lider30 je napisao/la:
Aztec je napisao/la:
Ne znam koliko to muskaraca zeli konzervativnu zenu.
Pa ne mislim konzervativnu, ali su kupili najveće fukse,
koje su se karale i po WC-ovima klubova. Oni su uvjereni, da su možda bile osrednje ili najviše malo slobodnije, a ono drolje na kvadrat. U mojoj okolici 2 primjera.
Znam da se ovaj primjer ističe kao nešto najgore, dno-dna, ali razmislimo malo zašto je tako, to je prije pitanje logistike - kod vas je u manjim gradovima jebačina pravi logistički problem što se tiče lokacije. Ne možeš kod nje u kuću, ne možeš ni kod tebe (oboje živite sa starcima, nemaš ni auto), hotel ili motel isto nije opcija jer svako svakoga zna - šta ti preostaje - fukodrom koji je uvijek i nepogrešivo pola sata šetnje, a još ako ti prirodni elementi nisu naklonjeni - đe ćeš? Jebe samo onaj ko ima auto - em je statusni simbol, em je jedina raspoložija lokacija.
Tako da to u klonji i nije toliko nastrano koliko se na prvu pomisao čini.
Inače se slažem sa ocjenom da se fufe (iako je ono što kod vas prolazi pod fufu po seksualnoj aktivnosti ispod zapadnog prosjeka i normale) uglavnom utrape nekom jadi iz dijaspore, što je došao po "djevojku sa sela, rumenih obraza i širokih bokova". Tako i treba, kome je suđeno da bude jeben, same gaće spadaju, a dijasporaši koji misle da im financije daju za pravo da od vas domorodaca pokupe najbolje komade, i ne zaslužuju bolje.