|
|
Stranica: 8/25.
|
[ 609 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:15 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Sayuri je napisao/la: To bi se ti narugao 99 posto facebook populacije koji imaju fotografije iz wc-a? Ma ne, ovo ti je čista umjetnost.  Zamišljen ili možda neki drugi pogled, hladne pločice, prva jutarnja i kafa. Jesi talentovan. Kad se uzmemo, ti ćeš voditi računa o kompoziciji, a ja ću nas slikati  Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Aztece zabrinjavaš me. Šoo? Pa zbog toga šta gledaš. Znam da ti je to KAO smiješno, ali morao si nekako doći do tog clipa, što znači da si gledao slične sadržaje, da te slične stvari interesuju.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:16 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztece zabrinjavaš me. Mene počinje plašiti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:18 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Drage dame, da znate da ste mene kao i vjerujem čitavo muško forumsko diskutantstvo maksimalno napalile, ali i istovremeno, usred ne pokazivanja atributa iz naslova same teme i duboko ste nas razočarale pošto većina nas je mislila da je pokretač(ica) ove teme pokrenula istu sa željom demonstracije svojih vlastitih kapaciteta po tom nadasve jako primamljivom pitanju, stoga iskreno se nadam(o) da će naq ovoj temi neki fotos da sijevne kako mi mućki nebismo bili uskraćeni za vrhunsku umjetnost obogaćenu obilnim kulturno-umjetničkim sadržajem.  Vlado, koliko nam daješ fore da se fotografišemo za specijalno izdanje na elitnom HB forumu. Nije mala stvar debitovati sa delikatnim delom tela.  Šta fali malo pokazati i drugu stranu medalje zarad podizanja posjećenosti foruma. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:18 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Drage dame, da znate da ste mene kao i vjerujem čitavo muško forumsko diskutantstvo maksimalno napalile, ali i istovremeno, usred ne pokazivanja atributa iz naslova same teme i duboko ste nas razočarale pošto većina nas je mislila da je pokretač(ica) ove teme pokrenula istu sa željom demonstracije svojih vlastitih kapaciteta po tom nadasve jako primamljivom pitanju, stoga iskreno se nadam(o) da će naq ovoj temi neki fotos da sijevne kako mi mućki nebismo bili uskraćeni za vrhunsku umjetnost obogaćenu obilnim kulturno-umjetničkim sadržajem.  ih, kad tako lijepo pitaš...voila! http://i1269.photobucket.com/albums/jj5 ... /slika.jpg Ma samo opušteno, gospođice ili gospođo ZGabriel. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ma ne, ovo ti je čista umjetnost.  Zamišljen ili možda neki drugi pogled, hladne pločice, prva jutarnja i kafa. Jesi talentovan. Kad se uzmemo, ti ćeš voditi računa o kompoziciji, a ja ću nas slikati  Aztec je napisao/la: Šoo?
Pa zbog toga šta gledaš. Znam da ti je to KAO smiješno, ali morao si nekako doći do tog clipa, što znači da si gledao slične sadržaje, da te slične stvari interesuju. Pa jesam dosao nekako do tog klipa (jer ima ljubitelja ovih, pa i ovdje, pa sam tako i dosao do klipa... aaaa), al nije bas da me nesto interesira, na kraju krajeva ja ne znam sta bih s ovom radio.  Nastojao bih nekako pobjeci, ili bar prezivjeti. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:20 |
|
|
@Vladimir RUSJa sam zbog pramička kose krv propljuvala a zamisli kako bi tek bilo na ovoj temi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:24 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa jesam dosao nekako do tog klipa (jer ima ljubitelja ovih, pa i ovdje, pa sam tako i dosao do klipa... aaaa)Kako divan sklop rečenice 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:27 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ma ne, ovo ti je čista umjetnost.  Zamišljen ili možda neki drugi pogled, hladne pločice, prva jutarnja i kafa. Jesi talentovan. Kad se uzmemo, ti ćeš voditi računa o kompoziciji, a ja ću nas slikati  Imam osjećaj da me zezaš za talenat a za ostalo ćemo se dogovoriti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 07 lis 2013, 19:47 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ćeha, nemoj mi kvarit fazona  Gdje si meko ć našao?=)) Koji fazon? @Ksenija; lijepo :) 2 fotka, još ljepše (to neka španjolka ?  ) @Vlado, dobra na kraju @Ostali wtf ? Tema bi trebala biti ženske guze, a ne 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 11:25 |
|
|
@Vlado Pa zar misliš da je toj zbog koje varničiš ugodno? Natukla plastični korset preko čarapa i jadna se muči da bi se njena fotografija našla čak i na HB forumu. Nije joj lako, verujem, a veruj i ti. Pri tom, deformisala je stražnjicu a velika verovatnoća je da se pošteno nažuljala.  @Ceha Po mojoj proceni u pitanju je Dinarka. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:05 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @Ceha Po mojoj proceni u pitanju je Dinarka.  Ta bi valjda još i grudi pokazala, ovako 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:08 |
|
|
Dinarke su, pored toga što su lepe, i dobro vaspitane. Kako tema zahteva samo sedalni deo, tako se raskošna Dinarka i namestila. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:19 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Dinarke su, pored toga što su lepe, i dobro vaspitane. Kako tema zahteva samo sedalni deo, tako se raskošna Dinarka i namestila.  Svaka čast Rusu ak slika okolo za ovu temu 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:29 |
|
|
Zašto Rusu? Ko je Rus? Šala, zbilja, svakako vas ne razumem. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:49 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Zašto Rusu? Ko je Rus? Šala, zbilja, svakako vas ne razumem.  Zar nije Vladimir Rus stavio ovu fotku ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:54 |
|
|
Ajme, pa mi govorimo o dve fotografije. Mislila sam da ste komentarisali moju fotografiju, odnosno fotografiju koju sam ja postavila. Vladina mi se ne dopada, moja da. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:57 |
|
|
Da ponovim Dinarku. Ksenija je napisao/la: Specijalno za Cehu, cela. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 18:59 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Da ponovim Dinarku. Ksenija je napisao/la: Specijalno za Cehu, cela.  Može pitanje? Čemu vi ? :) Lijepa je fotka i cura na njoj 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 19:01 |
|
|
Ne znam. Spontano. Da, zaista je lepa, nisam sigurna da je David Hamilton u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 19:09 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Ne znam. Spontano. Da, zaista je lepa, nisam sigurna da je David Hamilton u pitanju. Možda, prilično je lijepo sređena fotka, iako mi ovaj pogled u prazno nije nešto :) Ne znam, vi je ok za starije osobe, nepoznate, poslovne suranike ili slično. Na topicu s naslovom sexy guze tome valjda nije mjesto ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 19:15 |
|
|
Pa znate kako, i ovaj topic se može smatrati vrlo ozbiljnim gledajući iz perspektive fotografije kao umetničkog pravca, baš kako sam ga ja doživela. I sada mi pričamo o jednoj, drugoj trećoj oslovljavajući se sa "ti", a onda se sretnemo na npr. "Zabludama" i nastavimo sa "vi". Ne ide, priznaćete. A pogled u prazno? Hm, ja sam se fokusirala upravo na njega jer se može reći više nego za stražnjicu ma koliko bila pravilno oblikovana. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 20:57 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Pa znate kako, i ovaj topic se može smatrati vrlo ozbiljnim gledajući iz perspektive fotografije kao umetničkog pravca, baš kako sam ga ja doživela. I sada mi pričamo o jednoj, drugoj trećoj oslovljavajući se sa "ti", a onda se sretnemo na npr. "Zabludama" i nastavimo sa "vi". Ne ide, priznaćete. A pogled u prazno? Hm, ja sam se fokusirala upravo na njega jer se može reći više nego za stražnjicu ma koliko bila pravilno oblikovana.  Ma sve 5, ali ovako mi zvučite kao ženska verzija gospodina Age :) Muškarcima, stražnjica nekako brže upada u oči  Iako se može shvatiti kao kritika postmodernističkog društva i opsjednutosti seksom, da  :
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 08 lis 2013, 21:32 |
|
|
Postoje i Aginice, zar ne? Šala, svhvatiće te. Zašto ste sigurni da muškarcima stražnjica brže upada u oči negoli ženama muška? Nije važno šta ko kaže već šta misli, a o tome možemo samo donositi pretpostavke. Čujem šta devojke/žene oko mene pričaju. Jednom sam se čak prepala da nisu preterale pa skoro bila u strahu da ih ne zavede zadnjica a u glavi propuh. (evo već govorim da se bolje razumemo). Ne bih rekla da je opsednutost u pitanju. Ako se osvrnete koji vek unazad i osmotrite osebujne stražnjice ondašnjih lepotica na platnima najvećih slikara, izgleda da je sve u kontinuitetu. Istina, sada je malo degradirana ali to nije zalud i isključivu krivicu nose vlasnice istih. Potrudila sam se pronaći Hamiltonovu prelepu fotografiju koja potvrđuje upravo ovo o čemu sam vam dala tek nagoveštaj, vi to znate dobro pa da ne trošimo forumsku sepiu.  
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Sexy guze Postano: 09 lis 2013, 14:53 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|