|
|
Stranica: 176/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lis 2013, 23:41 |
|
|
Hehe, još hrabre jedno drugo u odbijanju da pogledaju istini u oči. Zna se ko je bio žrtva a ko agresor...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lis 2013, 23:47 |
|
|
Metemma je napisao/la: Prosečan Srbin danas nije u stanju da nađe suprugu, moraću da organizujem neki kurs ili barem da rasporedim ove svoje 3-4 koje imam u rezervi, mada su bogme na dobroj sredini fertilnih godina... Šta ima veze što su oni, to je bar lako rešivo. Nego, vrede li čemu? 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lis 2013, 23:48 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Jesi li ti malo zavidan?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:08 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prosečan Srbin danas nije u stanju da nađe suprugu, moraću da organizujem neki kurs ili barem da rasporedim ove svoje 3-4 koje imam u rezervi, mada su bogme na dobroj sredini fertilnih godina... Šta ima veze što su oni, to je bar lako rešivo. Nego, vrede li čemu?  Ljubav je rad na potencijalima voljene osobe, rekao bi From u svom "Umijeću ljubavi". Sayuri je napisao/la: Jesi li ti malo zavidan? Smanji doživljaj, malo sam se šalio kad sam te prikazao kao J Lo s mahramom...
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:16 |
|
|
Šta sad s tim. Baš si neki čudan lik. Hajde nema veze.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:19 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Šta sad s tim. Baš si neki čudan lik. Hajde nema veze. Pa ono kao, ja ljubomoran što te onaj levat Leb "ima", pa reko malo da te ujedem zbog bezobrazluka 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:20 |
|
|
Ojjjjjjj nisam uopšte mislia na Leba nego vezano za ono o čemu smo pričali. Laku noć.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:27 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ojjjjjjj nisam uopšte mislia na Leba nego vezano za ono o čemu smo pričali. Laku noć. Pa ti i Leb ste jedno drugo podržavali u odluci da negirate da je i slavna muslimanska vojska ponekog, omaškom, kama sama opalila, ubila... joj indeed...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21390 Lokacija: među zvijezdama
|
Metemma je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Eto šta ti je život i igra velikih s granicama, pošto ni sam više ne znam gdje živim.  Eh, omladina, kako se lako zbune... šta tu ima da se ne zna?!!? Odlučio nešto neki švapski ili američki peder o distriktu, pa ti ne znaš čija je to zemlja? http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_stanovništva_u_Bosni_i_Hercegovini_1991.:_Brčko Za informaciju Romeo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
koja zvona? na kraju moje ulice je pravoslavna crkva, u 20 godina ni jednom nisam čula zvona. paučina se uhvatila na vratima od silne navale vjernika. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21390 Lokacija: među zvijezdama
|
Kakav koridor?- jedino u mokrim snovima. Brčko Distrikt 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:44 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: koja zvona? na kraju moje ulice je pravoslavna crkva, u 20 godina ni jednom nisam čula zvona. paučina se uhvatila na vratima od silne navale vjernika.  Specifična odanost srpskog naroda svojoj Svetoj Apostolskoj Crkvi je nešto što je naša stvar i Vas se ne tiče  SarajkaDjevojka je napisao/la: Kakav koridor?- jedino u mokrim snovima. Brčko Distrikt  Žao mi je, mi smo odlučili, nećete se puno pitati po tom pitanju  I ne miješaj mi se u vospitavanje srpske omladine, uvijek mi taj zapad zadaje glavobolje...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:47 |
|
|
Metemma je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: koja zvona? na kraju moje ulice je pravoslavna crkva, u 20 godina ni jednom nisam čula zvona. paučina se uhvatila na vratima od silne navale vjernika.  Specifična odanost srpskog naroda svojoj Svetoj Apostolskoj Crkvi je nešto što je naša stvar i Vas se ne tiče  naravno, čuli ste da postoji, vama dosta.  i ja sam čula da postoji jeti. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:50 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Metemma je napisao/la: Specifična odanost srpskog naroda svojoj Svetoj Apostolskoj Crkvi je nešto što je naša stvar i Vas se ne tiče  naravno, čuli ste da postoji, vama dosta.  i ja sam čula da postoji jeti.  МОЛИТВА ЗА СРПСКИ НАРОД Спаси, Господе, народ свој, и спаси мене. Ако не спасеш народ Твој и мој, а спасеш мене, ја ћу се у Рају осећати у туђини. Услиши, Господе, молитву праведника Твојих Саве и Немање, те грешни народ спаси Твој, иако је грешан.Како си спасавао Јерусалим од незнабожаца и кривоклетника, тако спаси и Београд од безверника, да се гласи спасење од Тебе, а не од људи. Изнеможе народ Твој од чекања, не кушај до краја стрпљење његово, Господе. Господе, изнеможе народ Твој од чекања. Сва се земља покри труповима верних Твојих, не можемо да копамо, а да мотика не звекне о кости сродника наших и не одјекне болно у душама нашим. Нема њиве која није гробље, нити дрвета које није надгробни споменик. Сва је српска земља гробље. Смилуј се, Господе и спаси народ свој, са мном или без мене. Амин. Владика Николај Велимировић
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:52 |
|
|
spala knjiga na dva slova, u ovom slučaju crkva na dva imena. 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 00:55 |
|
|
A čuj, takvi smo kakvi smo, opet smo dobri kroz šta smo sve prošli i mi i naša Crkva. Al da može i mora bolje, naravo, naravno, potpuno ste u pravu.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 18:38 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Tačno, šta da radimo po tom pitanju? Treba potomstvo da je zdravo, pravo, da sutra donosi važne odluke za dobrobit društvene zajednice i šire. U Albaniju po mlade, nema nam druge! Prosečan Srbin danas nije u stanju da nađe suprugu, moraću da organizujem neki kurs ili barem da rasporedim ove svoje 3-4 koje imam u rezervi, mada su bogme na dobroj sredini fertilnih godina... Primjer iz Šišatovca u Sremu! http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/T ... cu.lt.htmlSelo Šišatovac, sa kućama na brežuljcima pored čuvenog manastira, danas ima samo 173 stanovnika, tri đaka u seoskoj školi i 40 neoženjenih momaka. Primjer iz Foče, preduzetnog Srbina: http://www.nezavisne.com/novosti/gradov ... 39763.htmlFOČA - Vasilije Pejović (41) iz sela Jošanica kod Foče prije nekoliko dana se oženio Elonom Ćeta (18) iz albanskog sela Dukađin. Prva mlada iz Albanije u podrinjski kraj došla je krajem prošle godine u Paočiće, selo petnaestak kilometara udaljeno od Višegrada. Vasilije nam kaže da je on pet puta išao u Albaniju po mladu dok se nije posrećilo sa Elonom. A pred ovim mladim Mađarem treba pola muške Srbije da crveni! http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbij ... foto/33836Subotičanka Zorica Fešiš s pravom bi mogla poneti titulu majke heroja. Kada se 1989. porodila u Bačkoj Topoli, lekari su joj saopštili da njenom detetu nema spasa jer je rođeno bez bešike i polnog organa. „Živeće ili ću i ja s njim u grob“, odgovorila je Zorica, uzela bebu iz porodilišta i otišla kući. Žolt Sabo je u međuvremenu stasao u mladića, a nedavno je i našao ženu svog života. Već sam "krstario" po internetu u potrazi za plodnom albanskom ženkom (  ) i mogu ti reći da dobre su im dobre ribe pogotovu ove iz Brača. Na badoo mi već neke Albanke posjećuju profil tako da valjda biće nešto. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 18:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Eh, omladina, kako se lako zbune... šta tu ima da se ne zna?!!? Odlučio nešto neki švapski ili američki peder o distriktu, pa ti ne znaš čija je to zemlja?
http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Dodatak:Popis_stanovništva_u_Bosni_i_Hercegovini_1991.:_Brčko Za informaciju Romeo. Džabe krečiš forum izblijedjelim bojama, o draga Džulijet.  Znam ljude koji su danas očevi, a koji su mlađi od tog popisa. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 18:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7501 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Vladimir RUS je napisao/la: Već sam "krstario" po internetu u potrazi za plodnom albanskom ženkom (  ) i mogu ti reći da dobre su im dobre ribe pogotovu ove iz Brača. Na badoo mi već neke Albanke posjećuju profil tako da valjda biće nešto.  Valjda Drača A za te Albanke postoji i velika mogućnost da su Albanci,transvestiti ili pederčići.Zamisli spoj toga. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 lis 2013, 19:25 |
|
|
kiler je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Već sam "krstario" po internetu u potrazi za plodnom albanskom ženkom (  ) i mogu ti reći da dobre su im dobre ribe pogotovu ove iz Brača. Na badoo mi već neke Albanke posjećuju profil tako da valjda biće nešto.  Valjda Drača A za te Albanke postoji i velika mogućnost da su Albanci,transvestiti ili pederčići.Zamisli spoj toga.  Na Drač sam mislio, a Brač napisao. Na jedan trenutak mi misli odlutaju i odmah promašim na stotine kilometara.  Anyway, hvala na ispravci. ;) Toga u Albaniji nema, osim ako ima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 lis 2013, 13:34 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Na Drač sam mislio, a Brač napisao. Na jedan trenutak mi misli odlutaju i odmah promašim na stotine kilometara. A šta ako nije greška? 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 lis 2013, 18:35 |
|
|
Lijepe su i Hrvatice. čak što više, ali idem ka Albaniji da okušam sreću tamo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 16 lis 2013, 02:37 |
|
|
Možda ćeš biti i na televizor. Gledala sam dokumentarnu emisiju o snajkama Albankama. Takve ljubavi ni Verona nije zabeležila. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 16 lis 2013, 19:12 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|