.
Podijelimo ljepotu sa drugima.
K&K&K
Humanista i čovjekoljub kojem crnkinje ne smetaju no crnci?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
K&K&K
Pa ja još nisam sreo rasista kojem smetaju crnkinje. Tako da...
A pogotovo uviđavnu gospodu realiste poput mene kojima niti jedno ljudsko biće ne smeta zbog boje kože, već zbog karaktera. A kako je to upravo definicija antirasista....
Pobogu ženo. Pa nisam mislio moji unuci. To se sa strane odradi za dobrobit čovječanstva. Ekstra. Uz svoje redovne bračne dužnosti. http://en.wikipedia.org/wiki/Strom_Thurmond Kao što su dobro odgojena naočita američka gospoda odrađivala u rasno neprivilegiranim krajevima zemlje.
Kad si uskogrudna dijete. No ajde nije tako strašno. Imaš još vremena.
Ti si reinkarnacija jednog od te gospode koja su takve " poslove" odradjivala sa strane Samo danas ti poslovi imaju pravne poslijedice druze Doc. @Ceha, pravi odgovor
Dankeschoen @Doc, prosvjetljenje ? :) @Slikice; fino :) @Ksenija, ma znam, ali ženama je lakše vidjet dobru žensku guzu, nek muškarcima gledat gole frajere, zar ne ? A za akt, kaj nije zanimljivija prednja strana ? :) p.s. Ksenija, cura sa umjetničke fotke je dosta slična curi s tvog avatara
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
doc je napisao/la:
K&K&K
Pa ja još nisam sreo rasista kojem smetaju crnkinje. Tako da...
A pogotovo uviđavnu gospodu realiste poput mene kojima niti jedno ljudsko biće ne smeta zbog boje kože, već zbog karaktera. A kako je to upravo definicija antirasista....
Znači zarad dobrobiti čovječanstva i zarad anirasizma ti si spreman dokazati takve stvari praktično? Pri tom ne misleći nijednog momenta na sopstveno zadovoljstvo
@Gospodine SDB, ne mogu da prepoznam vašeg štićenika redni broj DVA ..
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.