|  | 

|     | Stranica: 26/35. 
 | [ 856 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 ruj 2013, 07:16  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| Sjetio se i ti.  _________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| stormbringer | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 ruj 2013, 07:35  |  |  
			| Pridružen/a: 03 lip 2013, 22:42
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Sjetio se i ti.  a rekoh, da vidim malo, kako ovo javno zborište radi i šta nudi    ima li birca     i tako...znaš mene    dobri smajliji

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 ruj 2013, 08:10  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| na chatu nema birca, ali možda ga nađeš u svom kvartu.     navijaci/ već vidim novog moderatora.  _________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| patliđan | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  18 ruj 2013, 11:46  |  |  
			| Pridružen/a: 18 ruj 2013, 11:36
 | 

| Pozz svima, dolazim iz Slavonije. Nadam se lijepom druženju  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Aragon85 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  13 lis 2013, 22:11  |  |  
			| Pridružen/a: 13 lis 2013, 22:06
 | 

| Pozdrav cijeloj ekipi sa foruma!!     _________________
 Tebe krasi vodopad i Pliva,Dobratići i cijela dolina....

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  11 stu 2013, 00:00  |  |  
			| Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08
 | 

| Došla mi ribicaaaaaaaa! Ribiiiiiiiiiii dobro došla!!!!!    Konačno da imam s kim pričati!!!_________________
 Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| MiB | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  11 stu 2013, 11:58  |  |  
			| Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Došla mi ribicaaaaaaaa! Ribiiiiiiiiiii dobro došla!!!!!    Konačno da imam s kim pričati!!!Čuj, ti voliš pričati samo sa ljudima dok ide po tvome :P Odo sada spavati,  zora je, čitavu noć sam   _________________
 🇭🇷🇧🇦

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  11 stu 2013, 12:09  |  |  
 | 

| Ne prepadajte fine djevojke MiB.  Inače će vam biti znaš što? Bal muških vampira ovdje    sa pokojom vješticom._________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| zlatna ribica | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 10:51  |  |  
			| Pridružen/a: 10 stu 2013, 23:00
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Došla mi ribicaaaaaaaa! Ribiiiiiiiiiii dobro došla!!!!!    Konačno da imam s kim pričati!!!Pozdrav Sara     Nisam inače namjeravala pisati, al moram odgovorit na tako lijepu dobrodošlicu.. I kad sam već ovdje, iskoristit priliku da pozdravim i najvećeg zavodnika hrvatskog internetskog neba... prepoznat će se valjda  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dudu | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 12:25  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39
 | 

| Hvaljen Isus zlatna ribice, kako smo?  _________________
 "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Bobovac | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 12:46  |  |  
			| Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09
 | 

| Znači ribice... ipak si došla, kao što si obećala... :)
 Hvala ti...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| zlatna ribica | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:03  |  |  
 | 

| dudu je napisao/la: Hvaljen Isus zlatna ribice, kako smo?  A otkud ti da sam na tebe mislila?   Inače... dobro sam, ti?  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| zlatna ribica | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:06  |  |  
 | 

| Bobovac je napisao/la: Znači ribice... ipak si došla, kao što si obećala... :)
 Hvala ti...
 Komu sam obećala?  Tko si ti?    Ne znam nijednog Bobovca... Btw. fali vam ovdje par smajlića  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:09  |  |  
 | 

| Ribi, nemoj ići nigdje. Taman si me obradovala dolaskom.
 : (

Igraće se i dudu looklet-a s nama, dok ne skupimo još cura.

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| zlatna ribica | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:12  |  |  
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Ribi, nemoj ići nigdje. Taman si me obradovala dolaskom.

To bih voljela vidjet... Dudu aj reci da ćeš igrat   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:16  |  |  
 | 

| Moraće. On obozava šalove inače svih vrsta i materijala.  Samo ti zadaj temu.  P.S je li istina da se Grunf nabildao Ribice u teretani ( pričaju cure sa foruma HR ) i da će izgleda titulu zavodnika preoteti dudu-u?  _________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dudu | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:23  |  |  
 | 

| zlatna ribica je napisao/la: dudu je napisao/la: Hvaljen Isus zlatna ribice, kako smo?  A otkud ti da sam na tebe mislila?   Inače... dobro sam, ti?  a ne ti si...odgovor na oba pitanja.  _________________
 "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dudu | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:25  |  |  
 | 

| zlatna ribica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ribi, nemoj ići nigdje. Taman si me obradovala dolaskom.

To bih voljela vidjet... Dudu aj reci da ćeš igrat   pa znate da volim igre svlačenja.   _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 13:30  |  |  
 | 

| dudu je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la:    To bih voljela vidjet... Dudu aj reci da ćeš igrat    pa znate da volim igre svlačenja.     Vidjećemo!_________________

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Zadar1993 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 14:07  |  |  
			| Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34
 | 

| zlatna ribica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Došla mi ribicaaaaaaaa! Ribiiiiiiiiiii dobro došla!!!!!    Konačno da imam s kim pričati!!!Pozdrav Sara     Nisam inače namjeravala pisati, al moram odgovorit na tako lijepu dobrodošlicu.. I kad sam već ovdje, iskoristit priliku da pozdravim i najvećeg zavodnika hrvatskog internetskog neba... prepoznat će se valjda  Enchanté Ribice  _________________
 Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
 Zaorit ću ko grom:
 O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
 To moj je, moj je dom!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| dudu | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 15:05  |  |  
 | 

| ne zna ribica da ovdje najmanje petorica pretendiraju na titulu najzavodnika.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| kiler | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 16:38  |  |  
			| Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26
 | 

| Pozdrav ribici .Lijep nadimak,može se protumačiti na razne načine.    A ima li ribica veru na prstenjaku??  _________________
 Pogledaj u nebo majko, evo sinova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Vladimir RUS | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 16:56  |  |  
			| Pridružen/a: 30 svi 2009, 23:01
 | 

| Zlatna ribice, dobro nam došla i ne obaziri se na ove muške šovinjare.  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| BBC | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 18:42  |  |  
			| Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48
 | 

| Who the fuck is Ali...Ribica ? Neću je pitati što misli o prosvjedima u Konjević polju. _________________
 Spetsnaz, a force for good.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| zlatna ribica | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  12 stu 2013, 21:53  |  |  
 | 

| Dudu, looklet je igra oblačenja, a ne svlačenja    I istina za Grunfa, uvjerila se ja vlastitim očima...     Zadar    Na Dudua sam ipak mislia, njega jedinog znam od svih vas... Hvala Vladimire i Kiler :) BBC, slobodno pitaj :)

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Online |  
		| Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |